רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני יודע html טוב אני יודע לעצב את האתר והכל אבל בסופו של דבר יש מסמך שצריך להעלות אותו לאינטרנט לאתרים שמאחסנים אותם איך אני עושה אתר שכולו מאוחסן על המחשב שלי שכל המסמכים נמצאים עליו. אשמח אם תעזרו זה מאוד יועיל לי.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים . התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה . למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל . תודה מראש , חופש נעים . דוד .
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם: נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מימו של אדימקס, ואתמול עשיתי בהוט וקיבלתי ראוטר tp-link.. אני צריך(חייב) לעשות את הראוטר של אדימקס כריפיטר של החדש, כי יש לי בעיות קליטה.. רציתי לשאול איך עושים את זה?( הראוטר שמחובר לאינטרנט הוא tp link תקן n והשני אדינקס מימו) תודה מראש ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו הטלפון פשוט יש לי ראוטר אחד(שקבלתי מבזק),ומחשב אחד מחובר אל חוטי,ויש מלא נפילות ורציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את הראוטרים על אותו קו טלפון,ואם אפשר אז איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם THOMSON שיש לו בעיה בחיבור רשת הוא מתנתק לפעמים בגלל שהמודם לא תקין. אם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל רשת(ללא ראוטר) הוא מתנתק לפעמים. ואם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל USB אז הוא עובד מצויין. עכשיו יש לי אייפון ומוטורה מיילסטו שמן הסתם אני רוצה לגלוש בWIFI במקום דרך סלקום. עכשיו בשביל שהWIFI יעבוד אני מחבר את המחשב לראוטר עם כבל רשת, ואת הראוטר למודם גם עם כבל רשת(הUSB מנותק). הראוטר מחייג דרך PPTP כי את הL2PT אני לא מצליח לחבר(012 פועלת על L2PT). עכשיו כל כמה דקות זה מתחבר ומתנתק ואי אפשר לעבוד נורמלי. השאלה שלי אם אני יוכל לחבר את המודם למחשב דרך USB ואת הראוטר למחשב דרך כבל רשת. ואז הראוטר מתקשר דרך המחשב עם האינטרנט ולא הפוך.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני גר באזור יחסית בעייתי מבחינת ה WIFI אין לי אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר לחבר שלי שיש לו רשת אלחוטית בטווח של 1500 מטר 2000 מטר מהבית ... +- רציתי לדעת איזה כרטיס רשת אלחוטי עליי לבחור ? יש לציין שאוסיף גם אנטנה ואקנה מאייבי ... הינה האופציות .. http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036...item27bcbc8689 יחד עם האנטנה הזאת שאני קונה בנפרד : http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireles...item43c5ae5c6b או זה : שלפי מה שיודע לי זה גרסא חדשה לא ? http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NHR-V2-2000mW-Wireless-N-G-USB-WiFi-2W-Adapter-Realtek-RTL8188RU-/400572046482?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item5d43f45c92 יחד עם אותה אנטנה http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireles...…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי תקן N עקב בעיות שיש לי עם נתב SL2 141 של בזק והמתאם שלו USB שכל הזמן מתנתק. רכשתי מחשב נייח חדש (בעזרת חברי הפורום) והלוח אם שבו הוא של ג'יגהבייט GA-890GPA-UD3 למרות שלא נראה לי רציתי לדעת אם קיים בו כרטיס רשת אלחוטי או אפשרות אחרת להוסיף כרטיס,אני רוצה לגלוש ולהוריד קבצים ללא ניתוקים שיהיה יציב ולאפשר למחשב נייח נוסף לפחות להתחבר לרשת האלחוטית שלי. מה אני צריך בדיוק בשביל זה ומנסיונכם מה כדאי לקנות? חשוב!כיום אני בבזק אבל ייתכן שאעבור לחברה אחרת ולכן אני רוצה שהציוד הדרוש יתאים גם לאפשרות זו.
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי לftp של האתר שלי ואני לא מצליח אני מנסה גם דרך התוכנה של flashfxp וגם לא עובד וחבר שלי ניסה להתחבר מאצלו וזה עובד . מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם ושבת שלום. אני סובל זמן מה מהאינטרנט של בזק וגם מהספקית אינטרנט - בזק בנלאומי. אוקיי , קצת פרטים: מהירות : 10 מגה. ראוטר : D-Link DSL-2650U. כמות מחשבים: 2 - אחד מחובר לכבל ואחד לא. דיברתי עם בזק בנוגע לכל הדברים הללו והנה התשובה שקיבלתי מהודעה שהפנתי לנציגה: הודעה מס' 1: "היי אביחי, לפני הכל, צר לי על התחושה שנוצרה ואני אשמח לנסות ולשנות אותה. האם בדקת מול בזק (חברת התשתית) שאכן בוצע השינוי? במידה וכן, שלח לי את שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי ואני אבדוק מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו מה עוד ניתן לעשות." עניתי לה. והבאתי לה את השם משתמש הודעה מס' 2 : "בוקר טוב אביחי, העברתי את הפרטים לבדיקה מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו. במידת הצ…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 30M של הוט [וHOTBOX] והקליטה ממש גרועה...! ומה החדר-ששם ההוטבוקס נמצא עד לסלון [שזה ממש כלום מרחק] האייפון קולט לי על קליטה אחת ומחשב ניייד קולט על 3-4 [מתוך 5].. למה זה ככה?? ראיתי גם מדריך לשנות ל40MHZ -שינתי מ20 ל40 ואני לא רואה יותר מדי הבדל... מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,עד היום(וגם עכשיו)גלשתי ככה: מחשב>מודם THOMSON>אינטרנט בא יום ובו אחותי ואחי קנו לפטופ לעצמם. אחותי קנתה ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204WLg לפי החוברת נכנסתי לאייפי של הראוטר והגדרתי הכל לפי החוברת. בשביל להגדיר לפרוטוקול חיבור L2PT שאני מקבל מספק 012 ותשתית HOT הייתי צריך לבדוק שהDHCP עובד או משהו כזה וזה עבד, אחר-כך הגדרתי לפרוטוקול L2PT הזנתי פרטי התחברות ולחצתי על OK איך ומה שאני לא יעשה כותב לי L2PT DISCONNECTED בחוברת רשום שזה בגלל שהפרטים נכונים אבל לא כי הזנתי אותם 20 פעמים וזה עדיין לא עובד. מישהו אמר לי שאני צריך להתקשר ל012 ולבקש שיבטלו את החייגן או משהו בקיצור אני רוצה לחבר את הראוטר הזה כי לקנות חדש מהספק או מהתשתית לא מסתדר לי כספית עכשיו... הנה פר…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ש לי את המודם הישן ה B FOCUS 270 וקניתי עכשיו ראוטר של EDIMAX 6424N. יש לי 2 קומות בבית והראוטר צריך להיות למעלה, ובקומה למטה נמצא המחשב השני והוא בממד ואני רוצה שהוא יקלוט באלחוטי. השאלות הן: אם אני מחבר ככה את המודם לראוטר והכל אבל המודם הוא ישן, אז עדיין הראוטר יפעל בתקן N? דבר שני חיברתי את הראוטר והכל אבל אין לי קליטה מהקומה השניה, אלא רק מאותה הקומה. זה אומר שהראוטר הנל כנראה לא יספק את הסחורה נכון? והשאלה האחרונה: מה אתם ממליצים לעשות? (את הראוטר אני יכול להחזיר ד"א). תודה.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הייתה לי בעיה בהתקנת הראוטר אבל הסתדרתי. עכשיו יש את המחשב שלי שמחובר לראוטר על כבל רשת ויש את של אחי(ויסטה) ושל אחותי(XP) שמחוברים על אלחוטי. אני רוצה לעשות ככה שאני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ואם אפשר אז גם כניסה לתיקיות וכ"ו(כמו שליטה מרחוק) אבל לפחות שיהיה העברת קבצים... תודה מראש יוסי..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חזק לכל הדעות: Core i7 920 @ 3.8GHZ HD5870 דיסק קשיח F3 של סמסונג זאת רק התמצית כדי לשלול בעיה חומרתית, המחשב מהיר, ואני מציין זאת כמו דביל רק בשביל להיות בטוח שלא תשליכו בעיה חומרתית. אז שלחו לי קישור למייל (אבא שלי) הקישור הוא כתבה בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333 נכנסתי עם גוגל כרום גרסא הכי מעודכנת, והדף תקוע נורא, יש סוג של קריסה כזאת ויש תקיעות מוזרות, אותו סיפור כמעט עם IE רק קצת פחות, דרך אגב הסתכלתי במנהל ההתקנים והטאב שבו נפתח הדף השתמש ב500MB זיכרון!!! (יש לי 6GB של G.SKILL) גם אצלכם יש בעיה דומה או שזה רק אני?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-