רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי נתב/מודם אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141), ומאז אני חווה בעיות עם העכבר שלי - LOGITECH MX REVOLUTION. הייתכן קשר? הנה עוד פרטים: הנתב אמנם אלחוטי, אך אני מחובר רק באופן חוטי (שני מחשבים). הפעלתי את הרשת האלחוטית. מידי פעם אני מתחבר עם הפלאפון. מה שקורה כעת הוא שהעכבר לפעמים נתקע ומשתחרר ולפעמים נתקע ולא משתחרר. ודבר מוזר נוסף הוא ששלושה כפתורים בעכבר עובדים ושלושה לא עובדים, לא משנה למה אני מכנת אותם. לגבי הנתב, שם רשת מוסתר, הצפנת WEP פועלת, ו MAC גם כן. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן עשיתי רשת של3 מחשבים. הרשת היא חוטית. הראוטר שלי הוא של אדימקס. עכשיו הבעיה של האינטרנט היא שהוא מוריד על 0.1 ויש לי אינטרנט 2 מגה , ניסיתי מהרבה שרתים וזה לא משתנה, אני די בטוח שזה בגלל הראוטר אני אודה מאוד מאוד למי שינסה לעזור לי, אולי צריך לשנות משהו במאפיינים או שאולי יש איזו תוכנה שתעזור??? כי אני לא יכול להמשיך ככה אין לי וירוסים וספייוורים, הכל נבדק על מחשב מפורמט וגם לפני זה ועדיין אין שינוי, הספקית אינטרנט שלי היא זהב ב-adsl אפילו הם לא יודעים מה הבעיה :'(
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת אינטרנט לא במחשב שער יש העברת קבצים בין שני המחשבים יש לגבי משחקים המחשב (לא שער) מזהה את המחשב (השער) המחשב (שער) לא מזהה את המחשב (הלא שער) יש לו ב IP את ה IP של האינטרנט איך אני פותר את הבעיה שעדיין יהיה לי כמובן אינטרנט וגם תהיי לי את האופציה לשחק
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא מזמן (חודש וחצי בערך) אבא שלי חיבר אותנו ל-1.5 מגה איך אני עובר ל-5 מגה ? כתוב שמחיר החבילה 150 שקל לשנה הראשונה ומה אחר כך והאם כדאי 5 מגה זה הרבה יחסית לא ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי.. רציתי לשאול לגבי הפיכת אלקטל 510 לראוטר. השלב הראשון כפי שראיתי במדריך הוא לגשת למודם באמצעות הפעלה> telnet 10.0.0.138 ואילו כשאינ מכניס את הפקודה הזאת הוא כותב לי connecting לכמה שניות ואז נעלם ולא מופיע לי בקשה או גישה למודם. במה נעוץ הבעיה לדעתך? תודה. יעקב.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מגדירים שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים כאשר הXP יהיה השרת והמחשב עם הויסטה יהיה לקוח. שכחתי לציין שאני משתמש עם נתב חוטי בעל 5 יציאות של חברת DYNAMODE. תודה AIC11
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אנשים. כרגע אני עם תשתית סיבים, תקוע עם איזה ראוטר בשם חברת ״halny״. חברה חדשה נראית ככה, אבל הרבה ניתוקים. אין מה לפנות לספקית אינטרנט כי יביאו עוד ראוטר דפוק אחר. לכן חשבתי על לקנות ראוטר. תנו דברים שכדאי לחפש כשרוצים לקנות ראוטר. דבר אחד חייב להיות: שיהיה מבוסס על openwrt (או שאפשרי לבסס אותו). תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-