רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
אבא שלי קנה לי ב"הפתעה" ראוטר של http://www.planet.com.tw, ב240 שקל, ראוטר חוטי לרשת ביתית, לא זוכר את הדגם כי עוד לא התקנו והוא מסתובב חופשי בבית איפושהו... איך החברה ? ביחס לאדימקס, DLINK וכו'... עריכה: יש מצב הדגם הוא XRT401D
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני בתהליך של הקמת רשת ביתית (בין שני מחשבים) .. הבעיה שלי היא שהמחשב שמחובר למודם בכבלים (השרת כיביכול) הוא פנטיום 2 עם וינדוס 98 כמובן ש xp לא יעבוד עליו .. לכן אני קצת תקוע .. איזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות רשת בוינדוס 98 (שכמו שאמרתי חייב להיות המחשב שמחובר למודם) למחשב חדש עם xp אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהם זה יהיה נחמד.. תודה על העזרה .. יניב.. ???
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התקנתי את הראוטר, הכל עובד, הפעלתי את ה-FIREWALL, ועדיין יש לי גישה לכל האתרים תוכנות זה לא חוסם כלום. עזרה? וקצת פירוט על ההגנות נגד DOS, איך הן עובדות?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אין לי ROUTER\FIREWALL פועלים. אני מחובר לכבלים\נטויזיון. יש ברשותי מודם AMBIT שחור ישן (רשום עליו מתב DIGITAL). אני חיברתי מחשב אחד בחיבור USB למודם ושני בחיבור ETHRNET (כבל רשת). אני מצליח להתבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד בו זמנית (פעם מחשב עם חיבור הUSB ופעם עם חיבור הכבל רשת) לאינטרנט ואילו המחשב השני הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה(לאחר ניסיון של verifying username and password)א: Error 691: The computer you are dialing in to cannot establish a Dial-Up Networking connection. Check your password, and then try again. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על דרך פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בנתב הנל wgr614 netgear למטרת חיבור אלחוטי של מחשב נייד יחיד בבית לאינטרנט המתבצע באמצעות חייגן אימות שם משתמש וסיסמה האם יש צורך באבטחת החבור
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר LINKSYS. לפי מה ששמעתי, שימוש בהצפנת WPA2 דורש הרבה כוח עיבוד. מה זאת אומרת "דורש הרבה כוח עיבוד"? יותר קרינה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-