רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לחבר מחשב נייד ומחשב רגיל ברשת... הכנתי כבל מוצלב, חיברתי...ולא משנה מה אני עושה, הרשת נשארת באותו המצב: "Limited or no connectivity" גם בניסיון להגדיר אותה בצורה שונה, לא השתנה. הגדרתי IP-ים משלי [192.168.0.1...] ההודעה נעלמה, רשם שהרשת מחוברת אךעדיין היא לא תיפקדה... ניסיתי גם דרך האשף להגדיר רשת ביתית עם אותה התוצאה. אשמח לקבל ייעוץ.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בין 2 המחשבים בביתי. כרגע אני מתלבט בעיקר בין : א. נתב אלחוטי NETGEAR WGR614 802.11g 54Mbps FW+4 PORT SWITCH 3Y שעולה כ 390 שקלים ב. נתב אלחוטי *זמין במלאי !! * LINKSYS WRT54G ACCESS POINT ROUTER 802.11g שעולה כ 490 שקלים חבר שעבד בברק ומבין בתחום המליץ בחום על הלינקסיס. אך הוא יקר ב 100 שקלים שהייתי שמח לחסוך. הדבר היחיד שמעניין אותי זו איכות הקליטה (שידור בעצם). איזה מהם מומלץ יותר? והאם יש משהו אחר שמומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כהמשך לדיון הזה. כמו שכתבתי בדיון הקודם, אני מחובר עם הספק 012 קווי-זהב בתשתית הכבלים (חבילה של 1.5MB). בכמה החודשים שאני מחובר איתם התחילו לצוץ מדי פעם בעיות איטיות, אבל אלה היו בעיות שוליות שאפשר היה להסתדר איתן. אבל מה-1 לאוקטובר בעיית האיטיות נהייתה גרועה יותר (פינגים של 700-800, גלישה מאוד איטית בכל האתרים, הורדות מ-HTTP במהירות נמוכה יותר מ-40KB וכו') והיא נמשכת עד היום! בהתחלה, טענו בשירות התמיכה של 012 שהם לא מוצאים אצלי שום תקלה לפי בדיקות שערכו, אחרי עוד שיחת טלפון הם האשימו את חברת הכבלים בכך שהתקלה נובעת מאצלהם. אחרי שיצרתי קשר עם חברת הכבלים, הם הבהירו לי שהתקלה לא מאצלהם, וש-012 מנסים להתחמק מאחריות (באותו הרגע תיכננתי להתנתק מ-012 ומהכבלים וללכת לספק אח…
-
- 46 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT ) ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומי לאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט. מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה. חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kb וללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה. עזרה?!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתחיל להשתמש בproxy ואני צריך עזרה. לפי מה שהבנתי אני בעצם מתחבר לשרת כלשהו והוא מתחבר ליעד שהייתי רוצה להגיע אליו, הדבר מאט את האינטרנט, נכון? איך בכלל מתחילים להשתמש בפרוקסי, אני אמור להוריד תוכנה? והאם יש אפשרות להגדיר התחברות לproxy רק בעת גלישה באתר מסוים, לדוגמה אם אני מעוניין להיכנס לאתר www.one.co.il בלבד דרך פרוקסי, הדבר אפשרי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לבנות רשת פנימית מהירה להברת קבצים (ללא אינטרנט). הרעיון הינו 4 מחשבים אשר מחוברים בניהם בהמצאות נתב בסגנון הזה (http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9203887) כאשר כל עורך יוכל להכנס ולהמשיך ת'פרויקט העריכה שלו של כל מחשב ללא קשר למקום עליו הוא שמור. הרעיון בעתיד הינו בניה של מחשב הדיסקים אשר יחזיק העברת נתונים גדולה. השאלות הנשאלת כאן והחשובה מאוד הן (יחול להיות שחלקם לא מתאים לפורום הזה בדיוק): 1. האם משהוא יצא לו לעבוד על רשת 1GB האם יש לו תלונות המלצות? 2. איך קצב העברת הנתונים בין שני מחשבים??? 3. האם אני עובד על מחשב מספר 1. ובאותו זמן עורך אחר עובד על מחשב מספר 2. אך את הפרויקט הוא שמר על מחשב מספר 1. האם העובדה שהמחשב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/ מכיל PDFים עם מדריכים לכל סוגי המודמים הנפוצים של בזק, שאפשר להפוך לנתבים רק מעביר את הלינק לא אחראי בעצמי על ליקוט המידע.. תהנו
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים לחבילה של 5 מגה ובדקתי את החיבור שלי באתר הבא http://pcpitstop.com אין נראה לכם ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגן והשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xp אבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוח פקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא רוצה להגביל את המהירויות אני רק רוצה להבין מה מהירות החיבור של התוכנות (נראה לי איטי) אני משתמש כרגע ב DU METER אבל הוא נותן לי רק מהירות כללית מה שמוזר זה כשאני משתמש בBITCOMET המהירות שהDU מציג לי היא גדולה מזו שהקומט מציג (ואני לא מדבר על הבדל של KB או 2, אלא פי 2, 3)
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הראוטר: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=713 התייאשתי כבר שנה אני מנסה למצוא את האייפי שלו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב יש לי סויץ' 8 פורטים של אדימקס כרגע עם חוטים בכל הבית... האינטרנט מחובר למחשב ראשי (שלי) והשאר דרך הסויץ' אליי... זה משגע אותי אז החלטתי בהזדמנות לעבור לאלחוטית... אני כרגע עם שיטוף אינטרנט פשוט = בסיסי מאוד.. אז דבר ראשון אני רוצה לדעת עם הרבה קירות יפריעו לאינטרנט אלחוטי... דבר שני מה הטווח של הרשתות האלה... עכשיו יהיה נחמד אם תמצאו לי מהאתר http://www.compusa.com את כל הרכיבים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד אתמול ראוטר של pheenet עם 4 יציאות, הראוטר הפסיק לתפקד משם מה לאחר כמה שנים של עבודה. מלבד התנתקויות לעיתים רחוקות הייתי די מרוצה ממנו ואני רוצה לשמוע המלצות לגבי ראוטר חדש, חשוב לי שיהיה בו firewall מובנה (אני לא יודע אם זה משהו סטנדרטי או לא), ורצוי גם יציאת USB למדפסת משותפת. יש לי גם מודם של ALCATEL שקיבלתי בהשאלה מבזק וחשבתי אולי לקחת ראוטר משולב עם מודם כדי לחסוך בכבלים ושקעי חשמל. בקשר לתקציב, 200-400 ש"ח. בתודה מראש לכל משיב.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-