רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הראוטר EDIMAX BR-6204WG והיה לי כבר מקודם Linksys WRT54GL, הWRT מחובר למודם, איך אני מגדיר את האדימקס כAP? או הפוך, ממש לא משנה לי...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שמחובר בכרטיס רשת אחד למודם אלקטל ישירות ואיתו יש לי אינטנרנט ואין בעייה. בכרטיס רשת השני חיברתי את הראוטר שאיתו אני מקושר למחשב נייד. הערה: אני יודע שאפשר לחבר את הראוטר אחרי המודם לכרטיס רשת אחד אבל זה דופק את האימיול גם אני מכבה DMZ, מפנה פורטים ומכבה פיירול. אני מצליח לסנכרן בין נייד לנייח בעזרת הראוטר באופן אלחוטי ולשתף תיקיות והכל... אבל לא מצליח לשתף את הנייד באינטרנט. מישהו יודע איך אני משתף את הראוטר עם האינטרנט בנייח בלי לחבר אותו ישירות למודם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה של 2 מחשבים מחוברים בנתב של smartcom הכל עובד תקין רק ה- emule לא מצליח להתחבר בהגדרות של הנתב כבר עשיתי Port Forwarding ובכל זאת לא עובד
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב שעליו יש VISTA ועוד מחשב עם VISTA שיחקתי C&C RED ALERT האחרון והיה סבבה אז חשבתי לחבר אותם לאינטרנט שמתי במחשב אחד שתי כ.רשת וחיברתי למודם במצב הבא: מודם . . . V מחשב 1 . . . V מחשב 2 ואז נוצרה הבעיה שבמחשב ה1 הוא רושם איי פי במחשק 127.0.0.1 ובמחשב 2 הוא רושם 192.168.18 וזה לא ניתן לשינוי עכשיו מה מוזר שבשתי המחשבים יש אינטרנט ורשת אבל אי אפשר לשחק בLAN
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-