רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אתמול חיברתי את שני המחשבים שיש לי בבית לרשת עם ראוטר של X-Net (חיקוי של אדימקס) והיום גיליתי שאני לא יכול להתחבר לשני חשבונות מסנג'ר שונים בשני המחשבים (אני במחשב שלי ואח שלי במחשב שלו), אם אני מחובר והוא מנסה להתחבר זה מנתק לשנינו את האינטרנט... כשרק אחד מתחבר זה עובד בסדר... מישהו יודע איך/אם אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מזה שרת web? מזה שרת fax? ושאלה לדעת האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים(data base) זה שרת שמתכנתים עובדים עליו כול קבוצה של אנשים עובדים על משהו אחד ובסוף משתפים את כולם ויוצרים משהו אחד דוגמא:פלאפון,קבוצה של אנשים עובדים על תמונות וקבוצה אחרת צלילים או דוגמא:במחשב קבוצה של אנשים עובדים על מעבד וחלק על זיכרונות וחלק על כרטיסי מסך ובסוף הם יוצרים תוצאה סופית האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים? ולגבי בסיס נתונים זה (SQL)? מזה domain?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם אם להחליף אותו או לא להלן הנתב: 3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router 4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד. שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי) בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנ…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
באתר של אדימקס בהוראות התקנה כתוב שצריך להתקין דריברים מדיסק השאלה היא אם הוא לא יעבוד בכלל בלי ההתקנה? והאם יש כרטיסים שיעבדו בלי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני מספר ימים קניתי נתב אלחוטי של די לינק DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520+ חיברתי והכול עבד אבל המהירות הייתה ממש איטית. החדר שלי הוא ממ"ד והמחשב השני נמצא בסלון והמרחק לא גדול משהו כמו 7 מטר, הבעיה שלי מתחילה כשאני מנתק את המודם מהנתב, כשהוא לא מחובר אז המהירות של הרשת קופצת ל54 Mbps וכשהוא מחובר לנתב המהירות של הרשת היא רק 11 או 18. מה יכולה להיות הבעיה שלי? ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו.. אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה... יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית) השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ? בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם... האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם... אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הב…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם וגמר חתימה טובה! אוקיי, תראו: לא מזמן, הייתה לי רשת אלחוטית והיא עשתה לי המון המון בעיות - התנתקויות, קפיצות פינג (גבוהות מאוד כשגם אין פעילות במחשב אחד) וכדו'. החלפתי אותה (את הרשת) לרשת חוטית - אך גם שם יש בעיות בפינג (כאשר אח שלי ואני נכנסים לאותו משחק ברשת...ולא אמורים להיות פינגים גבוהים). החשד שלי הוא, שהכ.רשת במחשב היישן אשם -> למחשב מלאו 4 שנים והכ.רשת לא בדיוק במצב טוב...ולפעמים אני צריך ללחוץ עליו קצת כדיי שיהיה את הנורה הירוקה. אז אולי הוא אשם בכל העניין הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
DHCP Server/Relay מה האפשרויות האלו עושות בדיוק?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות נתב אלחוטי, ושני כרטיסי רשת אלחוטים בשביל שני מחשבים, ולטפופ שיהיה לו כבר כרטיס אלחוטי. שלושת המחשבים מאוד קרובים אחד לשני. התקציב הוא בין 400 ל 500 לנתב, וסביבות 200 לכרטיס רשת אלחוטי. מה הכי כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחשב אחד אצלי מחובר לאינטרנט דרך מודם USB... אל המחשב חיברתי כרטיס PCI של רשת כדי לחבר כבל בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה על הלוח אם של המחשב השני. המחשב השני מראה שהוא מחובר ב 100MPS משהו כזה, והאינטרנט לא עולה, כלומר לא עולה אתרים לא כלום... במחשב שיש בו את האינטרנט ואת הכרטיס רשת, רשום שיתכן ויש הגבלות על החיבור ואז נכנסתי לשם ויש שם לשונית של תמיכה נכנסתי, ולחצתי על תיקון אי פי- לא עזר. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הרוב ה שמע כבר שיש אינטרנט מהיר של 5מגה בארץ, עכשיו השאלה שלי היא האם החיבור של האינטרנט לשרתים באירופה יתן פינג נמוך, כאילו אם הפינגים לאירופה ירדו משמעותית עקב מהירות upload שעלת. אם יש את האינטרנט הזה למישהו פה כבר והוא מתעסק במשחקי רשת ומבין על מה שאני מדבר שיגיד אם הפינג הממוצע של 120-160 לשרת באירופה ירד סופסוף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'הה האירנטרנט שלי לא סוחב ביכלל בקושי זז. אם אני שולח למשהו משהו באיסיקיו זה שולח על בתים ולא על K 1 אפילו מה אני עושה :nixweiss: אפילו שאני סוגר את כל התוכנות שקשורות לאנטרנט איסיקיו מסנגר וכאלה עדייין אני רואה בחייגן שהוא שולח ומקבל הרבה המוןןן מידע יש מצב שזה טולעת או משהו? (אין לי ווירוסים וספיים) שאני פותח דף אירנטרנט זה לוקח המון זמן יותר ממודם 56k שלחצתי על "נושא חדש" חכתי איזה 7-8 דקות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי רשת דרך כבל מוצלב 2 מחשבים ועשיתי שיתן הגדרה אוטומטי ללא שרת DHCP זה הביא רק איפי וסבנט? או שהביא גם DNS ודפלאט? עכשיו אין לי חייגן והמודם מחובר לכרטיס רשת ויש לי עוד כרטיס במחשב של המודם שמתחבר למחשב עכשיו אני צריך להגדיר את הכרטיס רשת כדי שיהיה מודם איזה כרטיס אני מגדיר של הרשת או של המודם? ואיך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם(נתב) של חברת רוטל RTA 1320 ורציתי לדעת איך אני פותח בו את הפורטים..
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-