רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שמעתי הרבה דברים טובים על הנתב האלחוטי של 3com מדגם 3CRWE554G72 והחלטתי לקנות. כשהגעתי לחנות(skypc) המוכר שאל אם זה לכבלים או adsl. אמרתי כבלים והוא אמר ש3com לא ממליצים על הנתב שלהם לכבלים ועדיף לקחת את ה- wbr-3406tx level1 שהוא אותו מחיר ואותם נתונים. אני שואל האומנם? לקחתי את ה-level1 אבל עדיין לא פתחתי את הקופסא. אנא מכם עיזרו לי להגיע לאמת... בנוסף הבחור אמר שהדגם הספציפי של 3com ה-g72 הוא טוב אבל כבר לא מייצרים אותו ועכשיו הדגם החדש הוא g75 שהוא פחות טוב. להישאר עם ה-level1 או לחזור ולקחת את ה-3com?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר WBR-6020 של Level1... הכל עבד נפלא עד שהבאתי לפטופ חדש (LG Z330)... הבעיה היא שהלפטופ הזה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית... אבל זה רק החלק הקטן.... הבעיה האמיתית היא שכל פעם כשאני רק מנסה להתחבר עם ה-LG (עוד לפני שאני מתבקש להכניס את סיסמת הרשת), הראוטר מתרסק! ממש עושה ריסטארט... דברים שניסיתי לעשות: בדקתי את גירסת הקושחה של הראוטר, והיא הכי עדכנית. עשיתי איפוס לראוטר - זה לא עזר ניסיתי להתחבר לרשת עם לפטופים אחרים - הם הצליחו להתחבר... אבל שוב - ברגע שה LG מנסה להתחבר לרשת - הכל מתרסק... (אציין גם כי ה LG כן עובד עם רשתות אלחוטיות אחרות.... רק כאן יש לי בעיה) הרחקתי לכת, והבאתי מחבר שלי ראוטר זהה בידיוק. וגם כאן אותו סיפור.... מישהו נתקל בתופעה כזאת?! איך …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן טלויזיה של LG SMART TV חיברתי אותה לאיטרנט דרך WI-FI ניתן לגלוש בה והכל השאלה שלי האם אפשר להזרים מדיה מהמחשב לסלון שבו נמצאת הטלויזיה או שחייבים לקנות סטרימר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון או שעדיף להעביר לפורום ווינדוס, קניתי מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה ולאחר מכן התקנתי עליו ווינדוס 8.1 64BIT. אך כאשר אני מתחבר לרשת אלחוטית, זה מראה שזה מחובר אך כתוב מתחת לשם הרשת "limited" ובפועל אין אינטרנט. הורדתי דרייברים של המחשב. הורדתי דרייברים של הכרטיס רשת. ביטלתי את האפשרות של המחשב לכבות את הכרטיס רשת בשביל לשמור על אנרגיה. לא עובד.. הצילו
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל-ADSL עם מודם רשת של Alcatel אמצעות כרטיס רשת מסוג Intel® PRO/1000 CT Network Connection . כשאני עושה Enable לכרטיס, הוא משום מה נותן לי הודעה על התקשרות מוגבלת (ראה נושא) ומתחבר במהירות של 100MB בלבד. בנוסף רציתי לשאול אם ידוע איזה מודם עדיף לחיבור ADSL במקרה שאין לך באמת רשת מחשבים ביתית - מודם רשת או מודם USB? אני מתחיל לחשוש שהחיבור באמצעות כרטיס רשת, יוצר עוד שער החוסם לי את המהירות. האם זה נורמלי שבזמן שתוכנת eMule 0.44b עובדת, אז ה-WWW עובד ממש ממש לאט - יותר גרוע מאינטרנט קווי. החיבור שלי הוא 750K. אני עובד על מערכת Win XP PRO SP2. תודה. דייב.
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת אשמח לעזרה בהגדרת LA או PT תחת WINDOWS. הכוונה היא להתחבר דרך שני כרטיסי רשת לאותה רשת אלחוטית או לשתי רשתות אלחוטיות שונות.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שאלון מעניין לאנשי הייטק בנושא הLINKEDIN https://docs.google.com/forms/d/1hbEqFdADc2pNuep3S7sXhDKvpqHMe0iD-EwG-vONtlA/viewform
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים: 1. D-Link DSL-2650U 2. GIGABYTE GN-B495 את הנתב של D-Link קיבלתי מבזק והוא משמש גם כמודם ADSL המחובר ישירות לאינטרנט. את הנתב השני, GIGABYTE, הגדרתי כנקודת גישה (Access Point) על מנת להרחיב את טווח הרשת האלחוטית וגם כי מחובר אליו ישירות בכבל מחשב נוסף שאין עליו כרטיס רשת אלחוטי, אלא רק כרטיס רשת רגיל המתחבר בכבל. הנתבים מחוברים אחד אל השני בצורה אלחוטית על ידי שימוש ב WDS והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להצפין את הרשת ככה שהשכנים לא יכנסו לי אל הרשת ברגע שאני מגדיר wep-key בנתב ה D-Link, אין יותר תקשורת בין שני הנתבים, וה GIGABYTE מפסיק לתפקד כ Access Point. מה עושים? *** עדכון *** הגדרתי בדיוק את אותו ה we…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר לינקסיס E1000 אני צריך עזרה בהגדרתו נכנסתי ל192.168.1.1 אני עם 012 כספקית וכבלים כתשתית - יש לי MPLS (אם זה רלוונטי) האינטרנט עובד אך לאט בחיבור בכבל ישירות למחשב מוריד 10 מגה תקין בחיבור ללינקסיס ובמחשב שמחובר לראוטר עם כבל - בדיקת מהירות נותנת 2 2.5 עם הראוטר הישן עובד תקין לדעתי לא הגדרתי טוב אם מישהו יוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום זה מודל הראוטר שלי : WRT54G v.3 1. יש אפשרות לשמור את פעילות האינטרנט שלי? 2. שמעתי שאפשר לעקוב אחרי פעילות ברשתות דרך משהו שנקרא packet sniffing יש דרך למנוע את זה? 3. יש לי שני מחשבים בWORK GROUP איך אני מבטל שיתוף קבצים בין שניהם? למה דרך כל מחשב ברשת אפשר לשנות הגדרות בטיחות של קבצים ותיקיות ולקחת בעלות על קבצים ותיקיות במחשבים אחרים באותה רשת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי נתב לינקסיס WRT 1900AC שנרכש באוסטרליה. ואני לא מצליח להתחבר בחיבור עם חייגן. אני עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל, עד עתה הייתי מחובר עם הוטבוקס 2 כמודם וראוטר TP LINK , (בתצורת חייגן L2TP) הסיבה לחייגן ולא חיבור קבוע היא איכות הקו שהשליכה על שיחות וידאו שאני עושה, עם חייגן (ניתוב דרך בזק) איכות הוידאו הייתה גבוהה יותר לעומת ללא חייגן. כעת החלפתי את ה TP LINK בראוטר החדש, ואני לא מצליח להתחבר ולמשוך כתובת. מוזר שבכתובת השרת אין אפשרות להכניס host name, אלא רק IP (שהיה לי). לאחר ניסיונות רבים עם התמיכה של בזק/הוט - עברתי לחיבור ללא חייגן (הגדרת DHCP) ונוצר חיבור תקין. כעת שוב איכות הוידאו פחות טו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה האבדלים בין הגירסאות של הנתב??? הבנתי שיש הבדלים בחומרה ובתוכנה גירסה v5.0 הפחות מומלצת מכולם ?!? עודד
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מטלבת אם לקנות את הראוטר LinkSys CISCO WRT54G2 יש לנו 3 מחשבים, אני מרבה מאוד להוריד מהTORRENT וזה... 5 מ"ב אינטרנט. זה טוב? זה יעזור? אם אני רוצה להיות HOST של איזה סרבר או משהו זה יהיה טוב? הראוטר בכללי טוב? 300 ש"ח. אני יכול להשיג משהו יותר טוב ב300 ש"ח? נ.ב: 2 המחשבים נמצאים למעלה רחוק, איזה 15 מ' מהראוטר או משהו כזה... והראוטר בממד אז אני מחפש משהו בעל טווח ארוך ושהSIGNAL יהיה חזק כי הוא בממד.. אני ממש לא יודע מה לעשות ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת cisco מדגם lynksis e1200 ואני מקבל בבדיקת מהירות 15 מגה במקום 30 דיברתי עם בזק בינלאומי ובחיבור ישיר של המודם למחשב קיבלתי 30 מגה ולצערי בזק בינלאומי לא תומכים בראוטר הזה שמנו את הראוטר על l2tp שמנו את הip שהם אמרו לי ושם משתמש וסיסמא ועשינו mac adress clone האינטרנט עובד אבל שוב אני על 15 מגה יש משהו בהגדרות לשנות שזה לא יהיה ככה? עוד שני דברים שלא ששכחתי לציין אני בחיבור עם חייגן כי יש לי חבילת גיימר והראוטר חדש (בן שלושה שבועות)
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך הוא לADSL? מישהו השתמש בזה קצת? תוכלו לספר קצת חוויות? כדאי לשים בו dd-wrt? תודה
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני ממש לא מתלהב מכל הSMART wifi של הראוטר החדש.ראיתי שבדגמים אחרים יש אפשרות לעשות ROLLBACK לגרסא על מנת שאני אתחבר למכשיר אך ורק מהכתובת שלו בתוך הLAN. האם יש דרך כזאת?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-