רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אז ככה אני יתאר את הדברים שעשיתי עד עכשיו .... 1. התקנתי DNS על SERVER 2003 2. הפנתי את הפורטים של הDNS בראוטר 3. נתתי IP סטטי לשרת עכשיו השאלה המרכזית היא איך אני גורם לסרבר הביתי שלי לעבוד עם הדומיין שרכשתי ב GODADDY. המטרה הסופית היא שהדומיין יעבוד בסנכרון מלא עם השרת שלי (גם במקרה שה IP משתנה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בבית שני נתבים של Edimax: 1. סוג BR-6504n - ראוטר מרכזי מחבר בין המודם לשר המחשבים, עליו מותקן הDHCP 2. סוג BR-6524n - ראוטר משני שרציתי להפוך אותו לUniversal Repeater ולהציב אותו באזור אחר בבית כדי להרחיב את הקליטה. קינפגתי הכל כמו שצריך (לדעתי): הם על אותו צ'אנל, ראוטר משני מוגדר כUNIVERSAL REPEATER והראשי כAP, הROOT SSID תואם לSSID של הראוטר הראשי, ואפילו ביטלתי את SECURITY כך שאין צורך בסיסמה והתחברות.. בהתחלה זה עבד יפה עד שמתישהו זה התחיל לעשות בעיות כשמנסים להתחבר דרך הריפיטר לא תמיד הייתה גישה לאינטרנט (זה היה קורה באופן רנדומלי) ולפעמים סתם ככה הוא היה זורק אותי ולא מרשה להתחבר אליו שוב (Unable to connect...) חיפשתי פתרונות בגוגל אבל לא מצאתי הרבה …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי ברישות הבית, התחלתי להשחיל וכעת סיימתי כמעט. באחת ההשחלות הצלחתי להגיע עד לאחד הקירות בחדר בדיוק ולא יותר מזה, מספיק לחבר שקע וזהו, החוטים נתקעו ודי קשה להמשיך למשוך ולהאריך את החוט, וזה משהו שאני צריך לעשות כי הראוטר יהיה בקיר אחר ואין ברירה אחרת, השאלה שלי היא האם לא תיהיה בעיה אם אני יחבר שקע ופשוט ימשיך ממנו כבל עד למקום הרצוי, וזאת בהנחה שיהיה עוד שקע בצד השני שגם אליו ייצא כבל מגשר עד למחשב הרצוי ועוד שקע כמובן אחרי הארכה שגם אליו יתחבר כבל מגשר עד לראוטר, כלומר על קו אחד 3 שקעים, יש עם זה בעיה? או שאולי מישהו יוכל לומר לי אם יש דרך טובה לחבר שני כבלי רשת? קצת רקע, יש ראוטר באחד החדרים בקומה עליונה, סה"כ יש 4 צרכנים בבית ואל כולם מגיע חיבור חוטי מהראו…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי אני בבזק +בזק בינלאומי, וביומיים שלושה האחרונים יש לי חשד שהם מגבילים אותי בתעבורה להורדות בחו''ל באופן כללי וזה פשוט זוחל לי ההייתי רוצה לקבל המלצה על מספר שרתי איכסון כמו FILEFLYER וכו', שמורידים על מקסימום גם כמשתמש חינם בשביל לבדוק את זה האתר axifile.com זכור לי כמוריד על מקסימום גם באופן חינמי, בכל שעות , כולל שעות העומס, אבל עכשיו הוא לא עובר לי את ה150KB בלחץ. -(יש לי 10 מגה) (מישהו יכול לבדוק ולהגיד לי אם זה מוריד על המקיסמום אצלו?) עוד אתר הוא DUCKLOAD שלא ממזמן נתקלתי בו, גם הוא הוריד לי 99% מהזמן על מקסימום מהירות של 1.25MB לשניה אתרים כמו/ FILEFACTORY / RAPIDSHARE / HOTFILE / NETLOAD מורידים באופן איטי וזוועתי, אני לא יכול לבדוק איתם. מדי פעם MEGAUPLOAD מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הגדרתי את הנתב הכול מחובר אבל אין גישה לאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני פותח את הinternet explorer באתר לימודי פסיכומטרי כלשהו ויש שם דפים פנימיים כאשר אני רוצה להכנס אליהם או שהם נפתחים ונסגרים כעבור כמה שניות או שהם לא נפתחים בכלל ביטלתי את הpopup blocker מדוע הם לא נפתחים כראוי??? אודה לתשובה מהירה חשוב לי ביותר.... יש לי windows xp sp2
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי שני המחשבים. באחד מהם מותקן אינטרנט מהיר בכבלים דרך מודם שמוחובר לכרטיס רשת. מותקנת במחשב הזה windows XP. במחשב האורח, מותקנת windows 98. חיברתי בין שני המחשבים בכבל מוצלב. מה עלי לעשות עכשיו? בתודה מראש, עדי רובין. נ.ב. החיפוש לא ממש עזר לי. עריכה: ביום ראשון אני אתקין WinXP גם על המחשב השני, ואז אני אנסה שוב לסדר את הרשת (לא הצלחתי עכשיו).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP PRO שמקושרים בניהם ולרשת dsl עם מודם-ראוטר 600e ישן, המתפקד גם כנתב. כעת אני מעוניין להכניס נתב אלחוטי edimax 6524n לחיבור בין שני המחשבים ואל מחשב נייד נוסף. מודם-הראוטר 600e יהפוך למודם בלבד ויתחבר בין רשת ה dsl ובין הנתב האלחוטי. כיום מוגדר חייגן במודם-ראוטר 600e ואני מאמין שעלי לבטל אותו לרשום את החייגן (לספק האינטרנט) בנתב האלחוטי. כעת כיצד עלי להגדיר את ה 600e כך שישמש כמודם בלבד ? (כיום מוגדר ב 600e לעבוד בחיבור bridge1 = PPPoE, עם ה default gateway של ספק האינטרנט). תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לפני שבוע בערך עבדתי לפי המדריך פה קניתי כבל מוצלב וחיברתי את המחשבים איתו...ה XP זיהה אותו והיה לי אינטרנט בשני המחשבים...איך שכיביתי את המחשב האינטרנט לא מזהה אותו זאת אומרת השגיאה הבאה מופיעה לי במחשב הנשלט: LINITED OR NOT CONNECTIVITY על סימן צהוב על החיבור של המחשבים... מה קרה פה ואיך אפשר לתקן את זה....ניסיתי הכל כבר...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-