רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שאלה קטנה : יש לי בבית ראוטר(+מודם) אלחוטי של SIEMENS SL2-141 שחילקו אז בבזק. בסה"כ אני מאוד מרוצה מהראוטר, יש לו ממשק נוח, DNS דינאמי לחיבורי RDP מרחוק, הפניית פורטים פשוטה, קביעת IPים שמורים לכתובות MAC ספציפיות - ואלה הן האפשרויות שאני משתמש ומגדיר בו. רציתי להעביר קובץ ששוקל כ10 גיגה בין מחשב א' ל-ב' בבית. (מחשב א' הוא מחשב חדש עם ווינדוס 7 ומחשב ב' הוא מחשב ישן עם XP - שניהם מחוברים קווית לראוטר) את מחשב א' אני לא רוצה לפתוח לשיתוף ברשת, לכן סגרתי לו כל אפשרות שיתופית. במחשב ב' - אני כן רוצה ואני מאפשר לו. נכנסתי דרך מחשב א' לתיקיה במחשב ב' ע"י \\ (או מה שנקרא FTP) והעתקתי את הקובץ ממחשב א' למחשב ב'. (מה שאני מכנה - העברה בדחיפה, כלומר דחפתי למחשב ב'…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אמרו לי היום שבכדי להקים רשת אני יכול שתי אפשרויות: 1) באמצעות מחשב שדלוק כל הזמן ומחובר לאינטרנט. 2) באמצעות ראוטר אבל אז אני צריך IP קבוע - משהו שלא שמעתי עליו בחיים כי תמיד חשבתי שהראוטר שומר על הIP. (יש לי חיבור כבלים) מישהו יכול להביר לי בבקשה את העניין.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה הכי מומלץ מהדגמים LINKSYS X6200 NETGER D6400
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית השאלה שלי איך אני צריך לחבר כל בכל? הכבל האדום ותכלת נראה לי שזה כבל רשת רגיל (ישר) (נכון?) לגבי הכבל הירוק, איך אני מחבר? צד אחד לשקע כמו שמראים פה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/742-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A2-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CA והצד השני (הראש) שמתחבר לסוויץ', איך אני מחבר אותו? (כמו כבל רשת רגיל?9 (אני יכול פשוט לקנות כבל ישר ולחתוך ראש אחד ולחבר שלקע כמו שמראים ואת הראש השני לסוויץ'?)
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש. מכיוון שיש לי את אפשרות לרכוש את המכשיר בחו"ל, הנני בטוח שאוכל למצוא נתב מתקדם שם, במחיר של נתב פשוט כאן בארץ. ברמה העקרונית מדובר על נתב לבית ממוצע, על כל המשתמשע מכך, מחשב נייד וסמארטפון לכל אחד מבני הבית. נמצא בתשתית של בזק, עם ספק של בזק בינלאומי עם חייגן. שמתי את עייני על הנתבים אשר תומכים בתדר המתקדם יותר, 5Ghz. נראה כי שימוש בנתב מסוג Dual Band יכול להיות שימושי מאוד. חשוב לי גם עניין אבטחת המידע, מבחינת Firewall וכיוצא בזה. אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מישהו מכיר\יכול להמליץ על מתג (switch) ג'יגהביט (1000) לרשת קוית בייתית מהירה (אחת הכניסות תלך לראוטר) תודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שעד היום לא היתה לי. כאשר אני מחובר לאינטרנט (ואני מדגיש מחובר) וברצוני להיכנס לאתרים מסוימים, אז חלק מהם באמת נכנסים ועולים יפה ואני ממשיך לגלוש בנחת ובשלווה. אך יש חלק לא קטן של אתרים שכאשר אני רושם את כתובתם בשורת הכתובת ולוחץ על ENTER, הם לא עולים ובמקומם קופץ לו החייגן לאינטרנט. איך אני מתגבר על הבעיה הזו ונכנס באופן ישיר לאתרים? דוגמא (אם זה מעניין מישהו) לאתרים בהם החייגן קופץ: 1. www.horadot.net 2. www.hbs.co.il 3. www.sportline.co.il בתודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כפי שציינתי, יש ברשותי את ה Netgear DGN2200 שמסופק ע"י בזק. בחיבור הקווי הוא יציב מאוד והפינג ל DW עומד על 1ms. איך בחיבור האלחוטי, ישנן קפיצות שיכולות להגיע עד 100ms ויותר. כרטיס הרשת האלחוטי הוא, Edinax EW-7727In, עם אנטנה מוגברת. (הקליטה עומדת על 4 קווים). שללתי בעיה בכרטיס הרשת, ע"י התחברות לשכן ובדיקת Ping אליו. (4ms לכל היותר). המחשב מריץ Win 7 מעודכן, כמו כן, מותקן הדרייבר העדכני ביותר של יצרן ה Chipset. החלפת ערוץ לא פתרה את הבעיה. מצורף עמוד הגדרות ה - Wireless:
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש בבית שלנו בעיות קליטה אבל ברמה ממש גבוהה, ש קיר הוא לא מצליח לעבור עם עוצמה של לא יותר מ 3 קווים. אז חיברתי מחשב אחד לראוטר בחיבור חוטי עם כבל רשת והכל פועל ככה טוב, עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול ליקנות עוד ראוטר אבל לחדר השני ולחבר גם אותו באותה שיטה? זה אפשרי? או אפילו להשאיר את הראוטר שיש לי עכשיו וליקנות מודם רגיל זה גם אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שנימחשבים מרוחקים ברשת אלחוטית ללא נתב, כלונמר רק עם זוג כרטיסי רשת ? ולשתף בינהם את האינטרנט (כאשר מחשב אחר מחובר תמידית לאינטרנט)? מה ההגדרות המומלצות ? ואילו כרטיסים עדיפים ? ברשתות אלחוטיות אני דיי בור, תודה על העזרה המהירה רוצה להרים את הרשת לחבר במהירות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי מחובר אליו מחשב שולחני עם WIN XP מחובר אליו אלחוטי נייד עם WIN 7 אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ? אני עושה את זה עם DISK ON KEY וזה לא נוח כי כל הזמן יש לי להעביר קבצים מאחד לשני. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חברה זה פשוט לא הגיוני אני בחבילה של 1.5 מגביט בבזק בינלאומי אני מוריד בקצב של 10 מגביט לשנייה מאז עברתי לויסטה Transferred: zion-potcdmc-cd2.r39 14.31 MB in 17.89 seconds (818.8 KB/s) זה לא חד פעמי או לכמה שניות ראשונות תסתכלו קובץ שלם במהירות הזאתי חשוב לציין שאני לפעמים עובר את המגה לשנייה. מוזר לי אבל כיף לי באותה המידה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הראוטר נמצא ברשותי ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות בתוך הממשק: קודם כל האפשרויות שניתנות לבחירה הם: dynamic ip static ip pppoe pptp l2tp telstra פרוטוקול מוזר שלא שמעתי עליו בכל אופן אני מחובר לכבלים-נטויז'ן כמו שהבנתי אני אמור לבחור באופציה לפני האחרונה כלומר L2TP מקווה שעד פה הכל בסדר עכשיו לתוך ההגדרות של L2TP כמה דברים שלא הבנתי: HOST NAME: MAC ADRESS מה אני אמור למלא בכל אחת מההגדרות? מה אני אמור להכניס לMAC ADRESS? בהגדרות למטה מתחת לשם משתמש וסיסמא רשום L2TP GATEWAY מה אני אמור להכניס שם? איפה אני אמור להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? אצלי בבית יש ראוטר של חברת LEVEL ONE אני מחובר לאותם החברות אבל כל מה שהייתי צריך למלא בשדות אצלי הם שם משתמש ,סיסמא, וכתובת של השר…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-