רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני חייל בצבא אז אין לי יותר מדיי זמן. אני חייב לקנות מחר ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי על מנת לחבר מחשב שאין מרושת לרשת הביתית. כרגע יש לי ראוטר קוי, ואני מעוניין להחליפו. אין לי אינטרנט סופר מהיר, אלא כבלים רגילים. אני מעוניין בראוטר אלחוטי עם 4 קוים חוטיים. המלצות? האם ללכת על תקן G או N? ומה זה draft N? כמו כן, איזו חברה? Dlink, 3Com, Edimax? אשמח להמלצה כלשהי לזוג מוצלח של ראוטר+כרטיס רשת תומך. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על העיניין, אבל אם אתם ממליצים כן להשקיע עוד, אז אני זורם. מצטער על דחיפות הנושא, ותודה על העזרה! ;D[br]פורסם בתאריך: 1.10.2009 בשעה 18:38:41 נכון לעכשיו אני מתלבט בין שני הזוגות הבאים:D-LINK: D-Link דגם DIR-615 http://www.ivory.co.i…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לאחרונה שידרגתי ל-7 MB אינטרנט ואני סתם היום רציתי לשחק משחק רשת בשם combat arms עכשיו הקטע שהיה לי לאגים בטירוף פשוט אי אפשר לשחק. אז בדקתי כמה מדריכים להורדת לאגים וזה ואין לא עזר אז סתם בדקתי מה הפינג שלי ואני מגלה שהוא גבוה מאוד ורק באתר של HOT אני מקבל נמוך יחסית. הינה התוצאות: speedtest.net: pingtest.net: בזק (סתם רציתי לבדוק איך זה שם): HOT: כמו שאתם רואים רק ב-HOT יש פינג נמוך אבל בשאר זה גבוה מאוד!!! אז מה אני יכול לעשות במקרה כזה כי הקטע שגם במשחקי רשת יש לי פינג גבוה ואי אפשר לשחק... תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בדקתי כמה מחוברים על הראוטר שלי אני רואה איזה 7!! איך אני עושה סיסימה לראוטר חברה:TP LINK דגם:TL WR340G אינטרנט:הוט 012
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לחיבור מחשב לרשת, אשמח לא עזרה אפשרית! כי אני לא מבין בזה כל כך יש לי נתב רשת אלחוטית בחדר עבודה ששמה נמצא גם המחשב ושמה גם בדר"כ עובדים שאר המשפחה עם המחשבים הניידים עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה חיבור רשת בחדר שלי, חוטי וגם אלחוטי. האפשרויות הן ככה: 1.אני יכול להעביר כבל רשת לחדר שלי בלי בעיה, אבל הבעיה שהקליטה מהחדר עבודה לחדר שלי לא משהו ואני רוצה גם רשת אלחוטית בחדר. האם אפשר שיהיו 2 נתבים על אותה רשת? ואם כן איך? לחבר בכל רשת? עם עוד חיבור מודם? 2. אפשר שהראוטר יהיה במרכז הבית ולהעביר כבלים לחדר עבודה ולחדר שלי, הבעיה שבלחץ עוברים 2 כבלים בקירות בבית וצריך לפחות רק 2 לחדר עבודה. האם אפשר לפצל כבל 1 לכמה? האם אני חייב לחתוך לפצל אותו? או אפשר …
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח , אם מישהו יוכל לתת לי הסברים מתומצתים (כמה שורות) לגבי כל אחד מהמושגים ברשתות : 1. DNS 2. Broadcast 3. NAT 4. DHCP 5. DMZ 6. ipconfig. תודה רבה מראש! **עריכה: אין צורך הסתדרתי בסוף
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה הדרך הכי קלה להיכנס למצלמת מחשב נייד מרחוק (בנסתר) בהנחה שיש לי את האפשרות להתקין איזה תכונה שאני רוצה על מחשב זה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הבא : Check Point ZoneAlarm Z100G ניסיתי להכנס ל GATEWAY אבל אני צריך סיסמה ואני לא יודע אותה... ניסיתי ADMIN admin וכל מני כאלה... לא ממש עזר... אני יודע שאפשר לשאול בתמיכה טכנית, אבל קיוויתי שאולי מישהו יודע את ה DEFAULT או משהו כזה, כדי שאוכל לעשות זאת מהר יותר... תודה, יואב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית אבל עוצמת הקליטה שלה היא רק לחצי מהבית. הראוטר יושב בממד ולכן קשה לו לשדר בעוצמה טובה. יש לי כבל רשת שמושכל מהקיר , ואני מעוניין למצוא פתרון שיתן לי עוצמת קליטה מירבית ותנצל את כל מהירות האיטרנט. אני יודע שיש טכנולוגיה שפועלת עם רשת על גבי חשמל חיפשתי פתרון וראיתי את המעביר הזה: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13630 הוא יתאים לפתרון הבעיה שלי? יש לי ראוטר של TP-LINK , אגב יש לי בחדר שקע של כבל רשת שהשכלתי מהקיר, אם אני יקנה את המוצר אני יכול לחבר אותו עם כבל רשת לשקע שלי ? תודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לם לכולם..אז ככה הקדמה ופירוט : יש לי מחשב אחד בחדר שלי שאני יקרא לו המחשב הראשי הוא כולל: כרטיס רשת און בורד של נוידיה כרטיס רשת רגיל פשוט של חברת realtek המחשב מחובר עם כבל רשת מכרטיס הרשת של realtek למודם מסוג thomson (זה מודם ולא ראוטר). בכרטיס רשת של נוידיה אין לי שימוש ביננתים. --- בחדר של אחי יש מחשב שאני יקרא לו מחשב משני הוא כולל: כרטיס רשת פשוט רגיל של חברת realtek . עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתי אלחוטית בין שני המחשבים שגם אחי יוכל לגלוש? מה אני צריך לקנות ? איזה ראוטר עדיף לי? צריך כרטיס רשת אל חוטי לשני המחשבים? אני מבולבל... לשנינו יש מערכת xp ...המרחק ביני ובינו הוא בערך כ- 8-10 מטר.. ויש לי אינטרנט בכבלים,נטויזין,3m . לציין כי אני ממש לא מבין בדברים האלה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה על ראוטר ב- 700 ש"ח תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי ראוטר IEEE 802.11g 54Mbps Edimax יש לי 2 שאלות. 1. קראתי את המדריך על אבטחה בנעוץ, אבל זה יותר הסבירם ופירוט אבל את העיקר, איך תחסל מאבטחים מדריך אין שם אז אני שואל פה איך אני יכול לאבטח את בהצפנת WPA? אם אני יהבטח בהצפנת WPA שום מחשב אחר חוץ מהמחשבים שאני מרשה להם לא יוכלו לקבל אישור להתחברות לאינטרנט שלי? 2. והמחשב של אחותי שמתחבר לראוטר שלי איך אני יכול להגביל לו מהירות העלאה והורדה? תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות דואר אלקטרוני ולשלם אני לא רוצה גמיל והוטמיל ולא וואלה וכל זה כל אחד יש לו תחסרונות שלו ואני מעונין לקנות דואר שהיה שלי משתמש כמה זה יעלה לי ובאיזה אתר אפשר לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, אחד עם WINDOWS 7 HOME PREMIUM ואחד עם WINDOWS 7 STARTER ואני מעוניין להעביר קבצים ביניהם באמצעות רשת ביתית הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר את הרשת הביתית בWINDOWS STARTER. הגדרתי הכל טוב ויפה בPREMIUM ואפילו קיבלתי סיסמא ארוכה ומפגרת אבל כשאני מנסה לחבר את WINDOWS STARTER לרשת רשום לי שאין קבוצה ביתית בנמצא ניסיתי לעבור על כמה מדריכים (לדוגמא: http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm) אבל זה לא עזר לי הרבה מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מגדיר רשת ביתית בWINDOWS STARTER?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בזמני הפנוי אני בונה צ'טים/האקים למשחק רשת בשם Mu Online, אחד העקרונות כדי לעבור הגנות מסויימות זה בעצם חיבור דרך שרת פרוקסי. לאחרונה נתקלתי במצב שאני חייב לעשות שני חיבורי פרוקסי לאותו adapter ip , אך יש עם זה בעיה, אני מקבל EROR כשאני מנסה להריץ שני חיבורים בו זמנית: Only one usage of each socket adress (protocol/network/adress/port) is normally permitted שזה אומר בעצם שרק חיבור אחד מותר. מה עלי לעשות, אם יש בכלל אפשרות?, כי מבחינה הגיונית זה לא נראה לי אבל שווה לנסות אולי למישהו יהיה רעיון.. מקווה לקבל תשובה Cani
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOW XP PROFESSIONAL 32BIT יש לי כרטיס רשת אלחוטי בשם D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter ויש לו תוכנת התחברות שאני לא מצליח להסתדר איתה. ניסיתי להיכנס להתחברות לרשתות אלחוטיות דרך XP וזה אומר לי שהוא לא יכול למצוא רשתות ואם יש לי תוכנת התחברות של הכרטיס, להתחבר דרכה. יש לי את קבצי הדריבר ורציתי לשאול איך אני יכול להתחבר בצורה נורמלית דרך האייקון של הרשתות אלחוטיות למטה בצד שמאל. בתודה מראש, ניב טל!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך הסבר או דריבר איך אני אוכלל להריץ אותו על windows vista 64bit זה דחוף תודה לעוזריים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בטלפון ביתי דרך המודם של HOT (שהוא גם ראוטר) החיבור היחיד לטלפון(חיבור RJ11) הוא דרך המודם שנמצא בסלון ואני רוצה לחבר כמה טלפונים (אחד בכול חדר), איך עושים את זה ? כרגע הראוטר מחובר בקו רשת RJ45 לכול החדרים האם אפשר לחבר בכול חדר מתאם RJ45 ל- RJ11 וע"י כך לחבר טלפון בכול חדר ? ואם לא אז מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-