רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר דרך הוט ובב"ל בחיבור 12 מ"ב. לאחרונה ולאחר קשיים לא מעטים עברתי מחיבור ללא חייגן (MPLS) לחיבור L2TP. יש לציין כי הראוטר היה מוכן לחבר אותי רק לאחר מחיקת כל ההגדרות הישנות שהיו עליו וגם עכשיו כשיש ניתוקים מדי פעם הוא מסרב להתחבר עד למחיקת כל ההגדרות וקינפוג מחדש. הבעיה היא שמאז שעברתי לחיבור זה, הפורטים שאני מקנפג בראוטר מסרבים להפתח. הם לכאורה מופיעים בראוטר כפתוחים אבל בבדיקה דרך PORT CHECKER הם מתגלים כסגורים. הגדרתת ה- IP שלי מדוייקת וזו גם לא בעיה FIREWALL כי הוא מקונפג כבר מזמן. מה לעשות ??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מאתמול אני בא להכנס למשחק מסויים והוא לא מצליח להתחבר לי אני בדקתי באתר שבודק את הפורטים וראיתי שהם סגורים.. אין לי ראוטר ולא פיירוול המשחק עד עכשיו עבד לי.. יש לכם מושג מה יכול לחסום לי את הפורטים?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חג שמח לכולם... יש לי בעייה של פורטים סגורים, ולמרות שעברתי (כניראה) על כל הדברים האפשריים, עדיין לא מצאתי את הסיבה לכך. ברשותי ראוטר מסוג Powernet par-720g, שבו הFirewall מנוטרל , ובנוסף חבילת KIS, שגם בה הFirewall מנוטרל. הFW של הווינדאוס גם הוא מנוטרל. ולכן אני לא מוצא סיבה מדוע אני מקבל עדיין פורטים סגורים. ניסיתי להחליף בין מגוון רחב של פורטים ביוטרנט, אך שום דבר לא עזר. רעיונות? תודה מראש Install
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
109-119 שח לחודש. מעניין אם צריך לשלם בנוסף לספק אינטרנט... ההודעה על המחירים
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תראו אני צריך לבנות אתר מכירות פומביות שהוא די מורכב ומיוחד ויש לו איזה רעיון מיוחד שחשבתי עליו 1)אני מחפש חברה תותחית שתבנה לי את האתר שתהיה אטרקטיבית גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זמן הבניה והאיכות-ואין לי מושג איך לבחור חברה 2)זה משנה לאיזה חברה של דומיין אני פונה? 3)לגבי איכסון האתר ושמירה על ביטחונו איזה שרת הכי טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חוזר מהצבא ומגלה שאח שלי הזמין טכנאי שהתקין את הנתב הנ"ל... טוב נו... ננסה... כן, יש כמה יתרונות ויש כמה לפטופים בבית שקיבלו אינטרנט אלחוטית וקמו לתחייה, סבבה - זה כבר שווה משהו לא ? אבל לעזאזל עם הFIREWALL הזאתי... יש לי אחלה של קספרסקי, אני לא מעוניין בFIREWALL מובנה, אבל אין אפשרות לבטל אותו ! כרגיל, EMULE וFIREWALL לא אוהבים אחד את השני וכמו תמיד LOWID, אז חפשתי ודי מהר מצאתי פתיחת פורטים בהגדרות (הם אפילו עשו סעיף מיוחד לEMULE), אז לא - זה לא עוזר, ולא אני לא בשוק, הסתכלתי על הפורטים בתוכנה ועל הפורטים של שרתים אחרים והגדרתי פורטים נוספים שיהיו פתוחים ולא - עדיין לא עוזר. בדקתי גם IPCONFIG והגדרתי IP פנימי של 10.0.0.1 כמו שצריך. ולמי שתהה הקספרסקי מוגדר לפתוח את…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
-
-
-
אני מצליח לגשת לתפריט הניהול של פיברבוקס מה-AP אבל הפוך לא. ניסיתי להגדיר ידנית IP, ניסיתי להגדיר גם דינמי, ניסיתי לעבוד על IP זהה וגם שונה בשני המכשירים. ניסיתי לפתוח DMZ, ניסיתי לפתוח ווירטול פורטס, ניסיתי לבטל חומת אש - נאדה. עם ראוטר אחר שיש לי הAP עובד מעולה לשני הכיוונים, כשהפיברבוקס לא, כשההוטבוקס הישן שהיה גם לא. אולי יש איזו הגדרה שאני מפספס בקקי ציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-