עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by BMWE,

אשמח לביקורת עליהם: על EW-7318UG של EDIMAX על D-Link DWA-110 כמו כן אשמח להמלצה לנתב אלחוטי אמין וזול (יודע שהמוצרים של linksys הכי טובים..., אבל אין כסף)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gab1234,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים

8. Started by Michael Pinhasov,

שלום. רציתי לדעת איזה ראוטר היום מתאים לסיב אופטי ? האם יש חיבור מיוחד לחיבור הסיב אם כן איך הוא נקרא היום. למה צריך לשים לב היום בראוטר עצמו מבחינת מהירויות וחיבורים? תודה לעונים!

9. Started by fresh_guy007,

היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  13. Started by Eviljelly,

בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. אז ככה אני יתאר את הדברים שעשיתי עד עכשיו .... 1. התקנתי DNS על SERVER 2003 2. הפנתי את הפורטים של הDNS בראוטר 3. נתתי IP סטטי לשרת עכשיו השאלה המרכזית היא איך אני גורם לסרבר הביתי שלי לעבוד עם הדומיין שרכשתי ב GODADDY. המטרה הסופית היא שהדומיין יעבוד בסנכרון מלא עם השרת שלי (גם במקרה שה IP משתנה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. ערב טוב, יש לי בבית שני נתבים של Edimax: 1. סוג BR-6504n - ראוטר מרכזי מחבר בין המודם לשר המחשבים, עליו מותקן הDHCP 2. סוג BR-6524n - ראוטר משני שרציתי להפוך אותו לUniversal Repeater ולהציב אותו באזור אחר בבית כדי להרחיב את הקליטה. קינפגתי הכל כמו שצריך (לדעתי): הם על אותו צ'אנל, ראוטר משני מוגדר כUNIVERSAL REPEATER והראשי כAP, הROOT SSID תואם לSSID של הראוטר הראשי, ואפילו ביטלתי את SECURITY כך שאין צורך בסיסמה והתחברות.. בהתחלה זה עבד יפה עד שמתישהו זה התחיל לעשות בעיות כשמנסים להתחבר דרך הריפיטר לא תמיד הייתה גישה לאינטרנט (זה היה קורה באופן רנדומלי) ולפעמים סתם ככה הוא היה זורק אותי ולא מרשה להתחבר אליו שוב (Unable to connect...) חיפשתי פתרונות בגוגל אבל לא מצאתי הרבה …

18. גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?

19. Started by com555,

כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. Started by kubeb,

לאחרונה התחלתי ברישות הבית, התחלתי להשחיל וכעת סיימתי כמעט. באחת ההשחלות הצלחתי להגיע עד לאחד הקירות בחדר בדיוק ולא יותר מזה, מספיק לחבר שקע וזהו, החוטים נתקעו ודי קשה להמשיך למשוך ולהאריך את החוט, וזה משהו שאני צריך לעשות כי הראוטר יהיה בקיר אחר ואין ברירה אחרת, השאלה שלי היא האם לא תיהיה בעיה אם אני יחבר שקע ופשוט ימשיך ממנו כבל עד למקום הרצוי, וזאת בהנחה שיהיה עוד שקע בצד השני שגם אליו ייצא כבל מגשר עד למחשב הרצוי ועוד שקע כמובן אחרי הארכה שגם אליו יתחבר כבל מגשר עד לראוטר, כלומר על קו אחד 3 שקעים, יש עם זה בעיה? או שאולי מישהו יוכל לומר לי אם יש דרך טובה לחבר שני כבלי רשת? קצת רקע, יש ראוטר באחד החדרים בקומה עליונה, סה"כ יש 4 צרכנים בבית ואל כולם מגיע חיבור חוטי מהראו…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by alon3241,

הגדרתי את הנתב הכול מחובר אבל אין גישה לאינטרנט

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by composite,

שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים