רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לנו רשת של 10 מחשבים שהמודם מחובר לראוטר והראוטר להאב ולכל המחשבים יש אינטרנט. אחד המחשבים הוא סרבר 2003 שהשימוש היחיד בו הוא האקסצ'יינג. האם יש איזו שהיא דרך להגביל את האינטרנט שהוא לא יהיה חופשי בכל המחשבים אלא רק במחשבים שאני אחליט? תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין) כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת... יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
התקציב שלי בין 100-130 לא מתפשר באיכות ...איזה אתם הכי ממליצים ? http://www.speed4u.co.il/sg_product~EW-7612UAN~62~138.htm http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=wn822n&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=145&CategoryID=145&ProductID=3653#wiz-232-217 http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=724&pid=17084
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בבית מחשב נייח שבמחובר לראוטר בחיבור ETHERNET רגיל. כמו כן יש לי מחשב נייד שמחובר לראוטר אלחוטי כמובן. אני מנסה ליצור רשת ביתית ולא מצליח. אם אני יוצר במחשב אחד, במחשב השני יש לי אפשרות רק ליצור רשת ביתית ולא להצטרף אל אחת כזאת. אני מנסה לעשות את התהליך בשני המחשבים ובשניהם זה עושה לי את אותה בעיה. כמובן ששני המחשבים על ווינדוס 7 שניהם פרופשיונל. אודה לכם אם יש לכם איזשהו מושג בזה, אני ממש רוצה להעביר כמה קבצים ממחשב אחד לשני שחלקם מעל הנפח שיש לי בFLASH DISK. תודה רבה ושבת שלום לכולם!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה איך אני מגדיר את האינטרנט על 2 המחשבים שאותם אני מחבר לראוטר ? איזה הגדרות אני צריך לשים ואיפה בדיוק אני מגדיר אותן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-LIVE אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-USB בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד...
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני כיום עובד עם WRT54GL דיי מרוצה אבל בחלקים מסויימים בבית אין כמעט קליטה חלק אחד זה המחשב ששמתי בסלון כHTPC ואני רוצה לדאוג לו לרשת שתזרום כמו שצריך בקצב נורמלי חשבתי לקחת פשוט איזה ראוטר זול כמו 6204 של EDIMAX או משהו כזה שתומך WDS ופשוט להרחיב את הטווח כביכול מה שישפר את הקליטה מה שאני מבקש זה חוות דעת של אנשים שהתנסו עם WDS האם זה יעיל ועובד כמו שצריך האם יש איזה צרות שאני צריך לצפות כמו שיתוף קבצים ברשת הפנימית כי זה כביכול 2 רשתות מחוברות או משהו כזה והכי חשוב האם מישהו ניסה לשלב 2 ראוטרים מיצרנים שונים ומה התוצאות כי לא בא לי לשלם 400 ש"ח על WRT54GL נוסף אבל גם לא בא לי לשלם 200 על EDIMAX שלא יעבוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור שיתוף בין שתי מחשבים אחד נייח שהוא הראשי ואחד נייד שהוא הקליינט. הראשי מחובר למודם ALCATEL 510 שאין לו DHCP פעיל אז אני מגדיר בכרטיס הרשת שמחובר אליו 192.168.0.1 הכרטיס רשת השני אני מחבר כבל רשת מוצלב שמתחבר לנייד . ניסית להגדיר IP ידני לכרטיסים שמחברים בין המחשבים , ניסיתי את המדריך , ניסיתי את האשף , ניסיתי להגדיר הכול ידני ועדיין לא קיבלתי שיתוף אינטרנט עזרה בבקשה ....אני כבר שובר את הראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה ממש דחופה .... אחותי קנתה מחשב חדש והיא קנתה את המודם של EW-7318USg edimax עכשיו שמתי בשבילה ראוטר שהיא תוכל להתחבר אליי הראוטר עובד והכול ואצלה במחשב הוא מוצא את הראוטר אבל הוא על 50/55 אחוז קליטה ושאנחנו מתחברים אליו הוא נכנס אבל שאנחנו רוצים לגלוש הוא לא עובד... הוא אומר שהדף אנו קיים.... מה יכולה להיות הסיבה? עם זה חשוב גם מצאנו עוד 3 רשתות WFI יכול להיות שהם אלה שמפריעות? (השלוש האחרות הם על 11/5 אחוז קליטה ככה שזה לא עוזר לנו) מצפה לתשובה ותודה על העזרה D:
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי HUB מחבר, (קצת התבאסתי כי כמו שהבנתי הוא פסיבי והוא מחלק לבד את המהירות שכל PORT יקבל ) ורציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך כלשהי לקבוע איזה מהירות מתוך האינטרנט המהיר, כל מחשב שמחובר יקבל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי המהירות הממוצעת בד"כ? הכוונה אם יש הגבלה או שזה תלוי בעומס באותו רגע ואם בbittorrent יעבוד תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מדפסת hp advantage 3525. איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תזוהה גם במחשבים אחרים ? חשוב לציין שבמחשב הראשי (מחוברת דרך USB) יש WIN 7 ובמחשב האחר יש XP. אגב על הצג של המדפסת רשום שהיא כבר מחוברת לרשת אצלי בבית. מה עושים ? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-