רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי לכולם הנורה של הכרטיס רשת דולקת כל הזמן גם כשהמחשב לא דלוק רק שאני מנתק את הכבל רשת היא מפסיקה להבהב איך אפשר לעשות שברגע שאני אסגור את המחשב הנורה תפסיק להבהב? ???
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין 3 מחשבים ע"י ראוטר של LEVEL ONE. יש אפשרות להקצות לכל מחשב אחוז מסויים ממהירות העלאה/הורדה נניח? אם כן אשמח אם תסבירו לי איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מבטל את זיכרון ההיסטוריה בגוגל וגם בווינדוס לא רוצה להשאיר עקבות מאחוריי תודה ואני לא יודע אם אני בפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש לקנות מודם שישמש כברידג' בתשתית בזק (יותר נכון - חברה צד ג' שרוכבת על התשתית של בזק) - המודם צריך להתחבר ל Checkpoint Sbox 600 appliaence שהוא ישמש בתור החייגן. יש לנו כרגע מודם מדגם: Vtech NB403-IL שממה שקראתי אי אפשר להפוך לברידג'. יש המלצות? תקציב: 200-300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים בבית של חברה שלי יש להם בעיה ארוכה עם הקליטה שבעיקרה בגלל שהוט סיפקו להם את המודם שהוא גם ראוטר הארור HOTBOX שהטווח שלו בדיחתי למי שלא יצא לחוות אותו. מצרף שרטוט של הבית המודם נמצא בממ"ד וכשהם עברו לבית(לפני תקופת האלחוט) הם העבירו כבלי רשת בתוך הקיר מהממ"ד לשני חדרי השינה הקטנים ככה שעד לאחרונה הם הסתדרו רק שעכשיו יש בבית 2 טלוויזיות חכמות ונייד שלא מקבלים קליטה בכלל. בקיצור השאלה היא כזאת וכאן אני צריך את עזרתם, מה הפתרון הכלכלי ביותר לבעיה במידה ורוצים קליטה טובה בבית? ניסינו לשים מגדיל טווח בסלון אבל זה לא הגדיל את הטווח מספיק, ובסלון יש נק' של הוט שאפשר לשים בה את המודם אבל זה אומר לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים לחדרי השינה הק…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שקרא את הת'רד הקודם החילפו לי כבר את הכרטיס שלא עושה בעיות. המצב נורא פשוט..... רשת אלחוטית של שני כרטיסי רשת. אני עובד עם השיתוף של XP. בלי פירוול המהירות זהה אפילו במחשב המשני... אין לי טענות על מהירות הרשת האלחוטית. אבל עם פירוול, ולא מזה איזה, לא עולים אתרים. יש פינגים מצויינים שאני בודק (20ms) אבל האתרים פשוט לא עולים...... ניסיתי את NORTON PERSONAL FIREWALL, ZONE ALARM PRO, KERIO, SYGATE..... וגם ניסיתי בחלק מהם לעשות הגנה ממש ממש מינימלית וזה לא עזר. למה הפירוולים רעים אלי? אולי להסתפק בפיירוול של אקס פי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי את הראוטר, חיברתי והכל פועל, הקושחה הרגילה מפעילה את הכבלים אבל אני אשמח לבדוק את קושחת העגבניה. דבר אחד שמפריע הוא שאיני יודע כיצד לעדכן את הראוטר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אהלן! הנתב שלי הפסיק לעבוד, הנורה של המערכת לא עוברת למצב מהבהב ונשארת כבויה, לפי הספר הפעלה זה אומר שיש בעיה. ניסיתי לעשות לו פקטורי ריסט אבל גם זה לא עזר. כשאני מתחבר בכבל לנתב הוא מנסה לאתחל את עצמו אבל לא מצליח להישאר יציב וליצור קשר עם המחשב. בסופו של דבר אין לי גישה לנתב, לא דרך CMD ולא דרך הדפדפן. קצת חבל שנתב כזה הולך אחרי 3 שנים. יש מה לעשות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא ידעתי אם זו בעיית תוכנה או חומרה אז ניסיתי כאן. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR841N v7.2 ניסית להתקין עליו Openwrt על מנת לעשות רשת אלחוטית דרך VPN על ידי שימוש במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr841nd אחרי שעשיתי אפגרייד לbin שהורדתי משם לא יכולתי להיכנס יותר להגדרות הראוטר דרך 192.168.1.1 וגם לא הצלחתי לשחזר לגירסה הקודמת. כמה שאלות: מישהו יודע מה לעשות כדיי להחזיר את הראוטר לחיים? מישהו יודע איך לגרום לראוטר לייצר רשת דרך הVPN? תודה מראש לכול העונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר. רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ? המון תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-