רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש חשיבות בבחירת ערוץ ברואטר ,או פשוט להשאיר על AUTO תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזאת: יש לנו סוויץ' אחד בארון התקשורת, המחובר ליציאות בקירות. בקומה העליונה, יש ארבעה שקעים, אבל בתעלה היחידה שמחברת בין הקומות, יש מקום רק לשני כבלי CAT5E. כרגע אנחנו עובדים על 100 מגהביט, אז אין בעיה, כל כבל, 8 גידים - מחבר שתי יציאות 4 גידים כל אחת (יש לנו Patch Panelים בשתי הקומות) במהירות 100 מגהביט עכשיו אנחנו רוצים לשדרג את התשתית הביתית לגיגהביט, ולכן אנחנו לא יכולים לשים שני שקעים על כבל אחד, בגלל שכל שקע עושה שימוש ב-8 גידים. אז אנחנו רוצים להוסיף עוד סוויץ' ולשים אותו בקומה העליונה. השאלה היא, האם לחבר את שני הכבלים שמגיעים מהסוויץ' שבארון התקשורת בקומה התחתונה, או שאין בכך תועלת, וכבל אחד יספיק. הנה סכמת הרשת להמחשה: הקו הכחול תוחם א…
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי , רציתי בבקשה עזרה לגבי הצעות לפתרון לדבר הבא: בבית יש לי 2 מחשבים שמחוברים ביניהם בתקשורת חוטית (הראוטר חוטי) - מסיבות שונות לא ניתן להחליף את התקשורת לאלחוטית (ראוטר אלחוטי). אני מעוניין ליצור "נקודה חמה" של WIFI על מנת שאוכל להתחבר אליה מהפלאפון שלי. מה הפתרונות ?? סליחה על הבורות בנושא. כל הקטע של ה WIFI והתקשורת האלחוטית לא ברורה לי. תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי !
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-