רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R GIGA 2 RAM CORSAIR 550W עכשיו חיברתי את הכל כמו שצריך המחשב עובד והכל טוב אני הייתי צריך לפרמט בגלל בעיה שהייתי לי עכשיו הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה (על האיקון של המחשבים יש סימן קריאה) אז היום חייגתי לבזק שאלתי מה הבעיה אמרו שהם לא יודעים לענות לי עשו איתי כמה נסיות ולא הצליחו אמרו לי אולי יש בעיה בוינדוס התקנתי אחד חדש 2004 לא עבד אני מתקין שנת 2007 (וינדוס מקורי) וזה עדיין קורה עכשיו הוא גם אמר יכול להיות שזה בעיה בדרייברים או בכרטיס רשת (מובנה) או במודם ואני לא יודע מה לעשות אין לי אינטרנט איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח העובד על Windows XP SP3. יש במחשב לוח אם ובו מותקן כרטיס רשת מובנה (רגיל), הבעיה היא שהנתב רחוק מהמחשב ואין אפשרות להעביר כבל רשת. ראיתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי ולהתקינו. שאלתי היא: אני מתקין את הכרטיס רשת על הלוח ומיד הוא מזהה את הנתב? האם צריך להתקין דריוור? האם יש עוד משהו שעליי לדעת? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
מוזר מאד אני ב012 בכבלים ושמתי לב שהביאו לי מודם Samsung Info Ranger SCM-110R ואצל כל החברים שלי הם קיבלו מודם 3com הזה בצורת כריש ויש לו שתי יציאות אחת usb והשניה Ethernet עכשיו התקשרתי לחברת 012 ואמרתי להם שקיבלתי מודם סאמסונג והם אמרו לי זה בטח הסוג הישן. כי לי יש רק יציאה אחת מאחורה והיא Ethernet ואם זה עוזר אני בחבילת 150 KBPS יכול להיות הם עבדו עלי?? או שהם מחלקים כאלה מודמים לחבילות נמוכות במיוחד
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה ע"י היצרן או המפיץ . יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.suprnova.org/ מה שקורה אחרי שכותבים שאתה אחראי לרוב העברות הפיראטיות בעולם
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
איך אני גורם ל IP שלי להיות קבוע? יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ו WINDOWS XP. תודה
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות ראוטר צריך המלצה ,עד 200 שח תודה ,ישמש בתוך בית יחסית קטן 70 מ"ר מרובע . תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן נתב אלחוטי ואני חושב שצריך לפתוח פורטים (נכנסתי למשחק ולא הצלחתי להתחבר) בשביל המשחק (משחק רשת המוני) אז איך אני יודע את הפורטים שהמשחק משתמש בו? ולא ממש הבנתי איך לפתוח את בנתב יש לי נתב מבזק של eci http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=28&SubCat_Id=73&menu=1 כשאני פותח פורט חדש יש כל מיני פרטים שאני צריך למלא ואני לא יודע מה זה כל אחד ואיפה צריך לכתוב את הפורט:
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שידע, לתעדף את כל הפורטים (או נגיד רק הווב) על פני ביטורנט. כלומר שאני יכול להגיד לו תעביר הכל או אפילו רק פורט 80 על פני הפורט של הµtorrent. אני יודע שבתאוריה יש ראוטרים עם QOS השאלה האם הם באמת עובדים?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בימים האחרונים מסתובבת באינטרנט ידיעה על וירוס שמתפשט ברשת האינטרנט ונדבק לנתבים. מדובר ב-botnet שנקרא על שמו של שחקן הקולנוע צא'ק נוריס -- "Chuck Norris botnet". הוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM של הנתב על ידי ניחוש הסיסמא של הנתב ומפעיל מתקפת Denial of Service (או DOS) על הנתב עצמו. בנוסף על כך, העותק שנטען ממשיך לחפש נתבים אחרים שניתן להדבק אליהם. כיוון שהוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM ניתן להפטר ממנו בקלות על ידי כיבוי הנתב. על מנת להמנע מהדבקות מומלץ להגדיר סיסמת כניסה (סיסמת ADMIN) קשה לניחוש (פרטים נוספים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm). אני לא הצלחתי לאתר בעלי נתבים שנדבקו בוירוס הזה בפועל ולכן קשה לי לאמת את נכונות הידיעה הזו או…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב, במהלך בניית בית ,אני רוצה לדעת איזה הכנות צריך לעשות על מנת שתהיה את האופציה להשתמש בסיבים אופטים בשביל תקשורת מחשבים כמובן בנוסף אם מישהו יודע מאיפה באה ההזנה מהראשית של הסיב האופטי אם מהפילר של התקשורת או מהגג או מכל מקום אחר. בנוסף לכך הבית הוא בית גדול עם מלא נקודות תקשורות אם אפשר המלצה ל SWITCH של 24 פורטים מנוהל או חצי מנוהל אני לא יודע ככ מה זה אומר .. ואיזה כבל לשים CAT 7/6/5 בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מבחינת הכל פינגים הורדות טוררנט שירות..? חשבתי על בזק נזק
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
להורים שלי יש הוטנט על תשתית בזק. כרגע החיוג מוגדר כ-PPPoE. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחיבור להוט נט ללא חייגן ואם כן איך.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי windows xp ולאח שלי windows 98 יש לי רשת ביתית ואני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב של אח שלי אני משתמש בתוכנת wingate אך משום מה דפי האינטרנט מקבלים אינטרנט מהמחשב של אח שלי ולא מה wingate כאשר שאר התוכנות מקבלות אינטרנט מה wingate שבעקרון זאת לא בעיה רצינית הבעיה היא שכאשר התקנתי את מצלמת האינטרנט של אינטל (הסטנדרטית הרגילה) הוא פתח בשבילה connection חדש ב my network connection, כלומר עכשיו יש לי שם שתי חיבורים אחד של הרשת ואחד של המצלמה, בהגדרות הרשת של המצלמה אפילו יש הגדרות tcp/ip ,בעקבות החיבור של המצלמה השתגעה הרשת ואני לא מסוגל להתחבר לאינטרנט ולראות דפים, האינטרנט דרך הwingate עדין עובד כלומר אני יכול להוריד דברים בkazaa אבל אני לא רואה את דף הבית של kaz…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 ביום ד אני מיתחבר לכבלים מחר אני אמור להזמין תשרות מהספק אינטרנט בישביל שהכבלים יגיעו לא יהיו בעיות והפרוצדורה תיהיה יותר מהירה 1-אז קודם כל הראוטר שלי בסדר לחיבור כזה? כתוב גם CABLE אבל אני לא יודע מה השיטות בארץ במידה ויש סוגים שונים של חיבור אינטרנט בכבלים 2-איזה ספק טוב יש באזור רעננה אני חשבתי על בזק בין לאומי (נכון קצת מצחיק אבל בניגוד לנזק השרות שלהם היה טוב עד אכשיו) הם טובים בכבלים? ללכת על חברה אחרת? בפרטי מאיזה חברות להיזהר? 3-איזה מודם ליבחור במידה ואפשר ומה עוד אני צריך לדעת סך הכל יש לי כמה שעות אחרי העבודה מחר לסדר את בכל לפני שהם באים וביום רבעי יהיה לי רק קצת זמן כי קצת אחרי העבודה הם אמ…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים גיליתי שאהמחשב ברשת בולע לי את כול הקוו איך אני מגדיר שהוא יקבל מהירות מסויימת רשת מחברת על חוט הקוו שלי 1 וחצי תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אם תוכלו לחזור בהקדם אודה לכם מאוד..כי אני מעוניין לעבור ל5 מגה וצריך לבדוק אם בכלל התשתית שלי טובה.. http://www.upit.ws/picture.php?file=3adf61fc381e4.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את המודם השחור SPEED TOUCH HOME של בזק. מתי שקניתי את הראוטר אז אם אני לא טועה שיניתי את ההגדרות של המודם כדי שיוכל לעבור עם הראוטר. ברצוני להחזיר את ההגדרות כך שאוכל לגלוש דרך המודם בלבד ולא דרך ראוטר, כיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-