עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by refaels2006,

שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by dropc,

מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם. היום קיבלתי את הראוטר, חיברתי והכל פועל, הקושחה הרגילה מפעילה את הכבלים אבל אני אשמח לבדוק את קושחת העגבניה. דבר אחד שמפריע הוא שאיני יודע כיצד לעדכן את הראוטר. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by alex15,

איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by statuslev,

שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by asi1998,

עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

13. Started by RJ1,

אהלן! הנתב שלי הפסיק לעבוד, הנורה של המערכת לא עוברת למצב מהבהב ונשארת כבויה, לפי הספר הפעלה זה אומר שיש בעיה. ניסיתי לעשות לו פקטורי ריסט אבל גם זה לא עזר. כשאני מתחבר בכבל לנתב הוא מנסה לאתחל את עצמו אבל לא מצליח להישאר יציב וליצור קשר עם המחשב. בסופו של דבר אין לי גישה לנתב, לא דרך CMD ולא דרך הדפדפן. קצת חבל שנתב כזה הולך אחרי 3 שנים. יש מה לעשות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by maorkn,

שלום לכולם! לא ידעתי אם זו בעיית תוכנה או חומרה אז ניסיתי כאן. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR841N v7.2 ניסית להתקין עליו Openwrt על מנת לעשות רשת אלחוטית דרך VPN על ידי שימוש במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr841nd אחרי שעשיתי אפגרייד לbin שהורדתי משם לא יכולתי להיכנס יותר להגדרות הראוטר דרך 192.168.1.1 וגם לא הצלחתי לשחזר לגירסה הקודמת. כמה שאלות: מישהו יודע מה לעשות כדיי להחזיר את הראוטר לחיים? מישהו יודע איך לגרום לראוטר לייצר רשת דרך הVPN? תודה מראש לכול העונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר. רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ? המון תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. היי חברים, יש לי שאלה קטנה : יש לי בבית ראוטר(+מודם) אלחוטי של SIEMENS SL2-141 שחילקו אז בבזק. בסה"כ אני מאוד מרוצה מהראוטר, יש לו ממשק נוח, DNS דינאמי לחיבורי RDP מרחוק, הפניית פורטים פשוטה, קביעת IPים שמורים לכתובות MAC ספציפיות - ואלה הן האפשרויות שאני משתמש ומגדיר בו. רציתי להעביר קובץ ששוקל כ10 גיגה בין מחשב א' ל-ב' בבית. (מחשב א' הוא מחשב חדש עם ווינדוס 7 ומחשב ב' הוא מחשב ישן עם XP - שניהם מחוברים קווית לראוטר) את מחשב א' אני לא רוצה לפתוח לשיתוף ברשת, לכן סגרתי לו כל אפשרות שיתופית. במחשב ב' - אני כן רוצה ואני מאפשר לו. נכנסתי דרך מחשב א' לתיקיה במחשב ב' ע"י \\ (או מה שנקרא FTP) והעתקתי את הקובץ ממחשב א' למחשב ב'. (מה שאני מכנה - העברה בדחיפה, כלומר דחפתי למחשב ב'…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ras81,

שלום אמרו לי היום שבכדי להקים רשת אני יכול שתי אפשרויות: 1) באמצעות מחשב שדלוק כל הזמן ומחובר לאינטרנט. 2) באמצעות ראוטר אבל אז אני צריך IP קבוע - משהו שלא שמעתי עליו בחיים כי תמיד חשבתי שהראוטר שומר על הIP. (יש לי חיבור כבלים) מישהו יכול להביר לי בבקשה את העניין.

22. Started by Nir Monhiet,

אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Yossi Dotan,

היי מה הכי מומלץ מהדגמים LINKSYS X6200 NETGER D6400

24. Started by Mpro,

מישהו משתמש בתוכנה הזו לסטרימינג? אני רציתי לדעת האם אפשר להפעיל ערוצים שונים דרך התוכנה וגם בעברית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אפשרי? :'(

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.