עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by roey1rg,

אני מעוניין לחבר 10 מחשבים אחד לשני וליצור רשת, איך עושים את זה? בלי ראוטר ובלי גישה לאינטרנט. תודה רבה

3. Started by disvsros1,

אני בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי, שאני משחק בwarzone או בoverwatch באופן קבוע קופץ לי האייקון של "אינטרנט לא יציב" של המשחק. שאני עושה ping לgoogle או למשל לשרת של overwatch אין בעיה מבחינת יציבות ובמבחינת הפינג עצמו אבל אם אני עושה tracing זה מה שאני מקבל: 1 <1 ms <1 ms * Broadcom.Home [10.0.0.138] 2 138 ms 171 ms 120 ms bzq-179-37-1.cust.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 6 ms 6 ms 7 ms 10.250.1.14 4 7 ms 6 ms 6 ms bzq-25-77-10.cust.bezeqint.net [212.25.77.10] 5 7 ms 6 ms 6 ms 10.90.99.9 6 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.51.88 7 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.244.2…

4. יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by shutdown,

ככה - אני משתמש בפיירוול sygate כבר הרבה זמן ומרוצה מאוד ממנו. עד לאחרונה הייתי מחובר בכבלים עם מודם פשוט והכל היה בסדר. עברתי ל ADSL נתב siemens sl2-141 והכל עובד מצויין חוץ מהעלאה לHTTP, וגם אתרי בדיקת מהירות כגון speedtest.net מגיבים להורדה אבל כלום בהעלאה. בנתב כל הפורטים פתוחים. אין בעיה בהעלאה בתוכנות שיתוף. זה בטוח בעיה של SYGATE, מכיוון שכשאני מעביר לפיירוול של חלונות הבעיה אינה קיימת (אני מנחש מכיוון ששל חלונות חוסם רק IN ולא OUT?) כאשר אני מגדיר לSYGATE לאפשר תנועה חופשית ב 10.0.0.138 (ה GATWAY של הנתב) או 10.0.0.1 (הIP הפנימי) אז הבעיה נפתרת. השאלה - האם בכך אני מחטיא את המטרה של הפיירוול וחושף את המחשב לסכנות? *עריכה: המחשב מחובר ישירות לנתב בכבל רשת, בדקתי גם…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. החלפתתי מהמודם RTA1320 שהיה לי,+SmartCOm הנתב החמוד הזה... שלא גרם לי לניתוקים והיה עומס בעומס לנתב של סימנס+מודם אלחוטי ויש תופעה של התנתקות באיטנרטנט כמו שהיה לי בעבר עם הנתב של edimax (בעיות של ניתוקים אחרי שנתיים של עבודה) כאשר אני מפעיל תאיממול אחרי כמה שעות משתגע האינטרנט...התקשרתי לבזק הם מברברים לי תשכל לעשות תמיכה בכסף לנתב אלחוטי ואני בכלל מחובר ברשת קווית כדי שיעזרו לי לפתוח פורטים למרות שפחתי אותם כי הם טוענים שזאת הבעיה חח וגם שאלתי על ה DMZ והבחור אומר לי שאני לא צריך את זה ואם אני רוצה לדבר איתו אני צריך לשלם כסף על דברים שהם אמורים לספק לי בחינם כי רק לפני שבוע החלפתי לנתב הזה סימנס SL2 141 יש לי בשקע של הנתב פילטר אחד ויש לי בבית עוד 2 שקעים שבהם יש טלפונ…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  8. שלום לכולם, אני כרגע מנוי לבזק בינלאומי ואני ממש לא מרוצה מהפינג שלהם. בשעות היום הוא קופץ למספרים אסטרונומיים של מעל 300 (ה-300 לא יציב, אני מאמין שזה בין 300 ל-800. אבל 300 זה הכי נמוך שהוא מגיע!) אתמול היה השיא, הוא נשאר ב850 ומעלה. הסיבה שאני רוצה פינג נמוך ויציב היא שאני משחק במשחק שממש לא כיף לשחק בו עם פינג כזה (אבל אני לא מכיר משחק שכן כיף לשחק בו עם פינג גבוה) אם אתם מנויים לספק שאתם מרוצים ממנו מבחינת יציבות ואיכות פינג בבקשה תמליצו לי. אני כבר מיואש ??? תודה מראש אריאל

9. Started by gator_play12,

יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי אימיול 5.3, לפני כשבועיים קניתי בבזק את הנתב החדש שלהם, rotal rta ומאז יש לי בעיות התחברות לשרתים באימיול, הוא רושם לי איזה שגיאה ו- LowID, אין לי כל כך מושג מה אני אמור לעשות, מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שזה יתחבר לי לשרתים בלי בעיה כמו פעם? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  14. מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Vaz,

מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. יש לי 2 מחשבים וראוטר ואני רוצה להגיע למחשב השני שלי דרך הראוטר . איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by danikos,

אני מחפש נתב שחייב לעבור שלוש קירות רגילים אין ממ"ד . בחנות שאני קונה המחיר של WRT54GL וה BR6216MG פחת או יותר זהים מי מביניהם בעל טווח יותר גבוה כשהכרטיס רשת שלי הוא EDIMAX EW7128G עם אנטנה . כמו כן האם יש הצדקה לעוד 150 ש"ח הבדל מ 3CRWER10075 וה 6204WG האם ההבדל באיכות כה ניכר ? אין צורך בשיתוף מדפסת וחיבורי USB ל נתב רק צריך שיהיו לו 2 חיבורים ל קווי ואמינות וטווח טובים . הרשת האלחוטית תשמש רק לגלישה באינטרנט , לא משחקים או שיתוף קבצים אבל חייב שתהייה זמינה ועם אות חזק שלא יעלם כמו כן אסור שהנתב יפול מחובר אליו קווית מחשב עבודה שחייב להיות אונליין כל הזמן גם אם אין בן אדם שיושב לידו .

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by deso,

לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  20. שלום לכולם מצאתי המון ת'רדים על הקמת רשת , לא ממש עזר ולא ממש הבנתי , אני רוצה שמישו יתחשב במקרה וברכיבים שיש לי ויעזור לי באיך להגדיר בדיוק אז ככה הרכיבים: יש לי 2 מחשבים , מותקן בכל אחד וינדוז איקס פי פרו , במחשב הראשי יש לי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני יש כרטיס רשת אחד. במחשב הראשי , כרטיס אחד מחובר למודם של בזק( אלקטל), והכרטיס השני מחובר דרך כבל רשת מוצלב לכרטיס הרשת במחשב המשני. אני רוצה להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט למחשב השני , ואין לי בעיה שהמחשב השני יהיה מחובר רק אם הראשי מחובר מישו מוכן לעזור לי צעד צעד? ואם זה חשוב אני מחובר עם נטויג'ן במהירות מגה וחצי תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by zm13,

שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. שלום לבאי הפורום, (מתנצל מראש על הבורות) לא מזמן התקנו בעסק מצלמות אבטחה שניתן לראות מה קורה בעסק דרך האינטרנט, הותקן במחשב כרטיס מיוחד לכך ומצלמות (אם יש צורך בפרטים נוספים אנסה לברר). בכל מקרה נאמר לנו ע"י המתקין (ואף קראתי פעם מאמר על כך) שמהירות החיבור לגלישה בעסק לא תושפע כי הדבר נוגע אך ורק למהירות ה UPLOAD של החיבור ולא למהירות ה DOWNLOAD (יש לציין שאנו מחוברים במהירות של 1.5 באינטרנט זהב ללא UPLOAD מוגבר, החיבור הרגיל). אך לא כך הדבר, בכל פעם שמתחברים מהבית מהירות הגלישה בעסק הופכת איטית ובלתי נסבלת! נאמר לנו ע"י המתקין כי עלינו לשדרג את מהירות החיבור (מה שנראה כפתרון סביר ביותר) אך מכיוון שאיני סומך על הבחור (מסיבות כאלו ואחרות) הייתי מעוניין בחוות דעת מקצועית …

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים