רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות בביתי אינטרנט מהיר לא איכפת לי אם ADSL או בכבלים..... במהירות של 740-מגה וחצי תלוי במחיר שיציעו לי .. הבנתי שיש דילים טובים עם ADSL כשיש לך טלוויזיה בלווין של YES אבל לי יש ערוצי זהב... אשמח ללקבל המלצות... תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ראוטר COMPEX N27G, שהיה בסדר, אבל מאחר והוא ממוקם בתוך הממ"ד, הקליטה בסלון לא הייתה משהו, אבל יציבה יחסית מבחינת ניתוקים. עכשיו כשיש לי נטבוק (אסוס 1005HA) עם כרטיס רשת N, וגם סטרימר שתומך בזה, שדרגתי את הראוטר לN. הראוטר נרכש באיבורי מחשבים. מחובר למודם ADSL אם זה משנה. הגדרתי אותו לפי המדריך שלהם, עם אבטחה WPA, התחברתי בהצלחה, יש סיגנל טוב מאד בנטבוק, חשבתי שהנה הגעתי לשלווה והנחלה (אגב הוא כותב 150Mb זה לא אמור להיות 300 ? ) אבללל - זהו שלא. הנטבוק שיושב על השולחן, כל כמה דקות מקבל ניתוק מהרשת וחיבור מחדש, בלי שום התגרות מצידי... יש לי לידו גם לפטופ של IBM עם כרטיס G, והוא מחובר עם סיגנל טוב מאד, ובלי ניתוקים. ניסיתי להחליף ערוץ מ-6 ל-11, לא עזר. העברתי…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כל הקבצים עם המיילים אנשי קשר באוטלוק שנמצאה ב ווינדוס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחובר להוט+בזב"ל 20MB. לפני כשעה הטורנטים החלו להוריד נורא לאט יחסית, אני מוריד מטראקרים פרטיים בדר"כ וכעת אני לא מצליח לעבור את ה-200KB, אני מנסה להוריד מ-2 טראקרים שונים, כך שהבעיה היא לא בטראקר. בבדיקת מהירות בספידטסט ובהורדות ישירות דרך jdownloader אני מוריד על מהירות מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? אם ישנה התערבות בחיבור הספק עושה את זה או התשתית? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות ב INBOX את קבלת ההודעות, מופיעה לי הודעה הזאת: Your current security setting prohibit running ActiveX controls on this page as a result The pagemey not display corect. אני משתמש בWIN XP , outlook 6
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי מחשב אשר מחובר לאינטרנט דרך נקודת גישה מפלאפון (הטלפון משמש כמודם סלולרי - אין תשתית תקשורת ). אני מעוניין לחבר את מצלמות האבטחה לאינטרנט על מנת לצפות מרחוק ( יש XVR עם חיבור LAN). כיצד אני יכול לחבר את הDVR לאינטרנט של המחשב ( שאותו הוא מקבל דרך נק' גישה מהוייפי) ? עשיתי גישור בין הכרטיס רשת ובין הכרטיס וייפי במחשב וחיברתי את הכרטיס רשת לDVR ישיר בכבל LAN אך עדיין לא מתקבל אינטרנט במצלמות. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-