רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסוימת שאני מקווה שתוכלו לתת לי פיתרון יעיל בשבילה. אני ועוד 2 חברים שוכרים דירה ויש לנו חיבור 2 מגה וחצי. שניים מהמחשבים מתחברים דרך wireless ואחד בLAN. הבעיה מתחילה כשהאימיול נכנס לפעולה. ברגע ששני מחשבים מפעילים את האימיול המחשב השלישי לא יכול אפילו לשוטט בין אתרים. אני צריך למצוא פיתרון שיחלק את רוחב הפס שווה בשווה בין שלושת המחשבים. הרצתי בדיקה וראיתי שמהירות ההורדה היא 2600kb/s וההעלאה היא 260kb/s. חשבתי על NetLimiter אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. גם לא מצאתי אפשרות שהתוכנה תעבוד ברקע בלי שיופיע אייקון ליד השעון או שהיא תדרוש סיסמה ביציאה, וזה קצת בעייתי כי אני חייב שהתוכנה תהיה מאובטחת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום מחר אני יתקין על המחשב שלי מודם רשת... עכשיו אני הבנתי שמודם רשת לא צריך להתקין אותו על המחשב אלא רק ליצור לו חייגן דרך הווינדוס ולהתחבר.... האם זה נכון ? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך ליצור חייגן ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כל הקיצורים האלה ומה פרושם: SNMP TFTP HFC UDP DNS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אם אני יקנה את המוצר DWL - 650 לינק: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=772 אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום בעולם שתומך בזה בחינם? אני רוצה לקנות אותו בשביל להתחבר לאינטרנט כשאני אהיה בחול ספציפית אני אהיה בפארג בודפאסט והאזור ואני צריך אינטרנט (אבא שלי צריך) הכרטיס הזה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שיאיץ לי באמת .. את האיטרנאט וקיימים כאלה דברים הורדתי כמה דברים מה speedgudie וזה סתם דפק לי ... , עכשיו שאלה ההגדרות המקוריות של הwindwos הם הכי טובות ? יש לי 2 מגה אידסאל
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-