עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dark Tetris,

אחי קנה במזל טוב מחשב חדש קניתי ראוטר הרכבתי רשת בייתית הצלחתי לעשות לו אפילו תיקיית שיתוף קבצים בייננו עכשיו שאלתי היא איך אני הופך את המחשב שלי לאמינסטרטור כי כרגע אין אדמינסטרטור......

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום יש לי 3 מחשבים. הראשון עם הראוטר שמחובר לקיר והשתיים האחרים [אני ואחותי] הם אלחוטיים. יש לנו 4MB [ בדקתי ב SPEEDTEST יצא 4100 בערך] אבל רציתי לדעת איך המהירות מתפצלת. אני מעוניין לעשות שאני יקבל כ 2. מגה ו-2 המחשבים האחרים יקבלו מגה כל אחד,מכוון שהשימושים שלי מצריכים יותר. אז איך אני בודק את זה,ואיך אני משנה? אני חושב שאני מדבר על רוחב פס פה... תודה מראש,אבי.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426788.0 הלכתי לפי האשכול הנ"ל וזה לא עובד לי...זה כן מתחבר לרשת(אדימקס=AP) אבל אין גלישה...האייפי שאני מושך זה איי פי של האדימקס ולא של הסימנס. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by neeto,

1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Shashay,

אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. נעשה עם הוט

9. Started by darkman,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by 586,

מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by SHAHAHS,

יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by xroil,

האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by sagioto,

אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  17. zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

קניתי למחשב הנייח כרטיס אלחוטי תקן N של TENDNET TEW-643PI הוא לא קולט את הראוטר אלא אם כן הם קרובים בצורה די מצחיקה יש ליד המחשב הנייח מחשב נייד עם תקן G שקולט את הראוטר בלי שום בעיה. מדי פעם קורה שהמחשב הנייח קולט את הראוטר מהמרחק שאני רוצה (בערך 15 מטר עם שני קירות) ואחרי מספר שניות הוא שוב מאבד אותו. אני שוב אומר - הם מצליחים להתחבר אבל רק כשהם קרובים[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:04:16 יכוליות שיש בעיה בכרטיס? תקן N אמור לקלוט מכזה מרחק על בטוח. התקן G של המחשב נייד קולט אפילו.נראה לי שהכרטיס דפוק כי המחשב הנייד קולט גם של השכנים וגם את זה הנייח לא קולט. מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Kenny,

היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. היי אני מתלבט בין שלושה נתבים בתקן N ואילו הם: LEVEL ONE 6001 TP-LINK 841 EDIMAX 6424 כולם בתקציב של 200 שקלים. איזה נתב הכי טוב מבין שלושתם והאם כולם תומכים באופן מלא בתקן N? אם יש נתב טוב יותר שאני לא מכיר אשמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by nor,

אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by cold-fire,

איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by byn007,

יש לי מחשב ראשי עם XP והשני 98 איך אני מגדיר את שניהם כדי שה 98 יגלוש באיטנרנט דרך ה XP? איזה IP אני שם בשני המחשבים? והאם יש תוכנה שעושה את זה לבד?

דיונים חדשים בפורומים