רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס חדיברתי עם 014 אמרו לי להיתחבר דרך ה PPPoE והכנסתי שם השם מישתמש ואת ה סיסמא וגלשתי אחרי זה הבנתי שזה חוסם פורטים ואני לא מקבל קבצים ב ICQ ולא יכול לשחק ברשת אז ניכנסתי להגדרגות של הראוטר ושניניתי ב Firewall DMZ(Demilitarized Zone) והכנסתי את הכתובת של הIP של מחשב 1 ועובד אני מקבל קבצים ניסיתי אותו דבר לעשות במחשב הראשון לא עובד ניסיתי לנסות בשני גם לא עובד מישהו מכיר את הסוג הזה של האורטור או הייה לו בעיה כזאת או יכול לעזור לי תודה מראש !!!!!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אתחיל ואומר שאני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות, אז אם אתם מתכוונים להשתמש במושגים וראשי תיבות תצרפו גם הסבר. כרגע אני בקונפיגורציה שמצורפת בתמונה, כלומר יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ואני רוצה לשתף עוד מחשב דרך הראוטר. בתמיכה הטכנית לא ממש הצליחו לעזור לי, מבחינתם כל עוד יש אינטרנט במחשב הראשי, הם לא מתעסקים באילתורים. מה שניסיתי לעשות זה לחבר כבל מיציאת ה-Ethernet במודם השחור לכניסת ה-WAN בראוטר. המחשב השני זיהה את הראוטר והתחבר אליו, אבל אין לי באמת אינטרנט (יש סמל כזה של אזהרה על הפסי קליטה). לא הגדרתי שום דבר בהגדרות של הראוטר אז אני מאמין שצריך לעשות שם משהו, רק שאני לא יודע מה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ASUS P5W DH שכולל בתוכו ראוטר אלחוטי בשם ASUS WIFI SOLO. בעייתי היא כזו: באיזור מגורי ישנה רשת אלחוטית פתוחה, גם ווינדוס וגם התוכנה של ASUS מזהה זאת.. אך משום מה איני מצליח להתחבר לאינטרנט. ברצוני לציין מספר פרטים רלוונטיים, האות שהאנטנה קולטת מאוד חזק, ודי יציב. ויתרה מזאת, המחשב מזהה זאת כרשת פתוחה. (חבר עם לפ-טופ שהיה אצלי גלש ללא בעיה, זאת אומרת שהבעיה היא אצלי, בתוכנה). אשמח אם תעזרו לי בהקדם תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה הבדלי המחיר הגדולים האלה ביניהם וגם אם כולם תקן N למה שניים מהם מוגבלים לMBPS150 הרי חשבתי שזו כל המהות של תקן (המהירות) ועוד שאלה, מצורפים הפרטים של הראוטר שלי (siemens sl2-141), אתחבר אל הראוטר עם 2 מחשבים נייחים ברשת קווית (כאשר שני המחשבים תומכים במהירות 10\100\1000) השאלה האם הראוטר תומך בזה כי לא מצאתי שכתוב משהו לגבי זה האם מהירות העברת הנתונים בין המחשבים שאקבל בפועל היא באמת 1000 לחלק ל8: 125מגהלשנייה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת עם ראוטר סוויטצ, אינטרנט adsl ואני רוצה דבר ראשון תוכנה להגבלת מהירות הגלישה (לא bandwidth conntroler) ואני גם מחפש איזו פקודה או משהו שאני אוכל לעשות למחשב השני ריסט דרך הרשת. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לדעת מה אני צריך על מנת לעשות רשת בין שני מחשבים ללא ics מכיון ואני רוצה חיבור קבוע לאינטרנט ללא תלות במחשב של אח שלי אז הנה הפרטים אני רוצה חיבור לאינטרנט קבוע לשני המחשבים ושהיה שיתוף מדפסת מהמחשב של אח שלי למשחב שלי ששנינו נוכל להדפיס למדפסת הזות אני גר בהרצליה והפסק שלי ברק אין לי חיבור קבוע אני משתמש עם חיגן אז מה אני צריך? סוויץ נתב? להתקשר ולהזמין חיבור קבוע ? מה ? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הנתב שלי שהוא LYNKSYS WTS4GV60 לרשת האינטקנט (אני מחובר ל HOT עם מודם של צוטורולה עם חייגן רגיל) כל הפניות ל 012 לא עזרו נכנסתי לאתר שלו וניסיתי לעקוב אחרי ההוראות באתר של LINKSYS וזה לא עזר הבעיה שאין לי איפה להכניס את ה USER NAME ואת ה ססמא בהגדרות של הנתב ברובריקה המתאימה CABLE MODEM אם מישהו יכול להאיר את עייני אינ אודה לו מאוד תודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי netgear dgn2200 כשאני מתחברת, אני רואה 54M אבל תוך כמה שניות זה יורד אפילו אל מתחת ל6M ובנוסף (מן הסתם?) הגלישה מאוד איטית (אותו נתב עובד בצורה הקווית בסדר גמור) אשמח לפתרון לבעיה. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חנוכה שמח! לפני שבועיים קיבלתי ראוטר מסוג RTA 1025W עם 4 חיבורים חוטיים של רשת והוא גם אלחוטי 54 Mbps Wireless Access השבוע קנינו מדפסת אלחוטית ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המדפסת לראוטר באופן אלחוטי במקום שאני אצטרך לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי לחבר למחשב.. המחשבים בבית מחוברים בכבלים לראוטר (ז"א לא אלחוטי) והמפדסת ממוקמת בסלון כי היא משמשת בתור פקס, מכונת צילום גם וכו'.. מישהו יודע? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP . מסיבה שלא ברורה לי וגם לא בעקבות מה, מחשב אחד (שלהלן נקרא לו 1) הפסיק לזהות את חברו ברשת. לעומת זאת המחשב השני (שלהלן נקרא לו 2)רואה ומשתמש בכל ה- SHARES של מחשב 1 וגם אפשר להשתמש במדפסת של מחשב 1. במסך דוס אפש לבצע פינג ולקבל תגובה טובה בשני הכיוונים - כלומר הבעיה היא בעית רשת וורקגרופ. כשלוחצים על "view workgroup computers" במחשב 1 אין תגובה . וזו נראית לי הבעיה . כשמריצים RUN \\m1 מתוך מחשב 1 מתקבל NO NETWORK PROVIDER ACCEPTED THE GIVEN NETWORK PATH כלומר המחשב 1 לא רואה גם את עצמו בזמן שמחשב 2 רואה אותו תקין לגמרי. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, ברשותי Linksys המפורסם והידוע, עליו מותקנת הקושחה DD-WRT ואני דיי מרוצה, הבעיתיות היא שיש לי בית ישמן עם מסדרון צר שמפריד בין החדרים לסלון, ומשום מה זה גורם לחוסר קליטה בחצי בית (מדובר על בית גדול מעל 300 מ') עכשיו, אני צריך לקנות לחברה שלי ראוטר גם, השאלה, האם לקנות לי איזה ראוטר חדש שיכול לתת לי איכות קליטה יותר גבוהה בכל הבית, או לקנות ראוטר ממוצע לחברה שלי (חשוב שידע לעבוד גם כ ACCESS POINT ) אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ניסיתי להתין אצל חבר שלי את שני המחשבים שלו ולעשות רשת ביניהם. עקבתי אחרי המדריך שמצורף פה בפורום. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מסמן את "אפשר למשתמשים אחרים ברשת להתחבר באמצעות התקשרות האינטרנט של מחשב זה" ב-וי ..אי אפשר להתחבר לאינרנט אחרי זה. זה מציג איזה שגיאה.(769) אז ניסיתי את זה גם בחיבור הUSB וגם בחיבור הרשת ובשתיהם זה עושה את הבעיה. הספק הוא של אינטרנט זהב. עוד בעיה היא שהרשת עצמה ללא האינטרנט לא עבדה. שני כרטיסי הרשת טובים כי שבדקנו אותם ע"י חיבור ישיר למודם זה נכנס לאינטרנט והכל עבד. מישהו מכיר את הבעיה או אולי חושב שהוא יודע מה לעשות ..תנו רעיונות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, כיום הרשת הביתית בדירה המדוברת בנויה כך: מודם/ראוטר חוטי (הדגם ברח מראשי, אוכל לברר אם יש צורך) המחובר אל הקיר ואליו מחובר ראוטר TL-WR1043ND של TP-LINK עבור האינטרנט האלחוטי. הציוד הנ"ל לא ניתן להעברה והוא יושב בחדר ממ"ד, על כן בעיות הקליטה. החדר ממוקם רחוק מן החלל המשותף של הדירה כך שבסלון כמעט ואין קליטה אלחוטית. אשמח לדעתכם על האופציות עליהן חשבתי, או לאופציות אחרות עליהן לא חשבתי: 1. יש כיום כבל רשת מוצלב שמחובר אל הראוטר האלחוטי וחוצה כמעט את כל הדירה אל חדר שסמוך לסלון. האם ניתן לחבר אליו (ואין צורך בכבל קשת רגיל) ראוטר נוסף/access point בהתחשב בכך שזו תהיה התחנה השלישית ברצף? (ראוטר קווי-ראוטר אלחוטי-ראטור נוסף/access …
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-