רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא זאת: יש לי בבית שלושה מחשבים, 2 שיש ביניהם רשת ביתית, ואחד שהחזרתי מהמעונות שלי מהאוניברסיטה הקיץ. אני כבר כמה זמן מנסה לצרף אותו לרשת הביתית אבל אני לא רואה את המחשבים האחרים ברשת שלו ובמחשבים האחרים גם לא רואים אותו. מה שאני עושה זה קליק ימני על המחשב שלי (שהבאתי מהמעונות) -> מאפיינים -> שם המחשב -> network ID -> רשת ביתית (לא עסקית), אחרי זה לוחץ על change name -> ונותן את השם של הרשת הביתית. אבל זה לא מתחבר. מה לעשות!? תודה. עריכה: שכחתי לציין, המחשבים מחוברים לראוטר, זה שהבאתי בכבל רשת, עוד אחד בכבל והשני בנתב אלחוטי. ואני מצטער, לא שמתי לב שיש פורום של רשתות, אז אם ההודעה מתאימה יותר לשם, תעבירו לשם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שהמונחים בכותרת הם מדויקים אז אפרט: הזדמנה סיטואציה ויש בביתי חיבור בזק+בינלאומי וחיבור הוט+פאסט. כרגע אני לא מעוניין לבטל אף אחד מהם. אני רוצה להתחבר לשני החיבורים בו זמנית. בחיפושי בגוגל מצאתי כי זה נושא שכמעט ולא נוגעים בו ובמיוחד ברשת הישראלית. בכל אופן, חשבתי על שני אפשרויות: 1)לחבר את שני הראוטרים כך ששניהם יקבלו את שני החיבורים ויחלקו את הדרישות חיבור ביניהם. 2)להעביר את החיבור של בזק לראוטר של הוט, הראוטר של הוט יעשה שימוש באינטרנט של הוט ושל בזק. אני לא מעוניין לרכוש ראוטר מיוחד לנושא או כרטיס רשת נוסף למחשב. אני יודע שזה אפשרי וכבר פגשתי מישהו שעשה את זה.
-
שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות באימייל של וואלה! לצליל התראה כאשר מתקבל אימייל??
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני בנטוויז'ן 2.5 עכשיו בהורדות בביטורנט טס לי על 280-300 בלי בעיה.. אבל בהורדות http כל פעם קורה אותו הדבר מתחיל לרדת על 220+- ואז אחרי 5-6 דקות צונח ל17-18 בממוצע בכל הורדה מכל האתרים...כאילו מישהו בנטוויז'ן מוריד את "השלטר" והמהירות יורדת ב90%.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7 בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל ח…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני לא יכול לצפות בוידאו בYNET. הוידאו נתקע כל הזמן. כאשר בדקתי לעומק מסתבר שהוידיאו יורד בפורט 1935 מIP 63.110.246.118 (לפחות בפעם האחרונה) בכל הפעמים שבדקתי מדובר בכתובת של akamaitechnologies.com שנמצאת ב Los Angeles, California בבדיקה עם NETLIMITER אני רואה שקצב החיבור עומד על מקסימום 30K מה שגורם לבעיה. התגובה של 014 שיש בעיה באתר והם בשום אופן לא מבצעים שום סינון ושום הגבלה. שרות לקוחות של YNET אמרו לי שהבעיה ידועה ובטיפול. האם גם אצלכם זה כך? או רק למי שב014 עם הוט או אולי רק באזור מסוים? האם משהוא יודע למה הוידאו מגיע מ LA. אולי זאת הבעיה שהמקור לסרט ממקום מרוחק שרוחב הפס שלו מוגבל ע"י בעיה שכמובן לא קשורה ל014. בבדיקה שלי דרך העבודה נטויזיון 013 אין…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, האם מישהו מכם משתמש בשרותי VPN על מנת לקבל IP בארה"ב ולראות טלויזיה בחינם? אם כן, האם יש המלצות לספקים טובים? תודה, פשה.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב,אני חדש בביטורנט השאלה שלי היא האם יש אופציה בביטורנט לצפייה מקדימה כמו באימיול. אני מוריד עכשיו כ3.3 גיגה מעונה אחת של תוכנית טלווזיה. איך והאם יש אפשרות כזו? פשוט חיפשתי ולא מצאתי שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אפשר ואם כן אז איך (או איפה אפשר למצוא מדריך לשם כך) אפשר לראות סרט DVD דרך הרשת מהכונן DVD של השותף שלי. יש לי מחשב רציני ביותר עם 9800PRO ומהירות הרשת היא 100, אין לי פשוט מושג איך מבצעים דבר כזה. בתודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי רשת אלחוטית בבית בין המחשב ללפטופ הרשת מחוברת דרך נתב RTA1025W הכל עובד תקין במחשב השולחני יש לי מצלמת אינטרנט, רציתי לשאול האם יש דרך לראות מה מצלמת המצלמה דרך הלפטופ בעזרת הרשת האלחוטית? או שחייבים להגדיר שהמלמה תשדר לאינטרנט? תודה,
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצפות בסרטונים און ליין (STREAMMING MEDIA) אני לא מצליח לנצל את הרוחב פס שלי יש לי חיבור 3M דרך ברק013 וHOT אבל תמיד כשאני בודק את הקצב חיבור בסטטיסטיקה בWINDOWS MEDIA PLAYER זה אולי מגיע ל 400-600KBIT/SEC כלומר לא קרוב בכלל ל 3000 שאני אמור להגיע אני מחובר דרך LINKSYS WRT54GL עם גירסא של TOMATO יש רעיונות??
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVR ן- IP קבוע, מנסה להכנס ולראות את המצלמות דרך האינטרנט, נא עזרתכם איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בבית מצלמת רשת של לוגיטק ומחשב שפועל ומחובר לאינטרנט 24/7. מה שאני צריך זה איזשהו דרך לצפות מהעבודה במה שקורה בבית דרך מצלמת הרשת שלי. אפשרי? איך?
-
- 5 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל... אם יש לי מצלמת אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר אליה מרחוק בכדי לצפות מה קורה בבית, מה ניתן לעשות? צריך מצלמה מיוחדת? יש איזה שירות שנותן אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון עם ANDROID ויש תוכנה שמשדרת למחשב ע"י WIFI את השידור של המצלמה. עכשיו רק מי שמחובר לאותה רשת WIFI יכול לצפות במצלמה ואילו ממחשב אחר (שלדוגמא מחובר לאינטרנט קווי בבית אחר)אין אפשרות להתחבר. איך ומה אני עושה, כדי לשתף לעולם את מה שרואים במצלמה? ד"א זה הכתובת שאני צופה דרכה: http://192.168.2.101:8000/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לצפות בנעשה במחשב כלשהו, על ידי משתמש מרוחק? ואני לא מדבר על תוכנות Key Log ודומותיהן, אני מדבר על טכנית לצפות במסך של מישהו אחר ולעקוב אחרי הפעולות שלו? אם התשובה לשאלה הראשונה היא כן, ישנן עוד שתי שאלות: האם זה מגיע ליותר מזה, שהמשתמש המרוחק יכול לקחת שליטה על המחשב בו הוא צופה (ואני לא מדבר על סיוע מרחוק)?, מה אפשר לעשות כדי למנוע פרצות כאלה? שאלה שלישית: האם ניתן להפעיל מרחוק מצלמת רשת? משמע, משתמש מרוחק יפעיל את המצלמה של מחשב כלשהו ויצפה במשתמש בלי ידיעתו (של הנצפה). (ראיתי את זה בCSI, ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי ותחת איזה נסיבות? תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה. זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות! ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר. אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות. ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום אני נוהג תקופה ארוכה לראות קטעי סטרימינג ב YNET אם יש בחודש האחרון בכל הדפדפנים אין אפשרות לראות. פשוט כל שנייה הסרטון נתקע כמו פה 3 גאדג'טים חדשים שישנו לכם את החיים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4000471,00.html אני מחובר ל 012 ביוטוב המהירות עוד סבירה בשביל לצפות גם לא בטופ תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי DVR של חברת VISIONET , שאליו מחוברות מצלמות האבטחה. הDVR מחובר לראוטר של חברת TP-LINK , כמובן שגם יש IP קבוע ברשת הביתית. בעבר הגיע טכנאי עבור סכום סמלי שקינפג את הראוטר כך שיהיה ניתן לצפות במצלמות האבטחה דרך הסמארטפון, אבל הייתי חייב לעשות לראוטר RESET כי היתה לי תקלה באינטרנט. כעת נראה לי דיי מיותר להזמין שוב את הטכנאי... לפי מיטב הבנתי צריך לפתוח את הפורטים של הראוטר, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מבצעים את התהליך הזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה ומשום מה האינטרנט נורא איטי למרות שבתוצאות של בדיקות מהירות יוצא תקין טעינת דפים אומנם רגילה אבל צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא היא ממש איטית ברמה כזאת שסירטון באיכות 360P נתקע בשביל לטעון במשחקים המצב בכלל קטסטרופה ויש לי לאגים שלא לדבר על העיות הפינגים המטורפות אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה בהתחשב בזה שבדיקת המהירות יוצאת תקינה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-