רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש נתב וXP עם SP2 מותקן, והוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו זה טוען הרבה זמן "LISTENING" שינתי לו בהגדרות של האייסיקיו ל USING FIREWALL ו-NOT USING PROXY וקיפ קונקשן אלייב וגם ניסיתי לכבות את הפיירוול של הוינדוס, ועדיין כלום לא עוזר כשהוא מדליק את המחשב הוא כבר מחובר לאינטרנט (ADSL) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: טורנטים שיש לי יורדים בסדר, אבל אני לא מצליח להוריד את קבצי .torrent עצמם. ניסיתי במספר מקומות, ולא יכול להיות שהבעיה היא בכולם. נסו בעצמכם: http://distribution.openoffice.org/p2p/ האם יתכן שבב"ל מתערבים לפי ניתוח בקשות HTTP? עריכה: אני רואה שעוד אנשים מתלוננים על זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444008.0 ניסיתי להשתמש ב-anonymous proxy אבל זה לא עזר
-
- 64 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רציתי לקנות EDIMAX Router 4port BR-6104K - xDSL אחרי שדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אפשרות שהראוטר יקרוס עם יש הרבה חיבורי משתמשים. הוא הציע לי לקנות ראוטר של 3Com , אני מכיר את החברה ואני יודע שאולי זה באמת יהיה יותר טוב אבל זה יעלה 200-250 שקל יותר.. א. האם שווה לקנות את הראוטר של EDIMAX ויש אפשרות לתקן את זה דרך הראוטר? ב. האם שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקנות ראוטר של 3Com ? כמה פרטים לעזרה: המודם הוא SpeedTouch Home הישן של בזק עם החמש נורות לא רשת אלחוטית..
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה מאכזבת מאוד שיש לי עם סמסונג ולשמוע מה דעתכם. לפני בערך שנה קניתי טלוויזיה [UE55TU8500UXSQ] ולפני בערך חודש קניתי ראוטר חדש שמשדר WIFI6. כל מכשיר אלקטרוני שיש לי בבית עובד עם הרשת החדשה [גם כאלה שיצאו לפני שWIFI6 יצא ב2019 - לדוגמא nintendo switch שיצא ב2017] וזה צפוי כי, עד כמה שהבנתי, יש תמיכה לאחור לקליינטס שתומכים בגרסא ישנה יותר של WIFI. הטלוויזיה המדוברת היא היחדיה שפשוט לא מראה את הרשת החדשה ברשימת רשתות שהיא מוצאת בבית. אחרי לא מעט שיחות עם סמסונג שבהתחלה הם התעקשו שכל עוד הטלוויזיה מוצאת רשתות אין איתה בעיה למרות שכל מכשיר אחר מסתדר. אחרי זה הם שלחו טכנאי שהחליף כרטיס רשת והתוצאה נשארה זהה אז התקשרתי …
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני סובל משתי בעיות ברשת הביתית. הראשונה היא מחשב נייח שנמצא בקומה שונה מהקומה של הראוטר (hotbox), אותו חיברתי עד עכשיו עם מתאם רשת לחשמל. המתאם הפסיק לעבוד בימים האחרונים וגם כשעבד היה מקרטע בשל המרחק הגדול מהראוטר (wifi הוא לא אופציה מאותה סיבה). עכשיו החלטתי לסלול כבל רשת למחשב המרוחק ורציתי לקבל טיפים והדרכה איך נכון לעשות זאת. הבעיה השנייה שלי היא שמשום מה הלפטופ שלי מסרב "לשחק יפה" עם הראוטר ומתנתק כל הזמן בחיבור אלחוטי (הוא עובד מצוין בחיבור קווי). חוץ מזה אין לי קליטה ברוב הבית והמהירות זוועתית. הפתרון שחשבתי עליו הוא להפוך את המחשב המרוחק שאותו תכננתי לחבר קווית, להוטספוט. יש לציין שלמחשב אין כרטיס רשת אלחוטית או אנטנה אבל אין לי בעיה לחפות על זה עם…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
אני על מערכת 64BIT VISTA[רק ליידע אותכם]. אתמול קניתי את הכרטיס הנ''ל והתקנתי אותו על פי ההוראות. הדלקתי את המחשב מחדש כמבוקש בסיום ההתקנה אך להפתעתי הדרייבר לא זיהה את הכרטיס[לפי הדרייבר הכרטיס כלל וכלל לא היה מחובר למחשב]. אז עשיתי UNINSTALL לדרייבר ועשיתי עוד ריסטרט ואז עלה אשף החומרה החדשה של VISTA ושאל אותי אם ברצוני שהוא יתקין לי את הכרטיס. אמרתי כן והוא התקין את הכרטיס. והיה לי אינטרנט, אבל, איטי מאוד מאוד מאוד, ומתנתק הרבה מאוד פעמים, בקיצור, לא התקנתי את הכרטיס כראוי. אז אחרי שהתקנתי את הכרטיס דרך WIN התקנתי את הדרייבר מחדש אך גם זה לא עזר. בינתיים אני עם שני הדרייברים [זה של WIN וזה של EDIMAX] אבל אינטרנט נורמאלי לשימוש אין לי. אגב הבעיה היא לא באינטרנט, כי אני …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של 3COM דגם WL537 כרגע האינטרנט שלי לא חסום וכל השכנים יכולים לגלוש דרכי... השאלה שלי, איך אני נכנס להגדרות של הראוטר שלי? מה איי פי ומה הססמא והשם משתמש? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
-
בגלל שבזק לא יכולים לספק לי תשתית של 5 מגה אני רוצה לעבור לכבלים יש לי בבית ראוטר של לינקסוס WRT54G ...האם הוא תומך בכבלים ? האם אני צריך לבקש מודם מסווים או שכל המודמים שלהם אותו דבר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום , אני לפני רכישת ראוטר 1G שישמש לניתוב בין שלושה HTPC ,כולל תכני HD בין היתר. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות להעביר תכנים מהמחשב הביתי לשלושת ה HTPC . כרטיס הרשת הוא מסוג Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)אז בעצם ב1G הכרטיס רשת תומך לגבי התקן האלחיטי אני לא יודע . תשתית האינטרנט בבית היא של הוט ,אשתמש במודם SB4200 - למען הסר ספק (אני כמעט בטוח שאין קשר בין מודם לתמיכה בתקן N) האם המודם יכל להוות מכשול כלשהו עבור החיבור האלחוטי ? הראוטר שאני רוצה לקנות הוא TP LINK 1043ND גרסה 2 (הכחול ) - מחיפוש בפורום ,ראיתי שהוא מומלץ עבור המשתמש הביתי האם הדבר נכון גם כאשר נעשה שימוש לצורך צפייה והזרמה של תכנים שונים מהרשת כולל HD ותלת מימד ? …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי ראוטר. כרגע אני לא יכול לערוך שיחות קול... מה אני צריך להגדיר ואיזה PORT לפתוח כדי שיהיה אפשר לעשות שיחות קול ווידאו??? וגם איזה PORT אני פותח כדי שיהיה אפשר לעשות FTP במחשב שלי...
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ליברטו זה מין מחשב נייד קטן מאוד. כל התקני הדיסקים שלו חיצוניים. ההרד דיסק ריק. איך אני מתקין לו ווינדוס? דרך LPT אפשר? עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לרכוש למחשב כרטיס רשת אלחוטי מעדיף יותר כרטיס פנימי מאשר כרטיס USB הכרטיס מיועד בעיקר להעברת סרטים בגגל זה אני מעדיף Dual-Band כדי שיתמוך בעתיד בראוטר דומה כרגע חשבתי על הכרטיס הזה linksys wmp600n http://home.cisco.com/en-mea/products/adapters/WMP600N תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר PAR-720G, ומתאם לHPNA שמחובר למחשב אחר. פתאום היום המחשב שמחובר למתאם HPNA הפסיק לעבוד(האינטרנט כמובן), ושמתי לב שבראוטר שלי נורת הLINK הפסיקה לעבוד. המתאם השתגע וכל הנורות שלו מהבהבות במהירות ולא באותו קצב, ובדקתי עם מתאם אחר ומתקבלת אותה תוצאה כך שלדעתי זה נובע מזה שנורת הLINK לא עובדת בראוטר. ניסיתי לאפס את הראוטר, ולאפס בנפרד את הHPNA וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה עם נט סטיק של פלאפון בווינדוס 7. אוקי, אין לי ממש מושג עם זה וכל הנט סטיקים למיניהם, אבל הבנתי שזה לא תומך בווינדוס 7. זה פשוט עושה roll back בהתקנה של הדרייבר. בקיצור מצאתי עכשיו באתר של פלאפון דרייבר שמיועד ל-7. http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/Novatel_MC950D/PlatformDevicePhone,89.aspx הורדתי את הדרייבר, הכל מותקן והכל, עכשיו אני מגיע לתוכנה ורשום לי ready. אני לוחץ connect ןזה פשוט לא מתחבר ומתנתק ושוב חוזר ורושם ready. למישהו יש מושג איך מפעילים את הדבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
החלפתי אתמול תשתית וספק מבזק ל- HOT באזור מגורי ההצלחה של הקו מדהימה הורדות ביטורנט 56 mb אפילו הורדה של דבר בודד HD בחו"ל טלוויזיה באינטרנט , מהיר , שוטף , בלי בעיות ( אין עצירות / אין אטיות ) פינג 10ms מדהים הרבה טוב יותר מבזק באיזור מגורי כמו לנסוע במוסטנג והכביש ללא רמזורים , פתוח ורק תלחץ על גז ותקבל . אתרי וידאו YOUTUBE 1080P /4k ועוד אתרים בארה"ב מדהים . תודה לכל העוזרים , אני יעדכן באם יהיה שינוי לרעה
-
- 18 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצות על ראוטר אלחוטי. נתונים: בית 3 מפלסים - בלוקים (לא בטון), צריך שתיהיה קליטה טובה מאוד (בשלושת הקומות במיוחד בקיצוניות) המרחק (בגובה) מהמפלס התחתון להעליון הוא כ 5 מטרים (מקסימום). דרוש ראוטר כולל כרטיס רשת מספיק חזק לקליטת הרשת האלחוטית. תקציב עד 400 (ניתן חריגה במקרה הצורך של 100 ש"ח) לראוטר כולל כרטיס הרשת. שיהיה ראוטר אמין, שלא יהיו ניתוקים. ושיספק את הסחורה תודה[br]פורסם בתאריך: 7.05.2010 בשעה 14:45:13 שמתי עין על שני נתבים BR-6524N WRT54GL עכשיו לעוד כמה נתונים. יש לי מחשב נייד במפלס התחתון שכרטיס הרשת שלו בתקן BG ומחשב מפלס העליון שצריך בשבילו כרטיס רשת. חשבתי על לחבר את המחשב הנייד באופן ישיר לראוטר ולקנות כרטיס רשת למחשב השני (בכל מקרה אני צריך ע…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-