רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאלות בקשר לProxy 1. מה זה Proxy ? אפשר הסברון קטנטן ? 2. האם על ידי Proxy אפשר לפתור בעיות לאגים במשחקי רשת ? 3. האם זה מסוכן?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לאינטרנט זהב ולבזק adsl 1.5 128 88 שקל לזהב 130 שקל לבזק מוריד על 190 בערך מעלאה על 15 בערך פינגים במשחקים בערך 140-180~ סהכ אני משלם דיי הרבה 218 התקשרתי לזהב כדי להוזיל והם אמרו לי ש60 שקל משולב גם לבזק ולזהב זה ללקחות חדשים.P: אז איזה ספקית טובה יותר כדי לקבל פינג 140-180 ,1 וחצי כמובן128 או 96 העיקר שפינג יהיה 140-180 ומחיר משולב או לא משולב עד 100 שקל. ובלי התנתקויות, עדיף adsl אני לא יודע מהם ההיתרונות של כבלים, ללא התחיבות.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למישהו יש קישור לאתר המפרט את נקודות הגישה לינטרנט אלחוטי בארץ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של ה- ADSL כבר משלב הניסוי לפני מספר שנים. היום אני גולש בחבילת התקשורת במהירות 2Mbit (חשוב לציין שיש מספר מחשבים בבית והחיבור משותף באמצעות Router) ואני מאוד מרוצה מהמהירות ובכלל מהטכנולוגיה. לאחרונה קיבלתי הצעה מאוד מאוד מפתה מחברת הכבלים שלי לעבור לאינטרנט בכבלים במהירות 1.5Mbit אבל לפני שאני עושה את המעבר הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בקשר לאינטרנט בכבלים. אני יודע שתמיד הועלו טענות שמהירות הגלישה תלויה בכמות האנשים שגולשים באותו אזור - האם זה נכון והאם באמת יש זמנים שבהם יש ירידה באיכות\מהירות התקשורת בגלל זה? בקיצור הייתי שמח לקבל מידע בנושא מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים. תודה מראש, עומר.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. התקנת freesco על מחשב שמשמש כראוטר. למחשב הזה מחובר נתב של netgear שמשמש כAP. הכל עובד, יש גישה לאינטרנט והכל. אני לא מצליח להפנות פורטים. הפנתי פורטים בfreesco למחשב שעליו רצה תוכנת שיתוף, הפנתי גם בנתב, זה עדיין לא עובד. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CR858-91תואם ל ADSL ולכבלים אצלנו ? כי אני לא רואה תמיכה בL2TP ........ והאם זה יותר טוב ומשתלם ונוח בהתקנה ? http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אני גר בבית בפרטי בשכונה די ישנה בפ"ת התשתית של בזק פה היא עד 40 מגה, ובזמן האחרון נהיה בלתי אפשרי לגלוש, מחובר בזק+בזבל(פינגים של עם 1200 לרוב האתרים בשעות מסוימות) חושב על לעבור להוט 500 מגה האם יש חובה לשלם על המודם שלהם?(יש לי ראוטר פרטי) יש אפשרות להתחבר ללא CGNAT בהוטנט?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני בתהליך של הקמת רשת ביתית (בין שני מחשבים) .. הבעיה שלי היא שהמחשב שמחובר למודם בכבלים (השרת כיביכול) הוא פנטיום 2 עם וינדוס 98 כמובן ש xp לא יעבוד עליו .. לכן אני קצת תקוע .. איזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות רשת בוינדוס 98 (שכמו שאמרתי חייב להיות המחשב שמחובר למודם) למחשב חדש עם xp אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהם זה יהיה נחמד.. תודה על העזרה .. יניב.. ???
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-