עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronmar,

אני קונה מחשב חדש שכנראה יפעל על WIFI... כדאי לקנות לו כרטיס רשת? או שUSB של WIFI? יש לי 100 מגה של בזק אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by edenbensal,

האם קיים Wi-Fi extender שיכול להיות מוזן מכבל (שמגיע מהראוטר) ולהפיץ דרכו את הרשת באלחוטי? או שמדובר ב-Access Point? יש לי חדר שינה בבית שאין בו הרבה קליטה אבל כן מגיע אליו כבל אינטרנט שמועבר דרך התקרה. יש לי ראוטר של נטגיר R6400

3. Started by 5t97s,

שלום לכולם! אני מחובר לבזק דרך usb adsl globspan modem אבל למודמ שלי אין driver למערכות הפעלה כמו לדוגמה freeBSD בגלל זה ובגלל עוד כל מיני בעיות אני רוצה לקנות rauter ADSL Modem Router with 10/100BaseTX + 1 USB LAN Port האם כדאי לי לקנות את הראותר הזה? אולי מישהו נתקל בבעיות אתו... וגם יש לי רשת של 3 מחשבים בבית שמחוברים לhub אם אני אקנה ראותר אני גם אחבר אותו ל hub אז אני רוצה לדעת אם זה יעבוד... תודה

4. Started by Shukilemel,

שלום. יש מבצע הוט לעסקים - של 2 קווי טלפון ותשתית אנטרנט 100MB ב-169 ש"ח. אני כרגע נמצא בתשתית של הוט ב-12MB וספק אינטרנט בזק בינלאומי ודי מרוצה (הייתי בחבילת גיימר, נראה לי שזה כבר לא משמעותי). אני לא גיימר ולא צריך זמני תגובה מטורפים. רציתי לשאול: לגבי מישהו שמשתמש בתשתית: 1. האם זה שווה את זה - כלומר, האם קצב ההורדה וגם העלאה טובים? 2. האם להשאר בבזק בינלאומי או לעבור לספק אחר כמו הוט.נט? 3. האם יש הגבלה על כמות תעבורה חודשית? (איפשהו קראתי שהם מגבילים ל-50Giga). 4. ניתוקים בעיות וכו'? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הבעיה שיש לי היא שרק כאשר מחשב אחד מחובר לאחת מ-4 היציאות LAN יש לי אינטרנט וברגע שאני מחבר עוד מחשב באופן קווי לראוטר הראוטר נופל ולא ניתן לגשת אליו יותר. אם להיות יותר מדוייק אז המחשבים במחוברים לראוטר מקבלים כל מיני כתובת רשת פנימיות מוזרות כמו 13.194.14.33 ולא נניח 192.168.1.100 , אין להם אינטרנט (יש את הסימן הצהוב קריאה הצהוב למטה בווינדוס) ואי אפשר לגשת יותר לממשק ווב של הראוטר. מה שכן אם מנסים להתחבר בצורה אלחוטית נניח עם מחשב נייד, כן ניתן לגשת לממשק ווב של הראוטר המחשב מקבל כתובת פנימית הגיונית אבל עדיין אין אינטרנט. ז"א אין פה בעיה עם החלוקה הפנימית של הכתובות אייפי שכן כל פלאפון, מחשב נייד, אייפד שמתחבר לראוטר כאשר רק מחשב אחד מחובר באופן קווי מקבל אינטרנט והכל…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by lidor14,

בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני בטוחה שאני לא הראשונה וגם לא האחרונה עם הבעיה הזאת, אך אשמח לקבל את עזרתכם. לפני כמה ימים שידרגתי ל5M (אין יותר באזור שבו אני גרה) אצל בזק ובזק בינלאומי מ1.5M. חשבתי שזה מה שיפתור את בעיית האיטיות באינטרנט, אבל לא כך הדבר. הסטרימינג, הורדות ישירות ואפילו כניסה לאתרים איטי בצורה מחרידה. ביום שבו התחברתי הייתה מהירות טובה יחסית, מה שגרם לי לחשוב שהכל יהיה בסדר אחרי ה1.5 הנוראי, אבל כנראה שזו לא הבעיה. החיבור למחשב הוא דרך ראוטר EDIMAX 6204 - האם העובדה שהראוטר ישן ועל תקן G ולא N הוא הגורם לבעיות? אם לדעתכם כן, למה עליי להחליפו? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Swed,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית שניהם נייחים. כיום הם מחוברים עם נתב חוטי. אחד המחשבים צריך לעבור לחדר אחר, ואני ממש לא רוצה סיבוך של חוטים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתחבר לשניהם, כמובן שצריך לקחת בחשבון שיש קירות.(יותר נכון קיר אחד מפריד בין החדרים). אני ישמח לקבל המלצות.. בבקשה שנתב לא יעלה על מחיר יותר מ250 שקל חנויות רצויות אזורים רמת גן גבעתיים או ראשון לציון. כמובן שאני צריך שהנתב יחבר לי שאת שניהם באלחוטי. תודה חן שנה טובה וגמר חתימה טובה ! נ.ב. אני מחובר עם כבלים HOT וספקית 014 !

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by shloosh,

אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by DarkStar,

השאלה שלי היא דיי מורכבת ... יש לי בבית כ- 3 מחשבים + LAPTOP מחוברים ל HUBx4 כולם עובדים בסדר גמור... ה Laptop לרוב לא מחובר לרשת ככה שאני משתמש ב 3 מתוך ה4 חיבורים של ה HUB השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את ה ADSL מודם או ה CABLE מודם ל HUB ואז אני לא אצתרך לחלק את האינטרנט דרך מחשב אחד ..? חשבתי על זה קצת וזה נראה דיי הגיוני הרי המודם מתחבר לקו של רשת ולמחשב אז למה שה HUB לא יעשה זאת בין כמה מחשבים.. אבל אז חשבתי עוד פעם ולא נראה לי שהמחשבים האחרים יזהו שהמודם מחובר כבר... וינסו גם הם לחבר אותו השאלה שלי היא האם הם יזהו שהמודם מחובר או לא ? והאם יש דרכים אחרות ( חוץ מ Internet Sharing ) שדומות לדרך שהצעתי פה ? תודה מראש ...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום... הייתי שמח אם ניתן לרכז את מצעד הנתבים האלחוטיים המומלצים הן מבחינת איכות,טווח קליטה,מחיר,ממשק והגדרה אם אפשר לחלק את זה לפי תשתית ADSL/CABLES בקריאה בפורום יצא לי להתקל בשמות הבאים:LINKSYS,3COM,D-LINK בעיקר.... בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by ArielN,

מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. היי אני מנסה להתחבר לאינטרנט עם הלוח הנל ובכרטיס רשת אני מקבל את האי פי הנכון אבל לא מתבצע חיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך לשנות איזו הגדרה בביוס..? מחכה לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by markdd,

שלום לכולם 1 אני רוצה לקנות נתב/מודם קווי/אלחוטי לטובת חיבור 2 מחשבים (נייח - רגיל עם כבל לנתב ועוד נייד באלחוטי ) חיפשתי המון גם בפורום זה וגם באחרים ונעצרתי על EDIMAX BR6240WG מבקש תגובתכם של אנשים מבינים (אני עד היום עבדתי עם מודם פשוט ללא ניתובים כו' ) חשוב לי שלא יעשה בעיות עם EMULE ו-BITTORENT תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. התחברתי ל 40mb מהירות ושידרגתי את המודם הישן שלי בחדש VDSL שעליו בזק רוצים דמי שכירות 8 שקל בחודש לא מוכנים לתת לי אותו בחיוב חד פעמי ולא סובל את הנתבים שלהם ככה שרק מודם לוקח יש אפשרות לקנות מודם בחוץ ולהתחבר חניות פרטיות ebay וכ'ו

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש מודם רוטר קומבו טוב, אמין, לא יקר מדיי, אשר יעבוד עם בזק. חשבתי על - NETGEAR Nighthawk Smart WiFi Router (R7000) - AC1900 מה אתם חושבים, האם מכשיר הזה יעבוד עם בזק? תודה.

19. יש ברשותי כבל שמגיע עד החדר שנראה כמו בתמונה, למה אני לא יכול להשתמש בו ככבל רשת? ואבקש גם הסבר ולא רק כי הוא לא שזור זוגות. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by tratz,

יש לי שרת DELL עם סלוט הרחבה אחד של PCI-X 64bit 133Mhz. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס רשת realtek 8139D רגיל בתצורת PCI?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי שני מחשבים נייכים בבית ואחד נייד. אני רוצה שהמחשב הראשון יהיה מחובר ישירות לאינטרנט. ממנו יהיה כבל רשת(או משהו) שייתחבר לראוטר כמקור החיבור שלו. ומהראוטר תהיה פעולה רגילה של ניתוב האינטרנטר לנייך השני ולנייד תודה ויום טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sardindin,

יש לי בבית 3 מחשבים נייחים.... ואחד נייד. כרגע אין לי ראוטר, ואני מעוניין בשידרוג האינטרנט ואני יצטרך ראוטר בשביל זה. יש הבדל בין ראוטר חוטי.... לבין ראוטר אלחוטי + חוטי? מבחינת הגדרות? אבטחה? שליטה ברשת? אני מעוניין בראוטר ‏Edimax BR-6214K Router‎ שהוא חוטי, מה דעתכם על הדגם הזה? עדיף לי לקנות ראוטר שהוא גם חוטי וגם אלחוטי? כי בעיקרון זה עדיף בשבילי, רק אם זה יהיה נוח לתיפעול . אם כן על איזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים למסבירים ולמציעים... : )

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד עם WINXP ומודם סלולרי של סלקום. האם אפשרי ליצור רשת אלחוטית ע"מ שאני אוכל לגלוש עם נוקיהN97 דרך הרשת שיצרתי במחשב הנייד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש איזה שהוא מדריך או משהו שיוכל להסביר לי איך אני מחבר כמה ראוטרים ברשת למשל רשת של 10 מחשבים עם 3 ראוטרים עם 4 כניסות.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by tsvika,

בין ראוטר, האב (hub), וסוויטצ'??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.