עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ולאקוביץ,

אני צריך נתב לרשת ביתית של 3 מחשבים עכשיו אני צריך נתב שינצל קרוב מאוד ל100% מהאינטרנט בכל רשת ורשת... (אמרו לי שASUS מסוגל לזה...) השאלה שלי איזה נתבים אתם ממליצים לי לקחת??? במחיר של עד 500 שקל (לא כולל כרטיסי רשת רק הנתב) תודה רבה מראש

2. Started by adlanm,

http://www.google.com/ig רעיון גדול רק חבל שאין עברית אז תציפו את גוגל בבקשה לעברית פה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. מה יכולות להיות הסיבות לזה שאתרים מסרבים לעלות אצלי גם באקספלורר ניסיתי וגם בפירפוקס וירוסים אין ספייואר אין ...בדקתי ובכלל יש לי גלישה די איטית יחסית ...קצב הורדה בסדר אומנם..

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Family Net@013 רשת ביתית אלחוטית המחברת את כל המחשבים לאינטרנט המהיר האמיתי של 013 ברק יתרונות הרשת האלחוטית: * גלישה מהירה מכל המחשבים ברשת בו-זמנית. * שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מכל מחשב ברשת. * שיתוף והעבר של קבצים בין המחשבים. * פתרון אבטחת מידע מסוג Mac address Filtering* במסגרת השירות, המקצוענים של 013 ברק, ידאגו לפתרון מלא הכולל את התקנת הציוד, הגדרות, הרשאות גלישה מכל עמדה ואבטחת המידע על גבי הנתב, אצלך בבית. להזמנת השירות חייג ****** הפתרון הזה לא מספיק לטעמי, ואני ממליץ לכל מי שמשתמש רק בו להוסיף גם הצפנת נתונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nice,

בזמן האחרון האתרים עולים לללללללללאאאאאאאאטטטטט!!! כל כך לאט שזה מזכיר לי את המודם. בהתחלה חשבתי שזה המחשב, אבל בעזרת תוסף לפיירפוקס שלי אני רואה שמאז שהורדתי את התוסף (לפני חודשיים בערך או קצת יותר) המהירות רק יורדת. בזמן האחרון זה נהפך להיות בלתי נסבל. אני גולש בברק במהירות 750 קסל"ש

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by nice,

איך מעבירים חוט דרך התעלות שבקירות? איזה כלים דרושים? וכמה הם עולים? וגם האםצריך לתת לאיש מקצוע לעשות את העבודה או שאפשר לעשות את זה לבד?

• 21 תגובות
    • 21.7k צפיות
  8. Started by yonishtr,

טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by saar,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Amir c,

בזמן האחרון אני שומע רעשים מוזרים מכיוון המחשב לא הבנתי מזה פתחתי אותו חיפשתי מאווררים הכל ולא מצאתי כלום ואז פתאום אני מבין שהרעש הוא מהראוטר שברשותי יש כזה תססססססססס שלא נפסק הרעש מממשששמממששש מציק ואין לי מושג איך להפטר ממנו האם יש איזהשהי דרך להפטר ממנו חוצמלשלוח את הראוטר לתיקון ? חיפשתי בפורום ולא הייתה תשובה ממשית תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Armageddon1,

http://img93.imageshack.us/my.php?image=1234560og.jpg האם י ש בעיה פה? מה הX האלה בצד ימין אומרים?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by tembo,

היי, כאשר אני מנסה לפרוס בעזרת GHOST MULTICAST אני מקבל שגיאה 19901 שאומרת שיש לי איזושהיא בעיה בהגדרות הסרבר כנראה. אף אני לא מוצא יותר מידי מקום למשחקים עם הסרבר אצלי, בדקתי מן הסתם שאין פיירוול בדרך או משהו כזה. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by yonishtr,

שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by kong5,

אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PeaS,

מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Potter,

יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G למחשב א יש כתובת IP : 192.168.1.100 למחשב ב יש כתובת : 192.168.1.101 והכתובתב של הראוטר היא 192.168.1.1 עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\ עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\ ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה, אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by TheSoviet,

משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by nice,

כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. אני רוצה להזמין ב- ebay או שבן דוד שלי ישלח לי מקנה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי כדי להקים רשת בבית. רציתי לדעת אם משרד התקשורת עושה עם זה בעיות, האם זה נחשב למוצר תקשורת אחר כמו פלאפון או טלפון אלחוטי שמשרד התקשורת עושה בעיות ביבוא שלהם? או שנשחב פריט מחשב שקל להכניס לארץ. הפריט נשלח כמובן כמתנה כך שיהייה מנסיון קודם שלי פטור ממע"מ. ועוד משהו על איזה חברה אתם ממליצים לי? Edimax או D-Link טובים? תודה, טל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mathan,

קיבלתי היום נתב אלחוטי,ורציתי לנסות אותו. חיברתי את אחד המחשבים בכבל לנתב, הקלדתי את כתובת האיי פי שלו בדפדפן,וכלום לא קרה, כאילו הוא לא מצא אותו. על הנתב עצמו דלוקה נורית הlan הראשונה-חיברתי את הכבל לחיבור הראשון. הנורית של החיבור לכבלים מהבהבת,והבנתי שהיא אמורה לעשות את זה. מישהו יודע אם שכחתי לעשות משהו? להגדיר איזשהי הגדרה בוינדוס או משהו? בערך שעה ישבתי וחשבתי וחיפשתי באתר של היצרן ובחוברת,אבל אל מצאתי כלום! תודה מראש! מתן

• 7 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים