עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by ran1809,

אז ככה יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר למחשב הנייח ובו הכל עובד בסדר עכשיו אני מדליק את הנייד ומתחבר לרשת שלי עכשיו הכל עובד והכל בסדר אבל לאחר 10 -30 דקות משתנה החיבור הופך לחיבור עם קישורית מוגבלת ולא ניתן לגלוש באינטרנט ולא לעשות כלום ברשת עכשיו רק אם אני מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר!! מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים..?? תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

5. נגיד שהתוכנה מראה שיש בסה"כ נגיד 12 kbs יורד ו 4 kbs עולה, האינטרנט הופך להיות איטי יותר... זה לא נשמע לי כהרבה מאוד תנועה אז למה זה מאט אפילו גלישה רגילה באינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en אם אתם מחפשים משהו ולא ממש יודעים איך כותבים את זה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by mrsph666,

אני יודע שזה Voice over Bandwidth וש-012.נט התכוונה להשיק את השירות, אבל מה זה, ואיך זה יתרום לנו, הלקחות הפוטנציאליים? תודה!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by מאור247,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. Started by hichcock,

שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by firemebad,

האם יש דרך להוריד הורדות מרובות בבת אחת בחשבון PREMIUM ? כי יש לפעמים קבצים שמחולקים לאיזה 100 חלקים ואני צריך להתחיל להוסיף כל קובץ בנפרד, עבודה דיי מייגעת ומעצבנת. אני עובד גם עם תוכנות הורדה DAP ואני לא מצליח שהקישורים לקבצים יתחילו אחד אחר השני. פשוט הוא פותח לי את הדף שם אני צריך ללחוץ שוב על PREMIUM ואז רק להוריד , זה דיי מעצבן. האם יש דרך קלה יותר להוסיף בבת אחת עשרות קישורים לחלקים של הקובץ ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by DRz,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by JohnClark,

שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by SEangel,

אני רוצה לחבר שני מחשבים (קווית) למודם אחד (כרגע מודם כבלים, אך אולי אח"כ מודם ADSL). איזה רכיבים אני צריך (נתב או רכז רשת) והאם אפשר לשלוט בתעבורה (למשל שמחשב אחד יקבל 850 סל"ש והשני 650 סל"ש) וכל זאת במחיר מינימלי

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

5MB בבזק ובזק בינלאומי פרימיום בראפידשר מוריד על 20-25 משרת שעד אתמול (הדבר האחרון שאני זוכר שהורדתי) הוריד לי על כל הרוחב פס.. ניסיתי להדליק מחדש את הראוטר (simens sl2-141) מה זה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Tamy,

אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by goory,

כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים