רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האמיול מציג לי LOW ID במחשב אורח (לא שער) איך אני מטפל בבעיה , יש לי את ה FIREWALL של SP2 עידכניתי בכל ה FIREWALL את התוכנה ועדיין קיים לי LOW ID
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית מחוברים הראשון ראשי לאינטרנט השני עם כבל מוצלב שאלה איך אני מגדיר את המחשב השלישי יש לי את כל הכבלים הדרושים למשימה ואם אפשר בכלל להוסיף עוד מחשב חיברתי את כל כרטיסי הרשת ואת כל הכבלים מוצלבים כמובן בבקשה עזרה תודה .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש סיכוי שזה יקלוט בכל שלושת הקומות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת אלחוטית - עובדת מעולה. אך כששני המחשבים משתמשים במאבי אינטרנט נוצרת איטיות ניכרת וזה בא לידי ביטוי ב"לאגים" במשחקי רשת. עכשיו השאלה שלי היא: האם הלאגים הם כתוצאה מרוחב פס נמוך (1.5MB) המחולק בין שני המחשבים או שמא זה לא אפשרי ששני מחשבים ישחקו במשחקי רשת באותו הזמן(או משהו בסגנון)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי סטרימר (popcorn hour) שיכול להתחבר לרשת הביתית רק באמצעות כבל, ללא wireless. הבעיה - אני צריך למקם אותו ליד הטלוויזיה, רחוק מהראטור האלחוטי שלי. אני לא רוצה למתוח כבל, ולכן מעוניין לקנות נתב זול שיהיה שלוחה אלחוטית של הראוטר שלי - וכך אוכל לחבר את הסטרימר אליו באמצעות כבל, והנתב יתממשק לראוטר האלחוטי דרך wireless מה הפתרון הזול המומלץ לצורך כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הגדרתי רשת ביתית כולל אינטרנט ובמחשב המשני (זה שלא מחובר לאינטרנט אלה למחשב אחר) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי ישר חלון שהכותרת שלו "רשת מקומית" אם כל התיקיות המשותפות. אבל במחשב השני (הראשי, זה שמחובר לאינטרנט) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי חלון עם לוגו של הפרפר של מיקרוסופט (MSN-אתרי האינטרנט..") וכדי לראות את התיקיות המשותפות אני צריך ללחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" לאחר מיכן על איקון המחשב השני ברשת ורק אז נפתח לי חלון עם התיקיות המשותפות. רציתי לדעת אם זה בסדר או שלא הגדרתי טוב את הרשת ויש דרך אחרת להגדיר אותה כך שאני אראה גם במחשב זה את התיקיות המשותפות ישר??
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הראוטר הוא של NetGear מדגם WGT624v3 RV. על האריזה כתוב שהוא תומך ב802.11G ו 802.11B... הכרטיס צריך להיות חזק (המחשב השני נמצא כמה קירות יותר רחוק..) האם זה יהיה טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7651 ? בראל.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבצע VPN עם 4 חברים. לאחר שכשלו ניסיונותי להיעזר בתוכנה Hamachi החלטתי לנסות בדרך אחרת. הגדרתי את המחשב שלי כ- VPN Server בעזרת ההסבר הפשוט הזה. חברים שלי הגדירו חייגן בעזרת ההסבר הפשוט הזה. הגדרתי כך שלכל אחד יהיה שם משתמש וסיסמא משלו. לדאבוני, רק חבר אחד יכול להתחבר אליי בכל פעם, כאשר מישהו מחובר, אף אחד אחר לא יכול להתחבר. האם בכלל קיימת אפשרות לעבוד ב- VPN של WinXP עם מס' משתמשים בו-זמנית או שזה peer-to-peer ואני סתם שובר את הראש? תודה רבה על העזרה והסבלנות. שיהיה שבוע טוב ומבורך, אורן.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-