רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מאתר בחו"ל את הראוטר הזה ASUS RT-AC66U האם למישהו יש ניסיון עם הזמנה של ראוטרים ויכול להגיד אם שווה לקחת את הסיכון. הבנתי שרוב הסיכויים שמשרד התקשורת יעצור את זה אצלו. האם יהיה ניתן לשחרר במקרה כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שביררתי מספר אופציות לשדרוג מערכת התקשורת הביתית, הגעתי למסקנה כי ביחס עלות/תועלת אני יכול לבצע את העבודה בעצמי. אולם לשם כך אני נדרש לקנות קורונה קרימפר, כבל תקשורת באורך של 50-60 מטר (CAT5 UTP) ומספר שקעים (RJ45). האם יש כאן מישהו שמוכן למכור לי את הציוד המשומש שלו ? חבל לי לקנות ציוד במאות שקלים שאתשמש בו פעם אחת בלבד. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים לזה.. יש לי פ-טופ ומחשב ובשניהם יש WINXP איך אני יכול לחבר בינהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות לאיזה שרת מנסה להתחבר תוכנה מסויימת?? במקרה שלי זה הEA LINK
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בתדר 2.4 ג'גה הרץ. האם מכשיר העברת אודיו וידיאו מסוג TR-2470 הפועל באתו תדר יגרום להפרעה בתקשורת לאינטרנט ? היה לי בעבר נסיון לא טוב עם מכשיר טלפון אלחוטי בתדר 2.4. לינק למכשיר הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ובכן מהכותרת אתם מבינים את השאלה יש ברשותי מודם כזה של חברת הכבלים המודם יכול לעבוד כראוטר ולמעשה ראיתי אותו עובד ככה אצל גיסתי (שאין לה מושג מי עשה לה את זה ואיך) אצלה המודם מחובר לאינטרנט ללא צורך בחייגן ! מה שאני מנסה לעשות זה לגרום למודם להיות מחובר על בסיס קבוע ולחבר אותו ל SWITCH ול SWITCH לחבר שני מחשבים וטלפון אינטרנטי (למי שמכיר ) תודה מראש יאיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב חוטי של 2 מחשבים. איך אני יכול לשלוט במחשב השני, לכבות ,להפעיל מחדש, למחוק... אני מכיר הרבה תוכנות אבל יש לי אייפי חיצוני(שככה התוכנה לא יודעת לאיזה מחשב להתחבר) ואייפי פנימי לכל מחשב, עם איזה תוכנה אני יכול לרשום את האייפי הפנימי של המחשב השני (לדוגמא לי: 192.168.2.56 ולמחשב ב': 192.168.2.58) וזה יתחבר אליו ואני אוכל לשלוט בו??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איני מבין הרבה במחשבים בקשתי בחנות באג לקנות ראוטר , וכשגעתי הביתה וניסיתי להתקין גיליתתי שסיפקו לי אקסס פוינט מאחר שכבר פתחתי את האריזה לא נראה לי שיחזירו לי את המוצר, למרות ההטעיה האם אני יכול להשתמש באקסס פוינט כראטר. יש לחיי חיבור עם מודם של הוט המוצר שקבלתי הינו מה ראני עושה עם זה?TPLINK WIRELESS N RANGE EXTENDER
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-