רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
3CRWE554G72 3Com זה הדגם.. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח פורטים.. לאפשר לתוכנות להשתמש באינטרנט ללא הפרעה.. TCP.. UDP.. וכאלה.. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי קיצר יש לי 8 מיגה וכאשר שדרגתי בבזק אמרו שישלחו אליי טכנאי כי הקוו לא איכותי , היום בא מישהו ולא עשה כלום ואמר שזה מעל המינימום ואמר לי שאצלך נותן להם 14 ( משהו כמו בקליטיה בראווטר מאנג'מנט סיגמנט ) וזה טוב ל 8 מיגה למבינים בינכם 14 זה בסדר ? ההורדה בסדר זה מוריד מאתרים טובים 1 מיגה לשנייה אבל השאלה אם זה יפריע ל פינג במשחקים ? והאם אפשר אתר לבדיקת פינגים ?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האלן בכמה ימים האחרונים המודם שלי נכבה ונדלק לעיתים תכופות. יש משהוא שאפשר לעשות או שזה לא ברמתי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. התקנת freesco על מחשב שמשמש כראוטר. למחשב הזה מחובר נתב של netgear שמשמש כAP. הכל עובד, יש גישה לאינטרנט והכל. אני לא מצליח להפנות פורטים. הפנתי פורטים בfreesco למחשב שעליו רצה תוכנת שיתוף, הפנתי גם בנתב, זה עדיין לא עובד. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני חשבים המחוברים לראוטר. איך אני מגדיר שיתוף קבצים ביניהם? אחד מריץ XP השני VISTA.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מתכנן לקנות ראוטר צריך המלצה ,עד 200 שח תודה ,ישמש בתוך בית יחסית קטן 70 מ"ר מרובע . תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחובר לי נתב למודם שממנו אני מתחבר אלחוי למחשב נייד ובאופן חוטי למחשב הראשי עכשיו שמתי סיסמא לכניסה לאפשרות לגלוש באינטרנט עכשיו איך אני יכול לדעת שזה באמת מאובטח?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הראוטר הישן שלי לראוטר N שתומך ב MOIMO. האם כדי לנצל את היכולות החדשות שלו אני צריך להחליף גם את כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, או שהכרטיס הישן (G) ידע לעבוד בסטנדרט החדש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מגדירים שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים כאשר הXP יהיה השרת והמחשב עם הויסטה יהיה לקוח. שכחתי לציין שאני משתמש עם נתב חוטי בעל 5 יציאות של חברת DYNAMODE. תודה AIC11
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-