רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לעשות בביתי אינטרנט מהיר לא איכפת לי אם ADSL או בכבלים..... במהירות של 740-מגה וחצי תלוי במחיר שיציעו לי .. הבנתי שיש דילים טובים עם ADSL כשיש לך טלוויזיה בלווין של YES אבל לי יש ערוצי זהב... אשמח ללקבל המלצות... תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר מסוג D-LINK 855 והייתי מעוניין להגדיר בו שעות עבודה של הרשת האלחוטית, כלומר שאוכל לקבוע שעות עבודה שונות במשך ימי השבוע באופן קבוע. האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד ניתן לבצע זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לי לינק לדוגמא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת ביתית אלחוטית בשם "Home". אינני מצליח לשתף קבצים באף דרך בין המחשבים (כמובן ששיתוף קבצים אושר בשני המחשבים). אשמח לקבל פתרון\מדריך לפתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
במשך שנים היה לי אינטרנט רגיל, על מחשב אחד. עכשיו עשינו רשת עם ראוטר ופתאום אני מגלה שהביטורנט לא עובד כמו שצריך. כל הזמן יש בעית NAT(בAZUREUS הסמיילים תמיד נשארים צהובים) אחרי שיטוט קטן באינטרנט הבנתי שאני צריך לעשות משהו שנקרא port forwarding. מצאתי את המדריך הזה: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/PowerNet/PAR-720G/Azureus.htm הוא מיועד בדיוק לראוטר שלי- ולתוכנה אזוראוס. עשיתי בדיוק מה שרשום שם, אבל משום מה כל פעם שאני לוחץ APPLY בADD VIRTUAL SERVER, אני מקבל שגיאה כזאת: webserver:Error adding NAT reserved mapping pool Azur1........ כל מה שניסיתי לא עזר. מאד אשמח אם מישהו יסביר לי מה לא בסדר(אני מניח שלמלא בארץ יש את הראוטר שלי: power net par720G
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים רשת בבית. הרשת אמורה לתמוך בכ 4-5 מחשבים. כמו כן החיבור לאינטרנט הוא בכבלים, למרות שיכול להיות שבעתיד הוא ישתנה ל ADSL. הייתי רוצה לדעת איזה נתב מומלץ לרשת שכזאת? יש לציין שהרשת לא אמורה להיות אלחוטית. תקציב עד 400-500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תראו מה הבעיה שלי. יש לי מס' אתרים שבשביל לגלוש בהם צריך לשנות בכתובת פשוט מס' של העמוד. (זה מונע POP-UPS ועוד מכה דברים) בשאלה שלי היא האם יש תוכנה שבלחיצת כפתור תשנה בשבילי את המס' של העמוד, אני רק צריך או כל הזמן 1 למעלה או למטה. אולי יש איזה אפשרות לעשות זבר כזה בHTML או JAVASCRIPT?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים. כבר ניסיתי לכתוב כאן בעבר אבל משום מה זה נמחק. יש לי מחשב נייך שמחובר דרך מודם ADSL לקן הטלפון דגם AZTECH ADSL2+ ETHERNET BRIFGE ROUTER DSL-600E אני מעוניין לחבר ראוטר מכיוון שאני מתכוון לקנות אייפד ואני רוצה שתהיה לי גם קליטה בבית. מה בעצם אני צריך לעשות?להחליף את המודם?האם בחברה דרכה אני מחובר יתנו לי ראוטר או שמומלץ לקנות באופן עצמאי?איזה ראוטר עדיף? אשמח לשמוע. תודה לכם. אהוד.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברה אצל חבר שלי יש רשת וראוטר הוא אמר שהמהרויות באימיול אצלו מאוד איתיות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי (wifi, 802.11) למחשב נייד. מאפיינים חשובים: - חיבור USB - תמיכה לפחות בתקני: G,N - כרטיס חזק, בעל טווח קליטה רחב (הספק גבוה ואנטנה חזקה) - חברה אמינה - חנות אמינה - שלא יעשו בעיות במכס חקרתי קצת והבנתי ש ALFA נחשבת לחברה מאד טובה בתחום. בינתיים שמתי עין על היצור הזה: http://www.ebay.com/itm/120649030383 אשמח לשמוע את דעתכם/ הצעות אחרות. תודה מראש, bizo
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה, אני מחובר להוט ול 014 במהירות 2.5 עם מודם TERAYON tj715x בימים אלו אני קונה עוד מחשב, מחשב נייד ורוצה לחבר אינטרנט אלחוטי שאני אגלוש בשני המחשבים. 1. אני צריך כרטיס רשת אלחוטית למחשב הנייח שלי ואם כן איזה ? 2.שווה לקנות ראוטר ממקום חיצוני ? או "להשכיר" מהוט ב 10 שח לחודש ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני צריך שם של ראוטר שמתאים לחיבור כבלים, שב-100% לא תומך בחיבור עם חייגן ועובד רק עם חיבור קבוע. אני חייב אחד שאי אפשר לעשות לו כל מיני שינויים ובכך שיתמוך בחייגן, אלא אחד שאין סיכוי שיתמוך בשרתים/חייגן. תציינו שמות אם יש לכם בבקשה, זה יספיק
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר של Edimax ומודם ADSL. כמו שכולנו יודעים, כתובת ה-IP החיצונית, זו שמתקבלת מספקית האינטרנט היא תמיד דינאמית, ומשתנה כל פעם כאשר מתחברים מחדש לאינטרנט. בשבועות האחרונים שמתי לב שהכתובת נשארת בול אותו דבר ובכלל לא משתנה. למשל כשאני גולש כאן באתר, אני רואה את כתובת הIP בהודעות שלי, והיא נשארת אותו הדבר) ניסתי גם להוציא את חיבור החשמל של הראוטר, אבל הכתובת לא השתנתה. איפה נמצאת הבעיה שהכתובת תמיד נשארת אותו הדבר? ושאלה- האם זה נכון שכל זמן שהראוטר והמודם תמיד מחוברים לחשמל זה אומר שהחיבור לאינטרנט מתמשך לעולם ולא נפסק, ולכן ה-IP החיצוני לא ישתנה אלא עד שנוציא אותם מהחיבור לחשמל?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-