רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה....נכון יש את האתר הזה : http://imageshack.us .....שבאתר הזה אפשר לכחת תמונה מהמחשב שלי ואז אני לוחץ על "host it" ואחרי דקה או שתיים אני מקבל את כתובת האינטרנט לתמונה שלי....אז רציתי לדעץ עם אתם מכירים כזה אתר רק נבימקום תמונות אפשר ליבחור מהמחשב קובץ מוזיקה ולקבל את כתובת האינטרנט של קובץ המוזיקה שבחרתי....בבקשה תיזרו...עם אתם מקירים כזה אתר תביאו אותו לפה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תראו אני צריך לבנות אתר מכירות פומביות שהוא די מורכב ומיוחד ויש לו איזה רעיון מיוחד שחשבתי עליו 1)אני מחפש חברה תותחית שתבנה לי את האתר שתהיה אטרקטיבית גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זמן הבניה והאיכות-ואין לי מושג איך לבחור חברה 2)זה משנה לאיזה חברה של דומיין אני פונה? 3)לגבי איכסון האתר ושמירה על ביטחונו איזה שרת הכי טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 1.5 מגה של הוט, והספקית היא ברק013. במחשב הישן היה יורד לי על 190+220 וזה לפעמים היה מגיע ל300 לפרקים קצרים. הבאתי מחשב חדש היום, חיברתי והכל, ובבדיקת מהירות (גם של ברק וגם של נטוויז'ן) יוצא שאני מוריד בקצב של .150-185 מה פשר הדבר? חשבתי שהמהירות תלויה במודם ולא במחשב עצמו. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
83.98.163.107 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לנו רשת ביתית עם SWITH ומחוברים 4 מחשבים. כול פעם שאני פותח במחשב שלי את המיול ולא משנה כמה אני מוריד את הגדרת החיבור של המיול אף אחד ברשת לא מצליח לגלוש יש לכם רעיונות איך אני יכול להגדיר את המיול? יש לכם לינק לתוכנה שקובעת מקסימום רוחב פס למחשב מתוח רשת ביתית?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר כמה דברים : 1. רשת אלחוטית למחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאסביר עליה מאוחר יותר. 2.להגדיר שהרשת תהיה עם טווח נמוך ומאובטחת. 3.שיתוף מדפסת במחשב שלי שאליו מחובר הראוטר. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלם לכולם, אני די חדשה בפורומים כך שבבקשה-תהיו סבלניים עימי... ניסיתי למצוא פתרון לבעייתי בפורום זה אך לא מצאתי, בעייתי היא כזו: בבעלותי עסק יחד עם שותף, אנו חולקים מבנה אחד המחולק ל-3 חדרים. בכל חדר- מחשב, כאשר אחד מהשלושה (של המזכירה)- הוא מחשב משותף והמזכירה צריכה לתת שירות לשתי החדרים. לחדר א'- רשת של חברה מסוימת, ולחדר ב'- רשת עם תשתית של חברה נוספת. מטעמי נוחות, החלטנו אני ושותפי , לא לגלוש על אותה הרשת- כלומר, כל אחד והחשבון שלו. הטכנאי שיתף תיקיות של מחשב מחדר א' עם המחשב של המזכירה דרך כרטיס רשת המותקן במחשבה ואולם טכנאי אחר, שיתף תיקיות וקבצים מחדר ב' עם המחשב של המזכירה בעזרת כרטיס רשת אלחוטי (המתחבר למודם האלחוטי של חדר ב'- החדר שלי). כדי לעבוד על הקבצים המשות…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מה אני צריך להגדיר בראוטר על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט דרך מודם הכבלים TRAYON?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר למחשב הנייח ובו הכל עובד בסדר עכשיו אני מדליק את הנייד ומתחבר לרשת שלי עכשיו הכל עובד והכל בסדר אבל לאחר 10 -30 דקות משתנה החיבור הופך לחיבור עם קישורית מוגבלת ולא ניתן לגלוש באינטרנט ולא לעשות כלום ברשת עכשיו רק אם אני מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר!! מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים..?? תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות ב INBOX את קבלת ההודעות, מופיעה לי הודעה הזאת: Your current security setting prohibit running ActiveX controls on this page as a result The pagemey not display corect. אני משתמש בWIN XP , outlook 6
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת פשוטה בין שתי מחשבים עם כבל רשת מוצלב ואל המחשב שלי מחובר גם מודם של אלקטל שחור 3 נורות. הגדרתי אותה כמו המדריך באתר אבל הבעייה שזה נראה כאילו כל המהירות במחשב הראשי.. אני יודע שזה לא רשת איכותית ושאימיול ודברים כאלו בטח מאיטים אבל זה עדיין מוגזם כי ממש במחשב השני האינטרנט לא זז והאימיול אפילו לא מצליח להתחבר. יש איזה דרך לפצל את המהירות יותר טוב ? אם אני יקנה ראוטר זה יעזור(אני לא רוצה לקנות) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-