עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עברתי לגלוש ב- ADSL מהכבלים. כשגלשתי בכבלים היה לי רק חייגן אחד - local area connection . כרגע יש לי גם אותו וגם את החייגן של בזק בינלאומי. (גולש דרך הכרטיס רשת במחשב). האם ה- firewall אמור להיות פתוח בשני החייגנים או שניתן לבטל אחד מהם? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by david86,

חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by Denton,

שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  5. המחשב הראשי נמצא בדירת קרקע, והמחשב הנוסף נמצא בחדר אחר שחצר מפרידה בינהם המרחק הוא כ 8 מטר קו אוירי. רצוי מתאם איכותי שלא תהיה נפילה בפס... אשמח לתגובות... האם המתאם הזה מומלץ ?. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-TP-LINK-%D7%93%D7%92%D7%9D-TL-PA211

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לקנות ראוטר שבנוי למהיריות גבוהות בפועל. לא חשוב לי העניין האלחוטי, כי אני מחבר רק מחשב אחד(כרגע לפחות). האם ישנו נתון כלשהו שעלי לבדוק, כדי לדעתם אם הדגם מתאים? אני רואה שרובם נופלים תחת הקטקגוריה של 300MBITS או 450, אך התחושה שלי היא שמדובר בנתון "גנרי", שלא בהכרח ישקף את המציאות. כדי להמחיש את מה שאני רוצה להימנע ממנו, הנה קישור להודעה שכתבתי לפני כמה שבועות על בעיה שיש לי , לאחר שדרוג ל15MBITS http://hwzone.co.il/community/threads/557114-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%9C15MBITS?p=5000338#post5000338

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by haviv822,

איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לבחור אני חושב לכיוון אינטרנט זהב אבל נראה מה עולה מהסקר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by LRa,

חג שמח, הייתי שנתיים עם 014. הייתי מאוד מרוצה אבל אתרים כמו יו-טיוב זחלו. לפני שבוע עברתי ל-012 ויו-טיוב טס וגם האינטרנט מאוד מהיר. הבעיה היא ש-utorrent הפסיק לעבוד כמו שצריך. למי אתם ממליצים לעבור?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dani688933,

יש לי תשתית 5M של בזק, כרגע אני בנטוויזן והאינטרנט ממש גרוע, אין לי התחייבות אז אני רוצה לעבור. יש לי DLINK ויש מחשב נייד על אותה הרשת. השימושים הם הורדות (לא טורנט) משחקי רשת ושימוש כללי. על איזה ספק אתם ממליצים??? והחברות הקטנות טובות (כמו CCC)?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  11. כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. BR6216MGוEdimax אני חושב שזה יפתור את הבעיות להקמת רשת אלחוטית מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by the_rider,

אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by WIZARD221,

על איזה ראוטר/נתב אתם ממליצים? יש לי תשתית של הוט וספק של 015 אינטרנט זהב אני בינתיים על 1.5 אבל אני יגביר לי 3 עוד איזה שבוע איזה נתב//ראוטר כדאי? תודה מראש

16. בבזק לא ראיתי שום מחיר באתר חוץ מפרטנר והוט אילו עוד שירותי אינטרנט של ספק כולל תשתית אתם מכירים ועל מה תמליצו?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. טלפון קווי? אובר אי פי? אחר?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. לא wordpress.com הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מדובר ברשת קווית של 1Gb/s, כשכל הכבלים הם מסוג Cat.6 מסוכך (FTP). 1. מה ההבדל בין סיכוך האלומיניום העוטף, לתיל המתכת המשמש להארקה? 2. כשמחבר ה-RJ45 בציוד קצה (נתב או כרטיס רשת למשל) אינו מכיל את הכיסוי המתכתי, האם הוא לא תומך בסיכוך/הארקה/בשניהם? 3. מה ניתן לעשות במקרה שתואר לעיל אם לא מעוניינים להחליף את הציוד המדובר אך מעוניינים בסיכוך/הארקה? אני חושב שניתן להוסיף סוויטצ' של 1Gb/s ועם כיסויי המתכת במחברים, בדיוק לפני הציוד המדובר.. אבל אני מקווה שישנה דרך פשוטה/הגיונית יותר.. כל עזרה תתקבל בשמחה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אמרו לי ש 50000 זה טוב מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  22. ממה שהבנתי אם יש לי ADSL או כבלים ( אגב יש לי YES אפשר עדיין כבלים? ) אני משלם על מודם,לטכנאי כשהוא בא,בזק בניפרד 99 ש''ח כל חודש,ולספק נכון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by ben060,

תמיד רציתי לשאול ולא יצא לי , אז הנה השאלה אנחנו מנויים לYES והם לוקחים על האינטרנט סכום מסוים , נראה לי 20 שח אחרי הנחה 1.5 מגה . בנוסף לכך אנחנו משלמים גם לבזק (בתור ספק נראה לי )עוד סכום מסוים שאניח לא יודע כמה. איך זה בדיוק הולך? ועל מה משלמים בדיוק?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.