רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדריך להפיכת המודם רשת שלי ROTAL RTA 1320 לנתב... במדריך כתוב "בחר מחשב וקבע את כתובת ה IP שלו ל 10.0.0.X ומסכת רשת המשנה היא 255.255.255.0... קבע את כותב שער ברירת המחדל ל 10.0.0.138 או שתקבע את כתובת המחשב בעזרת DHCP" את הקטע של הX הבנתי אבל איפה אני מכניס את כתובות ה IP האלו... בבקשה תעזרו לי !!!
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של בזק, חדש יחסית. הכרטיס רשת שלי לא מצליח לקלוט טוב את השידור (קרה גם עם ראוטר אחר) אני רץ על win7 64bit עם Realtek 8185 (כרטיס רשת PCI) זה מה שאני רואה: (בערך 2-3 פסים נראים באייקון ב-taskbar). מה ניתן לעשות? האם כדאי להחליף את הכרטיס רשת בכזה שמתחבר ב-USB? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מחובר לסיב אופטי של סלקום. הוא מגיע למודם שלהם שמוציא RJ45 לנתב שלהם. הנתב מוציא טלפון (קומבינה מוזרה אבל הטכנאי הסביר לי שלמעשה הנתב מחזיר טלפון הביתה והטלפון לא מגיע מהארון תקשורת). הבעיה שהנתב שלהם מזעזע. מלא ניתוקים ב- 2.4 (למעשה הרשת הזו לא יציבה מספיק לשימוש) וטווח WIFI מוגבל. ניסיתי לברר עם התמיכה אם אני יכול להפוך אותו ל- BRIDGE ואז רק להשתמש בו לטלפוניה ולשרשר נתב נוסף והתומכת (שמתחילת השיחה רק חיכתה לומר שאי אפשר ולא נתמך והם לא תומכים בשום דבר אחר חוץ מהנצב שלהם) אמרה שהנתב לא תומך בהגדרה כ BRIDGE. מה האפשרויות שלי? יש כאלו בכלל? אני חייב טלפון בדירה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני כרגע שוקל לעבור מסלקום לטובת התקנת סטרימר עכשיו מכיוון שאין באזור שלי 100 מגה אלא רק טופ ל100 אשמח להמלצה לתשתית וספק יציבים שיתאימו לצורכי סטימינג והורדות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מספר הדגם הוא (לקחתי אותו ישירות מהמודם) 3EC18604BC תודה
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך המלצה לקומבינציה ראוטר אלחוטי+מודם אלחוטי לנייד לעבודה עם ADSL של בזקץ תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
פירמטתי ועכשיו כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (56K) הוא מתחבר ובמהלך ההתחברות הוא כותב לי מלא זמן "נכנס לרשת", לפני הפרמוט הוא כתב את זה נורא מעט זמן או שלא כתב בכלל, אני זוכר שיש דרך לשנות את זה איכשהו אבל אני לא זוכר איך... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עברתי לתשתית וספק של בזק בינלאומי והגדרתי את הראוטר. היה בהתחלה אינטרנט ואז התנתק. בלילה איפסתי את הראוטר ושוב חזר האינטרנט ושוב התנתק והם לא עונים בתמיכה הטכנית. עשיתי מלא ריסטרטים לראוטר כלום לא עוזר, בנוסף על כך נורת הכיבוי בראוטר משנה צבעים כל שניה מירוק לכתום. דגם הראוטר: IAD605D מה עליי לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב נייד לא בעיה יש לי ציור משהו כזה )))) בצד ימין למטה , אבל במחשב של הבית זה לא נמצא אז איך ניתן לראות ?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-