רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי 2 נתבים:: 1. מודם נתב משולב של בזק 2. נתב פרטי שרכשתי (אינו מודם) כרגע המצב הוא כזה: נתב 1 מוגדר על Bridge נתב 1 משדר SSID אך לא מציג אותה נתב 1 לא מאפשר DHCP נתב 2 מוגדר על PPPoE נתב 2 משדר SSID ומציג אותה נתב 2 מאפשר DHCP התקשורת בין הנתבים באלחוטי (אין שום כבל שמחובר לנתב 1) כאשר מתחברים אלחוטי לנתב 2 - יש קישוריות לאינטרנט כך שנכון לעכשיו, ה-AP עובד. עכשיו העיניין הוא כזה, הנתבים נמצאים בקומות שונות, כאשר בקומה התחתונה נמצא נתב 1 ובקומה העליונה נמצא נתב 2. בקומה העליונה יש קליטה טובה ובקומה התחתונה הקליטה לא משהו. מה שעשיתי זה אפשרתי לנתב 1 להציג את ה-SSID שהוא משדר והחלה לה בעייה... מכיוון שנתב 1 אינו מאפשר DHCP אני מקבל APIPA, אך לא ויתרתי וניסיתי להתחכם ק…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחול שהפינגים יהיו טובים יש משהו שיש לו את האינטרנט הזה ויוכל להגיד לי איך הוא ? אני צריך בקורות לדעת עם לעבור ל013
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מודם סלולרי למחשב נייד Dell Latitude 7490, ראיתי שיש הכנה בפנים למודם כזה WWAN\LTE (סלוט חיבור + אנטנה סלולרית), ראיתי באיביי ואתרים דומים באיזור ה70$ ליחידה. האם מישהו יכול להמליץ לי איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ במחיר שפוי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התחברתי לכבלים קיבלתי מודם טומסון ואני מעוניין להעיף את החייגן הבנתי שיש צורך ברוטר המודם מחובר למחשב בודד כך שהראוטר יכול להיות חוטיח - על איזה רוטר תוכלו להמליץ לי והאם יהיה צורך לבצע בו ניטוב פורטים וכאלה? כי ממש אין לי זה לזה :-\
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ואני לא מצליח שיהיה אינטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
הי אנשים. מאתמול התחילה לי בעיה עם אתרים בחו"ל. האתרים בחו"ל עובדים בסדר מדי פעם אבל לרוב יוצא ש- FireFox פשוט נתקע ב- looking for www.abcdefg.com אתמול זה גם קרה לי ובכלל לקח לראוטר מלא זמן להתחבר אז החלפתי IP ואז זה עבד. אז אני רוצה לדעת עם הבעיה אצלי בראוטר או שיש את זה לעוד אנשים. יש לי ראוטר Edimax AR-7064g
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאיזו חנות יש אותו במלאי *או* שיש להם זמן אספקה שיותר מהיר מ10 ימים ככה? פשוט הזמנתי אותו ביחד עם הנייד שלי מפנדה והם התקשרו ואמרו שאין להם אותו והציעו להחליף לG במקום הGL. ואם ליבואן אין במלאי, האם בכל זאת לקחת את הG? עכשיו שאלה. עד כמה רשת אלחוטית עוברת קירות רגילים, לא ממד או משהו,ועד כמה היא רגישה להפרעות חיצוניות? העניין הוא כזה. יש לי פה מבנה בצורת C, עם 2 קירות באמצע.. משהו כזה X -------------------| | | Y | | -------------------| X X מחשב. בקו ישר המרחק הוא משהו כמו 15-17 מטר, עם 2 הקירות האלו. רשת חוטית היא לא אפשרות לטעמי, פוסל את כל עניין הניידות של הנייד. עכשיו, האם הWRT54GL שימוקם ליד אחד האיקסים מסוגל לעבור…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחובר בPPPOE עם יוזר של 014, ואני מעוניין להגדיר חיבור של VPN דרך 012 בנתב, ולהגדיר לו דרך STATIC ROUTE שינתב עם הVPN למקומות ספציפיים. מעדיף לעשות את זה בנתב במקום במחשב. בSERVER IP רשמתי את השרת שאליו אני מחייג, וגם ב REMOTE SUBNET. כל השאר השארתי איך שהוא, ולמטה בשם משתמש רשמתי את השם משתמש. מה אני עושה לא נכון? או שאולי עשיתי נכון, איך אני יודע שזה עובד, כי עדיין אני יוצא לאינטרנט דרך ה014. איך אני גם יכול לראות את הIP שאני מקבל בVPN? לא מצאתי מקום בSTATUS שאני יכול לראות את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים, אני נמצא בשליחות בטורקיה, רכשתי ראוטר DLINK 2640U והתחברתי לאינטרנט החיבור עובד מצוין, הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר את הVOIP של 012 לנתב ואז אני מתנתק מהאינטרנט ומהיכולת לגשת לנתב, בנוסף כאשר אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת לראוטר רק מחשב אחד מצליח לגלוש. win xp, חיבור ADSL. כל עזרה תתקבל בברכה כי התמיכה המקומית לא מצליחה לעזור.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום התקנתי את ה firewall של zonealarm וכאשר הפעלתי את ה emule ה firewall שאל אותי אם לאפשר לה גישה לאינטרנט, עניתי כן.אך עדיין ה emule מדווח לי שהפורטים שלו חסומים. כיצד אני יכול לאפשר לתוכנה זו גישה חופשית לגמרי לאינטרנט,או לפתוח ספציפית את הפורטים הרלוונטיים לה? ד"א הפורטים שהגדרתי בemule הם tcp-6000 ו udp-6010, האם אלו תחומים כלשהם או שצריך לפתוח רק את הפורטים האלה ספציפית? כי כשפתחתי רק אותם ב firewall שבווינדוס זה לא עבד.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהוא פה התקין ADSL ROUTER??? אם כן אני צריך המלצות לגבי adsl router שעובד טוב בשביל רשת של 3 תחנות והדרכה קצרה בהגדרות.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
תודה מראש לעונים. יש לי רשת עם 2 מחשבים חזקים + ראוטר קוי אדימקס 6104 הראוטר הוא חדש אצלי. בעייתי: פתאום ללא שום התראה, מהירות הגלישה צונחת, מהירות ההורדה של קבצים רגילים במייל וכו' צונחת לחלוטין (בדיקה בהורדת קובץ של נטויזן מראה ירידה של מ- 180KB ל- 5-6KB). בדקתי וירוסים והכל, הורדתי את התקעים מהחשמל למשך זמן ארוך. בהתחלה זה עוזר, ואחרי כמה דקות חוזר לסורו. יש לי כבלים, נטויז'ן, 2 מחשבים XP עם SP2, רשת וראוטר אדימקס 6104. עלי לציין שאין לי קאזה, אי מיול, דונקי ושאר חיות ויצורים. אני גולש סולידי לחלוטין בקטע הזה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה המכשיר הזה ואיזה דגם כדאי לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-