עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שלום אני מנסה להכין רשת אלחוטית (ICS) בין שתי לפטופים של HP, שתיהם עם כרטיסי רשת אלחוטי. ניסיתי לעשות רשת בניהם מטווח כמעט אפסי, השתמשתי באשף של WIN, בדקתי את ההגדרות הכל זהה, הגדרתי לכל אחד IP פנימי וגם גאטוואי ובכל זאת כשאני עושה חיפוש של רשתות אלחוטיות הם לא מוצאים אחד את השני. חשבתי, אולי אחד מהם פגום, אז השאלתי מחבר שלי כרטי רשת אלחוטי חדש לחלוטין, והתקנתי אותו במחשב השולחני שלי. שוב פעם ניסיתי כל אחד בנפרד מול המחשב השולחני שלי.... לא הצלחתי. אבל אני בטוח שאין שום בעיה בכרטיסים (קלטתי רשתות אחרות, כנראה שכנים). יש למישהו עצה? מה אני אמור לעשות? האם בכלל זה אפשרי מה שאני מנסה לעשות (ICS, רק במקום כרטיס רשת רגיל, להתמש באלחוטי)? או שחייבים ראוטר(אני מודע לכך שרק עם כר…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. אני צריך לחבר לפטופ שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 98 שיתחבר לאינטרנט באמצעות המודם הזה. כמובן שכרטיס רשת יש. אם יש למישהו דרייברים לpppoe, מדריך או כל דבר אחר שיכול לעזור לי, זה יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by avi_lilah,

שלום חברים יש במצע באחת בחנות 6104wb +כרטיס usb ew - 7106 במכיר טוב מאוד מה אתם חושבים על המוצר?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by eranRohatyn,

נתקלתי בבעיה של LOWID שהתקנתי את אימיול v.0.45b כבר פתחתי את הפורטים הנחוצים דרך התוכנה. יש לי ראוטר של Dynamode ומודם של אלקטל, זה קשור בדרך כלל? איך פותרים? וכבר חיפשתי דרך המנוע חיפוש ואגב האתר http://www.portforward.com/ לא עזר עדיין מחכה לפיתרון :s05:

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Snufkin,

כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by PCguy,

אני מעונין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט הבעיה היא שהוא בקומה העליונה ואני בתחתונה. בנוסף אנחנו גם לא מקבילים במאוזן. הבעיה שלי היא האם כדאי להתקין רשת אלחוטית? שמעתי על בעיות ניתוקים שיש הבדלי קומה. או קו נוסף כי רשת מחווטת זה לא בא בחשבון{יותר מידי חוטים מפוזרים} נ.ב אם אתם נוטים לרשת אלחוטית אז תנו מפרט זול ואמין. כרטיס רשת 1 פנוי כבר יש. תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. שלום רב, אני שואל את זה בפורום רשתות מכיוון שאני חושב שיש בעיה עם הספקית שלי. לאחרונה שמתי לב שיש אצלי בעיה עם הורדה ממשתמשים מחו"ל באימיול. ההורדה מתחילה לכאורה ו"שולחת" על0B/s לכמה דקות וההורדה מפסיקה ללא שליחה. ניסיתי הכל, בין היתר לנסות גרסת אימיול אחרת וכו', הבעיה נמשכת... במידה ואני מצליח להוריד זה ממש על מהירויות מצחיקות כגון: 50b/s וכו' ... האם יכול להיות שהבעיה היא מספקית האינטרנט שלי ? (NetVision) ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? :-X תודה רבה על העזרה. :-\

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. אנשים עזרה!! קנינו ראוטר אלחוטי edimax 6104 וכרטיס USB לרשת אלחוטית היצלחנו להתקין אותם ויש לנו אינטרנט אבל שמחפשים רשת פנוייה להיתחבר רשום על הרשת שלנו שהוא בגישה חופשית ולא מאובטחת!! איך מגדירים שהוא לא יהיה פתוח ויהיה מאובטח??? כל מי שרוצה יכול להיתחבר לרשת שלנו ישר!! אנשים בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ככה....נכון יש את האתר הזה : http://imageshack.us .....שבאתר הזה אפשר לכחת תמונה מהמחשב שלי ואז אני לוחץ על "host it" ואחרי דקה או שתיים אני מקבל את כתובת האינטרנט לתמונה שלי....אז רציתי לדעץ עם אתם מכירים כזה אתר רק נבימקום תמונות אפשר ליבחור מהמחשב קובץ מוזיקה ולקבל את כתובת האינטרנט של קובץ המוזיקה שבחרתי....בבקשה תיזרו...עם אתם מקירים כזה אתר תביאו אותו לפה בבקשה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. עד עכשיו היו לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ובשיתוף אינטרנט. על כל אחד מהם היה ZONEALARM שתמיד זיהה שתי רשתות : האינטרנט שהכנסתי לINTERNET ZONE והרשת הביתית שהכנסתי ל TRUSTED ZONE. עכשיו עברתי לראוטר (BFOCUS 312) והZONEALARM מזהה רק רשת אחת. האינסטינקט שלי אומר ישר לשים אותה על INTERNET ZONE, אבל אז אני לא יכול לעבוד עם שיתוף קבצים ומדפסות ולא רואה את המחשבים ברשת. ככה שכרגע הרשת הזאת על TRUSTED ZONE וזה די מדאיג אותי , אני בטח לא סומך על הפיירוול של המודם ראוטר. השאלה שלי היא איך בדיוק אני אמור להגדיר כדי לקבל מקסימום אבטחה במקסימום יעילות (לפי הציוד והתוכנות שהזכרתי). הנה הנתונים הרלוונטים: הראוטר - 10.0.0.138 המחשבים - 10.0.0.1 והלאה... (עם SUBNET 255.0.0.0 ). הרשת …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by itaysp,

נהיה לי בלאגן במחשב. זה מה שאני יכול לומר. היום במגרה נכנסתי לחיבורי רשת ולהפתעתי מצאתי 2 חיבורי רשת. ושניהם פעילים (!!) יש לציין שיש לי רק כרטיס רשת אחד והוא על הלוח אם. אין לי כרטיס טלויזיה (לפחות לא מחובר עכשיו) דרך הפיירוול גם ראיתי שאני מחובר דרך החיבור של ה TV הזה והוא פועל ב 30MBPS (לא שזה ממה משנה) וגם האי פי הפנימי שלי שונה. הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והזזתי את הישן לחדר שלי ואני מעוניין לשתף בניהם רשת אבל יש לי בעיה: אין לי נק' חיבור לכבלים בחדר ואין נק' קרוב בשביל שיהיה אפשר לסחוב ולחבר על הכבל והמחשב תקוע איזה עשרים מטר מהחדר שלי פלוס הוא בממ"ד מה שאומר קירות בטון ועופרת אז אפשר לשכוח מאלחוט ואין מצב למתוח סתם כבלים של רשת מהתיקרה או מהצד כי רואים אותם חצי מהדרך. חבר שלי אמר לי על הרשת שעובדת דרך הרשת חשמל שלך בבית, אבל עד כמה שאני זוכר זה עדיין לא זמין לשוק הביתי אודה לכל עצה

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by tibia,

יש לי שני מחשבים באחד יש אינטרנט של 1.5 אני רוצה לעשות גם בשני .. בבית יש לי switch (עם זה עוזר) אני רוצה לקנות אולי ראוטר או שאני יכול רק עם הסוויצ אני לא יודע מה לשעות ואיזה ראוטק לקנות בשביל המחשבים. אני ואח שלי משחקים cs אני מאמין נשחק ביחד.. זה יעשה לנו פינג ומה לקנות 1?!??!

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by tavor21,

בניתי אתר בערך 8 מגה ואני צריך מקום אחסון חינמי.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by bak,

שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by igal_nazar,

הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים