רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי עם מחשב הניד החדש את הראוטר הזה AirStation WHR-HP-G54 עכשיו חיברתי אותו לפי מה שאמרו(מהמודם לראוטר מהראוטר למחשב הראשי) עכשיו כאשר אני בא להתקין את הדרייבר הוא אמר לי שלא היתה אפשרות להתחבר אל AirStation(חשוב לצין שיש לי אינטרנט עכשיו!) משהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בבית רשת ביתית קווית. אני לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי (המחשב המחובר ישירות לאינטרנט) דרך המדפסת שמחוברת במחשב השני (המחשב שמחובר דרך שלי לאינטרנט). כל הגדרות הרשת של ווינדוס מוגדרות כמו שצריך... אני פשוט לא יודע מה הבעיה. איזה עוד הגדרות אני צריך לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חברים, גם אני כמו כולם, רוצה להקים רשת אלחוטית, אבל : מאחר שיש לי גם Pocket-PC, שה- WIFI שלו עובד בתקן B, ויש לי נייד, עם כרטיס שעובד בתקן G, אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד בשני התקנים... יש למישהו הצעה ???
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני משתמש במדפסת רשת מסוג HP LaserJet 4250 וכשאר אני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה the handle is invalid ממה זה נובע ואיך מתקנים בעיה כזו ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים: P4 3.0GHz, genuineIntel family 1.7GHz, והמחשב השלישי קצת ישן יותר. האם זה יהיה אפשרי ליצור בינם רשת? אם כן, אז אני צריכה גם כרטיסי רשת או מתאמים לאלחוטית (כי יש לי כרטיסי רשת רגילים). האינטרנט שלי עובד עם נטויזן ותשתית של הכבלים, אני צריכה שהרשת תעבוד בלי ניתוקים מיותרים ושתהיה לה הגנה בסיסית לפחות, כמו כן אני רוצה שתהיה פשוטה להתקנה כדי שאוכל לעשות זאת לבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 (אפשר לעבור את המחיר קצת) תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית 3 מחשבים: 1. נייח- אינטל פנטיום 1 233 עם 64 מ"ב. מריץ Windows 98. 2. נייח- אינטל פנטיום 3 450 עם 256 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 3. נייד- אינטל סלרון 1600 עם 512 מ"ב. מריץ Windows XP HOME. 2 המחשבים הנייחים מחוברים לראווטר דרך תקשורת חוטית, הנייד דרך תקשורת אלחוטית. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתחבר למחשב אחר בבית מאצלי ולשלוט בו או רק לצפות במסך שלו? והאם אני יכול לשתף קבצים בין המחשבים? שמתי לב שאם אני מעביר קבצים במחשבים הנ"ל דרך תוכנת ה- ICQ קצב העברה יכול להגיע ל- 1500 ק"ב לשנייה. בנוסף, אם אני פותח את "מיקומי הרשת שלי" מהפנטיום 3 רואים שהמחשב מזהה את הנייד אבל לא את המחשב השני, למה? (מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא. [attachment deleted by adm…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין) כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת... יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל. האינטרנט בקושי עובד. הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים... לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור אני אתקשר אליהם מחר אבל עד אז יש משהו שאפשר לעשות? עוד דוגמה: הפורומים של גיימר עובדים ממש מהר, אבל האתר הראשי עצמו לא עולה לי בכלל! הבעיה כ"כ מוזרה שאני לא מצליח להבין אותה אפילו. אתרים מסויימים עובדים מהר, אתרים מסויימים לא עולים בכלל, חלק עולים חלקית וחלק …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה המלצה לנתב אלחוטי ללא הגבלת תקציב, חשוב שהוא יתמוך ב תקן N וחשוב שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול, אני מחובר לאינטרנט במהירות 5 מגה של בזק בין לאומי, חשוב גם שיהיה qos שאוכל להגביל יוזרים על הרוחב פס, יש למישהו המלצה לנתב טוב?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 18:19:16 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-LIVE אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-USB בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד...
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מגדירים על כרטיס רשת Ip Static, ולאחר פירמוט.ה- Ip מוגדר עדין בפעול על הכרטיס? או שזו בכלל הגדרת תוכנה ולא חומרה ולאחר פירמוט היא לא נשמרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-