רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי קצת נדפק עם איזה trojan קטלני לפני כמה ימים אבל הצלחתי אחרי מאמצים רבים לסדר (אני מקווה) ועכשיו השיתוף אנטרנט לא עובד משום מה, רק הרשת, המחשב שלי מוגדר 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 והשני : 10.0.0.2 255.255.255.0 10.0.0.1 בקיצור אין סיבה בעולם שזה לא יפעל כי זה פעל תמיד ככה. ניסיתי לעשות אצלי עכשיו network setup winzard וזה אמר לי אחרי שבחרתי את החיבור אינטרנט שלי שהוא לא זיהה חיבור רשת ואני חייב שיהיה לי בשביל ICS אבל כן יש לי והוא עובד! מה הבעיות שלו..... תודה רבה למי שעונה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לצורך הקמת רשת אלחוטית בין שתי מחשבים עם חיבור WOW לאינטרנט עלות VS איכות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים ומודם אלקטל מחוברים לסוויץ' על המחשב שלי אני מריץ אייסיקיו והכל טוב במחשב השני אני מנסה להתקין אייסיקיו, והוא נתקע ונכבה יש למישהו מוזג מה אני יכול לעשות ? ואגב, אני גם לא רואה את המחשב השני בשכנים ברשת והוא לא רואה אותי אבל עדיין יש אינטרנט קיצר משו מוזר
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר XEROX PHASER 3117, אני מעוניין להפוך אותה למדפסת רשת. אשמח לקבל המלצה לשרת מדפסות עם חיבור USB, בסביבות ה100 ש"ח. כנראה שאני אזמין מאי ביי. תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני אני צריך המלצה לכרטיס רשת חוטי למחשב נייח כרטיס שיהיה טוב לא חברת מדבקה כלשהי.. בעלות של עד מאה שקלים ושאלה קטנה אם כבר אני פה.. אני כרגע לקוח של בזק במהירות של 30 מגה (מודם ראוטר TP LINK מהדגם החדש של הVDSL ) וספק בזק בן לאומי... ושוקל לעזוב לCCC למרות שהם יותר יקרים מבזק בן לאומי השאלה שלי היא.. מניסיון שלכם מבחינת יציבות האינטרנט והשירות והתמיכה טרפיל C טובים? שווה לבצע את המעבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש למישהו איזה שהיא דרך יעילה לחיבור כרטיס רשת אלחוטי נוסף למחשב הביתי, כך שיוכל לגלוש בנוסף בלי שום קשר לכרטיס רשת הרגיל הקיים אשר גם הוא מחובר לאינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-