עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladh777,

שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. טוב אז ישלי בעיה יש מחפש אחד בקומה אחת והשני בקומה השניה מרחק משהו כמו 5 מטר בקן אלכסוני ביניהם יש לי את הרואטר הפשוט של 3COM מחפש משהו יותר אם אני אקנה את הראוטר הזה :BR6216MGוEdimax הבעיה תפתר יש לי התלבטות בין זה לזה :WRT54GLוLinkSys מה יותר טוב? והאם אני אצתרך להחליף גם את הכרטיס רשת במחשב השני? תקציב לנתב 330-350

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by Deddy,

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by hararim,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מסויימים. כמו האתר של הווינר ועוד אתרים מאובטחים מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by kobi122,

אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Blue Eyes,

שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.

10. שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by yaron266,

מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב, ומהמחשב יש עוד רשת למחשב השני (רשת חוטית), אבל אני מתכוון לקנות עוד מחשב לבית, ככה שבסה"כ יהיו 3 מחשבים בבית. אז חשבתי להזמין את ספקית האיניטרנט שלי שהיא 012 להתקין רשת אלחוטית. עכשיו, איך זה עובד? נגיד שהראוטר נמצא אצלי בחדר. אני אהיה מחובר אליו עם כבל דרך כרטיס רשת, ושני המחשבים האחרים יהיו מחוברים אלחוטית בעזרת כרטיס רשת אלחוטי? ונגיד זה יהיה ככה, המהירות של האינטרנט (אני מחובר לחבילת 1.5 מגה - כבלים) תתחלק בין 3 מחשבים? או שלכולם תהיה אותה מהירות (מקסימלית)? אם אני אהיה מחובר דרך ראוטר, אני לא אוכל יותר להעלות קבצים לאינטרנט דרך FTP ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים (אימיול לצורך הדוגמא..)? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by moria1235,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by asaf275,

שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.

16. שלום. יש לי מחשב מריץ VISTA ומחובר למודם תומסון (כבלים).ספק בזק בינ"ל.במחשב זה 2 כרטיסי רשת.אחד מתחבר למודם והשני למחשב השני (ווינדוס 7) בכבל רשת מוצלב.עשיתי שיתוף אינטרנט ועד היום הייתי גולש ב2 המחשבים ללא שום בעיה (כמובן שהמחשב הראשי דלוק 24 שעות בגלל זה אין לי צורך בראוטר).לפני יומיים משהו השתבש פתאום והמחשב המשני לא מצליח להתחבר לאינטנרנט.בצד שמאל למטה מופיע לי מחובר אל :מקומי בלבד או לעיתים קישוריות מוגבלת או חסרה. מצ"ב צילום מסך של המחשב הראשי. Uploaded with ImageShack.us מישהו יוכל אולי לכוון אותי מה השתבש פתאום ? (חומת אש מתירה את השיתוף,מסומן וי על החיבור "שיתוף אינטנרנט",מחשב דולק).?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אורח יוסי
    Started by אורח יוסי,

היי מישהו יכול להמליץ לי מה יותר טוב LINKSYS X6200 NETGER D6400

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Mad Season,

אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by My_Name,

אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. Started by billlgoldberg,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים