רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בבייתי שני מחשבים ניידים שמחוברים לנתב ע"ג רשת אלחוטית הבעיה שברגע שמתחילים להוריד קבצים או משהו מהאינטרנט אחרי פרק זמן קצר מאוד הראוטר פשוט קורס ומנתק אותנו..המוצא לדבר הוא הדלקה מחדש של הראוטר. אשמח לקבל פתרון לנושא כי הדבר ממש מציק ומפריע לעבודה מול האינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הי חברים שלום התקנתי לפני חודש OpenWRT לראוטר שלי אני לא מבין למה יש בעיות עם ה WIFI גם ב 2.4Ghz וגם ב 5Ghz יש נתוקים וזה לא יציב הראוטר מחובר למודם של הוט ובצעתי למודם של הוט Bridg שלא יהיה הפרעות מה אפשרי לעשות? אולי התדרים ההגדרות צריך לשנות אותם? השמות שהגדרתי לנקודות WIFI שונים אחד מהשני user2.4Ghz והשני user5Ghz
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
העלתי את מהירות החיבור שלי ל 1.5 128 בכבלים אבל שאני מעלה משהו בבטורנט זה עובד רק בין 14-15 וחשבתי שזה מהירות של 18 ושאני גולש אז בכלל אני לא יכול לנצל את המהירות כי הגלישה נורא איטית אז אני מגביל את האפלוד ל10
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במשך שנים היה לי אינטרנט רגיל, על מחשב אחד. עכשיו עשינו רשת עם ראוטר ופתאום אני מגלה שהביטורנט לא עובד כמו שצריך. כל הזמן יש בעית NAT(בAZUREUS הסמיילים תמיד נשארים צהובים) אחרי שיטוט קטן באינטרנט הבנתי שאני צריך לעשות משהו שנקרא port forwarding. מצאתי את המדריך הזה: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/PowerNet/PAR-720G/Azureus.htm הוא מיועד בדיוק לראוטר שלי- ולתוכנה אזוראוס. עשיתי בדיוק מה שרשום שם, אבל משום מה כל פעם שאני לוחץ APPLY בADD VIRTUAL SERVER, אני מקבל שגיאה כזאת: webserver:Error adding NAT reserved mapping pool Azur1........ כל מה שניסיתי לא עזר. מאד אשמח אם מישהו יסביר לי מה לא בסדר(אני מניח שלמלא בארץ יש את הראוטר שלי: power net par720G
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר + מחשב נייד כרגע הכל עובד והנייד מקבל אינטרנט אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להתחבר עם הנייד לתיקיה שאני אחליט עליה במחשב הרגיל של הבית אני אשמח לקבל קישור למאמר בנושא ו/ או להסבר... בנוסף כאשר זה יעבוד האם אפשרי לדעתכם להתחבר מרחוק כלומר לא רק כאשר אני נמצא מחובר לרשת בבית אלה גם סתם מבית קפה תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה חיבור האינטרנט במחשב שמתחבר דרך הרשת קורס לאחר כמה דקות עבודה. כדי ליצור חיבור מחדש, יש לאתחל את המחשב המחובר ישירות לאינטרנט. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שאני מכיר, כולל הגדרות של פיירוול וחבריו, אך לשווא, שום דבר לא פותר את הבעיה. למישהו יש אולי רעיון לפתירת הנושא?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם אותה גרסת חלונות Xp paek serves 2 חיברתי קבל רשת מוצלב ושני המחשבים מזהים שחובר אליהם כבל. אבל שני המחשבים לא משדרים נתונים אחד לשני ביטלתי את fire wall אבל זה לא עוזר איך אני משמיש את הרשת תודה מראש ski farm
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי (wifi, 802.11) למחשב נייד. מאפיינים חשובים: - חיבור USB - תמיכה לפחות בתקני: G,N - כרטיס חזק, בעל טווח קליטה רחב (הספק גבוה ואנטנה חזקה) - חברה אמינה - חנות אמינה - שלא יעשו בעיות במכס חקרתי קצת והבנתי ש ALFA נחשבת לחברה מאד טובה בתחום. בינתיים שמתי עין על היצור הזה: http://www.ebay.com/itm/120649030383 אשמח לשמוע את דעתכם/ הצעות אחרות. תודה מראש, bizo
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-