עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם זה הגיוני והאם כדאי להעלות את המהירות למאה מגה אצל בזק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנט אומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'. קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרון האינטרנט מוריד לי מקסימום 250 ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOS כי זה לא בעיה במחשב זה בטוח התקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיה התשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380 רק 013 זה כאילו מוגבל ניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by Kobe,

שלום לכולם... אני מתעניין לקנות ראוטר משולב עם מודם ואני מעוניין לקבל המלצות מהטובים ביותר... התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח שיהיה אפשרי להשתמש בו להעברת קבצים ושיתוף מדפסות, שישמש 3 מחשבים לגלישה באינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות משחקי רשת, התשתית שיש לי היא תשתית של ADSL (בזק) מחפש מכשיר אמין שייתן תמורה לכסף שלי. עדיפות לתקן N אך לא מחייב ופרט אחרון שיהיה עם יכול שידור גבוהה מאוד לבית פרטי בעל 3 קומות והרבה קירות מפרידים... בתודה מראש לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. היי שלום יש ברשותי את הראוטר הנ"ל אני לא כ"כ מצאתי בו את האפשרות להגדיל את הטווח שלו. יש לי מבנה מחוץ לבית שאני הופך למעבדה קטנה והייתי רוצה לשים שם את הראוטר הקודם שלי - wrt54gs - שבו שמתי גרסא אחרת של הפירמוור - והאופציה לקישור "'WDS" מופיעה שם באופן בולט (אחרי העדכון גרסא כמובן רציתי לדעת אם יש איזו גרסא משופרת שתפתח לי את האפשרות הזאת בראוטר החדש או האם יש אופציה אחרת כלשהיא ... תודה מראש טל .

5. Started by JSK,

היי, התחברתי לתוכנת שיתוף (לא לנעול זה לא נושא ההודעה). הצבתי לתוכנה TCP ו UPD שפתחתי בראוטר (D-link 704P rec3). עכשיו, הם פתוחים איפה שיש את הStatic IP (של הרשת) ועוד התוכנה מבקשת ב External IP. אין לי מושג מה ההבדל ואיך לפתוח בExternal פורטים. אם משיהו יוכל קצת להאיר לי את הנושא הזה אני מאד אשמח. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם שיתוף משאבים .אחרי הגדרת קבוצת עבודה מחובר עם נתב +כרטיס רשת אלחוטי usb לשתף את MDmmm http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmתודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי, אני חדש כאן וזקוק לעזרה.. שבוע שעבר הצטרפתי למבצע של בזק 100MB ב- 100 ש"ח ובנוסף צירפתי את בזק-בינלאומי (39 ש"ח) כספק. נאמר לי שאני צריך ללכת לבזקסטור לאזוף את הנתב, והיחיד שהיה להם שם היה ה- NETGEAR VVG2000, שעליו קראתי המון דברים לא חיוביים פה בפורומים ובמקומות אחרים. הגעתי הביתה וחיברתי עם נציג של בזק את הנתב - בחיבור קווי ישיר קיבלתי מהירות של 87 מגה (לא 100 אבל כפי שנאמר בעבר זה לא 100 אלא "טופ 100" שאומר שזה 60-100 בהתאם לקירבה שלך לנקודה שלהם), ובחיבור אלחוטי קיבלתי מהירות מגוחכת של 40 מגה בערך. הנציג מצידו אמר שהם לא מתחייבים ל"אלחוטי" על אף שהמחשב השולחני שלי קרוב כ- 2/3 מטר מהנתב האלחוטי אבל אני התעקשתי שגם אם לא מתחייבים לא סביר שיש נפילה של 60% ביניהם…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by sim-m12345,

אני מעוניינת לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB. הנתב הוא net=box של 013 תקן 802.11N מהירות הגלישה היא 10MB. המרחק בין הנתב לנייח הוא כ-5.5-6 מטר וחוצצים בינהם קיר גבס+ארון, מסדרון, דלת. הנייד של דל קולט בלי בעיות אבל בעבר קנינו כרטיס רשת אלחוטי USB (לא זכור מהו) שלא קלט. המליצו לי על edimax 7211 עם האנטנה אך נדמה לי שלאדימקס יש דגם משופר יותר מבחינת טווח קליטה 7622. האפשרות הנוספת היא של TL-LINK WN722 . אשמח לקבל חוו"ד על הנ"ל ואם יש אחרים מומלצים.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  10. שלום לכולם ושבת שלום.. אז העברתי לאימא שלי את המחשב הישן שלי וקנינו נתב וכרטיס רשת (לא יודע איזה זה חשוב ?) בקיצור הכל עובד (מה שאני לא מבין זה למד הנתב עצמו מחובר למחשב שלי ורק הכרטיס רשת מחובר למחשב השני..) ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הזה למחשב השני ולהפך, יש אפשרות כזו ? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by SyndromE,

ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Fighter,

יש לי צורך בהקמת AP ללא סיסמה או לפחות WEP כי יש מכשירים שלא תומכים בWPA כמו למשל הנינטנדו DS LITE הבעיה שבוינדוס 7 הוא נותן לעשות את זה רק עם סיסמה של WPA2 אני מקים את הAP בדרך כלל עם התוכנה של ralink יש לי פתרון וזה פשוט מאוד לפתוח את הXP MODE ושם לעשות את הAP וככה אפשר גם בלי סיסמה או WEP אבל שמתי לב שכאילו האינטרנט לא אחיד אפילו שזה ב100% קליטה כי זה איזה חצי מטר מרחק מהסטיק, יש מצב שמשהו בXP MODE גורם לחיבור לקרטע?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. ברשותי ראוטר cnet 804-NF. מחוברים אליו ארבעה מחשבים. שניים מהמחשבים נמצאים קרוב לראוטר (מטר - שניים), ושניים אחרים מחוברים בכבלים ארוכים יותר (15 מטר, 30 מטר) שני המחשבים הרחוקים מזוהים ע"י הראוטר (נדלקת נורה) וגם הם מודיעים שיש חיבור רשת, אבל אין זיהוי של הרשת (לא ניתן לראות בקבוצת העבודה אף מחשב אחר). כלומר, לא ניתן לבצע את הפעולה ping .... אל הראוטר בעוד שמהמחשבים הקרובים ניתן לשלוח PING, ומקבלים תשובה שהכל תקין. כאשר העברתי את הראוטר אל אחד המחשבים "הרחוקים" וחיברתי אותו בכבל קצר, הוא התחבר לראוטר (היה פינג) ללא בעיה. אני לא רואה מה יכול להיות לא בסדר למעט אורך הכבלים (הכבלים כנראה לא פגומים). מישהו (בעל ידע) אמר לי שכשמטפלים בכבלים ארוכים יש לבצע הלחמה קטנה בקצות הכ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jackhammer,

אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by joelittle,

שלום , לאחר שלאחותי נולדה בת בחו"ל התחלתי להתעניין בתוכנות שיחות-וידאו דרך האינטרנט . שיניתי את חבילת הגלישה שלי (8MB/800) וקיוויתי שזה יספיק לתקשורת סבירה . טעיתי . מה שרואים באנגליה ממני זה בדיחה עצובה . לכן אני מבקש לדעת אם קצב ההעלה בארץ ישתנה מתישהו למשהו סביר ? אני לא בטווח ה-NGN עדיין , ואפילו שם אין קצב העלה שנראה לי מרשים במיוחד . יש תקווה כלשהי ? תודה מראש , -ג'ו

18. Started by Cupid Me,

שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ivgeni6,

מישהו אמר לי שאם אני עושה אצל הוט תשתית 12 מגה ואין לי חייגן ואצל הספקית אני במסלול של 2.5 מגה אז בפועל אני אקבל 12 מגה למרות שלא עידכנתי את הספקית , האם זה באמת עובד ?

21. Started by yonifra,

היי חברה', קיבלתי היום מחבר לעבודה ראוטר תקין של Linksys, רציתי לשדרג לו את הקושחה ולכן עשיתי את הריסט של ה 30-30-30. אחרי הריסט, אני לא מצליח להתחבר לראוטר בכתובת 192.168.1.1 לא משנה לאיזה LAN PORT אני מחבר את הכבל - אני תמיד מקבל הודעת שגיאה בנסיון ההתחברות לראוטר. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לעשות שוב ריסט ושוב להוציא מהחשמל אבל שום דבר לא ממש עוזר... תודה! יוני

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אחרי התקנה אפשר בפשטות לעשות קליק ימני על כל תיקיה ולקבוע שהיא תסונכרן עם Dropbox שימוש שאני עושה כרגע זה שמירה של כל קיבצי ה SAVE של משחקים בDropbox לצורך שיחזור. http://satyadeepk.in/dropbox-folder-sync/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. המודם הקודם שלי היה Alcatel שאותו שידגתיו ל PRO על מנת לחבר עוד שתיי מחשבים עם האב. האם יש את אותה אפשרות במודם של ETC ? אני רוצה שהגדרות ההתחברות יהיו במודם ובעתיד לחבר עוד שתיי מחשבים . ד"א - האם שווה ללכת לבזק ולהחליף את המודם ל Alcatel ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by dor18,

כשיש בקשה לשם משתמש וסיסמא, הברירת מחדל הייתה Admin בXP, אבל אחרי שעברתי לוויסטה זה ישתנה משום מה ... איך אני מגלה את הפרטים האלה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכולם לפני שבוע וחצי הזמנתי את ה Linksys WRT54GL מ Digital Support והיום נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בזמן הקרוב, אולי בעוד שבועיים. הם מציעים לי את ה Linksys WRT54G v7 ב 395. האם זה כדאי? או שאולי עדיף לי לקחת ראוטר אחר (כמו האדימקס)? ברשת יהיו מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד שיתחבר בצורה אלחוטית וימצא בדר"כ בממ"ד (שהדלת שלו פונה לדלת של החדר בו ימצא הראוטר). תודה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.