עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Okopel,

יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאינטרנט בחיבור קווי עם מודל ADSL ומחשב נייד(שבדר"כ גולש על הרשת של השכנים{כמובן-בהסכמתם}) האם יש אפשרות להדפיס במדפסת של המחשב הנייח מהמחשב נייד?(כמובן-בלי לחבר רשת אלחוטית שלנו)... אולי אפשר לחבר את המחשב נייד עם כבל לשקע של טלפון(בלי מודם בניגוד לנייח...)?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. Started by MATTAN,

היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by viperon,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. Started by ifs2003,

יש ברשותי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח. חיברתי את שניהם בכבל רשת מוצלב ואני רואה מכל מחשב את המחשב השני אבל לא מצליח במשחקים למצוא את המחשבים. שמתי לב שבפרוטוקול של המחשב הנייד בתוך "LOCAL AREA CONECTION" ישנה עמודה Authentication שהינה מכובה במחשב הנייד ופתוחה במחשב השני. מישהו מכיר מה זה נותן ? כתוב שם Enable IEEE 802.1X. מישהו מכיר את ההתקן הזה ? אולי זה מה שגורם לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by GOVNER_T.S.Y,

הכל מתחיל בזה שמישהו כאן בפורום פרסם קישור לCANTENNA ואני זוכר את התגובות המזלזלות ואיך זה ייתכן וכו' בכל אופן, עבר הרבה זמן, ואז מסיבה לא ברורה זה התחיל לסקרן אותי. CANTENNA לא בניתי, אבל אם בונים את זה כהלכה זה אמור לעבוד. יש לזה הסבר מצוין, לא אכנס לזה כעת. מה שכן מצאתי מספר מדריכים שמדברים על דרך להגביר את אות הראוטר בעזרת תאמינו או תבדקו בעצמכם, הדפסה קרטון דק ונייר אלומניום! בניתי שני דגמים, אחד חפיף ואחד מושקע. בחפיף נייר האלומניום התקמט וגם לאחר נסיון חוזר ליישר אותו לא הצלחתי, תוצאה פגיעה בעוצמת האות! הדגם השני אומנם לא מושלם אבל די קרוב למה שצריך הגביר את האות של הראוטר אל המחשב שלי שלא הוזז ולא כלום ב20%-25% מי שסובל מאזורי קליטה חלשים בדירתו מומלץ בחום …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. טוב... הקמתי רשת ביתית שחולקת אינטרנט בלבד (דרך HUB) ובתוך התיכנות של הROUTER (מסוג אלקטאל) הוקם פיירוול פנימי. ובטח רובכם יודעים שכשיש פיירוול, שליחת קבצים בMIRC וקבלת קבצים בICQ אינה אפשרית. אומנם יש אופציה לבטל את הפיירוול הפנימי בתוך הפרוטוקול של הROUTER. הפקודה הולכת בערך ככה:nat defserver addr 10.0.0.2 כש10.0.0.2 זה האיי פי שלי. ובכן. הביטול של הפיירוול עבד מצויין והצלחתי שנית לשלוח קבצים בMIRC (מה שאיפשר לי להריץ שרת DCC) ולקבל בICQ, אומנם המחשב השני שמחובר לרשת (שעובד על Windows 98 SE) איבד את הגישה לאינטרנט. נאלצתי להחזיר את הפיירוול. אני יודע שיש דרכים לפתוח פורטים מסויימים ובכך בעצם ליצור "תעלה" בתוך הפיירוול אבל קראתי יותר מדי מקורות שטוענים דברים שונים. אני צ…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by Parallel,

שלום לכולם אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לפינג הזוועתי שאני מקבל לארה"ב{זו לא איזושהי בעייה זמנית או משהו}אני כל הזמן מקבל בערך בין 230-270 עכשיו אני מנוי של נטוויזן ויש לי אינטרנט כבלים מה לא עשיתי התקשרתי לנטוויזן שלחתי להם אי מיילים דיברתי עם ערוצי זהב וכלום לא עוזר......הייתי רוצה לדעת אם כן יש איזושהי אפשרות מבחינתם לעשות משהו כדי לשפר את המצב {אני רוצה לדעת שהם לא עובדים עלי...אתם מכירים את המנטרה הקבועה: "אנחנו עושים הכל כדי לשפר את המצב "} ורק אל תגידו לי שהכל מסתכם רק בעוד תשתית {כי אם זה כך אז בטוח שהמצב לא ישתנה ביובל הקרוב} אני גם בטוח שהעניין הזה מציק לכולם אודה לכם מאוד אם תגיבו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by B0necrack3R,

תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. מה זה המכשיר הזה ואיזה דגם כדאי לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. המחשב שלי קצת נדפק עם איזה trojan קטלני לפני כמה ימים אבל הצלחתי אחרי מאמצים רבים לסדר (אני מקווה) ועכשיו השיתוף אנטרנט לא עובד משום מה, רק הרשת, המחשב שלי מוגדר 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 והשני : 10.0.0.2 255.255.255.0 10.0.0.1 בקיצור אין סיבה בעולם שזה לא יפעל כי זה פעל תמיד ככה. ניסיתי לעשות אצלי עכשיו network setup winzard וזה אמר לי אחרי שבחרתי את החיבור אינטרנט שלי שהוא לא זיהה חיבור רשת ואני חייב שיהיה לי בשביל ICS אבל כן יש לי והוא עובד! מה הבעיות שלו..... תודה רבה למי שעונה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by Home Boy,

עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by Red Sparowes,

שלום אני משתמש בנתב הנל wgr614 netgear למטרת חיבור אלחוטי של מחשב נייד יחיד בבית לאינטרנט המתבצע באמצעות חייגן אימות שם משתמש וסיסמה האם יש צורך באבטחת החבור

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by amisu,

התחברתי לאינטרנט אלחוטי והוא בעוצמה נמוכה ומתנתק פעמים רבות. האינטרנט נשלח אלי ממשרד במרחק כ- 150 מטר, אם יש לזה חשיבות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by Zambar,

בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by kreeki,

עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by Chelseaaa,

יש לי כרטיס רשת realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic הוא תומך מאה מגה ?!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by davidmath,

אני רוצה להכין אתר אינטרנט בכתובת www.myfeeling.com עכשיו נכנסתי לכתובת וראיתי אפשרות של קבלת בעלות על הדומיין. השאלה שלי אם אני נותן פרטי אשראי כמו שמבקשים בקישור, האשראי שלי לא ייפול לגניבת אשראי. אפשר הדרכה, כיצד ניתן לדעת שהכנסת פרטי האשראי בטוחה?

19. למה אנחנו בארץ הקודם מאחור עם האינטרנט לעומת שאר העולם ש10 מגה אצלהם זה לא נחשב ללהיט ואילו אצלנו 5 מגה זה מהפכה? מתיי האינטרנט בארץ שלנו יתחיל לזוז? ועוד שאלה מזה adsl 2

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by lior0101,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי איכותי, שיקלוט בלי בעיה בין שני קומות. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדלים בראוטרים בעניין הזה ואם זה אפשרי, אבל אני מחבר אותו ל PS3, אז אני צריך שיהיו כמה שפחות לאגים. אאמ זהו בעקרון, אני צריך משהו סטנדרטי למדי, שיהיה איכותי, ולא יהיו בעיות בטורנטים/FTP אחרי פתיחת פורטים של הראוטר. התקציב בלתי מוגבל, העיקר שיהיה איכותי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  21. מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית. איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137 שני המחשבים על אותו השם ב-work group. בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת. יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב …

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by yoniby,

ככה, אבא שלי משתמש בווינדואס אקס פי מהמחשב שלו, קיבל מחשב חדש... מנסה להתחבר מקבל הודעת שגיאה erorr 769 connecting to 10.0.0.138 RELAY_PPP1 erorr 769 the specipy destanation in not reachable תודה...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. יש ברשותי מודל אלקטל שאותו הפכתי לראוטר כל המחשבים מקבלים ברשת גולשים באינטרנט ללא שום בעיות . ברצוני לפתוח שרת FTP על אחד המחשבים בתוך הרשת הביתית אך משומה כל מה שנסיתי לא עבד לי ... אחרי שהפכתי את המודם לפרו עשיתי את הדבר הזה : create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 113 <enter> 0.0.0.0 <enter> 113 <enter> אחרי שפתחתי את הפורט הזה בשביל ה IDENTD זה עבד לי בהצלחה .... אולם כאשר ניסיתי לפתוח שרת אפטיפי ולהשתמש באותו הפקודות כמו ה IDENTD (רק בשינוי הפורט) לא הצלחתי ניסיתי אפילו כמה פורטים ושם דבר לא הצליח לי ניסיתי אפילו להגדיר את השרת שישתמש בפורט 113 על המחשב שלי (אחרי שסגרתי את התוכות שמתמשות בפורט 113) וגם אם זה לא הצלחתי להכנס …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by esaly,

באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים