עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנסה להגדיר את ה- B-focus 312+ כנתב. הורדתי את קובץ ההסברים מאתר היצרן ECI ופעלתי אחד לאחד על פיו. אני אנסה להבהיר כמה שניתן באילו בעיות אני נתקל: מקרה 1: לאחר ביצוע כל התהליך אני רואה תחת network connection ב- Lan or High speed internet שה- local area connection מחובר אבל נורית ה- internet link בנתב עצמו לא נדלקת ובפועל אני לא מחובר ולא יכול לגלוש. באותו מסך תחת broadband חיבור ה- adsl wan miniport (PPPOE) דרכו הייתי מחובר כל הזמן בתצורת מודם לא עובד. מקרה 2: בפעם הראשונה שביצעתי את התהליך כשלא שמתי לב בכלל לחיבור\ לא חיבור של ה- local area connection ראיתי שנורית ה-internet link בנתב עצמו דולקת אבל שוב לא יכולתי להתחבר. מקרה 2 נשמע מוזר קצת אני יודע אבל בכל זאת חשבת…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by mosheli,

אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by mosheli,

אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית. נקודת חיבור רשת במחשב הראשי תפוסה ע"י מודם בזק 312+. אני מבין שבמצב כזה אני צריך switch אלא שכאשר שוחחתי עם מוכר בחנות הוא ציין כי בעבודה עם switch צריך ראוטר ו- switch הוא לא פשוט מפצל. האם זה מדויק? איך עובדים עם switch? והם בנוסף לחיבור שני המחשבים לאינטרנט הם גם יהיו מחוברים ברשת ביניהם ובו זמנית לאינטרנט? שמתי לב למדריך להפיכת מודם של בזק לראוטר באתר אבל עבור רמת הידע שלי הוא לא מספיק בהיר כך שלא הבנתי איך לעשות את זה. הפתרון הכי פשוט לדעתי הוא פשוט קניית כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי, לא? מה הבעייתיות של פתרון כזה בהנחה שהרשת שלי בת 2 מחשבים בלבד להרבה זמן? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by e.s,

אני לא יכול לקבל קבצים באי סי קיו יש לי ראוטר בלי פיירוול איך אני מסדר תבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by anton11,

שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Idan-h,

תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by ronen_ca,

יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי טוב השאלה שלי היא :אני כרגע מחובר לאינטרנט המהיר של נזק בין לאומי (אשכרה שם מתאים) ויש לי מלא ניתוקים פינגים גבוהים ועוד בעיות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת ואני לא יודע לאיזה חברה כדאי לעבור אז אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על חברה תודה לכל העונים נ.ב חיפשתי וקראתי מלא תרדים אז בבקשה אל תנעלו או תתנו לי קישורים לנושאים אחרים תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמו ADSL רק שפה זה שווה מהירות הורדה שווה למהירות העלאה! :-* מעניין אם זה יגיע לארץ!? ובאיזה מחיר החבילות יהיו וכמנובן האם זה טוב יותר או גרוע יותר מ-VDSL? אחחח איזה באסה 2 מגביט אבל מהירות העלאה של 96 קילוביט מקסימום וזה אצלי תמיד על 63 קילוביט אפילו לא 96

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by max_shifrin,

שלום אני מחפש אולי לשים ראוטר בבית אבל אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד במהירות של 1 GB בתוך ה LAN. כמובן שבכל מחשב יש לי כרטיס רשת מתאים לזה וכמובן שאני צריך את זה בשביל להעתיק סרטים ממחשב למחשב בקצב של דקה לסרט במקום 10 דקות לסרט יש הצעות - מראש אני מעדיף לא לשמוע משפטים שמתחילים במילים DLINK

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. תקשיבו התקנתי שתי כרטיסי רשה בשתי מחשבים שתיהם ווינדאוס אקס פי עכשיו הכבל מחובר הכל טוב עכשיו במחשב שבו כאילו יש את ההתחברות לאינטרנט כאילו מאסטר הכל טוב ויפה נתחבר והכל טוב אבל במחשב השני לפעמים הוא מתחבר לי וגם הכל טוב ויפה ולפעמים הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה מזה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??? ולמה זה לפעמים ככה?? תודה לכל העוזר תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by fantax,

שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by asafm,

אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. יש לי ALCATEL SPEEDTUCH אני אוהב לשחק בW3 ולהיות ההוסט ובשביל זה אני צריך את פורט 6112 פתוח,עד עכשיו לפני חודש וחצי ,שעוד היה לי את המחשב הישן והמחורבן שלי,הכל עבד טוב ויפה(היה פיירוול של XP SP2)גם עכשיו יש אותו דבר,הפורטים היו פתוחים לכתובת המקומית שלי (10.0.0.1) ולoutside adress (0.0.0.0( ועכשיו זה פשוט לא עובד.....ניסיתי הכל....(זה NAPT) למישהו יש הסבר/משהו לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו. אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....

23. Started by פינוקיו,

שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…

24. עכשיו בפירוט- יש לי ראוטר Edimax 6104K ובחייגן של L2TP אני צריך להכניס גם HOST וגם GATEWAY הוסט מצאתי ב cable.org.il אבל אין לי מושג איך למצוא את הGATEWAY או מה צריך להיות בו... רועי

25. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול לגבי כרטיס רשת 10/100 האם הוא מספיק למשחקים .??? או שמומלץ 10/100/1000 ???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים