רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות אותו עוד יומיים ואני לא סומך על חנויות המחשבים מכמה טעמים שלא לפורום הזה.. החשש שלי הוא שלא ידחפו לי את wrt54g במקום ה wrt54gl ורציתי לדעת האם הדגם של הנתב כתוב בברור על הנתב ? או איך להיות בטוח שאקבל אותו ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ שרת למשחק 24/7 כבר סביבות 8 חודשים והכל רץ חלק עד לפני כמה שבועות. יום אחד ראיתי שהשרת ריק משחקנים, זה הדליק אצלי נורה כי הוא תמיד מלא. הסתבר שהוא לא הופיע על רשימת השרתים במשחק. התחלתי אז לעשות ריסטארטים לשרת, למחשב, לראוטר והיה נראה שתכלס שום פעולה שאני עושה לא עוזר, אלא באופן די אקראי השרת מופיע ונעלם מהרשימה. יכול להיות בסדר לימים ויכול לרדת אחרי דקות. אני לא מבין גדול בראוטרים וזה אז לקח לי זמן עד שהיעפתי מבט בlogs של הראוטר וראיתי שכשהשרת עושה בעיות זה נראה ככה: (שניה של תקשורת) Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:178.150.250.91,28960 Destination:79.183.199.42,0 - [DOS] Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:46.100.126.47,28961 De…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזושהיא דרך לחבר 2 מודמים של כבלים שישתמשו באותו אייפי ובכך להכפיל את רוחב הפס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני סוף סוף מתנתק מ ברק - חרא של חברה לא להתקרב אליה! זה 1. ( זה ב ADSL ) 2 . אני הולך הפעם לחזור לכבלים במהירות גלישה של 1.5 ו upload 128 יש מבצעים נחמדים אני חושב על smile 015 יש להם הצעה נחמדה מאוד.( חודשיים חינם לא לא התחייבות ולאחר מכן 49 כל חודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) מה דעתכם על החברה הזאת ( דרך אגב סמייל זה אינטרנט זהב)* איך החיבור שלהם איך הגלישה איתם ? מה הנסיון שלכם איתם? עוד חברות זה כמובן נזק בין לאומי שהתלהבו שיש לכם את הפס הכי רחב שיש יש גם את 012. ( בחברות האחרות זה דיי אחיד 39 שקל לחודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) אם יש לכם עוד אופציות ? תודה, כי היום אני עושה את זה ,אז אני ישמח לתגובות. ( אני לוקח חבילה ללא התחייבות נמעס לי …
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להשתמש בכרבטיס הקווי (marvell yukon מובנה) בחיבור LAN לסטרימר במקביל לחיבור האלחוטי לאינטרנט. הבעייה שבהגדרות הIP הethernet מופיע כלא מחובר (media disconnected), ואני לא מצליח להפעיל אותו (מחיקה ואיתחול, עידכון דרייבר, טוויקיניג בהגדרות advanced). האם ניתן לשלב חיבור wifi וקווי במקביל או שאחד בא על חשבון השני?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מכבה את הרשת האלחוטית בנתב D-Link 674OU?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לרשת קיימת במשרד נתב אלחוטי שישמש בעיקר אורחים ולא לשימוש שוטף האם יש המלצה לראוטר מאובטח אמין ואיכותי ? אני משער שהטווח התקציב הוא עד 500-600 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB), או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND. מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה. העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך. את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי זמן רב התיקנו לי אינטרנט בכבלים של תבל דרך אינטרנט זהב קיבלתי מודם של אמביט, ואחרי 3 שעות אני מרוצה.....מהיר סוס ובלי שום בעיות.... החבילה שלי היא 1.5 והנה תמונה של מהירות של הורדה שהורדתי (icq מהאתר download.com ) תגידו מה דעתכם על המהירות..... וד"א בקאזה הוא מגיעה לי ל150 ואפילו 160 ונשאר ככה....
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי משרד עם 4 מחשבים. 3 מריצים XP, ואחד Win7. במחשב בבית יש לי Win7. מישהו הגדיר כבר במחשב בבית, התחברות למחשב במשרד, זה שמריץ Win7, דרך שולחן עבודה מרוחק. איך אני יכול להתחבר למחשבים שמריצים XP? הגדרתי להם סיסמא (כי צריך כדי להתחבר ע"י שולחן עבודה מרוחק). יש לי את ה-IP של המשרד. מה עוד אני צריך כדי להתחבר לכל מחשב ספציפי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-