רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava יש לי ראוטר של edimax br-6204wg
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין VIRTUAL SERVER ל PORT FORWARDING?? 2. עידכנתי גירסא לקושחה 1.59 והנתב כרגע עושה לי בעיות עם ריסטים דרך הממשך GUI אני רוצה לחזור לגירסא קודמת אי אפשר לעשות את זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תמונה מהקומודו של חיבורים פעילים. תודה. עריכה: יכול להיות שיש לזה קשר לביטורנט שפעל קודם ברקע, ולחיבורים יש delay מסוים עד שהם נעלמים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הנתב שלי שהוא LYNKSYS WTS4GV60 לרשת האינטקנט (אני מחובר ל HOT עם מודם של צוטורולה עם חייגן רגיל) כל הפניות ל 012 לא עזרו נכנסתי לאתר שלו וניסיתי לעקוב אחרי ההוראות באתר של LINKSYS וזה לא עזר הבעיה שאין לי איפה להכניס את ה USER NAME ואת ה ססמא בהגדרות של הנתב ברובריקה המתאימה CABLE MODEM אם מישהו יכול להאיר את עייני אינ אודה לו מאוד תודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי נתב 655 עם רשת N - ראיתי מגוון רחב של אנטנות חיצוניות להגדלת הטווח עד 19 dBi לרשת הB/G אבל עוד לא ראיתי לN. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אנטנות מתאימות ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הרי מה שאנחנו משלמים לספק הוא לא באמת מה שאנחנו מקבלים , לדוגמא אם משלמים עבור 10MB לא באמת מקבלים את המהירות הזו, אז לא חובה להגדיל את התשתית כמו שתמיד מציינים...נכון? כלומר לדוגמא, אני יכול לשלם לספק עבור 10MB ולהשאר עם תשתית של 2.5 ולקבל את המהירות הרגילה של 10MB שכולם מקבלים(עם תשתית של 10- שזה יוצא סתם בזבוז כסף).?? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
השאלה ממש מציקה לי.. אני כמו כל משתמש רגיל (אני מקווה) יש לי 1.5MB הורדה ואיזה 20KB העלה,ככה שאני דיי מוגבל בכל העלה של הסרטים ומשחקים (כי מלא זמן ואני לא משאיר את המחשב שלי פתוח) עכשיו אני חבר בכמה קהילות בחוץ לארץ ששם אנשים מעלים סרטים/משחקים ששוקלים 1GB או יותר בכמויות של 40,30 קבצים... עכשיו אני שואל את עצמי איך הם עושים את זה? שלחתי לכמה מהם אימילים ומה שהם אמרו לי הכניס אותי לשוק..: I HAVE 250MB CONNECTION 13MBPS UPLOAD SPEED איך זה יכול להיות??????????????????????? בארץ אני אפילו לא שמעתי שמישהו מדבר על מהירויות כאלו... הרי לפי מה שאני שומע "ההייטק בארץ ממש טוב" ואני שואל עצמי איזה הייטק? איך אני תקוע 1.5MB כלמישהו יש 250MB? מה הם עושים כדי לעשות לעצמם 250MB? קונ…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין לחבר ראוטר מדגם 3CRWE554G72T של 3COMכאשר חיבור האינטרנט הוא ללא חייגן במודם כבלים אני חושב שהוא מחובר דרך 012 חיפשתי קראתי וקראתי עד אי שם הרחק בדפי הפורום קיבלתי מידע חלקי ועוד הרבה שאלות חדשות שצצו לי איזה גרסת קושחה להתקין 2.01.10 או 2.01.05 (מן הסתם הראשונה יותר מעודכנת אבל מישהו בפורם אמר שרק 2.01.05 מתאימה) בנוסף אודה לכם אם תאמרו לי מה הן ההגדרות שעלי להכניס לראוטר כדי שיתן לי גישה לאינטרנט (אני הבנתי שרק DNS+ dynamic IP ) תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-