עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zzz,

אהלן, אז ככה, אתן למפרט לדבר בעד עצמו.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. ככה רציתי להצטרף לפרטנר והיא שאלה אם יש לי נתב כי השכרת נתב עולה 17.90 לחודש (כן השכרה בלבד) רציתי לדעת אם יש נתב ראוטר שאתם ממליצים עליו לרשת בזק 100 מגה (אם יש יותר אז יותר טוב) החשוב הוא wifi חזק הבנתי 5g זה תדר חזק יותר. באשר לתקציב לא מחפש לקרוע את הכיס על טכנולוגיה שגם ככה מתקדמת בצעדי ענק. 200 + - אני לא יכעס על 300 :) תודה על העזרה מראש צוות של תותחים אחד אחד

• 9 תגובות
    • 10.8k צפיות
  4. האם יישנו אביזר חומרה ( עדיפות לחיצוני ) המאפשר הגברת אות ( לא קווי ) לראוטר.. ? במידה וכן, אשמח להמלצותיכם.. לעוזרים, המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by The-Fox,

לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by realistic,

הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.

7. Started by dor8,

יש לי רשת עם כמה מחשבים ושאני הולך למיקומי הרשת שלי(אני נמצא במחשב רגיל לא במנהל) אני רוצה להכנס למחשב שהוא המנהל הרשת שלי ואני לא יכול הוא רושם ל י הודעה כזאת: "אין אפשרות גישה אל\\(שם המחשב). ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות כניסה. הגישה נדחתה." אז מה אני יכול לעשות בכדי שאני אוכל להכנס רגיל למחשב הזה ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X, קניתי מחשב חדש, אני מנסה לחבר אותו אבל הדיסק נעלם לי ואין לי אפשרות להתקין אותו בלי הדיסק. הורדתי כבר דרייבר במלואו, לכאורה, אבל אז הוא רצה באמצע ההתקנה שאכניס את דיסק 1 כדי ששם הוא ימצא את ETHERNET QUICK INSTALL PAGE.PDF הורדתי גם אחד כזה, אבל כששלחתי אותו בהתקנה למיקום שהקובץ נמצא, הוא לא הכיר בו ולא נתן לי להמשיך. יש אפשרות להתקין בלעדיו? האם יש לינק לדרייבר מלא שיודע להתקין בלי הפסקות באמצע? עזרה דחופה, בבקשה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. Started by megaPipe,

נאבד לי הדיסק של הלוח אם של GA- K8NS ובתוכו היה תדריבר ליצאית רשת , בלי זה אני לא יכול לעשות רשת.... מישו יכול להביא לי ?? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

12. אני צריך דרייבר שמתאים ל Santana 3887 rev1 ל XP .. תודה לעוזרים D:

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by ozi123,

בקיצור אני נמצא בממד והקליטה ממש גרועה של הWIFI בחלק מהחדר לא בכולו. עכשיו העניין הוא שיש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל שנכנס לחיבור רשת בקיר שהוא מתחבר לראוטר שנמצא בקומה השניה. השאלה מאיזה מגבר WIFI מומלץ לי כזה שיתחבר לחיבור רשת שיש בקיר וממנו ישדר WIFI , רק אל תשכחו שיש לי מחשב נייח בחדר גם שמתחבר עם כבל, ככה שאני צריך פתרון לשני הדברים , תודה. דרך אגב שכחתי לציין שיש כבר ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לראוטר בקומה השניה והוא נמצא בקומה ה1.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. אהלן, כרטיס הרשת שלי ככל הנראה נדפק קצת ואני מעוניין להחליף אותו. לכל המעוניין מדובר בכרטיס הבא: https://www.amazon.com/TP-Link-PCI-Express-Beamforming-Archer-T9E/dp/B00TQEX7AQ/ נקנה מאמזון לפני בערך שנה והתקלקל. אני מחפש מתאם רשת חדש, מעדיף פנימי כי זה פשוט נראה אלגנטי יותר ולא תופס מקום על השולחן. אבל אם זה בא על חשבון משהו אחר כמו קליטה פחות חזקה אז אני מוכן לחשוב גם על כיוונים אחרים. בגדול חשוב לי קליטה חזקה כמה שיותר, כמובן שיהיה dual-band, קליטה של 600mb/s ב- 2.4Ghz, כמובן מוצר אמין שלא יתקלקל עוד שנה וכמובן מחיר טוב. לא מוגבל בתקציב כרגע. אני משחק הרבה משחקי רשת כמובן בחיבור אלחוטי ולכן מאוד חשוב לי למזער כמה שיותר …

18. Started by roeesnir,

אני צריך די דחוף נתב למשרד, (NGN). צריכה להיות בנתב אפשרות לחסימת אינטרנט במחשבים מסויימים, ופתיחת אתרים ספציפיים. הוא צריך להיות די פשוט לתפעול, שבעל המשרד יוכל להוסיף/להוריד שם אתרים לפי בחירתו. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gggilad13,

אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. מדובר בבית מחולק, עם 4 דיירים, הדירה שבה נמצא הנתב קולטת מצויין את האות (מן הסתם), הדירה שנמצאת קיר ליד גם קולטת מצויין, הדירה השלישית שנמצאת כבר 3 קירות הפרדה ובערך 15 מטר (קו ישר) רחוק יותר מהנתב מקבלת אות חלש מאוד שנעלם וחוזר כל כמה שניות, עם מתקרבים עם הלפטופ מהדירה השלישית לכיוון מסדרון שמפריד בין הדירות לנתב, אז מתבצע בהצלחה חיבור לנתב, ולכן אנחנו רוצים לשים מגביר אות במסדרון הנ"ל וזקוקים להמלצה ל - AP\repeater שיעבוד טוב עם הנתב edimax BR-6524n ועם אבטחה של wps2 בלי בעיות. *. לא הייתה אפשרות לשים את הנתב מלכתחילה במסדרון המפריד. תקציב 100-200 ש"ח עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by progame,

היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dani,

קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  24. המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.