רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…
-
Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי חייגן ככה שהאייפי שלי לא משתנה כל התחברות ניסיתי לעשות ריליס-ריניו לאייפי אבל זה לא עזר הוא מקבל את אותו האייפי. השארתי את המודם כבוי כל הלילה גם לא עזר.
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם! מעונין לדעת אם יש למישהו את השירות הנ"ל?והאם זה עובד בלי בעיות (ניתוקים, דיליי בשיחה..) בתודה מראש שי
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה זה המכשיר הזה ואיזה דגם כדאי לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, : בעוד כמה ימים אנחנו אמורים להתחבר מחדש למת"ב (HOT), ובמסגרת מבצע מסויים שלהם שהוא כולל 3 ממירים (הדקים, החדשים), 5 חבילות ערוצים (ספורט, מוזיקה, בידור, סרטים ומולטימדיה - משחקים וכד' לפי מיטב ידיעתי) + אינטרנט מהיר (כולל ספק) 1.5 מגה = 270 ומשהו שקלים בערך לפי מה שאני זוכר .. (המחיר כולל גם התקנה בחינם של 3 הממירים והאינטרנט). האינטרנט המהיר כולל בתוכו גם את התשלום של HOT עצמם, וגם את התשלום של הספק שבמסגרת המבצע אני צריך לבחור בין 012 ל - 013, מה אתם ממליצים ?! איזה ספק נחשב לטוב יותר, לאמין יותר ? מבחינת שירות, גלישה נוחה ומהירה וכד' ... עד היום הייתי מנוי אצל בזק בינלאומי והייתי דווקא די מרוצה, התנתקתי מהם לא מזמן כאשר עברנו דירה וכעת שאנחנו מתחברים מחדש אני…
-
- 22 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את ה- B-focus 312+ כנתב. הורדתי את קובץ ההסברים מאתר היצרן ECI ופעלתי אחד לאחד על פיו. אני אנסה להבהיר כמה שניתן באילו בעיות אני נתקל: מקרה 1: לאחר ביצוע כל התהליך אני רואה תחת network connection ב- Lan or High speed internet שה- local area connection מחובר אבל נורית ה- internet link בנתב עצמו לא נדלקת ובפועל אני לא מחובר ולא יכול לגלוש. באותו מסך תחת broadband חיבור ה- adsl wan miniport (PPPOE) דרכו הייתי מחובר כל הזמן בתצורת מודם לא עובד. מקרה 2: בפעם הראשונה שביצעתי את התהליך כשלא שמתי לב בכלל לחיבור\ לא חיבור של ה- local area connection ראיתי שנורית ה-internet link בנתב עצמו דולקת אבל שוב לא יכולתי להתחבר. מקרה 2 נשמע מוזר קצת אני יודע אבל בכל זאת חשבת…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-