רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
משום מה כשאני נמצא למשל בעמוד הראשי של הפורומים רואים בפורום רשתות ואינטנרנט את ההודעה האחרונה שנכתבה בו ומי כתב אותה . אז אני רואה את זה אבל כשאני נכנס לפורום עצמו אז אני רואה רק הודעות מלפני כמה ימים והן כאילו לא מתעדכנות. שאני נכנס לתגובות חדשות להודעות שלי אני כל פעם רואה את אותם הודעות שכבר קראתי והן לא מתעדכנות. תגובה אחת היא מהפורום הזה ותגובה שניה היא מפורום תמיכה טכנית שאני לא יודע אם יש קשר אבל שני הפורומים האלה לא מתעדכנים ואילו למשל פורום וינדוס מתעדכן כרגיל. החלטתי למחוק עוגיות וכשנכנסתי לאתר בתור אורח הכל עבד מעולה ואיך שהכנסתי את שמי ואת הסיסמא שלי זה חזר לאותו מצב וזה ככה כבר איזה 5 ימים. מה אתם אומרים מה קורה פה??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי רשת עם 4 מחשבים, סוויץ' וראוטר/מודם עד יום שישי הכל עבד כמו שצריך אך ביום שישי היתה לי התנגשות חומרה בעקבות IP זהה 3 מחשבים היו מסומנים לקבל IP באופן אוטומטי ואחד היה לו IP שאני נתתי לו, המחשב עם ה IP היה מכובה, ומחשב אחר קיבל באופן אוטומטי את ה IP שלו, וברגע שהדלקתי את המחשב עם הIP הקבוע קיבלתי הודעה על התנגשות חומרה, באותו רגע סימנתי למחשב הזה שגם הוא יקבל IP באופן אוטומטי ועשיתי ריסטרט, כשהו נדלק הוא פתאום לא יכל להשתתף ברשת באינטרנט ובקבצים אך יכולתי להשתמש במדפסת רשת וגם היה לי PINGים לכל המחשבים ברשת וגם לראוטר ??? דבר נוסף המחשבים האחרים ראו את המחשב אך לו היתה להם גישה אליו בדקתי בהגדרות של הכרטיס רשת אך הכל היה בו תקין חוץ מהעובדה שלו היתה לי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש רשת שמחובר דרך מודם adsl שהוא גם רווטר - eci 312+, וסוויטש של edimax שאני מנסה להכנס לכתובת של הרווטר כדי לפתוח פורטים וזה כותב לי לא ניתן להציג דף זה חוץ מזה הכל פועל.. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם שלי לכרטיס הרשת המובנה בלוח לבין הUSB???????יענו יהיו הבדלים משמעותיים במהירות .....או הבדל כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לחבר שני מחשבים רחוקים בעזרת רשת אל-חוטית. המרחק בין המחשבים הוא 200 מטר בקו אוירי, לערך. (יותר מאוחר תיהיה לי תשובה יותר מדוייקת.) כיצד ניתן לעשות זאת ? האם לשני המחשבים צריך להיות כרטיס רשת אלחוטי\רווטר אלחוטי חזקים ? או שמספיק שיהיה ראווטר אחד חזק שיקלוט את כרטיס הרשת השני ? אשמח להמלצות, אולי אפילו על בניה עצמית. יש לציין שאחד המחשבים יושב על גג של בניין ולכן מספר העצמים כגון בניינים, קווי חשמל וטלפון פחות מפריעים. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במדריכים ישנו מדריך (משנת 2001!) להקמת ראוטר מבוסס LINUX על מחשב ישן. המדריך מפנה לאתר של מנדרייק. אבל, באתר אני לא מצליח למצוא את ה FIREWALL/ROUTER המדובר. האם מישהוא מכיר משהוא אחר ועכשוי שניתן להוריד ולבצע ???
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ערב טוב חזרתי עכשיו מנסיעה מעניינת במרכז (וקצת בדרום) ירושלים. לפני התוצאות 3 דברים- א. אם הפרסום לא חוקי אז - מנהלים - הורידו את הת'ראד. ב. אני שמח להביא את המושג והפעילות War Driving - בה סורקים לרשתות אלחוטיות לפורום. זה הוא דבר מעניין ומסקרן, הפרסום כאן לא מיועד לשמש למטרות רעות. ג. אני מקווה שנושא הרשתות, ובפרט תת-נושא הרשתות האל-חוטיות יתפתח בפורום. והנה התוצאות 1.נסרקו 43 רשתות אלחוטיות 2. 31/43 אינן מוגנות - ניתן להתחבר אליהן ולגלוש באינטרנט, שלא לדבר על פלישה לרשתות המשתמשים. 3. 12/43 מוגנות בהצפנה כזו או אחרת (3.1 - לא התקבלו נתונים מדויקים על סוג ההצפנה) 4. 3/43 משדרות Default SSID (ובמקרה זה שלושתן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם לכרטיס רשת מובנה בלוח או לUSB? יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
[shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. דודתי החליטה לקנות מחשב נייד ולהתחבר לאינטרנט. המחשב יגיע עם כרטיס רשת אלחוטי. במקרה והיא תרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בלי חיבור ישיר לקו טלפון, האם תצטרך גם ראוטר אלחוטי? האם יש ספקי אינטרנט בארץ שמספקים ראוטר אלחוטי? אשמח לתשובות... בתודה, נעם.
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי רצית לדעת אם Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 תומך בכניסה של ADSL וכמו כן רצית לדעת אם החנות הזאת אמינה מכדאי לקנות את ההאב :s05: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=150&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=0 ושאלה קטנה נוספת - האם יש למישהו את האב הזה...אם כן, אז תוכל לומר לי מה אתם חושבים עליו (כמו ,אם היה לכם המון בעיות איתו או משהו כזה)..... תודה מראש למי שיעזור לי.....
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
I mean, ok for the eMule about 3K, now what ? what is the all bandwidth, how much should i give for each to utilize the all bandwidth ? I mean how much for the explorer, ICQ etc.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלקטל שחור מדגם 510 (לשעבר PRO לשעבר HOME) הוא מחובר לHUB קטן פשוט ועל הHUB הזה מחוברים שתי מחשבים שלי ושל אחי. שתי המחשבים מזוהים ברשת ולשניהם יש גישה לאינטרנט. הבעיה היא בהעברת קבצים בין אחד לשני. זה פשוט לא עובד לא משנה מה ניסיתי.....ברגע שאני רוצה להעביר למחשב השני קובץ או ההפך או שזה לוקח המון זמן ......(שעות על גבי שעות) או שזה פשוט לא עובר..... שמתי לב שעל הHUB נדלקת נורה כתומה של COLLISION ..... חשבתי שאולי זה בעיה בהגדרות הIP ניסיתי כמה הגדרות שונות ....וזה עדיין אל עזר.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה יש לכם להציע כי נגמרת לי ההתחייבות עוד מעט בא.זהב.. אני ב 1.5 ADSL אז ככה התקשרתי ל"ברק" שם הציעו לי 39 בלי התחייבות ל1.5 ADSL אותו דבר רק באינטרנט זהב אבל עם התחייבות.... השאלה היא אם אפשר לסחוט אותם עוד טיפה....חחחח??
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי.האינטרנט עובד מצויין אך משום מה תוכנת האימויול לא ניתפחים לה הפורטים (פיירוול בחלונות לא פעיל). הבעייה כנראה בראוטר.מישהו יודע איך לפתוח פורטים בראוטר?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי את הDC++ 0.668 בעברית, ויש לי מודם ECI 312 שמתפקד כלראוטר. אני לא מצליח להיכנס למצב פעיל וניסיתי כל מה שיכולתי, פתחתי לתוכנה את הפורטים הדרושים ניסיתי דרך UPNP ולפני התוספים שבאים עם התוכנה כמו הקובץ BAT הזה שבודק מה האייפי שלי כל 10 דקות, ועדיין לא הצלחתי. נראה לי שאם יש משהו שאני עושה לא נכון אז הוא נמצא בממשק של המודם ולא של התוכנה. תעזרו לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-