רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרגע WBR3408 של חברת LEVELONE והוא נורא! יש לי כל הזמן ניתוקים והתנתקויות גם כשאני בותו חדר איתו. ואני מוצא את עצמי על פעם מתעלק על השכנים . אני צריך נתב רב עוצמה שישדר בשני קומות הבית. ויגיע לכל החדרים. ויספק חיבור רציף ואמין בכל שעות היום יש לי חיבור של 10 מגהביט כונן של טרה שאני רוצה גישה מהירה אליו 2 נייחים נייד ו IPHONE המלצות בבקשה תקציב 600שח גבול אסטרונומי
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מערכת כזו .. אני רוצה המלצה על חברה" טובה " במחיר שיגיע עד 400 שיקל . ובעיקר אני מחפש ACCESS POINT טוב .
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר בטכניון דרך השקעים בקיר, ולצערי רק בנקודות בודדות אני מקבל תקשורת, בשאר הנקודות אני מקבל קישוריות מוגבלת. אני לא יודע איזה פרטים יכולים לעזור לכם לזהות מה התקלה אם סנאפשוט כלשהוא יעזור, תגידו לי ואני אעלה. תודה רבה אריאל.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שאלות בקשר לProxy 1. מה זה Proxy ? אפשר הסברון קטנטן ? 2. האם על ידי Proxy אפשר לפתור בעיות לאגים במשחקי רשת ? 3. האם זה מסוכן?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת מציינת כרגע אני משתמש במודם USB שניתן לי ע"י הקיבוץ אני ממש לא מרוצה ממנו חיברתי את המודם החדש והגדרתי לפי ההגדרות בUSB חיבור הרשת מתחבר אבל אין "אינטרנט" help! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אצל נועה יש אותו במבצע יחד עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ב-340 ש"ח. תומך בחיבורי PPTP/L2TP סטנדרטיים של בזק וכבלים? יש למישהו משהו רע לאמר עליו?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קיבלתי את השגיאה: resume data save fails: The file or directory is corrupted and unreadable write fails,flush fails האם יש מה לעשות או למחוק את הקובץ ולהתחיל מחדש...?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של ה- ADSL כבר משלב הניסוי לפני מספר שנים. היום אני גולש בחבילת התקשורת במהירות 2Mbit (חשוב לציין שיש מספר מחשבים בבית והחיבור משותף באמצעות Router) ואני מאוד מרוצה מהמהירות ובכלל מהטכנולוגיה. לאחרונה קיבלתי הצעה מאוד מאוד מפתה מחברת הכבלים שלי לעבור לאינטרנט בכבלים במהירות 1.5Mbit אבל לפני שאני עושה את המעבר הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בקשר לאינטרנט בכבלים. אני יודע שתמיד הועלו טענות שמהירות הגלישה תלויה בכמות האנשים שגולשים באותו אזור - האם זה נכון והאם באמת יש זמנים שבהם יש ירידה באיכות\מהירות התקשורת בגלל זה? בקיצור הייתי שמח לקבל מידע בנושא מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים. תודה מראש, עומר.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחי קנה במזל טוב מחשב חדש קניתי ראוטר הרכבתי רשת בייתית הצלחתי לעשות לו אפילו תיקיית שיתוף קבצים בייננו עכשיו שאלתי היא איך אני הופך את המחשב שלי לאמינסטרטור כי כרגע אין אדמינסטרטור......
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית של 012, נתב שמחובר למחשב הראשי (שלי) בכבל רשת ושמשדר למחשב השני (של אחותי) בצורה אלחוטית - הרשת היא 1.5 של 012. הבעיות שיש לי ברשת נוגעות לחלוקת רוחב הפס. אחותי רוב הזמן גולשת בפורומים שונים, מצ'וטטת ב-ICQ ומסנג'ר ולפעמים משחקת במשחקי רשת המוניים (MU Online) - אני לעומת זאת משחק במשחקי רשת דוגמת Battlefield 2, קאונטר סטרייק וכו'. בזמן שאחותי גולשת בפורומים, ואני מנסה לשחק לדוגמה BF2, אני חווה בעיות איטיות נוראיות, שגורמות לניתוקים משרתים. האם יש אפשרות להגביל את רוחב הפס של המחשב השני על מנת שאני אוכל להמשיך לשחק במשחקי הרשת בצורה הגיונית? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן עשיתי רשת של3 מחשבים. הרשת היא חוטית. הראוטר שלי הוא של אדימקס. עכשיו הבעיה של האינטרנט היא שהוא מוריד על 0.1 ויש לי אינטרנט 2 מגה , ניסיתי מהרבה שרתים וזה לא משתנה, אני די בטוח שזה בגלל הראוטר אני אודה מאוד מאוד למי שינסה לעזור לי, אולי צריך לשנות משהו במאפיינים או שאולי יש איזו תוכנה שתעזור??? כי אני לא יכול להמשיך ככה אין לי וירוסים וספייוורים, הכל נבדק על מחשב מפורמט וגם לפני זה ועדיין אין שינוי, הספקית אינטרנט שלי היא זהב ב-adsl אפילו הם לא יודעים מה הבעיה :'(
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-