עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. רציתי לדעת איזו חברה הכי פחות גרועה כי אני רוצה להחליף ספק ואולי תשתית אני עכשיו על 3מגה על ADSL עם אינספור בעיות אני יודע שישנם חבילות מיוחדות לגימרים אבל ממי אני יכול לקבל אותם וכמה עולה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  4. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by arik100,

ידוע לי שהיא נחשבת בתור האחת היחידה שמספקת את השירותים הכבדים של הניתוב ברשתות האינטרנט בעולם איך? באמצעות מה ? פירוט נרחב בנושא בבקשה...

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום, פתחתי בUT3 שרת וכשחבר שלי ניסה להכנס אליו היה רשום לו שההתחברותת כשלה... שאלתי פה ושם ואמרו לי שצריך לפתוח פורטים... (אני מאמין שגם אצלי וגם אצל חבר שלי) בקיצר זה נכון? אני יודע שכשיש ראוטר צריך לסדר פורטים בתוכנות הורדה אבל גם במשחקים? אם זה נכון אז איך אני עושה את זה? במחשב שאני משחק יש כרטיס רשת Edimax EW-7128G 802.11g ובמחשב שמחובר למודם (הוא בקושי מעלה את UT04 י) יש את הראוטר Edimax Wireless Router BR-6204Wg תודה לעונים... אה, ומה זה פורטים בכלל...

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  9. בנוגע לאבטחה, טיפים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  10. יש לי שאלה בקשר להגדרות של virtual network on hyper-v שאלה פשוטה, כאשר אני מגדיר בסרבר VIRTUAL NETWORK על רשת DHCP נוצר לי virtual network בלי IP , האם אני יכול להכניס סטטיק IP בלי לעשות הכל מההתחלה? כלומר להכניס סטטיק IP וה virtual network ידע לעבוד עם הסטטיק IP?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אהלן! יש אתר סדרות הודיות https://www.zee5.com/global/tv-shows/details/zee-rishtey-awards-2021/0-6-4z568134/latest שלא נותן לנגן את הסדרה כל עוד אני מחובר לרשת של סלקום (בסיבים). הסדרות כן מתנגנות בספקים אחרים (כולל סלקום שזה לא סיב) וגם אם אני גולש בנקודת גישה בסלולר. וידאתי שגם חבר נוסף בסלקום סיבים לא מסוגל לצפות. ניסיתי להחליף שרתי DNS, לא עובד. ניסיתי את אותו ראוטר עם ספק אחר, עובד. בשיחה עם סלקום, הם טוענים שאין שום חסימה מהצד שלהם. הם טוענים שכנראה האתר חוסם את סלקום. יכול להיות? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  13. היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  14. שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by sagi_10,

1)האם אני יכול להחליט בכמה מהרוחב פס כל מחשב ישתמש? 2)האם אני יכול להגביר את הקליטה/שידור של הרואטר שלי? (רשת אלחוטית) נ.ב שאלה לא כל כך קשורה: כששאלתי את בזק מהי מהירות ההעלאה שלי הם אמרו לי 16kb האם זה אומר שאם אני שולח קובץ למישהו וזה שולח לו במהירות 16kb זה אומר שאני לא יכול להעלות עוד דברים באותו הזמן? תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום, אני מנסה להתקין דריוור לכרטיס רשת מסוג RTL8139D , ומפעיל את המחשב מחדש לפי בקשת מערכת ההפעלה להשלמת ההתקנה, המערכת נתקעת מייד אחרי הPOST אודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט של המחשב שאני מנסה להתקין בו את כרטיס הרשת: מעבד פנטיום 2 350MHZ לוח 440 MB256 SDRAM של זכרון מערכת הפעלה WINDOWS 98SE 3GB HDD

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  17. כלומר שאחד יוכל לעבוד באינטרנט בלי התחשבות אם השני עובד. תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. יש לי שני מחשבים עם WINXPPRO אחד מחובר לאינטרנט ואמור לשתף והשני מחובר עליו. פתאום היום בבוקר אין רשת וכלום לא עובד בהתחלה הכבל לא היה מחובר אבל אחרי זה הרשת מסרבת לעבוד לומרות ששני המחשבים מזהים שהחוט מחובר. מה אני עושה?? תודה מראש לכל העונים מורוזס

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by nuctornal wisdom,

יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש

20. Started by eyaler,

שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by mega1234,

שלום, בדירה שלי אין תשתית כבלים ולא תשתית טלפוניה(לא מחובר) ואני גם לא רוצה להתחבר. רציתי לשאול אם יש איזשהוא פיתרון שיכול לשמש כראוטר אלחוטי תוך כדי שהחיבור לאינטרנט הוא דרך הרשת הסלולרית. תודה רבה. * אינני מעוניין בפיתרון בסיגנון של מודם סלולרי וICS - מקריאה בפורום זה נשמע לא יציב ולא מתאים למשחקי רשת בפלייסטשיין.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by mR.BomBasTic,

מישו יכול להסביר לי איך פותחים פורטים של ראוטר השם של הראוטר זה broadband firewall router quick installation guide [בעע אני חושב .. כי אחי קנה] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  24. שלום! לפני מספר ימים הלכתי עברתי ל ADSL מהכבלים. הם אמרו לי ללכת לבזק סטור לקחת מודם ולפני זה אני צריך להתקשר אליהם ואז יביאו לי את המודם ללא תשלום.. עכשיו אני צריך את דעתכם בבחירת המודם. אני רוצה לחבר את המודם לרשת הבייתית.. כאילו ישר להאב.. ואני רוצה להיות מחובר כל הזמן ושאני לא אצתרך לחייג. מה המודם הכי מתאים לזה? תודה מראש ;D נ.ב שמעתי שיש מודמים שאפשר להפוך אותם לנתב/ראוטר.. יש לי רשת בבית ואולי באמת כדאי לי להחליף את ההאב שיש לי עם המודם ראוטר..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. יש לי 2 מחשבים בבית שאני רוצה לחבר רשת אלחוטית בינהם כדי שיהיה בשניהם אינטרנט. המרחק הוא 5-10 מטר, אני לא מחפס משהו מתקדם במיוחד- אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. תמליצו לי על ראוטר: דגמים שראיתי: 1) של 3COM, יותר זול ונראה לי מתאים. כתבו שלא תומך בכבלים באחת התגובות. ויש לי כבלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 2) יותר יקר, האם באמת יש צורך בכזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 דגמים אחרים\הצעות\חסרונות ויתרונות יתקבלו בברכה אה וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני

• 9 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים