עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Crash5,

אני רוצה להקים רשת ביתית שתיהיה מורכבת משני מחשבים כשאר אחד מהם יושב בממ"ד. האם זה נכון שבגלל שאחד הממחשבים יושב בממ"ד, רשת אלחוטית, לא יכולה להיות אופציה עבורי? בבזק נאמר לי כי הם לא נותנים אחריות על רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים יושב בממ"ד. לעומת זאת, אצל הספק שלי, ב-012 נאמר לי כי אין כל בעיה להתקין רשת ביתית גם בממ"ד. מי משקר ומי דובר אמת? האפשרות השניה, של רשת חוטית, גם היא לא אופציה עבורי בגלל ההיבט ההסטי שבעניין. אין לי כוונה להתחיל להעביר כבלים בבית. הבנתי שיש אפשרות נוספת והיא להשתמש בתשתית הקיימת של קווי בזק, מה שנקרא HPNA. בהנחה שרק האופציה האחרונה היא אפשרית עבורי: האם זוהי שיטה אמינה וטובה? איזה ציוד נדרש ממני לרכוש על מנת לחבר שני מחשבים בשיטת ה HPNA? מה החס…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. שלום, ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי (wifi, 802.11) למחשב נייד. מאפיינים חשובים: - חיבור USB - תמיכה לפחות בתקני: G,N - כרטיס חזק, בעל טווח קליטה רחב (הספק גבוה ואנטנה חזקה) - חברה אמינה - חנות אמינה - שלא יעשו בעיות במכס חקרתי קצת והבנתי ש ALFA נחשבת לחברה מאד טובה בתחום. בינתיים שמתי עין על היצור הזה: http://www.ebay.com/itm/120649030383 אשמח לשמוע את דעתכם/ הצעות אחרות. תודה מראש, bizo

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by viper_sb,

אם יש דרך קלה ומהירה להעביר את כול התוכן של מייל של יוזר מסויים למייל של יוזר אחר דרך הESM ?? תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  5. האם יש כאן מישהו שיש לו מצלמת רשת, ומוכן לעזור לי לבדוק את שלי ( לבדיקה צריכים שניים ). התוכנה שמותקנת אצלי היא ה- Messenger שאמור לתמוך בזה, הבעיה היחידה היא שאני אחרי Firewall שיכול לעשות בעיות... או לחילופין, האם מישהו יכול לומר איך אני עושה חיפוש ב- Messenger של חברה שיש להם מצלמה ומעוניינים ב- Video conferencing אם מישהו מזדמן ? (לשם בדיקה של המצלמה שלי... ) תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by DRz,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by kong5,

אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by BloodyW,

הם נתנו לי חרא מודם שגורם לבעייות חומרה במחשב, מסכים כחולים, תקיעות, המחשב לא נכבה וכו'. המודם הבעייתי הוא ALE-130, ולפי מה שהבנתי זה שהוא גם USB גורם לבעיות. אני לא מעוניין בראוטר, אני מעוניין במודם שאין בו את הבעיות הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by urich,

טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

שמעו יש לי פה אחד שקנה נייד והוא קיבל עם המחשב כרטיס רשת אלחוטי והוא מקבל כמה Networks (SSID) ויש לו גם אחד default והdefault הוא היחיד שלא מאובטח ואנחנו מנסים להיכנס לרשתות האחרות.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה ואני מקווה שזה לא פריצה או משהו אבל אני רק רוצה לדעת יותר דברים על זה..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by orlf,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם ‎F1-2A5DE T5500 1.66GHz‎ של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת! כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE או באתר אחר אז האינטרנט מתנתק לי... כאילו קופא ! שאני גם מדבר בסקייפ אז הוא מתנתק לבד. מה אפשר לעשות? כאילו התנתקתי מהאינטרנט .. והסרטון בYOUTUBE קופא גם ואז אחרי כמה שניות ממשיך לעבוד.....

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by ORrrr,

כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by aquas,

היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by abarbotel,

היי יש לי מודם של בדק מחובר דרך בזק אלחוטי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי וכאשר אני בא להסיר אותו זה מראה שזה מסיר אבל הוא עדיין נשאר בהוספה והסרה ולא באמת מסיר אותו למה זה? חוץ מזה התקנתי כרטיס רשת אחר אבל בחיבורי הרשת הוא מופיע עם איקס אדום עליו ולא מציג את הרשתות האלחוטיות שמסביב מה יכולה להיות הבעיה? למרות שהסרתי אותו והתקנתי שוב וגם איפסתי תמודם/ראוטר כמה פעמים.. ובכלל מה גורם לאיקס אדום על רשת אלחוטית

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Blue Eyes,

שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.

25. אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים