עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gjook,

שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.

2. Started by iakovl,

לא בטוח אם זה לגמרי מתאים לפורום הזה, במידה ולא, תעבירו בבקשה יש לי בעיה אני מחובר ב1.5M דרך הכבלים עם מודם TERAYON שמחובר בUSB מדי פעם הוא מעצבן אותי ומתנתק הנה מה שיש לו

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by ediraz,

שלום לכולם. מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב משולב מודם ברצוני לחבר קווית את המחשב הנייח ושתהיה רשת אלחוטית בשביל הנייד אני גולש במהירות 4M בבזק בינלאומי הנייד בעל כרטיס תומך N הנתב יהיה בחדר ממ"ד חברים המליצו לי על חברת LINKSYS אך לא מצאתי כזה משולב מודם שתומך ב- N מבחינת תקציב 500 שקלים פחות או יותר כמובן גמיש העיקר שתהיה תמורה הולמת ! תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. טוב אז לפני כמה חודשים הפכתי את המודם ADSL מסוג סמסונג (הכחול) לנתב, עידכנתי Firmware ושינתי את ההגדרות ככה שהוא יעבוד כנתב. עכשיו הבעיה היא שזה מפריע לתוכנות כמו ביטורנו, אי מיול ואפילו העברת קבצים ב ICQ, בגלל שהנתב משמש כ Firewall... עכשיו יש שתי דברים לעשות, לבטל את היכולת FIREWALL שיש לו, או לעשות העברת פורטים. עכשיו בשניהם אני לא מבין כל כך, יש את המדריך בפרש שמסביר איך לעשות את זה בערך אבל לא הבנתי משם... אני מעדיף לבטל את הפירוול לגמרי כי אני עובד עם פירוול תוכנה (Sygate), אם מישהו יודע איך לעשות את זה אני ישמח, אם לא אז אני ישמח לקבל הסבר על העברת פורטים. תודה ויום טוב לכולנו...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by ORrrr,

כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by goory,

כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by jackhammer,

כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

9. שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. אני מחפש בשביל חבר ראוטר, התקציב שלו לא גבוה (לא יודע בדיוק כמה, אולי עד 300 ש"ח אבל הוא מתפתה לקנות זול יותר...). הבית בקומה אחת ולא גדול לכן לא אמורה להיות בעיה של קליטה. מדי פעם מחליף תשתית לכן צריך שיתאים גם לבזק וגם להוט, עם ובלי חייגן. הוא מוריד הרבה ב-utorrent ואפילו ב-emule. כדאי שהממשק יהיה נוח כדי שיוכל להתעסק בקלות בהגדרות ולא יקרא לי כל פעם. אשמח לקבל המלצות בכמה רמות של מחירים. תודה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by gabi21,

שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Jviiega,

האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by skuki1,

חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. שלום רב, ברצוני לבצע VPN עם 4 חברים. לאחר שכשלו ניסיונותי להיעזר בתוכנה Hamachi החלטתי לנסות בדרך אחרת. הגדרתי את המחשב שלי כ- VPN Server בעזרת ההסבר הפשוט הזה. חברים שלי הגדירו חייגן בעזרת ההסבר הפשוט הזה. הגדרתי כך שלכל אחד יהיה שם משתמש וסיסמא משלו. לדאבוני, רק חבר אחד יכול להתחבר אליי בכל פעם, כאשר מישהו מחובר, אף אחד אחר לא יכול להתחבר. האם בכלל קיימת אפשרות לעבוד ב- VPN של WinXP עם מס' משתמשים בו-זמנית או שזה peer-to-peer ואני סתם שובר את הראש? תודה רבה על העזרה והסבלנות. שיהיה שבוע טוב ומבורך, אורן.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by XEON123,

ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש

19. רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שמאפשרות רכישה של מוצר, נסיונו בבית (ספציפית מתאם ETHERNET לחשמל) ואם אני לא מרוצה, אני אוכל להחזירם ולקבל את כספי בחזרה. תודה על תשובתכם.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by 69,

רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by geigera,

שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.