רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי נתב אלחוטי (DI-524 מבית D-link) ויש לי חיבור USB שהוא DWL-G122. התקנתי את הדריברים המתאימים ואת החומרה, לאחר מכן ביצעתי התחברות לרשת האלחוטית והכנסתי מפתח רשת. הכל נראה טוב ויפה עד שבאמצע ההתחברות, במצב "מייבא כתובת רשת", זה מפסיק את ההתחברות ואומר שאירעה בעיה. מופיע לי חלון ובו כתוב: "קישוריות מוגבלת או חסומה - יתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבי רשת מסויימים. בעיה זו אירעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב". ניסיתי ללחוץ על כפתור ה"תקן" שמופיע שם, אך הבעיה ממשיכה גם לאחר נסיון זה. מה לעשות? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קודם כל תודה וכל הכבוד על התשובות המקצועיות שלך!!! יש לי מחשב עם מודם PCI שמחובר לקו של בזק ואני מקבל ושולח דרכו פקסים אני מעוניין להתחיל לעשות דרכו שיחות טלפון רגילות ז"א לחבר אזניות ומיקרופון ולחייג ישירות מהמחשב? האם אפשר לעשות את זה? ואם כן אשמח לשמוע איך..? בתודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר באינטרנט של TP-LINK דגם TD-8810 עולה 129 ש"ח יש לו גם מודם !!! נראה טוב http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=42 http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=429 הוא יותר טוב מה ROTAL 1025 וה SIEMENS השחור של בזק ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום . יש נתב אלחוטי של חברת 3COM .CABLE/DSL 802.11G 3CRW6754G72 . אני פשוט לא מצליח להכנס לממשק שלו , לא רדך הסיסמה לא בשום דרך אחרת יש לציין שלפני זה הצלחתי כמה פעמים להכנס לממשק, אני לא יודע אולי שיניתי איזו הגדרה שם, אני באמת לא יודע. אבל אני במצב על הפנים כרגע ובלי נתב עובד. תמיכה ניתן לקבך רק באנגליה ואני והאנגלית לא הכי חברים. בבקשה תעזרו לי אולי יש מבנכם שיש להם אותו סוג נתב. איך בכלל ניתן לעשות איפוס בראוטר הזה? אני מודה לכל אחד שיכול להציל לי את המצב שנקלעתי בו yona426@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שיוכלו לפקסס לי.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מודם למחשב אני נכנס לכתובת 10.0.0.138 אני לא מצליח לגשת אליו פשוט כאילו אין כזה דף , כאילו אין חיבור למודם מודם AZTECH 600E מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מאוד מקווה לקבל עזרה בתופעה שמטרידה את מנוחתי בימים האחרונים. אז ככה, יש ברשותי שלושה מחשבים. לצורך העניין, אני אגדיר אותם כמחשב A , מחשב B ומחשב C. מחשבים A ו- B הם העקריים ומחשב C אינו דומיננתי ומשמש לאחסון קבצים בלבד. על כל שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP SP2 כולל כל העדכונים האחרונים מ Windows update . במחשבים A ו- B מותקן Zone Alarm suite שזה פיירוול + אנטיוירוס. במחשב C מותקן קרספסקי אנטיוירוס ופיירוול מובנה של SP2 . שלושת המחשבים מחוברים ברשת באמצעות נתב + פיירוול מובנה בנתב. יש בניהם אינטרנט משותף + שיתוף קבצים. המערכות הפעלה מותקנות לפחות 8 חודשים על גבי המחשבים. את הנתב התקנתי לפני 2-3 חודשים. מאז שהתקנתי את הנתב, לא ניתקל…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מצטער על הפיגור, אבל רציתי לשאול אך אפשר להגדיר את חיבור ה-ADSL דרך מודם ה-b-FoCus 270PR בחלונות אקס.פי באופן אופטימלי. זה נשמע מוזר, אבל אמרו לי שב-XP סוף-סוף יש אפשרות לזיהוי ADSL ולא כמו ב-98 להיות מוגדר כ-ISDN. אז כאשר התקנתי את החיבור דרך דיסק נזק, זה עדיין באופן מוזר הוגדר כ-ISDN. יש לי XP Pro SP1. אם יש איזה משהו שאפשר להציע, אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-