רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת OnBoard של Realtek TRL8139 ויש לי כרטיס רשת של Intel שני הכרטיסים הם 10\100 האם הכרטיס רשת שהוא לא OnBoard נ- Intel אמור לעבוד יותר מהר ולהיות יותר יציב עם האינטרנט יש לי חיבור 2MB עם ספק בזק בינלאומי ו - adsl
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם הוא ראוטר טוב שלא מתנתק כל הזמן ועושה בעיות? http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130930 לא הצלחתי למצוא עליו ביקורות תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי האינטרנט. גיליתי שהנתב שהיה לי פשוט הפסיק לפעול (נשרף?). קניתי נתב חדש, פשוט... הבעיה: בנתב הישן הייתה לי יציאת UPLINK, ואז את המודם חיברתי ישר אל הנתב בכבל רשת רגיל (ישר). בנתב החדש אין יציאת UPLINK, ככה שאם אני מבין נכון (תקנו אותי אם לא), מה שאני צריך עכשיו זה כבל רשת מוצלב בין המודם לנתב. רציתי אם אפשר לקבל קישור לחנות שניתן להשיג בה כבל שכזה קצר ככל האפשר (20 ס"מ לדוגמא). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום מחר אני יתקין על המחשב שלי מודם רשת... עכשיו אני הבנתי שמודם רשת לא צריך להתקין אותו על המחשב אלא רק ליצור לו חייגן דרך הווינדוס ולהתחבר.... האם זה נכון ? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך ליצור חייגן ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני יודע שיש את נטמיטינג אבל היא מאחרת בשעות אני מחפש תוכנה פשוטה שפשוט מעבירה את הקול במהירות הקול
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש נתב חוטי טוב שמשלב בתוכו את האפשרויות הבאות: *נתב בסיסי - 4 יציאות לפחות *פיירוול - האבטחה היא גורם מאוד חשוב, ואם יש תוספות מיוחדות לאבטחה אני מעדיף לקבל אותן ולשלם יותר *יציאה למדפסת * כמה שיותר אפשרויות לכוונון * מודם פנימי כדי שאני אוכל להתחבר ל-ADSL המחיר - עד 600 שקלים ויש מצב שאני אוסיף אם הנתביהיה שווה את זה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רק רציתי לשאול איך אני יוצר רשת ביתית לשיתוף קבצים בעזרת הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב שאליו מחובר המודם, האם אפשר להתקין רשת ביתית פשוטה בין המחשב המארח שיהיה עם לינוקס לבין מחשב אורח עם XP ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אנו מעוניין בקניית רואטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בבית דרך המחשב הנייד שלי... הבית שלנו הוא בית פרטי ומאד גדול יחסית... המחשב השולחני יתחבר ישירות לראוטר, ורק המחשב הנייד ישתמש באפשרות האלחוט... הרשת תשמש גם להעברת קבצים בין שני המחשבים.. כל עניין האבטחה והפינגים לא ממש חשובים לי, אבל מה שכן אני רוצה שטווח השידור יהיה מספיק גדול, ושהרשת תהיה יציבה בלי ניתוקים... קראתי המון המלצות על הראוטר BR6114WG של חברת EDIMAX... אך חשוב לי לדעת אם טווח הקליטה בו מספיק לבית גדול של 3 קומות, אם אוכל להתחבר מקומות שונות למשל, ואם הוא מספיק יציב.... אם אתם מכירים ראוטרים יותר "חזקים" ואפילו קצת יותר יקרים, אשמח לדעת... קראתי המלצות גם על הראוטר 3Com® OfficeConnect® …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ECI312+ שהפכתי אותו לנתב,ולצערי הרב כשאני מעמיס UPLOAD גבוה של בערך 10KBPS ,הוא מתחיל להתנתק ולפעמים אפילו אינו מגיב, בכלל עד שמכבים ומפעילים מחדש,ולפעמים מפסיק להסתנכרן לבזק. הענין הוא שהחלפתי עוד אחד כזה ויש את אותם בעית פחות או יותר. חזרתי לאלקטל PRO ונראה שכאן הכל בסדר אין בעיות,אבל יש קצת חסרונות איןUPNP ואין DMZ,והממשק על הפנים ,ואני לא יכול לעבוד. האם נראה שהבעיה ברשת של בזק בציוד קצה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים מהו NETBIOS ואיך הוא מתקשר ל שרת WINS? הייתי שמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין DNS ל WINS תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי דירה לאחרונה ואני לא רוצה לקדוח בקירות ולהעביר כבלים כמו בקודמת אז הפיתרון הוא רשת אלחוטית. יש 4 מחשבים בבית ובינתיים רק 3 מהם יהיו מחוברים. 1 מחשב נייד חדש עם מעבד דותן של IBM יש לו כרטיס רשת אלחוטי עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב פנטיום 4 1.7 מלפני 3 שנים מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב AMD דיי חדש עם עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מודם ADSL של בזק מתחברת באטרנט. אז אני צריך 2 כרטיסי רשת אלחוטיים וראטור שגם אלחוטי וגם לא. העפדה לרכיבים הכי טובים במחיר הכי נמוך. ברואטר שתהיה חומת אש דיי טובה. המחיר של הכל צריך לנוע בסביבות ה800-1000 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמעתי כשיש רשת עם קבל רשת מוצלב המדפסת חיבת להיות במחשב הראשי כדי ששני המחשבים יוכלו להדפיס האם זה נכון? או שאני יכול לעשות שבמחשב הראשי לא תהיה מדפסת ובמחשב שני היה תהיה ושתהם יוכלו להדפיס תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - PI 166 עם 16 מגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN98. חוץ ממנו יש לי בבית רשת אלחוטית שכוללת מחשב שלחני שמחובר לראוטר של EDIMAX דגם 6114WG ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לרשת הזאת. רציתי לדעת אם תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב הישן לרשת האלחוטית מבחינת הגדרות וכו' - במחשב הישן יש חריץ PCI (אין USB) ככה שחשבתי לקנות כ. רשת אלחוטי. הבעייה היא שכשנכנסתי לאתר של היצרן (לדוגמא BELKIN) הדרישה היחידה היא: Requirements: the PCI slot of your PC needs to be 2.1 compliant יש למישהו מושג אם המחשב (שבאמת ישן) עומד בתנאי הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם, אני גר בקיבוץ כשכולנו מחוברים דרך רשת מחשבים לאינטרנט. עכשיו, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבים, רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע סיסמה לשיתוף כדי שרק אני יוכל להיכנס ולא אנשים אחרים בקיבוץ. דוגמה: תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
תראו! יש לי אינטרנט של כבלים ויש ברשותי HUB, הקיצור ל HUB אני מחבר את המודם של הכבלים (MOTOROLA), ואת שלושת המחשבים שלי בבית בשניים מהם יש אינטרנט באחד אין הוא לא קולט את האינטרנט והוא לא נותן איי פי של מתב! מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שיש כזאת פקודה ששמים ב CMD שמשחזרת את כל ההגדרות של הכרטיס רשת לברירת מחדל אולי זה יכול לעזור , אם למשהו יש תפקודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי כבר בבית רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, איך אני מגדיל את הרשת? וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-