רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שלושה נתבים בתקן N ואילו הם: LEVEL ONE 6001 TP-LINK 841 EDIMAX 6424 כולם בתקציב של 200 שקלים. איזה נתב הכי טוב מבין שלושתם והאם כולם תומכים באופן מלא בתקן N? אם יש נתב טוב יותר שאני לא מכיר אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
יש לי אימיול וביטורנט. ואני רוצה שהביטורנט ייקח את רוב רוחב הפס. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב כי הוא נתקע באיזה משחק אז פתאום ראיתי שהכרטיס רשת הראשון שלי לא מזוהה... מה הבעיה ? עשיתי ריסטרט , לאחר הריסטרט הזה כבר נידפק הוינדוס הוא הראה לי כאילו USER חדש ואידיוטי במקום הUSER שלי(וניכנסתי לUSER שלי!) וזה היה USER דפוק לאאלה אי אפשר היה לעשות כלום ואפילו הSOUND לא עבד ובקיצור USER שנוצר בטעות על ידי המערכת. לUSER הזה המערכת קראה "TEMP" אבל בתפריט כניסה הוא לא היה רשום. היה רשום רק את הUSER שלי אבל שניכנסתי אליו הוא נכנס לי לTEMP אז העתקתי את הקבצי USERDATE שלי ועכשיו הכל בסדר! אבל, הבעיה עם השיתוף אינטרנט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47531;start=msg428822#msg428822) צצה שוב(תקראו ותבינו) ו…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרגע WBR3408 של חברת LEVELONE והוא נורא! יש לי כל הזמן ניתוקים והתנתקויות גם כשאני בותו חדר איתו. ואני מוצא את עצמי על פעם מתעלק על השכנים . אני צריך נתב רב עוצמה שישדר בשני קומות הבית. ויגיע לכל החדרים. ויספק חיבור רציף ואמין בכל שעות היום יש לי חיבור של 10 מגהביט כונן של טרה שאני רוצה גישה מהירה אליו 2 נייחים נייד ו IPHONE המלצות בבקשה תקציב 600שח גבול אסטרונומי
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אזור בבית שאין בו קליטת WIFI. יש לי את המכשיר של air live wireless ap model: wl-5420ap יש אפשרות לשים את המכשיר בנקודה בבית שבה יש קליטת WIFI ושהמכשיר יגביר את הקליטה מאותה נקודה ולמעשה יגרום לכיסוי WIFI בחלק השני של הבית? אם לא, יש איזה מכשיר שהוא את זה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית לנתב. באחד מהם, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אין לי גישה אליו (זה מחשב בלי מסך, אני עובד איתו ב-Remote Desktop) עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחבר חזרה (ריסט). אחרי איפוס הנתב הרשת עובדת יפה עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב. יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום הביאו לי תרואטר הזה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=402337 אני יודע שהוא לא מומלץ אבל קיבלתי מתנה. עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אחד ישן ואחד חדש האם שניהם צריכים לתמוך ב WIFI ?? איך אני מחבר אותו מבחינה פיזית ? אני אמור לחבר אותו למודם שיש לי כרגע ואז איך הוא תחבר למחשב השני? האם צריך לקנות כרטיס WIFI גם למחשב השני? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני גר ביחידת דיור בקומה השנייה, לבעל הבית יש אינטרנט אלחוטי אבל אין כמעט אצלי בדירה קליטה, בעי הבית מתח לי כבל רשת מהראוטר שלו אלי לקומה ואני מתחבר באמצעותו, יש לי ראוטר ישן מסוג 3com wl 537. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הראוטר שלי לכבל רשת שמגיע מהראוטר בקומה הראשונה וככה תהיה לי קליטה אלחוטית בשאר הדירה (הדירה שלי די קטנה) ? תחת Internet Settings יש לי לבחור את סוגי החייגן שלי וגם עוד 2 אפשרויות: Dynamic IP Address (Automatic Allocated) Heart Beat Signal (Bigpond/Telstrra) קודם כל האם יש לי אפשרות לחבר את הראוטר באמצעות הכבל לראוטר בקומה הראשונה ואם כן איך ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
2 מחשבים בבית שלי, שיתפתי את המדפסת ששנינו נוכל להדפיס ממדפסת אחת, מה עוד אפשר לשתף? למה עוזר השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם יש עוד מחשב שמחובר על אותו ראוטר שלי אבל המחשב נגוע בSPYWARE ווירוסים למיניהם.... זה יכול לפגוע גם במחשב שלי שמחובר על אותו ראוטר או שאין קשר בין הדברים ?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לאינטרנט סיבים של סלקום שרוכבים על תשתית בזק. השאלה האם לשלם 25 ש"ח שכירות על הנתב או שכדאי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ והאם צריך משהוא נוסף (מתאם וכד')? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להצטרף לאינטרנט בכבלים. באיזה ספק כדי לבחור: נט וויז'ן, קווי זהב, או אינטרנט זהב. (בזק בינלאומי לא כלולים במבצע). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באימיול, שאני מנסה להתחבר לשרתים ומה שזה מראה זה שאי אפשר כי השרת מת. ואז אני מנסה להתחבר לשרתים אחרים, וזה לא נותן לאף שרת. כלומר האימיול לא עובד. כמו כן, מופיעה לי כל כמה דקות הודעת שגיאה ושאי אפשר להפעיל קבצי סקריפט, למרות שאני לא יודעת אם זה קשור לבעיה באימיול. וגם הרבה קבצים שאני מורידה באינטרנט לא נפתחים, ואמרו לי שזה קשור לADOBE או משהו ולווינראר ואני לא הכי מבינה בזה S: אבל הורדתי ווינראר וזה לא עוזר, ופקד ADOBE גם לא עזר, אז הסרתי אותו מהכונן הקשיח. ועוד משהו- כשאני בדף אינטרנט, לאחר 15 דקות בערך, מופיע הודעה של EXPIRE כאילו התגלה וירוס, אבל זה לא מסיר את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיכלול מודם ADSL ויציאת USB למדפסת. מישהוא מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-