רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה תוכלו לעזור לי בבחירה של מודם סלולרי? אני לא מתכוון לקנות בארץ, במיוחד לא מחברות הסלולר, ומצאתי את המודם הבא ב-eBay, במחיר של 191 ש"ח: 3G HSDPA HSUPA UMTS GSM GPRS EDGE Modem USB Stick Card לפי הבנתי, נתוניו מתקדמים מאוד ביחס למחיר. האם אני מבין נכון? נוסף לזה, האם צריך לחשוש שלא יעבוד ב-Windows 7 64Bit, או שמנהלי ההתקן של המודמים האלה הם גנריים? Terminal type: 3.5G HSDPA USB modem Chipset: QULCOMM HSUPA Working frequency: GSM850/900/1900MHz, UMTS/HSDPA/HSUPA 2100 MHz. Output power: Class 4 (+33dBm ±2db) for EGSM900; Class 1 (+30dBm ±2db) for GSM1800; Class E2 (+27dBm ±3db) for GSM 900 8-PSK; Class E2 (+26dBm +3\-4db) for GSM 1800 8-PSK; Class 3 (+24dBm +1\-3db) …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתתחבר מחדש ל-ADSL אחרי אכזבה קשה מהכבלים.. כעת אני צריך לבחור מודם (מבזקסטור) רציתי לדעת איזה מודמים (USB 1) מומלצים..? (מבחינת סינכרון, מהירות תגובה וכו'..) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לבדוק כמה MB מורד למחשב בזמן הצפייה. איזשהו מונה או משהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. אם יש לי תשתית בזק של 10 מגה, וספק הוט-נט של 100 מגה. אני תמיד אקבל 10 מגה, או שיכול להיות שיהיו בעיות כי זו לא אותה מהירות? למי ששואל למה יש לי חבילה של 100 מגה בספק: כי המחיר בהוט-נט נשמר לשנה וחצי, ויש סיכוי גבוה שבשנה וחצי הזאת אני אשדרג את מהירות האינטרנט... אז ככה אני יודע שאני יכול לשדרג רק בתשתית, ומבחינת הספק זה אותו מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח גם להתקין את החייגן של 014 וגם להגדיר חייגן ידני מה שקורה זה החלק האפור שלא ניתן להמשיך משם הלאה (מצורפת תמונה) חשבתי אולי זה הפיירוול שלי SYGATE אבל גם כאשר הסרתי אותו לבדיקה לא עזר ... .מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע שיש קידומות כגון 192.168.0 או אפילו Class A : 10.0.0.0 המוקצות לכתובות פרטיות בתוך רשתות. אך לצרוך העניין, בתוך הרשת בייתית שלי, ה IP שמייצג אותי החוצה, לאינטרנט, הוא ה IP שקיבל המודם, אז מדוע אני לא יכו להשתמש באיזה IP שאני רוצה, להגדרת המחשבים בתוך הרשת הבייתית ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. רכשתי נתב חדש. Belkin Play N600 Dual Band Wireless N Router (Older Generation) קישור: http://www.amazon.com/Belkin-Wireless-Router-Older-Generation/dp/B0047T7AIU בעצם..... במקום שאטריד עם המון שאלות, אולי קישור יעזור לי להבין את כל המונחים. למשל - Subnet Mask DHCP Server Local Domain Name Connection Type (Dynamic, Static, PPPoE, PPTP, Telstra...) Channel SSID בנוסף, יש לי 2 Bands לפני מה שאני מבין, ולכל אחד הגדרות משל עצמו (?!). Band אחד (שאני מניח מתורגם ל"תדר" הוא 2.4 גיגה הרץ, והשני הוא 5 גיגה הרץ.... וממש לא ברור לי על מי מאלה אני אמור לגלוש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי פה שממליצים על ראוטרים מסוג AC1600 (או משהו דומה), מה זה אומר ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב. אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט. לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי. החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון). מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה. תודה מראש =)
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר ל 012 ויש לי 5 מגה, ולאחרונה אני חווה איטיות מטורפת לגמריי באינטרנט... אני מבצע בדיקת מהירות בכמה שרתים, והמהירות לפעמים עומדת על 200,150 , 500 משהו כזה... התקשרתי אליהם לברר, ומפה לשם עם כל הבדיקות שלהם שלא צלחו כ"כ, אמרו לי ללחוץ הפעלה CMD NETSTAT-N , ולראות כמה דברים יש לי שם משהו כזה... הרצתי, ועלו המון דברים, אמר לי שיש לי דברים שמשתמשים לי באינטרנט וזה מה שמאיט לי תאינטרנט, שיש לי וירוסים או ספאיים . יש לי אנטי וירוס של קספרסקי, וגם היה לי של נוד, יש לי גם כמה תוכנות ספאי, בדקתי ושום דבר שום וירוס שום ספאי... אמרתי לו את זה...אבל עדיין הוא טען שזה מה שזה, וזאת הבעיה... רציתי לדעת ממה זה נובע איך אפשר לסדר את זה, אם בכלל...ואם בכלל הטענה שלו צודקת, כי זה ממ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אחרי שעברתי לאינטרנט של הוט, כל שבוע מבקר אצלי טכנאי שלהם >.> פעם ראשונה כדי לחבר אותי, פעם שנייה כדי להחליף את המודם התקול שלהם, ובפעם השלישית כדי להחליף את מודם ה-Terayon שגרם לניתוקים כשחיברנו אותו לנתב. עכשיו החליפו לי למודם תומסון (לטענת הטכנאי, הוט כבר לא מוכרים מודם של מוטורולה שאותו ביקשתי), ואמנם הוא גולש בלי ניתוקים (בינתיים) - אבל אני לא מסוגל להעלות בטורנטים ביותר מ-0 קב"ש, כאשר בחיבור ישיר למודם אני מעלה באותם טורנטים ב-20 קבוע. ניסיתי לבדוק העלה דרך Rapidshare, אבל זה לא עבד במיוחד: (מהירות ההעלאה שלי היא לא 250 קב"ש) ומבחני מהירות אחרים כמו speedtest.net פועלים להורדה, אבל לא להעלאה, ואכן אני מסוגל להוריד ברוחב פס מלא, אך לא להעלות בכלל (לקחו ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! החיבור האינטרנט במחשב שלי מתנתק באופן קבוע. עד לאחרונה החזקתי מודם-ראוטר מאוד ישן, שלדעתי יצר הרבה נפילות (בכל פעם שהייתי מוריד קובץ גדול / טוען הרבה דפים, מידי פעם ללא קשר); החלטתי להחליף אותו, ואכן הן התמעטו מאוד עד כמעט הפסיקו. הבעיה: מידי פעם ישנן נפילות קצרות, בעוד אחת מהן הייתה למשך חצי יום. לא ברור לי מה גורם לכך שכן הציוד הוחלף לחדש. האם יש קשר לספקית האינטרנט / תשתית? גם את הספקית החלפתי בעבר (כשהייתי עם המודם-ראוטר הישן), מה שלא שינה שום דבר. המודם ראוטר החדש - מדגם TP-LINK TD-W9970. בבדיקה נראה שהכל מחובר, בכל מצב (Connected), גם כשבפועל האינטרנט לא טוען שום דבר. לעתים הוא טוען רק דפים קלים מאוד ולאט מאוד. כאשר אני מריץ בדיקה (Test i…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, הציעו לי היום מבצע באורנג' של חיבור חינם לאינטרנט מהיר ל3 חודשים, שזה כולל גם ראוטר והתקנה ושיחות חינם. בדקתי והם הדגישו במיוחד שאין שום התחייבות מעבר לזה. זה נשמע טוב, אבל האם זה באמת כזה טוב? ובאמת חינם לגמרי? אשמח לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מהם הסיכונים בשימוש ב - VPN כדי לעקוף שירותי סינון אינטרנטי??? יש לי תחושה ששירותי VPN זה דבר מסוכן מבחינת פרטיות ברשת... למען הסר ספק (ולא שיש לי סיבה להתבייש במשהו..) אני לא משתמש בVPN, אני בודק כי על המחשב בבית יש מישהו שמתחבר לVPN באופן קבוע...
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מודם של eci 312+ שמתפקד גם כרווטר. אני רוצה לפתוח פורטים בסביל תוכנות מסויימות, אבל זה לא נכנס לי להגדרות דרך השער (192.168.14.100), כאילו לא מוצא את הכתובת. מה צריך לעשות? לאתחל את מודם? אם כן איך אחר כך מגדירים אותו ככה שיעבוד עם בזקנט ברשת? (המודם המובר לסוויטש ולשם מחוברים שתי מחשבים)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לנתק את המחשב הנייח מהראוטר ולהעביר אותו לסלון, ולכן אני צריך מתאם WIFI, רציתי לדעת אם יש אחד מומלץ והאם אלו שמתחברים דרך USB מהירים מספיק ? הראוטר הוא N600 של בזק תומך ב5GHZ, לא יודע אם זה קריטי. המהירות גלישה בבית היא 40MB ואולי בעתיד תהיה 100MB. בנוסף רציתי לדעת האם שימוש במאריך USB יפגע בביצועים של המתאם? המחשב יושב בקופסא ולא תהיה קליטה טובה לכן רציתי מאריך שיתחבר למתאם ויגרום לו להיות קרוב יותר לסביבה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-