עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nirfun,

היי, יש לי ראוטר של בזק, חדש יחסית. הכרטיס רשת שלי לא מצליח לקלוט טוב את השידור (קרה גם עם ראוטר אחר) אני רץ על win7 64bit עם Realtek 8185 (כרטיס רשת PCI) זה מה שאני רואה: (בערך 2-3 פסים נראים באייקון ב-taskbar). מה ניתן לעשות? האם כדאי להחליף את הכרטיס רשת בכזה שמתחבר ב-USB? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dj_horse,

מישהו יכול לעזור לי לפתוח את הפורטים בנתב?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by shkup,

אני מחובר לסיב אופטי של סלקום. הוא מגיע למודם שלהם שמוציא RJ45 לנתב שלהם. הנתב מוציא טלפון (קומבינה מוזרה אבל הטכנאי הסביר לי שלמעשה הנתב מחזיר טלפון הביתה והטלפון לא מגיע מהארון תקשורת). הבעיה שהנתב שלהם מזעזע. מלא ניתוקים ב- 2.4 (למעשה הרשת הזו לא יציבה מספיק לשימוש) וטווח WIFI מוגבל. ניסיתי לברר עם התמיכה אם אני יכול להפוך אותו ל- BRIDGE ואז רק להשתמש בו לטלפוניה ולשרשר נתב נוסף והתומכת (שמתחילת השיחה רק חיכתה לומר שאי אפשר ולא נתמך והם לא תומכים בשום דבר אחר חוץ מהנצב שלהם) אמרה שהנתב לא תומך בהגדרה כ BRIDGE. מה האפשרויות שלי? יש כאלו בכלל? אני חייב טלפון בדירה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shark,

מישהו יודע איך שולחים פקס ב ADSL (יש לי win xp)

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום אני כרגע שוקל לעבור מסלקום לטובת התקנת סטרימר עכשיו מכיוון שאין באזור שלי 100 מגה אלא רק טופ ל100 אשמח להמלצה לתשתית וספק יציבים שיתאימו לצורכי סטימינג והורדות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by Internal,

היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  8. מספר הדגם הוא (לקחתי אותו ישירות מהמודם) 3EC18604BC תודה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם! צריך המלצה לקומבינציה ראוטר אלחוטי+מודם אלחוטי לנייד לעבודה עם ADSL של בזקץ תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by moish77,

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by someone,

פירמטתי ועכשיו כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (56K) הוא מתחבר ובמהלך ההתחברות הוא כותב לי מלא זמן "נכנס לרשת", לפני הפרמוט הוא כתב את זה נורא מעט זמן או שלא כתב בכלל, אני זוכר שיש דרך לשנות את זה איכשהו אבל אני לא זוכר איך... מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avihayar,

שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי

13. Started by PeaceWarrior,

מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by TZ GO,

שלום לכולם אתמול עברתי לתשתית וספק של בזק בינלאומי והגדרתי את הראוטר. היה בהתחלה אינטרנט ואז התנתק. בלילה איפסתי את הראוטר ושוב חזר האינטרנט ושוב התנתק והם לא עונים בתמיכה הטכנית. עשיתי מלא ריסטרטים לראוטר כלום לא עוזר, בנוסף על כך נורת הכיבוי בראוטר משנה צבעים כל שניה מירוק לכתום. דגם הראוטר: IAD605D מה עליי לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. Started by PowerUser,

היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by אבגדה,

Uploaded with ImageShack.usע

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by alex125,

יש לי בעיה יש לי אינטרנט 2.5 מגה אבל שאני מוריד דרך ראפידשייר המהירות נמוכה כאילו יש לי 0.1 מגה מה בעיה ואך אני פותר אותה???

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by asafmag,

שלום! יש לחבר שלי בעיה בלהגדיר את ף הבית, ניסיתי ללכת לכלים->אפשרויות אינטרנט->ולהגדיר את זה ם, אבל התפריט של זה ננעל ואי אפר לשנות את האתר תודה מראש אסף

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by 8-Ball,

היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום אני כבר כמה ימים אני נתקל בבעיה הזאת כשאני בא ומוריד סרטון אחרי שהוא גמר להוריד אותו אני לא יכול לפתוח אותו בגלל שהוא לא ירד טוב. או אם אני מוריד קובץ RAR אני נתקל בשגיאת CRC. זה לא קוראה כול הזמן אבל לעתים די קרובות, בנוסף גודל הקובץ לא ממש משנה זה קראה לי בקבצים של 9 מגה ובקבצים של 200 מגה. השרתים שאני מוריד מהם הם MU RS WU ככה שקשה לי לאמין שזה קשור לשרת שאני מוריד ממנו כי זה קוראה בכמה שרתים. אם אני מוריד דרך תוכנה בשם freerapid אני מקבל שגיאה שאומרת שהחיבור שלי אופס.(דרך FF אני לא מקבל שום שגיאה הקובץ פשוט יורד לא טוב). משהו יכול להגיד לי מאיפה הבעיה הזאת מגיעה ואך אני יכול פתור אותה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנט יש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנט מה עוד עלי לעשות? *לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by roey1,

שלום, יש לי רשת ביתית חוטית ואל חוטית כאשר יש לי גם דייר שגולש עליה אלחוטית. יש לי המון תיקיות וכוננים משותפים ברשת ואני רוצה למדר זאת. הבעיה היא שבהרשאות של תיקייה יש אפשרות לשחק עם ההרשאות רק למשתמשים במחשב המקומי או את האפשרות של EVERYONE. איך אני פותר זאת? דבר שני ואולי קשור, איפה שכתוב שם מחשב יש עוד 2 אפשרויות של קבוצת עבודה ותחום. מה ההבדל בין ה-2?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by 343,

מה עדיף ומה ההבדלים ?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.