עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mani007,

ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

טוב תקשיבו יש לי בעיה שבכל משחקי הרשת המשחק נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר וזה קורה כל כמה זמן בצורה לא רנדומלית מה לא עשיתי : קניתי מחשב חדש, החלפתי כ.רשת , דיברתי עם הספקית שלי (012) מי יודע כמה פעמיים ! ועכשיו דיברתי איתם שוב ובדקנו אם יש לי packet loss ואין לי עשינו trace לשרתים לראות איך הפינגים שלי ובסוף הוא אמר לי את זה אולי זה בעיה בDirectX אבל הסברתי לו שקיניתי מחשב חדש ועשיתי פורמטיים אז אני באנת לא יודע איפה הבעיה יש לכם אולי רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by miki26,

אני בקרוב עובר דירה ורציתי לדעת כמה דברים מאנשים שיש להם נסיון עם חברות האנטרנט (אני כמה שנים חייתי עם רשת של מעונות סטודנטים וזו הפעם הראשונה שאני מתחבר לאנטרנט רגיל) בעקרון אין לי צורך במהירות הורדה גבוהה כי אני לא מוריד כ"כ הרבה אבל יש לי צורך במהירות UPLOAD מאוד גבוהה מסיבות שונות. הבנתי שכדי לקבל UPLOAD סביר (לא פחות מ512) במחיר סביר צריך להתחבר להוט. לכן המסלול מבחינת התשתית זה 1.5/512 . בקשר לספק אינטרנט הבנתי שהספק הכי הגון שלא עושה כל מיני תיעדופי פורטים ולא מגביל כמות הורדה זה 014 לכן אחרי בדיקה באתר KAMAZE.CO.IL הגעתי למסלול שהכי יתאים לי שזה הספק הזה + התשתית של הוט ב 129 לחודש להתחייבות לשנה. האם המחיר סביר? האם ניתן לרדת מהמחיר הזה(יש לשם לב שאולי קצב ההורד…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים אך בנתיים ללא הצלחה. שני המחשבים מחוברים לנתב ושניהם מחוברים לאינטרנט דרכו, אך משום מה אני מקבל Ping timeout בניסיון לשלוח פינג ממחשב אחד לשני. שני המחשבים יושבים תחת אותו הworkgroup. האם שחכתי להגדיר עוד משהו ? (בשניהם מוגדר שיתוף של הדיסקים הקשיחים) בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  5. שלום לכם ייש לי שני מחשבים עים ויסטה[ וראותר RTA1025W בזק ] ואני רוצה לשלוט ממחשב אחד למחשב השני לצורך העברת חומר וגם גיסי ניסה דרך תוכנה ולא הלך ואז ניסינו שוב שמחשב אחד ישלוט בשני וכל פעם ניתקלתי בהתנגדות וגם לפניי פעולה בדקתי שאף פיירול או אנטי וירוס חוסם [[והשאלה שלי היא האים אני יכול לשלט דרך הראותר בשניי מחשבים בויסטה]] אודה לכל מי שייעזור לי

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Firewalk,

היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה

8. Started by death_star,

קניתי מחשב נייד של לנובו N500, הוא עובד מצויין אבל כשאני מתחבר ברשת האלחוטית אל המחשב הייח שלי יש תופעה מוזרה - אם אני מוריד ממנו קבצים גדולים (למשל רואה סרטים שיושבים על המחשב הנייח דרך המחשב הנייד) כעבור זמן מסויים הרשת פשוט מפסיקה להתחבר למחשב שלי, ואני מקבל הודעה של Windows אין גישה למחשב שלי (למרות שהייתו לו גישה עד לפני רגע). אחרי ריסטרט זה מסתדר (עד שזה קורה שוב). למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? שני המחשבים מריצים ויסטה אגב.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by mind5,

החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום, בזמן האחרון יש לי ניתוקים מהמסנג'ר , בעיות חיבור לטקסס הולדם בפייסבוק,לא מצליח להתחבר לנטוורק ב PS3 וגם בחיבור ב Battlefield Heroes אבל נראה לי שזה אצל כולם. עכשיו אני משתמש ב - uTorrent, ותמיד היה מופיע לי שהפורט חסום, אז הגדרתי בראוטר שהפורט יהיה פתוח, ומאז זה מראה לי שהפורט פתוח. עכשיו, אני פתחתי פורטים של אימיול, אבל ה TCP עובד והUDP לא עובד משום מה... עכשיו פתחתי DMZ, ולא ראיתי שום שינוי באינטרנט כולל הUDP באימיול, אז הלכתי לאתר של בדיקת פורטים ויצא שאין לי פורט אחד פתוח אפילו הפורט של UTORRENT מראה לי שחסום למרות שה UTORRENT מראה שהוא פתוח ... ב DMZ קבעתי Dynamic IP ושמתי את ה IP של המחשב שלי שאיתו פתחתי את ה UTORRENT אז אם אפשר תשובות לגבי זה אני אודה מ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by amitaiz,

היי לכולם יש אצלנו כיתה עם כ20 מחשבים. אני רוצה להפוך מחשב אחד ל"שרת קבצים", כלומר שעליו ישב כל המידע ושאר המחשבים יתחברו אליו. על המחשב מותקן XP PRO וכידוע אי אפשר להתחבר יותר מ10 מחשבים בו זמנית. יש דרך לעקוף את זה ללא התקנת SERVER? (XP HOME לא שייך בגלל מגבלת ההרשאות). תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by jonnie walker,

האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.

15. Started by Chamuelm,

בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by ziv124,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  19. Started by גוגומגוג,

שלום, יש כאן מישהו שמכיר חיבורי אינטרנט ב 3G ? לאחרונה יצא לי להתעסק עם זה מעט, בחיבור של ראוטר סללורי עם סים של סלקום המאפשר מהירות 1mb. אך ה delay הוא רציני מאוד! אני מקבל בממוצע 318ms בפינג לסלקום עצמה, ולספק אחר בארץ 840ms בממוצע. יש לציין שהקו אינו בעומס ואינו בשימוש כלל בביצוע הבדיקה. ניראה לכם שזה תקין? זה הסטנדרט בחיבור סללורי? או שמדובר בבעיה אצלי? תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 היה לי מותקן ווינדוז ויסטה בעבר ויש לי את הסטיק של האינטרנט של פלאפון להתחברות telit u1 modem שאני מנסה להכנס לתוכנה של ההתחברות היא לא נכנסת לי וכתוב לי fail coud not connce אני חושב שזה בעיה של הדרייבר של היו אס בי או משהו כזה למשהו יש איזה תוכנה - דרייבר שמתאים לווידוס הנ"ל? שיסדר את הבעיה?

21. Started by waldo,

שלום, יש לי שני מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט. מחשב אחד מחובר עם המודם והכבל. קניתי כבל 30 מטר למחשב הנייד ולא מצליחה להתחבר לאינטרנט. כשאני מחברת את מחשב הנייד לכבל הקצר הכל בסדר ויש אינטרנט. כבל ה 30 מטר נראה לי טוב כי הנורות של המודם עובדות טוב ואין נורה חסרה או משהו כזה. אני מקבלת עם הכבל הארוך קישורית מוגבלת או חסרה על ה LAN אבל הכל בסדר כשאני מתחברת עם הכבל הקצר. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי כרגע ראווטר בינתיים אני רק רוצה לדעת/ להבין מה יכולה להיות הבעיה. אשמח מאוד לעזרה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  22. יש לי ראוטר IEEE 802.11g 54Mbps Edimax יש לי 2 שאלות. 1. קראתי את המדריך על אבטחה בנעוץ, אבל זה יותר הסבירם ופירוט אבל את העיקר, איך תחסל מאבטחים מדריך אין שם אז אני שואל פה איך אני יכול לאבטח את בהצפנת WPA? אם אני יהבטח בהצפנת WPA שום מחשב אחר חוץ מהמחשבים שאני מרשה להם לא יוכלו לקבל אישור להתחברות לאינטרנט שלי? 2. והמחשב של אחותי שמתחבר לראוטר שלי איך אני יכול להגביל לו מהירות העלאה והורדה? תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by Pleiadian,

אהלן חבר'ה, המקום שאני עובד בו קיבל מחשב נייח חדש, שנמצא במרתף. התקנתי במחשב הקודם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אני חושב של Edimax), והקליטה הייתה סבירה. המודם/נתב משולב (Siemens ADSL SL2-141) יושב בקומה אחת למעלה, קומת הקרקע. איזה כרטיס רשת אלחוטי (פנימי או חיצוני) הייתם ממליצים להתקין בשביל קליטה מירבית? אין מגבלת תקציב. תודה מראש למי שעוזר. תום

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by jepe,

יש לי שני מחשבים אאיך אני מחבר אותם כרשת? אחד מחובר לאינטרנט במודם RTA 1320 במהירות 1.5 מגה. איך אני יכול לחבר את השני ביחד לאותו חיבור? ואיזה נתב ואיזה חוטים צריך ,אם בכלל? והבנתי שצריך איי פי קבוע ,איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. מה צריך להוריד כדי שמבזק חדשות הרץ של ynet יעבוד? כרגע הוא לא עובד אצלי...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים