רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם. הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6. השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת שידרוג המהירות במשרדנו, החלפתי את הראוטר של בזק לראוטר החדש NGN בעיקבות כך חלק מהמשתמשים שהיו ב-WORKGROUP אינם נגישים אכשיו למשתמשים אחרים. וחלק כן. כשאני מנסה לעשות MAP DRIVE למשתמש הבעייתי, אז גם התיקיות שאני אמור לראות ב-WORGROUP תחת אותו משתמש לא נגישות על כן המיפוי לא מתבצע. מה התהליך לתקן את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי תגובות על כרטיסי רשת עם USB כמו Edimax, ואנשים כתבו שהכרטיס טוב לחיבור של מחשב למחשב שני, או חיבור של מחשב לאינטרנט של השני. האם זה אפשרי לחבר בעזרת שני כרטיסים כאלה שני מחשבים, ושאחד יקבל אינטרנט מהשני, ללא נתב ? כלומר, מחשב אחד, הראשי נשאר מחובר פיזית למודם ומקלב אינטרנט קווי במהירות האופטימלית, והשני מחובר אלחוטית למחשב הראשון ומקבל אינטרנט, אולי קצת יותר לאט.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719114 ראיתי את הנ"ל אבל השאלה היא אם הוא מסוגל לפעול גם כמוניטור? אני אפרט - כחלק מתפקידי, אני מחפש כרטיס שיכול לפעול כמוניטור על מנת לבצע בדיקות אבטחה (בתחומי ההצפנות), ואני מחפש כרטיס שפועל גם כמוניטור אבל כשהוא לא מוניטור הוא פועל בתקן N. מישהו מכיר? המחיר לא משנה אך אם יש זולים, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה הבדלי המחיר הגדולים האלה ביניהם וגם אם כולם תקן N למה שניים מהם מוגבלים לMBPS150 הרי חשבתי שזו כל המהות של תקן (המהירות) ועוד שאלה, מצורפים הפרטים של הראוטר שלי (siemens sl2-141), אתחבר אל הראוטר עם 2 מחשבים נייחים ברשת קווית (כאשר שני המחשבים תומכים במהירות 10\100\1000) השאלה האם הראוטר תומך בזה כי לא מצאתי שכתוב משהו לגבי זה האם מהירות העברת הנתונים בין המחשבים שאקבל בפועל היא באמת 1000 לחלק ל8: 125מגהלשנייה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי כ5 שנים באינטרנט מהיר.. ושנתיים עם רשת מחשבים בחיבור ישר .. עברתי לראוטר (לא סתם ראוטר. אלא ראוטר של בזק .. טוב אחרי שצחקנו אספר לכם שזה גם אלחוטי) היות וקניתי מחשב חדש.. תיכננתי ככה. יש לי פה 2 מחשבים בקומה 1 שמחוברים לראוטר ישירות (ראוטר של בזק ..זול (או מה שזול בסוף יוצא יקר) עם כבלים ...המחשבים מטר מהראוטר...) ומחשב אחד קומה מעל.. במרחק בערך של 10 מטר מהראוטר בקו אוירי.. שיתחבר אלחוטי. עשיתי בדיקה בקומה השניה .. הסיגנל הוא 80 אחוז בערך.. רוב הזמן המהירות חיבור היא בין 36 ל54 MBS הזה .. אבל העוצמה היא קו אחד מתוך ה5. השאלה היא כזאת.. האם כדאי להשקיע עוד כ200 שקל ולקחת לינקוסיס (או ראוטר אחר) שיש בו 2 אנטנות ואז יש סיכוי שזה יקלוט בקומה השניה בעוצ…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של לנובו N500, הוא עובד מצויין אבל כשאני מתחבר ברשת האלחוטית אל המחשב הייח שלי יש תופעה מוזרה - אם אני מוריד ממנו קבצים גדולים (למשל רואה סרטים שיושבים על המחשב הנייח דרך המחשב הנייד) כעבור זמן מסויים הרשת פשוט מפסיקה להתחבר למחשב שלי, ואני מקבל הודעה של Windows אין גישה למחשב שלי (למרות שהייתו לו גישה עד לפני רגע). אחרי ריסטרט זה מסתדר (עד שזה קורה שוב). למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? שני המחשבים מריצים ויסטה אגב.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאלה קלאסית על כרטיס רשת אלמוני ללא דריברים שהווינדוס לא מצליח להתקין כמו שצריך ניסיתי גם לסמן את האופציה של לחפש בוינדוס אפדייט הוא לא מצליח ... אם זה לא המקום אשמח להעברה אבל אם זה כן רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום ויש לי שתי שאלות : 1. מה זה בדיוק חיבור mpls של הוט, מה זה בדיוק נותן לי כלקוח? איפה אני יכול לראות אם אני מחובר בחיבור כזה? ומה ההבדל מבחינת הוט? 2. מישהו יכול לתת סקירה קצרה על ההבדלים בין התשתיות של בזק לתשתיות של הוט ? תודה רבה לעונים, זה נראה פורום איכותי מאד!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס וחיבור כבלים. בשביל להתחבר ל-power ngn, אני צריך להגיד חייגן . למיטב הבנתי הראוטר אינו תומך בחייגן, ולכן על מנת להנות מהתשתית המהירה אני צריך ראוטר חדש. על איזה ראוטר הייתם ממליצים: חשוב שהוא יתמוך בחייגן לכבלים, יהיה אמין (גלישה, משחקים, streaming, הורדות) ורצוי לא מדי יקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
-
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים שמחוברים דרך כבל רשת מוצלב. אז נתחיל ככה, בהתחלה הכל עבד מצוין, יום אחד המחשב השני פשוט הפסיק לקלוט את הכבל רשת והתחיל לרשום "כבל רשת מנותק" אע"פ שהוא היה מחובר והמחשב השני קלט את הרשת אך רשם: "קישורית מוגבלת/חסרה". בהתחלה חשבתי שזוהי בעיה בכבל רשת והלכתי לקנות כבל רשת חדש, קניתי כבל רשת וחיברתי בין שני המחשבים. אך בכל זאת זה כך, ישבתי והכנסתי-ניתקתי בכל מחשב את הכבל כמה פעמים כדי לבדוק מה הבעיה אך ללא הצלחה. במחשב הראשון הוא מזהה את הרשת, רושם "מקושר-כולל חומת אש" והמנורה של הכבל רשת דולקת (צבע ירוק) אך המחשב השני לא מזהה את הרשת ואת הכבל עצמו-הוא רושם "כבל רשת מנותק" והמנורה של הכבל רשת דולקת בצבע אדום-כתום. ניסיתי כל מה שיכלתי ולא מצאתי לזה פתרו…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אבאל'ה עשה את זה היום וזה אמור להתעדכן תוך 24 שעות. כמה Download וכמה Upload אני אמור לקבל?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-