רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזמן האחרון יש לי ניתוקים מהמסנג'ר , בעיות חיבור לטקסס הולדם בפייסבוק,לא מצליח להתחבר לנטוורק ב PS3 וגם בחיבור ב Battlefield Heroes אבל נראה לי שזה אצל כולם. עכשיו אני משתמש ב - uTorrent, ותמיד היה מופיע לי שהפורט חסום, אז הגדרתי בראוטר שהפורט יהיה פתוח, ומאז זה מראה לי שהפורט פתוח. עכשיו, אני פתחתי פורטים של אימיול, אבל ה TCP עובד והUDP לא עובד משום מה... עכשיו פתחתי DMZ, ולא ראיתי שום שינוי באינטרנט כולל הUDP באימיול, אז הלכתי לאתר של בדיקת פורטים ויצא שאין לי פורט אחד פתוח אפילו הפורט של UTORRENT מראה לי שחסום למרות שה UTORRENT מראה שהוא פתוח ... ב DMZ קבעתי Dynamic IP ושמתי את ה IP של המחשב שלי שאיתו פתחתי את ה UTORRENT אז אם אפשר תשובות לגבי זה אני אודה מ…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת עם ראוטר סוויטצ, אינטרנט adsl ואני רוצה דבר ראשון תוכנה להגבלת מהירות הגלישה (לא bandwidth conntroler) ואני גם מחפש איזו פקודה או משהו שאני אוכל לעשות למחשב השני ריסט דרך הרשת. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אבאל'ה עשה את זה היום וזה אמור להתעדכן תוך 24 שעות. כמה Download וכמה Upload אני אמור לקבל?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם וצהריים טובים. אני ישמח אם יעזרו לי ב 2 בעיות הראשונה: יש לי בעיה ברשת בבית אני לא יכל לשתף קבצים ואני לא רואה את מה שאני משתף במחשבים האחרים שאני רוצה לשתף תיקיה ברשת במחשב שלי זה מביא לי שגיאה הינה תמונה: ועוד בעיה בתוכנה Hamachi למי שמכיר שעושה באינטרנט כמו "רשת" חברים שלי מתחברים אלי הכל טוב ויפה זה רושם שזה עובד והכל טוב אבל שאנחנו ניכנסים למשחק כדי לשחק (אין בוא אפוציה של אינטרנט רק לאן) הם לא רואים תסרבר שלי ואני לא שלהם לא יודע למה ולא יודע למה זה קשור.. אולי יש כמה בעיות ומשהו יגיד פה אותם אינ יבדוק פירוול סגרתי והם גם סגרו הכל או שמשהו מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו פעולה של התוכנה Hamachi ? אני יודע לכם אם תענו לי על 2 השאלות…
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש כאן מישהו שמכיר חיבורי אינטרנט ב 3G ? לאחרונה יצא לי להתעסק עם זה מעט, בחיבור של ראוטר סללורי עם סים של סלקום המאפשר מהירות 1mb. אך ה delay הוא רציני מאוד! אני מקבל בממוצע 318ms בפינג לסלקום עצמה, ולספק אחר בארץ 840ms בממוצע. יש לציין שהקו אינו בעומס ואינו בשימוש כלל בביצוע הבדיקה. ניראה לכם שזה תקין? זה הסטנדרט בחיבור סללורי? או שמדובר בבעיה אצלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 היה לי מותקן ווינדוז ויסטה בעבר ויש לי את הסטיק של האינטרנט של פלאפון להתחברות telit u1 modem שאני מנסה להכנס לתוכנה של ההתחברות היא לא נכנסת לי וכתוב לי fail coud not connce אני חושב שזה בעיה של הדרייבר של היו אס בי או משהו כזה למשהו יש איזה תוכנה - דרייבר שמתאים לווידוס הנ"ל? שיסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר+מודם עבור תשתית בזק 200 מגה. בעתיד אתחבר לסיבים אופטיים אז אני צריך שיתמוך במהירויות גבוהות. בנוסף אני משחק די הרבה במשחקי מחשב ואני יודע שקיימות אופציות בשוק עבור שחקנים אבל יכול להיות שזה סתם עניין שיווקי אז אשמח להתייחסותכם. תודה לעוזרים דרך אגב אין הגבלה על המחיר אבל לא ארצה סתם לקנות את הדבר הכי יקר אם אין סיבה מיוחדת.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בית עסק שמרושת אלחוטי. אני רוצה לתת אפשרות ללקוחות שיתחברו לאינטרנט דרך wi-fi אבל מבלי שזה יפגע באבטחת המידע של המחשבים שלי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום! נכון למשתמשים בג'מיל צריך לתת כתובת למקרה שרוצים לאפס סיסמה? אז נגיד יש לי את משתמש X שהוא גם האיימיל של המשתמש במקרה של האתר הזה וכתובת Y שהיא הכתובת גיבוי עכשיו קיבלתי בקשה באיימיל Y שהוא רוצה לאפס את הסיסמא של איימיל X עכשיו אני לא שלחתי את הבקשה הזאת... זה אומר שהאיימיל כבר נפרץ ? או שניסו רק? תאמת שחוץ ממשתמש באתר זה אין לי כולם על איימיל X אז לא אכפת לי אבל בכל זאת מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: שלום לכולם.. אני עוד בן אדם אומלל שהפך בטעות את המודם שלו ל 510.. ניסיתי עשרות פעמים להחזיר אחורה לפי האתר FRESH אבל כלום, אחד האנשים בפורום שלח אותי לת'רד הזה והנה ראיתי אור בקצה המערה.. אך לצערי גם זה לא עבד.. בשלב שלאחר הפעלת המודם לאחר שאני לוחץ: REMOVE PASSIVE כמו במדריך, בתקייה DL מופיעים לי אך ורק שתי קבצים והם: START.CMD ו- USER.INI. אין לי את הגרסה 721... מוזר! מעבר לכך.. כמו בהמשך, לאחר מחיקת ה PASSIVE והעלאת 281 הוא לא נהיה PASSIVE.. אני חייב לעשות SET PASSIVE ואז הוא נהיה כPASSIVE, ולאחר פעולת הSWITCH המודם מפעיל את עצמו מחדש וכאשר אני נכנס לממשק הWEB אני רואה את ה-UI של 510.. מישהו יכול לעזור לי? כי אני רואה המון אנשים שהצליחו בקלות... יש או…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ידוע לי שהיא נחשבת בתור האחת היחידה שמספקת את השירותים הכבדים של הניתוב ברשתות האינטרנט בעולם איך? באמצעות מה ? פירוט נרחב בנושא בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ניסיתי להתין אצל חבר שלי את שני המחשבים שלו ולעשות רשת ביניהם. עקבתי אחרי המדריך שמצורף פה בפורום. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מסמן את "אפשר למשתמשים אחרים ברשת להתחבר באמצעות התקשרות האינטרנט של מחשב זה" ב-וי ..אי אפשר להתחבר לאינרנט אחרי זה. זה מציג איזה שגיאה.(769) אז ניסיתי את זה גם בחיבור הUSB וגם בחיבור הרשת ובשתיהם זה עושה את הבעיה. הספק הוא של אינטרנט זהב. עוד בעיה היא שהרשת עצמה ללא האינטרנט לא עבדה. שני כרטיסי הרשת טובים כי שבדקנו אותם ע"י חיבור ישיר למודם זה נכנס לאינטרנט והכל עבד. מישהו מכיר את הבעיה או אולי חושב שהוא יודע מה לעשות ..תנו רעיונות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרווטר משמש גם כרווטר וגם כמודם.מה הגדרות שצריך לעשות כדי הוא יתחיל לתפקד כרווטר.כלומר שברגע שאחבר אותו להאב' שני מחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט דרכו בלי להתחשב בכך אחד מהם הוא מנותק. אני רוצה לדעת איך לחבר כלומר איזה כבלים הולכים איפה ואיך להגדיר במחשב . מידע על המודם רווטר עצמו ניצן להשיג ב http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אבי משתמש באאוטלוק אקספרס כתוכנת אימייל אך ש לנו שני מחשבים בבית שמשניהם הוא רוצה גישה להודעות שלו. האאוטלוק שומר את ההודעות למחשב ולכן רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לשתף את אות קובץ הודעות בין שני המחשבים שיהיה משותף לשניהם?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-