רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אנשים יש לי 2 מחשבים בבית והייתי רוצה לקשר בין שניהם שיטוף באינטרנט וכו.... בבשקה תסבירו לי איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 3 מחשבים בבית (אז היה 2) ומאז שארס פי יצא הייתי עשוה רשת רגיל יעני זוכר הכל וזה... קיצור קניתי לפני שבוע איי אם די .... והרשת פשוט לא עובדת.. למה זה 1 כי זה איי אם די??? 2 אולי יש לזה קשר ל1394 הזה? 3 זה בטוח לא קשור לבעיה בהתקנה או משהו כי פירמטתי אולי 3 פעמים בשביל זה.. לבדוק אולי משהו קרה... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היה לי נתב 2WIRE שהתפגר. במחשב השני היה חיבור לרשת באמצעות מתאם PC PORT של 2WIRE. החלפתי נתב, לנתב רשת של סימנס. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שני לרשת. האם רכיב ה - PCPORT שיש לי "ידבר" עם הנתב שהינו ממשפחה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר Linksys WRT54GL וכרגע לפחות שתי מחשבים מחוברים אליו ישירות עם RJ45 הבעיה היא שיש לי מודם USB (ה ALE 150 ) שמחובר במחשב אחד (מוגדר ועובד כמו שצריך) ורציתי לשתף אותו עם הראוטר כדי שהראוטר יוכל להעביר את האינטרנט לשאר המחשבים (והאייטאצ' ) אבל אני לא בטוח כל כך איך, אני אשמח לכל עזרה בנושא !
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שבת שלום, התחברתי לסיב אופטי וקניתי נתב חדש Tp Link AX3000 בנוסף לרשת קיימת של שלושה Deco M5. חיברתי את הנתב החדש כנתב ראשי במקום הדקו (שבינתיים ניתקתי מהחשמל) חיבור קווי ישיר של מחשב לנתב החדש AX3000 שהיה מחובר ישירות למודם (מתאם סיב) - היה תקין עם מהירות של 1GB חיבור אלחוטי של אייפון 11 גם היה תקין. חיבור קוי של הנתב AX3000 לסוויצר - מכשירים שהיו מחוברים קווית בהצלחה עם הדקו לא מתחברים לאינטרנט, וגם אייפד ישן ואייפון 7 לא מצליחים להתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית החדשה. מחשב נייח שהיה מחובר קווית - ניסיתי לבצע ipconfig release, renew וכו ועדיין לא מתחבר לאינטרנט. שמתי לב שכתובת שלו היתה 168.68.68. שזה היה הטווח שהקצה הדקו ו…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מבקש המלצות לנתב ל 2-3 מחשבים "בקווי" המרחק בין המחשבים 2-5 מטר אין לי צורך להשתמש בקע האלחוטי
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
https://wccftech.com/latest-ookla-speedtest-app-lets-you-test-your-video-streaming-connection/ האפליקציה חינם ב iPhone מעניין מה נותן נטפליקס , יוטיוב ישראל , אפל , בסטרימינג
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו התנסה בשירות של ברק לשחקנים? האם הפינגים לחו"ל באמת יותר טובים משמעותית (או בכלל) או שהכל בעצם צעד שיווקי ? אשמח לתגובות לויש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-