רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 נייחים ונייד שהיו מחוברים ע"י נתב EDIMAX 6204 ומודם אלקטל של בזק, בסופת הברקים של לפני כ-10 ימים כנראה נשרף המודם והחלפתי אותו למודם סימנס C2-010 ומאז יש לי בעיה שוב להגדיר את הרשת . כאשר אני מחבר את כל החיבורים ע"פ מה שצריך ז"א ADSL למודם, כבל רשת מהמודם לכניסת WAN בנתב ויציאות מהנתב למחשבים נורת ה-ETHERNET LINK\ACT לא דולקת לי ולכן כלום לא עובד. האם ישנה בעיה בראוטר כלאמר גם הוא נפגע ? ואם כן היות וכל שאר הנוריות דולקות ומראה שכן יש חיבור אלחוטי תקין וכאשר אני מחבר את הכבל מהמודם לאחד היציאות בנתב ולא לכניסת ה-WAN כל הנוריות מראות תקינות מלאה האם ישנה אפשרות להשתמש בו כהאב עם חיבור אלחוטי ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-link דגם di-604 עכשיו אני מחבר את הכל ובא להיכנס לאתר להגדיר את הראוטר הוא לא נכנס מתחת לlocal area conaction רשום undefined network דיברתי עם נטוויזין אמרו לי שזה בעיה בויסטה. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה חודשים הפכתי את המודם ADSL מסוג סמסונג (הכחול) לנתב, עידכנתי Firmware ושינתי את ההגדרות ככה שהוא יעבוד כנתב. עכשיו הבעיה היא שזה מפריע לתוכנות כמו ביטורנו, אי מיול ואפילו העברת קבצים ב ICQ, בגלל שהנתב משמש כ Firewall... עכשיו יש שתי דברים לעשות, לבטל את היכולת FIREWALL שיש לו, או לעשות העברת פורטים. עכשיו בשניהם אני לא מבין כל כך, יש את המדריך בפרש שמסביר איך לעשות את זה בערך אבל לא הבנתי משם... אני מעדיף לבטל את הפירוול לגמרי כי אני עובד עם פירוול תוכנה (Sygate), אם מישהו יודע איך לעשות את זה אני ישמח, אם לא אז אני ישמח לקבל הסבר על העברת פורטים. תודה ויום טוב לכולנו...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, עכשיו חזרתי הבייתה, אני פותח את האינטרנט ו.. אני לא מצליח להכנס לאתרים כמו gmail, godaddy, cnet אלא רק לאתרים כמו walla, nana, tapuz ושאר האתרים שיושבים על שרתים בארץ. אני באינטרנט זהב.. מישהו נתקל בזה גם? או שזה קורה עכשיו לעוד אנשים חוץ ממני? או שזאת בעיה במחשב שלי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית טובה שמבקרת את תעבורת המידע ברשת. אני מעוניין לדעת אלו אפליקציות שרצות אצלי במחשב "צורכות" רוחב פס וכמה. העיניין הוא שלפעמים נדמה לי כאילו הרשת "תקועה" בגלל שרוחב הפס שלי סתום. אין לי מושג אם זה וירוס או סתם עומס בקצה השני של הרשת. תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בדברים האלה אז זה בסדר שיהיו לי שתי חיבורים לאינטרנט??? ויש לי רשת... http://img50.imageshack.us/my.php?image=cghv2ar.jpg
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, בטעות שיניתי את ה-Submask בראוטר אדימקס שלי ל-255.255.255.255. וזה לא חוקי עם IP 192.168.1.X והמערכת הפעלה(ניסית חלונות) לא נותת לי להגדיר את החיבור עם מסכת כזאת. בבקשה תעזרו לי למצוא דרך לחפות על המערכת הפעלה submask או משהו כזה כדי שאוכל להתחבר לראוטר ולסדר את זה. האפשרות של לאפס את הראוטר כמעט ולא באה בחשבון יש שם מלא הגדרות של WDS וכל מיני כאלה שאין מצב שיהיה לי זמן לסדר את כל זה שוב.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יום מצוין לכל חברי הפורום , היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו... ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל, אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי... להלן הבעיות : קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בע…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר אלחוטי עם כבל רשת, ומחשב נייד שמחובר לראוטר האלחוטי באמצעות תקשורת אלחוטית במהירות 54Mbps. בשני המחשבים מותקן Windows Ultimate SP1 (במחשב בנייח גירסת 64 ביט, ובמחשב הנייד גירסת 32 ביט). בשני המחשבים יש אותו שם משתמש ואותה סיסמה. בשני המחשבים מותקן Comodo Firewall Pro עם הרשאה לכל המחשבים שברשת. כל המחשבים שלי נמצאים באותו Workgroup. כל המחיצות שלי בכל המחשבים הן NTFS. אני מנסה להעתיק למחשב הנייח מהמחשב הנייד קבצים בנפח של מעל 4.5GB, ומקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין לי הרשאה. אבל, אני כן מצליח להעתיק קבצי טקסט קטנים. יש לי מחשב נייח נוסף עם Windows XP SP2, אין לי בעיה להעתיק קבצים בעלי נפח גדול בין שני המחשבים הנייחים שלי. אבל, לא בין המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרי מה שאנחנו משלמים לספק הוא לא באמת מה שאנחנו מקבלים , לדוגמא אם משלמים עבור 10MB לא באמת מקבלים את המהירות הזו, אז לא חובה להגדיל את התשתית כמו שתמיד מציינים...נכון? כלומר לדוגמא, אני יכול לשלם לספק עבור 10MB ולהשאר עם תשתית של 2.5 ולקבל את המהירות הרגילה של 10MB שכולם מקבלים(עם תשתית של 10- שזה יוצא סתם בזבוז כסף).?? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-