עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלומות לכולם, אני מחובר דרך קווי זהב לאינטרנט המהיר בכבלים. קיבלתי ראוטר אלחוטי של גיגהבייט מדגם GN-B49G. הבנתי שכאשר אני מחבר ראוטר הצורך בחייגן מתבטל, אבל אני לא מצליך להגדיר את כל העניין הזה נכון, בנוסף אני לא מצליך להגדיר כך שיהיה אינטרנט במחשב השני ברשת ללא חייגן. כלומר אין שיטוף אינטרנט אמיתי, ואין שיטוף קבצים, למעשה אין בכלל רשת נראה לי. אם תוכלו להפנות אותי למדריכים רלוונטיים להגדרות רשת אלחוטית, ולהגדרות ראוטר. תודה רבה רבה לעוזרים מראש! רום

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Tamy,

אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by raananan,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. היום (11\2) היו שני התנתקוניות פתאומיות אחד ב 5:30 ואחד ב 6:50, ממש מוזר בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי .. פתאום באמצע גלישה האינטרנט נשאר מחובר אבל אתה לא יכול לגלוש פשוט, בקיצור משהו מסריח פה זה קרה לעוד משהו?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. אני צריך לדעת איך להגדיר שיתוף אינטרנט דרך פרוטוקול PPPoE, כלומר איך להתקין את הפרוטוקול הזה במערכת של: Microsoft Backoffice Small Buesness Server V4.5 תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן

10. הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by RX7,

יש לי ראוטר של level one ופתחתי לו את הפורטים של האימיול.. אבל כל פעם זה משתנה בחזרה ועושה לי מזהה נמוך ואני צריך עוד פעם לאפס את הראוטר ז"א להוציא אותו מהשקע של החשמל ועוד הפעם להגדיר ולפתוח את הפורטים אני כבר משתגע מזה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?

14. Started by mrraz,

ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by 2CASPER2,

שלום, ברצוני לדעת כמה כבלים CAT6A ניתן להשחיל לצינור 4 צול. והאם יש נוסחה פשוטה. תודה,

17. שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by eegg,

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך אותו לשרת שאני יוכל להיכנס אליו לא דרך הרשת אלא דרך האינטרנט יש דרך זאת?

19. שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by idan_1995,

יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by shugi,

ערב טוב לכולם, יש לי נתב אלחוטי (DI-524 מבית D-link) ויש לי חיבור USB שהוא DWL-G122. התקנתי את הדריברים המתאימים ואת החומרה, לאחר מכן ביצעתי התחברות לרשת האלחוטית והכנסתי מפתח רשת. הכל נראה טוב ויפה עד שבאמצע ההתחברות, במצב "מייבא כתובת רשת", זה מפסיק את ההתחברות ואומר שאירעה בעיה. מופיע לי חלון ובו כתוב: "קישוריות מוגבלת או חסומה - יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבי רשת מסויימים. בעיה זו אירעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב". ניסיתי ללחוץ על כפתור ה"תקן" שמופיע שם, אך הבעיה ממשיכה גם לאחר נסיון זה. מה לעשות? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום לכולם היתה לי רשת ביתית פשוטה בבית, מחשב ראשי שאליו מחובר המודם (עם כרטיס רשת) ומחשב אורח, בשני המחשבים מותקן ווינדוס אקס פי. הכל ברשת היה עובד, כולל שיתוף האינטרנט, רק שלפתע במחשב האורח נהיתה איזשהי תקלה והאינטרנט בו לא עובד יותר. ניסיתי הכל, ממש הכל ולא עזר. הפעלתי במחשב הראשי את הnetwork setup wizard ועובר שלב שלב, בסופו של דבר הוא כותב לי an error occurred during configuration of the network on this computer you can configure your network manually, or you can run the wizard again with different settings וגם כשאני משנה את ההגדרות בצורה ידנית (מגדיר איי פי בכרטיסי הרשת שמחברים את הרשת עצמה) זה עדיין לא עובד. מחקתי אפילו את שלושת כרטיסי הרשת (שניים במחשב הראשי, ואחד…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים