עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by MISTER WEB,

קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו. עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה: 1)MICROSOFT WINDOWS XP 2)MICROSOFT WINDOWS98 באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by m0sh,

שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הי שלום, בבקשה עזרו לי, איך מונעים מהפנייה האוטומטית לאתר מקומי, למשל: אני רוצה לגלוש באתר דיסני הגרסה האמריקאית/אנגלית. אני מקיש את כתובתו www.disney.com וזה מפנה אותי אוטומטית לאתר דיסני הישראלי: www.disney.co.il ניסיתי להקיש את הכתובת הבאה: www.disney.com/ncr ncr- no country redirect אך ללא הועיל אותה בעיה מתרחשת עם האתר של מיקרוסופט, פלייסטישן 4 וכו' בנוסף, נניח ואני רוצה להזמין טיסה ב www.skyscanner.com אז הוא באופן אוטומטי מראה לי את השער בשקלים. מי ביקש?! בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by omri09,

נכון בהורדה של קובץ מסויים במנהל הורדות, ישנם מס' חיבורים להורדה?(אצלי למשל יש שמונה) מה הם מסמלים? כי עכשיו בהורדה מסויימת ישנם רק 4 פעילים, ולכן ההורדה יותר איטית, למה חלקם סגורים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. רציתי לברר בנושא שקורה במחשב אצל ההורים שלי. יש שמה רשת שני מחשבים. ברגע שאני פותח קליאנט טוררנט עם כמות של חיבורים.. אפשר לומר שאי אפשר בכלל לגלוש באינטרנט.. כל האתרים נכנסים אחרי מספר דקות (צ'אטים מתנתקים לגמרי). השאלה שלי האם יש אפשרות לעקוף את זה וגם לגמרום לטוררנט לעבוד עם מספר גדול של חיבורים.. הדבר הכי מוזר, שברגע שמחשב השני מותקן ווינדוז 7 (בראשי גם יש 7), אז גם המצב שאי אפשר לגלוש בכלל. אבל ברגע שרץ במחשב השני לינוקס, אז במחשב הראשי כמובן שאי אפשר לגלוש, ובלינוקס אני מקבל מהירות מקסימלית לכל דבר בלי שום תקיעות או דברים כאלו (כאילו שום דבר לא רץ ברשת). בדקתי את הנושא הזה כמה וכמה פעמים, וכל מה שכתבתי נבדק כמה וכמה פעמים ואלו התוצאות שהגעתי למסקנה. משהו…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. בזק 1500/96Kb ב-30 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 60 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים. 2000/96Kb ב-35 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 69.90 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים! 012 1.5MB/128Kb מהירות של 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש בלבד רק 39 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן רק 79 ש"ח לחודש. מהירות 2Mb ב 59 ש"ח לחודש בלבד ! מינימום לתשלום - חצי שנה. קצב נתונים של עד 2Mb/96Kb קודם כל !! בזק נותנים גם לאחד וחצי וגם ל2 מגה 96 קילו יאפלוד ! והספק נותן באחד וחצי 128 וב2 מגה 96 איך זה הגיוני שבזק נותנים לאחד וחצי 96 כאילו אני מקבל 96 ולא ת 128 לפי הספק !! וגם המחיר לא הגיוני עדיף לעשות 2 מגה כי חצי שנה משלמים 59 שקל לספק.. אחרי זה אלוקים גדול לא? כי כל הכסף ששים על האחד וחצי זה בדי…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. ^ אם אפשר לכוון אותי - זה יהיה נהדר . תודה .

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by Impreza,

התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by shay820,

שלום לכולם האם יש חשיבות בבחירת ערוץ ברואטר ,או פשוט להשאיר על AUTO תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by ArielN,

נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  14. היי צריך אצל ההורים להחליף לנתב אלחוטי, לא מתבצעות הורדות טורנטים בבית. יש הפרש של קומה בין המחשבים, והשאלה אם מספיק לקחת אחד הפשוטים כמו ה-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG, או שיש להשקיע יותר, בנתב כמו ה-Linksys WRT54G2? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by danieldavid10,

עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  17. Started by DimaX,

היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  19. כאלה שמחוברים דרך הכבלים: האם הרגשתם את העובדה שה"רוחב פס האזורי" מתחלק בין כל המחוברים מאותו אזור? (האטות, אולי אפילו נפילות, וכו') כמו כן איך ערוצי זהב באינטרנט

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ymac,

שלום. הבעיה היא כזאת: יש לנו סוויץ' אחד בארון התקשורת, המחובר ליציאות בקירות. בקומה העליונה, יש ארבעה שקעים, אבל בתעלה היחידה שמחברת בין הקומות, יש מקום רק לשני כבלי CAT5E. כרגע אנחנו עובדים על 100 מגהביט, אז אין בעיה, כל כבל, 8 גידים - מחבר שתי יציאות 4 גידים כל אחת (יש לנו Patch Panelים בשתי הקומות) במהירות 100 מגהביט עכשיו אנחנו רוצים לשדרג את התשתית הביתית לגיגהביט, ולכן אנחנו לא יכולים לשים שני שקעים על כבל אחד, בגלל שכל שקע עושה שימוש ב-8 גידים. אז אנחנו רוצים להוסיף עוד סוויץ' ולשים אותו בקומה העליונה. השאלה היא, האם לחבר את שני הכבלים שמגיעים מהסוויץ' שבארון התקשורת בקומה התחתונה, או שאין בכך תועלת, וכבל אחד יספיק. הנה סכמת הרשת להמחשה: הקו הכחול תוחם א…

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.