עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pssheba,

אפשר לרכוש ב isoc.org.il או אצל חברת איכסון אתרים. ב isoc יותר זול אבל חברת האיכסון אומרת לי שמוטב לשלם להם 30 אחוז יותר עבור קניית ה domain ולחסוך זמן, מאמצים והתכתבויות רבות הכרוכות בהתאמת ה domain name ל host. זה נכון ? אשמח לשמוע דעתם של מבינים ומנוסים.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  2. חבר שלי מחפש אחסון לאתר שאמור לכלול כמה מאות תמונות של סיום אימוני כושר קרבי. אני צריך שרת מהיר, לא מוגבל בגישה(בגבול הנורמלי) שיאחסן את כל התמונות והקבצים הנלווים ותהיה גישה חופשית אליו(פשוט מאוד אתר). מחיר כמה שיותר נמוך, ומה שחשוב שיהיה אמין. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  3. הכותרת של הת'רד הבא היא ביצועים גבוהים בווינדוס XP ו2000 ב56K או בכבלים השאלה אם הכוונה לאינטרנט המהיר כמו שיש לנו בארץ (כמו שיש לי ) ואם כן אז למה דווקא לכבלים ולא לADSL? אלו טוויקים לשיפור ביצועי האינטרנט.. http://64.233.183.104/search?q=cache:dZlS1WEo-GAJ:www.ntcompatible.com/thread26921-1.html+DefaultReceiveWindow&hl=iw עריכה: ביצעתי את הטוויקים שהבן אדם כתב - לא נגרם נזק אני מרגיש טיפה יותר מהיר אבל לא בטוח אולי זה פסיכולוגי

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שום דרך לא עזרה שינוי IP ...ניק.....EMAIL..... איזה עוד דרכים יש ? איפה נשמר המידע של הבאן אם שיניתי בעצם את האי פי ואפילו את שם המחשב ואפילוו.......התקנתי על הרדיסק אחר תוכנת MIRC אחרת אז...איך אני לא מבין ? תודה ...

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  5. קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום. לאחרונה התחדשתי בנייד חדש ורציתי לדעת את האופציות שלי להתקשרות לאינטרנט הבנתי שיש כול מיני דרכים חלקם אלחוטיות גם.. אשמח לשמוע על כול דרך התחברות בפרט תוך כדי התיחסות ליתרונות וחסרונות שלה על פני האחרת שיקולים כלכליים, שיקולים של נוחות וכו' תודה מראש, יוני!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by The TrCkeR,

עקב הפורטים החסומים בנתב הרשת שלי (ALCATEL SPEED TOUCH 510), ישנה הגבלת פוטים מסויימים שגורמים להפחתה משמעותית במהירות ההורדה של התוכנות השיתופיות בהן אני משתמש (לדוגמה ביטורנט). הנתב הזה היה בהתחלה ALCATEL SPEED TOUCH, והפכתי אותו לנתב ע"י צריבה כל מיני דברים בביוס ושידרוג התוכנה שלו... חיברתי למחשב שלי מודם אחר, ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מודם אחר שהיה בצד), והמהירות הורדה עלתה מ-3 Kbps ל-80 Kbps בביטורנט. האם הפיירוול החומרתי שמצוי בנתב הוא בעצם זה שחוסם את הפורטים? אם יש מישהו כאן שיודע איך לפתוח את הפורטים החסומים במודם הזה, שיגיב בבקשה. תודה .

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by supermario,

קצת פרטים: נתב: d-link i640 מודם: alcatel, 5 leds אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר 3 אנשים שמנסים ברשתות היו פה ולא הצליחו לפתור את הבעיה הכל מוגדר כראוי.. המודם מחובר לנתב... אבל מה בהגדרות של הנתב שאני נכנס ל status כתוב PPPoE Disconnected ושאני עושה Connect לא קורה כלום, זה לא מתחבר, ותאמינו לי שבדקתי ההגדרות נכונות. עשיתי עדכון ל firmware לא עזר אני ממש נואש וממש צריך רשת בבית מה עושים?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by mosheli,

שלום, הבנתי של- win64bit לא ניתן לחבר מודם USB והאלטרנטיבה היא כרטיס מודם רשת. מישהו יכול לתת לי פרטים מה זה בכלל? ההבדל בינו לבין מודם רגיל USB? הבדל במחירים? האם ספקי התשתית מתעסקים איתו ופרוצדורות על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. Started by orlupo,

זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by J0HNiE,

כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by hck,

היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Check_Point,

יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

אך אני יוצר לינק להורדת קובץ של BitTorrent מהמחשב שלי (שיורידו אותו מהמחשב שלי ) ועוד משהו יש איזו תוכנה של EDIT ליראות נתיב או משהו מהקבצים של ה BitTorrent (הלינקים)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. שלום לכל חברי האתר אני נמצא במוסד מסויים שיש ברשותו חדר מחשבים עכשיו יש שם אפשרות מבחינה תשתית לגלוש באינטרנט אבל ברמת התוכנה אין שם אפשרות מכיון שמנהל הרשת חסם את האפשרות הזאת(אי אפשר להכנס בלוח בקרה לרשת בגלל זה)...עכשיו הכל מתחיל מכך שמישהו מהחדר שלי תותח מחשבים(חומרה בעיקר) אני רואה אותו נכנס לחדר מחשבים יושב שם ומתחיל להכנס לרגדיט מוחק ערכים מוסיף כמה נכנס למנהל התקנים ויכול להיות שעוד כמה מקומות(הסתכלתי ממש בחטףבגלל שהוא לא מעוניין שאני ידע את הדרך.)... ופתאום יש אינטרנט ובקיצור הוא הצליח להשיג גישה לאינטרנט ואני יושב בצד ומקנא,עכשיו לפני שהוא הולך הוא עושה ריסטרט למחשב ואז יש כרטיס Megic card שמחזיר את המחשב למצב הקודם כך שאין לי שום סיכוי לדעת מה הוא עשה. עכש…

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לחבר שלי שתי מחשבים בבית והוא רוצה להקים רשת ביתית רגילה, בלי ראוטר.. למחשב הראשי עם המודם יש Windows 98 ולמחשב השני XP (אין מצב להעביר את המודם למחשב עם ה XP).. רציתי לשאול איך עושים שיתוף אינטרנט בין 98 ל XP ? עוד שאלה, מה בדיוק ההבדל בין כבל רשת מוצלב ולרגיל? ועוד משהו שרציתי לדעת, המודם הוא TERAYON TJ715x יש אפשרות לחיבור גם USB וגם רשת, אם נחבר את המודם דרך USB אז הכרטיס רשת יתפנה, ואז ונוכל לעשות רש ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by *ALON???,

שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by asmy999,

קיימת לי בבית רשת קווית (חיבור חוטי) שעובדת כראוי. אני מעוניין להפוך את אחת מהיציאות לאלחוטית.זהו מחשב נייד עם תקשורת WIFI מובנית האם ניתן לבצע זאת ע"י חיבור נקודת גישה אלחוטית ליציאה מה HUB? אני מעוניין רק בחיבור אלחוטי אחד, ולהשאיר את כל שאר החיבורים מחווטים. אשמח לקבל המלצות על מוצרים טובים. אודה לכם אם תענו לי במהרה אסף

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. יש לי רואטר של אדימקס אלחוטי והרבה תוכנות לא פועלות לי כי הפורטים סגורים אחים שלי אני מבקש לעזור..תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by kotel,

קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום חבר'ה אני חדש פה שמעתי שיש פה אנשים ממש תותחים שיכולים לעזור לי אז אני באמת ישמח אם תעזרו לי יש לי אימיול 0.45 של אימיול פרוז'ק עם WIN XP SP2 הורדתי את כל החומות אש למיניהם אין שום דבר ברקע שיכול לתקוע לי את זה אלה אם אני לא יודע שהוא נמצא אבל לא נראה לי בכל אופן אני מחובר על מהירות של 1.5 MB ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו אז בבקשה תשאלו העיקר שתעזרו לי בבקשה אני צריך את האימיול דחוף

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים