עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by miki03,

שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחר שביררתי מספר אופציות לשדרוג מערכת התקשורת הביתית, הגעתי למסקנה כי ביחס עלות/תועלת אני יכול לבצע את העבודה בעצמי. אולם לשם כך אני נדרש לקנות קורונה קרימפר, כבל תקשורת באורך של 50-60 מטר (CAT5 UTP) ומספר שקעים (RJ45). האם יש כאן מישהו שמוכן למכור לי את הציוד המשומש שלו ? חבל לי לקנות ציוד במאות שקלים שאתשמש בו פעם אחת בלבד. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shahark55,

היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by shay767,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים לזה.. יש לי פ-טופ ומחשב ובשניהם יש WINXP איך אני יכול לחבר בינהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני תודה

7. Started by tzolerguy,

איך אני יכול לגלות לאיזה שרת מנסה להתחבר תוכנה מסויימת?? במקרה שלי זה הEA LINK

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by Markis,

שלום ברשותי רשת אלחוטית בתדר 2.4 ג'גה הרץ. האם מכשיר העברת אודיו וידיאו מסוג TR-2470 הפועל באתו תדר יגרום להפרעה בתקשורת לאינטרנט ? היה לי בעבר נסיון לא טוב עם מכשיר טלפון אלחוטי בתדר 2.4. לינק למכשיר הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= בתודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dt54,

שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  10. Started by Jahwarrior,

התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by shai_123,

אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by Shlomi32,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....

15. ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tiger3,

Intel EtherExpress Pro/100+ ל - win98

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. Started by baruch_555,

יש לי רשת ביתית עם נתב חוטי של 2 מחשבים. איך אני יכול לשלוט במחשב השני, לכבות ,להפעיל מחדש, למחוק... אני מכיר הרבה תוכנות אבל יש לי אייפי חיצוני(שככה התוכנה לא יודעת לאיזה מחשב להתחבר) ואייפי פנימי לכל מחשב, עם איזה תוכנה אני יכול לרשום את האייפי הפנימי של המחשב השני (לדוגמא לי: 192.168.2.56 ולמחשב ב': 192.168.2.58) וזה יתחבר אליו ואני אוכל לשלוט בו??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zadik,

איני מבין הרבה במחשבים בקשתי בחנות באג לקנות ראוטר , וכשגעתי הביתה וניסיתי להתקין גיליתתי שסיפקו לי אקסס פוינט מאחר שכבר פתחתי את האריזה לא נראה לי שיחזירו לי את המוצר, למרות ההטעיה האם אני יכול להשתמש באקסס פוינט כראטר. יש לחיי חיבור עם מודם של הוט המוצר שקבלתי הינו מה ראני עושה עם זה?TPLINK WIRELESS N RANGE EXTENDER

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  20. שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.

21. Started by Semyon171,

שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. לפני שבועיים בערך היתה לי בעיה עם התשתית של ADSL שהיתה מאופינת בפינגים גבוהים לכל האתרים כולל בארץ (לרוב בסביבות ה400-600 מילי בתוך הארץ ) . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437310.0 אתמול היתה לי שוב אותה בעיה של פינג לא יציב שקפץ בין 900-240 לחול אז בדקתי מה הgateway שלי (הקפיצה הראשונה אחרי המודם ) ועשיתי לו פינג ברצף. ראיתי נתונים בין 14 מילי (בסדר) ל240 (ממש לא בסדר) . למי שלא מבין למה זאת בעית תשתית זה די פשוט. במקרה שלי בין המודם לספק שירות(בזק בינלאומי) יש את המרכזיה ואז את התשתית של בזק. כדי להגיע להופ הראשון אני צריך להגיע למרכזיה ושם נתוני ה signal to noise חשובים ואז אני צריך לעבור מהמרכזיה על התשתית של בזק עד לחיבור עם הספק שירות . בגלל שכבר הי…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  23. Started by AnoxiA,

אוקי קניתי היום את הראוטר הבא: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm השאלות שלי הם כאלה: האם הוא ראוטר טוב? האם הוא כולל פיירוואל? האם אני צריך עוד איזה משהו בשביל רשת בין שתי מחשבים אם אינטרנט בכבלים? האם אני יהיה מוגן אם הראוטר הזה? והשאלה הכי גדולה.. זה איך לעזעזל אני מגדיר את הכל..????

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. כבר בערך אני שנה אני באקספון עם מהירות 100 מגה פתאום בימים האחרונים קיבלתי ניתוק DSL כשהתקשרתי לאקספון אמרו לי בוא נוריד את המהירות ונראה מה קורה , הורידו את המהירות ל15 מגה והפלא ופלא הDSL חזר לפעול והגלישה תקינה ללא ניתוקים , הסברתי להם שאני לא מעוניין ב15 מגה אני רוצה 100 מגה כמו שהיה לי בשנה האחרונה. הם הסבירו לי שאין לי אפשרות לקבל 100 מגה ושהבעיה היא אצלי בתשתית בבית וניסו לדחוף לי טכנאי שלהם בעלות של 250 שקלים . לפני שאני אקבל החלטה. מישהו יודע למה זה קורה \נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. כלומר, אני רוצה שלכל המחשבים שמחוברים ברשת החוטית תיהיה גישה לשרת וכמובן אחד לשני. ולכל המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית תהיה גישה רק לאינטרנט ולא לרשת הפנימית. הרשת בנויה באמצעות נתב צ'קפוינט safe@office 500 (לא אלחוטי) ונקודת גישה אלחוטית של dlink. תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.