רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב קטונתי. את הרשת הביתי שלי עם כל החיבורים ביצעתי בעצמי לפני כ- שנתיים שעברנו לכאן אני והוריי. 26 נק' כולל בדיקה של כל נקודה עם מכשיר מיועד והכל בוצע מצויין. עד לא מזמן לא היינו צריכים יותר מה -4 נק' שהיו קיימות בראוטר. אח"כ השתמשנו בסוויצ' להגדיל לעוד 2 צרנים והכל תיפקד כמו שעון. אחרי זה שוב הורדנו ל - 4 כי הסוויצ' הקודם הלך בעקבות קפיצת חשמל בשקע שלו (יושב בנפרד ולא מוגן). עכשיו לאחר שנה + אחותי חזרה מאוסטרליה היה לי בצד סוויצ' חדש (ניילון בקופסא נקנה כספייר) חיברתי לראוטר וואלה אין כלום כותב "רשת לא מזוהה - ללא גישה לרשת". ביטלתי DCHP לגמרי לא עזר. (לפני זה היה מוגדר לטווח של עד של 100. הראוטור הקודם היה 3COM בן 7 שנים שהוחלף עקב מהירויות יותר גדולות של…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
2 מחשבים בבית שלי, שיתפתי את המדפסת ששנינו נוכל להדפיס ממדפסת אחת, מה עוד אפשר לשתף? למה עוזר השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי. קניתי ראוטר TP LINK לפני כשנה (TP-Link TL-WR641G). לאחר שדרוג ל12 מגה, לפעמים הוא מחבר אותי, ולפעמים לא. בתמיכת בזק בינלאומי הסבירו לי שכנראה הראוטר לא מסוגל לעבוד עם חבילה כזאת. אשמח אם מישהו יענה לי אם זאת בעיה בראוטר או שבתמיכה של הספק פשוט לא רוצים לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני גולש במהירות 1.5 מגה עם UPLOAD של 128KB. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. בעוד כחודשיים מסתיימת לי תקופת ההתחייבות. כדאי להישאר בבזק בינלאומי או שספקיות אחרות עדיפות מבחינת שיתוף קבצים ומשחקי רשת? האם כל הספקיות חוסמות פורטים על אף שהן מצהירות שהן לא? לאיזה חבילה הכי משתלם לי לשדרג (לצורכי שיתוף קבצים ומשחקי רשת)? מה דעתכם על הדיל של אינטרנט זהב? 1.5 מגה במחיר של 3 מגה?- שווה לשבור את התכנית הנוכחית ולהצטרף למבצע כל עוד הוא קיים? האם כדאי להשקיע בחבילת גיימרים כדי לקבל פינגים נמוכים? בקיצור-כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר LINKSYS. לפי מה ששמעתי, שימוש בהצפנת WPA2 דורש הרבה כוח עיבוד. מה זאת אומרת "דורש הרבה כוח עיבוד"? יותר קרינה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
פתחתי פורט אחד וכיוונתי אותו לאחד המחשבים ברשת, אבל כאשר אני מנסה לפתוח את אותו הפורט למחשב אחר הווינדוס דוחה אותי בטענה ש: The port number is already used by another entry. please enter a unique port number מה אפשר לעשות? זה בכלל אפשרי לפתוח פורט שיעבוד על שני מחשבים או יותר ברשת?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני פשוט כול קובץ שאני מנסה להוריד אני לא יכול מופיע לי עמוד שגיאה זה כבר לא יכול להיות צרוף מקרים גם תפאץ של הsp2 אני לא יכול להוריד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה מחקתי תsp2 ויש לי זון אלרם קאספארסקי אנטי וירוס וספי סויפר ברקע עובדות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני אנסה לבטא את עצמי בצורה חוקית ככל האפשר.. בכל פעם שאני מורידה תוכנה שתאפשר לי "השגת" מוסיקה, סרטים וכו'.. כגון אימיול, שראזה וכדומה, התוכנות פועלות, אבל בצורה איטית להחריד. כשהתקנתי shereaza זה פעל ממש מהר ואחרי שבוע או שתיים נהיה איטי מאווווווד... אימיול ממלא את הפונקציות שלו לעיתים רחוקות, ובאיטיות בלתי נסבלת...ניסיתי להתקין שוב מספר פעמים וכלום לא יוצא!!! ביטורנט אני לא מעוניינת. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות בהגדרות שיזרז את עבודת התוכנה, אבל הורדתי הגבלות... אם למישהו יש מושג מדוע זה קורה, וכיצד ניתן לשנות את המצב, בבקשה דברו!!!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שאני נכנס לאי דונקי הוא מצליח להתחבר לרשת של overnet מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך לסדר את זה ?? דחוף!!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לי רשת אלחוטית בין נייד לבין נייח עכשיו כבר 5 פעמיים שאני מתקשר לספקית ואומר להם ת'בעיה הם לא הצליחו לפתור לי ת'בעיה אמרתי אפשר לנתק את כול הראוטר מהחשמל ומהרשת כדי שאני ישתמש בחייגן אמרו לי כן אז סבבה הוצאתי את הראוטר 5 פעמיים ואז אחד שהוא נציג אמר לי שהוא מבין ברשתות ואסור לעשות את זה עכשיו אני רוצה לדעת. אם אני מוציא ת'ראוטר בכלל גם מהחשמל הוא הורס ת'ראוטר או משהו?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
רשת אלחוטית משדרת כל הזמן (בתדר 2.4GHz). כלומר במקום בו יש רשת כזו אנו נמצאים בסביבה של קרינה מסויימת (כנראה חלשה). מישהו קרא איזה מחקר או נתקל במידע כלשהו האם יש (או אין) או צפויות (או לא) בעיות בריאות כלשהן כתוצאה מכך?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב, לאחר חיפוש מקיף בפורום, נראה לי כי הרוב ממליצים על EDIMAX. אני מחפש חוות דעת על סמך התנסות או קישור לביקורת לגבי Access Point (אין לי צורך בראוטר). יש לי ניסיון מר עם DLINK 614+ (ניתוקים חוזרים ונשנים של הרשת האלחוטית) לכן אם אשמח להמלצות מהתנסות טובה ולאזהרות מהתנסות רעה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-