רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני עובד במשרד שיש בו אינטרנט אלחוטי אבל לצערי הנתב נמצא דיי רחוק ואין לי גישה אליו (אין לי אשרות להתקין עליו אנטנה חזקה יותר). האות שאני מקבל ממנו הוא חלש, כ - 11 mbs. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אנטנה שאפשר לחבר לשקע חשמלי והיא מגבירה את האות של הנתב או כל דבר בסגנון שלא מצריך התעסקות אם הנתב. תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי, מחובר אלחוטית ע"י כרטיס PCI 7728 Edimax לראוטר 6504 Edimax. מע' הפעלה XP SP3 בשני המחשבים. קושחה ודרייברים מעודכנים בשני המחשבים לגרסאות האחרונות. בשניהם קיימת בעיה חמורה בגלישה באינטרנט, הגלישה איטית בצורה ממש זוועתית, את הדף הנוכחי למשל לקח כ 3-4 דקות לטעון. זה בא והולך, לפעמים טעינת אתרים אפשרית במהירות סבירה, בימים האחרונים זה נדיר למדי ורוב הזמן המהירות ממש על הפנים. העניין הוא שלמיטב הבנתי אין בעית קליטה, עוצמת האות נעה תמיד בין "Very Good" - "Excellent" ובסביבות 90% עפ"י התוכנה של אדימקס. בנוסף, כרגע למשל אני מוריד בתוכנת טורנט על מהירות גבוהה יחסית ~350KB/S הבעייה היא רק בגלישה ובטעינת אתרים והיא קיימת בשני המחשבים - זה שמחובר אלחוטית וזה שמחובר פיזית לראוטר…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי נתב שך edimax דגם br-6524n ואני רוצה לעשות PORT FORWARDING מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משחק בכמה משחקים ברשת, לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני מנסה להתחבר ל steam אני מקבל שהיוזר כבר בשימוש.. החשבון חוקי לחלוטין, חשבתי שהבעיה מגיעה מאצלהם אז לא ייחסתי לזה חשיבות. היום הבנתי שבהחלט יש לי בעיה כשניסיתי להתחבר לחשבון ב WOW ( :-\ ) וגיליתי שכל הדמויות שלי רוקנו מכל דבר שהיה בהם, מבאס משהו. בכל מקרה, אמרו לי שזה משהו שקשור ל keylogger שעל המחשב שלי וכך כנראה גילו את שם המשתמש והסיסמא שלי. קצת מלחיץ כי אני נכנס המון גם לחשבון הבנק דרך המחשב ולעוד דברים חשובים אחרים. על המושב מותקן כבר תקופה ארוכה anti virus + firewall של Nod32 ESET חוקי לחלוטין ומתעדכן כמעט כל יום. פעם בכמה שבועות\חודשים אני סורק לוירוסים\spywares רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? קצת מ…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי ראוטר + מודם מדגם 6740U H1 שקיבלתי מבזק בזמן האחרון (אני מניח שזה היה מאז ומתמיד אבל שמתי לב לזה רק לאחרונה) אני חווה ניתוקים ברשת, בעיקר בזמני עומס (משחקי רשת, או הרבה הורדות בו זמנית). הניתוקים הם למשך שניות בודדות ולאחר מכן הכל כרגיל (לכן כנראה לא ממש שמתי לב לכך, רק מאז שנגמר הסמסטר וחזרתי לשחק קצת במשחקי רשת התחלתי לשים לב לניתוקים). לראוטר מחוברים המחשב הנייח שלי והRaspberry Pi 2 שלי שמריץ openelec, בנוסף חיברתי את הלפטופ שלי עם כבל רשת כדי לנסות לאתר את הבעיה. שמתי לב שכאשר יש ניתוק, זה קורה בשלושת המכשירים בו זמנית. במחשבים זה מתבטא בהופעת סימן חיבור מוגבל וניתוק ממשחק רשת או הפסקת ההורדות, ובRPI זה גורם לוידיאו שאני מפעיל בפולסאר (Streaiming) להיתקע ולהיסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני צריך לקנות AP לרשת אלחוטית בגלל בעיות קליטה בקומה השנייה יש לי ראוטר D-LINK DI524 מה יותר כדי D-Link AirPlus G DWL-G730AP במחיר של 450 או Linksys WRT54G במחיר של 470 או להשקיע יותר כסף ולקנות את NETGEAR RANGEMAX WIRELESS ACCESS POINT WPN802 שהוא MIMO אבל הוא עולה 550 שקל בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית כרגע (די גדול 3 מיני-קומות) 2 ראוטרים. היחיד שעובד הוא מה שקיבלתי מהוט - ה TP LINK תקן N (דגם TL-WR841N) הוא נמצא בערך במרכז הבית. עכשיו רוב הבית נמצא בקליטה. יש איזורים שהקליטה חלשה ממש (פס אחד) ויש איזורים שהקליטה כמובן חזקה. איכות הקליטה אצלי היא מאוד מאוד מאוד חשובה!!!!! חשבתי אולי על רכישת AP וכאלה אבל נראה לי שזה מיותר (תקנו אותי אם אני טועה) למה? בבית יש לי גם ראוטר של linksys - הוא בתקן G והוא מהישנים והנפוצים ביותר שהיו - דגם WRT54 משהו כזה חשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותו איכשהו כ"סלייב" כנקודת תקשורת כלשהיא שהוא יקבל תקשורת מהראוטר הראשי ויפיץ גם הוא תקשורת לבית. השאלה היא קודם כל אם זה אפשרי כשהוא נמצא בנק' אחרת בבית ואם זה אפשרי ברמה אלחו…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולמצבים שלא יהיה לי WiFi אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ליו אס בי. יש אחד מומלץ? עדיפות לכמה שיותר קטן יש אופציה אחרת? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912721 TP - Link TD-W9970 מה אתם אומרים? העניין הוא משהו בסיסי אבל שיעשה את העבודה, בלי יותר מידי בעיות. או שתוכלו לעזור לי בפתרון חלופי, החבר הגאון קנה ראוטר על דעת עצמו, אבל הוא קנה אחד ללא מודם, אז אולי פשוט עדיף לקנות מודם ולחבר? בכל אופן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-