עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  2. שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה

3. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. איזה פורטים של רד אלרט 2? או איך אני יכול לדעת לגבי כל משחק ומשחק תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by Ahoy,

שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by BigO,

שלום מישהו יודע מה האבדלים בין הגירסאות של הנתב??? הבנתי שיש הבדלים בחומרה ובתוכנה גירסה v5.0 הפחות מומלצת מכולם ?!? עודד

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by darkie,

פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Le0n,

אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by crow3d,

יש לי נתב של edimax br6104k ויש לי מודם כבלים אני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתב אין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתב אין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתב עכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובד ניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתב ושום דבר לא עזר מה אני יכול לעשות? אני משתגע כבר מתוסכל לגמרי אינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהו והמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוח והיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכם ולא מוסמך לעבוד עם זה והציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לו וזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנה …

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by hatzhaik,

אני כרגע משתמש בכרטיס של TP-LINK 321 USB ויש לי מידי פעם בעיות עם הקליטה. הבנתי שכרטיס PCI נותן חיבור יותר יציב ושמתי עין על שלושה כרטיסים ואודה לכם אם תכוונו אותי איזה עדיף 1. edimax EW-7128g http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 2. tp link TL-WN550G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=39 3.tp-link TL-WN353G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=115 ושאלה שנייה האם הכטיסים האלה יעבדו על מערכת הפעלה 64 BIT (במידה ואני אחליף לזה בעתיד)

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by root3:16,

לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.

14. Started by iveco,

הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?

15. Started by Idan-h,

יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Maor_T,

יש לי בחדר 2 מחשבים ברשת שניהם מחוברים אחד לשני דרך כרטיס רשת ובשניהם יש XP החיבור לאינטרנט ניתן דרך יציאת הUSB עכשיו אני רוצה לשתף את ההארדיסקים בתוך הרשת ככה שכל מחשב יראה את הארדיסקים של המחשב השני איך עושים את זה? ניסיתי לעשות במאפיינים של ההארדיסק שיתוף אבל זה לא נתן כלום... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בבקשה שלב שלב ? תודה מראש.!!!! אתם חזקים !!!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by רינת22,

איך אני מעלה לפה תמונה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by s87,

אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by MATTAN,

היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by viperon,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by ifs2003,

יש ברשותי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח. חיברתי את שניהם בכבל רשת מוצלב ואני רואה מכל מחשב את המחשב השני אבל לא מצליח במשחקים למצוא את המחשבים. שמתי לב שבפרוטוקול של המחשב הנייד בתוך "LOCAL AREA CONECTION" ישנה עמודה Authentication שהינה מכובה במחשב הנייד ופתוחה במחשב השני. מישהו מכיר מה זה נותן ? כתוב שם Enable IEEE 802.1X. מישהו מכיר את ההתקן הזה ? אולי זה מה שגורם לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים