עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ag43,

משום מה דווקא בתוכנת BITCOMET הפורט שלי תמיד חסום (במקרה הטוב) או UNKNOWN (במקרה הרע), EMULE ותוכנות אחרות מקבלות HIGH ID ורק ITCOMET עושה בעיות. הבעיה אינה בפיירוול. אני משתמש במתאם של 012 לחלוקת קו ואינטרנט על אותו חיבור. יש למישהו מושג מה הבעיה. אגב, בניגוד לתלונות ששמעתי עד עכשיו על 012, רוב הטורנטים שניסיתי (ולאו דווקא חדשים או מלאי SEEDERS) רצו לי תוך דקה על 190KB (מקסימום רוחב פס) ונשארו כך עד הסוף. יש מספר טורנטים שלא מוכנים אפילו להתחבר (ובמחשבים אחרים על רשת אחרת הם כן עובדים), לדעתי בגלל שהפורט האזנה שלי חסום.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  2. המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by OmEr.il,

שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  5. כאמור, רבותי, ה-FIREWALL מנותק, אין אנטי-וירוס או כל דבר אחר בסגנון, ולמרות הכל, החל מהיום, לפי האתר whatsmyip.org כל הפורטים שלי חסומים! עשיתי סריקת ADWARE,SPYWARE,MALWARE ושאר ירקות, ניקיתי הכל, בכל זאת לא עזר. הפינגים בהתאם למצב... * בדקתי עם הספק, אין להם מענה - הם טוענים שזה משהו אצלי. חשוב לציין שזה התחיל מהיום, ואף אחד לא שינה שום הגדרות, לא התקין שום תוכנות... ממש כלום. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מעולה של EDIMAX ומודם שהיה ראוטר לפני האדימקס לכן ריסתתי את המודם. העניין הוא שאני מנסה להגיע דרך פורט מסוים שפתחתי באדימקס ונאמר לי שהוא חסום הפורט פתוח ידנית גם בפיירוול.לאחר כיבוי הפיירוול גם בווינדואס וגם באדימקס אני עדיין חסום השאלה היא האם המודם חוסם אותי?אם כן כיצד אני נכנס לממשק שלו כוון שהוא היה פעם 10.0.0.138 והיום עם האדימקס זה הפך לאחר ה DHCP ל 192.168 איך אני בודק את העניין??? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Lirans,

שלום גיליתי היום שכל הפורטים במחשב חסומים. סגרתי את כל תוכנות ההגנה/פיירוולים שמותקנים, ביטלתי את הפיירוול של הוינדוס (וינדוס 7) והתחברתי עם חייגן. בבדיקת פורטים כל פורט שאני מנסה חסום. התחברתי עם חייגן ממחשב אחר ובדקתי פורטים מאותו אתר ושם הכל פתוח. ניסתי כבר לבצע ipconfig /renew תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, מחשב (לא שלי) שמחובר לADSL ולבזק בינלאומי. הורדתי אימיול, פתחתי את הפורטים כנדרש גם בראווטר וגם בחומת האש של וינדוס. מופיע לי "מזהה גבוה", אך בבדיקת הפורטים שמתבצעת ע"י אימיול יש לי X אדום ומתקבלת הודעה שלא נוצר קשר וכ'. בזק בינלאומי טוענים שהם לא חוסמים פורטים, אין תוכנת חומת אש נוספת במחשב (מלבד המקורית). האם יש לכם כיוון לפיתרון הבעיה? תודה מראש, גיא.

9. Started by RAZIEL98,

שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחובר דרך הוט ובב"ל בחיבור 12 מ"ב. לאחרונה ולאחר קשיים לא מעטים עברתי מחיבור ללא חייגן (MPLS) לחיבור L2TP. יש לציין כי הראוטר היה מוכן לחבר אותי רק לאחר מחיקת כל ההגדרות הישנות שהיו עליו וגם עכשיו כשיש ניתוקים מדי פעם הוא מסרב להתחבר עד למחיקת כל ההגדרות וקינפוג מחדש. הבעיה היא שמאז שעברתי לחיבור זה, הפורטים שאני מקנפג בראוטר מסרבים להפתח. הם לכאורה מופיעים בראוטר כפתוחים אבל בבדיקה דרך PORT CHECKER הם מתגלים כסגורים. הגדרתת ה- IP שלי מדוייקת וזו גם לא בעיה FIREWALL כי הוא מקונפג כבר מזמן. מה לעשות ??

11. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by ezana9,

אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tomerke,

איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by esaly,

באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by ranyadovner9,

יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by rino,

פורטים מומלצים לAZUREUS בבקשה

17. Started by liron555,

הייתי רוצה המלצה לפורטים לאימיול

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. חג שמח לכולם... יש לי בעייה של פורטים סגורים, ולמרות שעברתי (כניראה) על כל הדברים האפשריים, עדיין לא מצאתי את הסיבה לכך. ברשותי ראוטר מסוג Powernet par-720g, שבו הFirewall מנוטרל , ובנוסף חבילת KIS, שגם בה הFirewall מנוטרל. הFW של הווינדאוס גם הוא מנוטרל. ולכן אני לא מוצא סיבה מדוע אני מקבל עדיין פורטים סגורים. ניסיתי להחליף בין מגוון רחב של פורטים ביוטרנט, אך שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה מראש Install

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by XDude,

שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by LeM0n^,

מישהו יכול להסביר לי את התהליך של פתיחת פורטים בראוטר בבקשה..

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.