רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול לתת לי מדריך איך מתחברים לאינטרנט עם מחשב נייד שיש לו WI FI בעזרת הנקודות החמות. אני צריך לדעת מה עושים ומה מגדירים.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 ביום ד אני מיתחבר לכבלים מחר אני אמור להזמין תשרות מהספק אינטרנט בישביל שהכבלים יגיעו לא יהיו בעיות והפרוצדורה תיהיה יותר מהירה 1-אז קודם כל הראוטר שלי בסדר לחיבור כזה? כתוב גם CABLE אבל אני לא יודע מה השיטות בארץ במידה ויש סוגים שונים של חיבור אינטרנט בכבלים 2-איזה ספק טוב יש באזור רעננה אני חשבתי על בזק בין לאומי (נכון קצת מצחיק אבל בניגוד לנזק השרות שלהם היה טוב עד אכשיו) הם טובים בכבלים? ללכת על חברה אחרת? בפרטי מאיזה חברות להיזהר? 3-איזה מודם ליבחור במידה ואפשר ומה עוד אני צריך לדעת סך הכל יש לי כמה שעות אחרי העבודה מחר לסדר את בכל לפני שהם באים וביום רבעי יהיה לי רק קצת זמן כי קצת אחרי העבודה הם אמ…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני ואח שלי מוחברים ברשת עכשיו הרשת עובדת וגם שנינו מחוברים לאינטרנט מה שקורה פה זה שאני לא יכול לפנות לאתרים בשם שלהם אלא רק עם הקוד אייפי שלהם אח שלי אמר משהו על ה dns אין לי מושג מה זה וגם הוא לא יודע איך לסדר את זה אצל אח שלי הכל עובד מעולה הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ישירות ואני מחובר אליו דרך כרטיס רשת נוסף עצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח ומחשב נייד. שניהם מחוברים לאותה רשת, כשהנייח מחובר פיזית לנתב אלחוטי והנייד מחובר אלחוטית. אין שום בעיה עם האינטרנט והכל טוב ויפה. בנוסף יש לי שיתוף במחשבים והכל ובדרך כלל אני אכן מצליח לגשת ממחשב למחשב, לראות קבצים, להזיז אותם והכל! משום מה אחת לכמה זמן כשאני מנסה לגשת ממחשב למחשב מופיעה לי הודעה שאין הרשאות! (מצורף) ממש מוזר העניין והפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשבים (לפעמים את שניהם ולפעמים רק אחד מהם). בקיצור תמוה ולא ברור, לא פעם ראשונה שזה קורה לי... אני נתקל בעניין הזה די הרבה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי! תודה רבה וחג שמח!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני השתמשתי ב פיירוול של ה NORTON INTERNET SECURETY והרבה פעמים היה כותב לי שהוא חוסם NETBUS SUBSEVEN ולפעמים PORT SCANNER אבל שמעתי מכל מני מקומות שלפעמים זה יכול להיות לא אמיתי. אז עכשיו אני עובד עם ZONEALARM PRO. והשאלה שלי היא אם אני אמשיך לא לקבל את ההודעות האלה עם ZONEALARM אז זאת אומרת שה ZONEALARM מפספס את הפריצות ונותן להם לעבור (דבר קצת לא ייתכן) או שסתם הנורטון מטומטם וכותב הודעות בלי שזה אמיתי?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-