רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב בזמן האחרון בנתב יש לי בעיה של איטיות שאני מאמין שהיא נובעת ממספר גדול של חיבורים בתוכנות הורדה כמו ביטורנט ואימיול לצערי אחי הקטן משתמש בתוכנות האלה והוא אפילו לא יודע מה הוא עושה שהוא שם את החיבורים על המקסימום והעלאה על המקסימום איך אני יכול דרך הראוטר להגביל את המהירות אצלו במחשב לפחות את ה UPLOAD ואיך אני מסדר את האיטיות שיש בראוטר אחרי שהורדות היו פתוחות הוא נשאר איטי משום מה... ועוד שאלה...איך אני עושה אייפי קבוע לכל מחשב כל פעם האייפי משתנה שהראוטר מתכבה...מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה איך אני מגדיר את האינטרנט על 2 המחשבים שאותם אני מחבר לראוטר ? איזה הגדרות אני צריך לשים ואיפה בדיוק אני מגדיר אותן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לחבר שלי hub של וhostnet ואני לא יודע איך אני נכנס לממשק שלו ... מישהו יודע? כולם זה עם ממשק של 192.168.2.1? ואם מישהו יכול להביא לי מדריך לאתר שלהם
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם לכרטיס רשת מובנה בלוח או לUSB? יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שבשניהם יש XP PRO. אחד מהם זה לפטופ. יש לי כבל רשת מוצלב והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שחאד המחשבים יזהה את השני עלמנת להעביר אליו קבצים. רק המחשב השולחני מחובר לאינטרנט אבל זה כבר לא משנה נכון?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד לפטופ עם כרטיס רשת והשני רגיל בלי כרטיס רשת. 1) איך אני עושה את הרשת אלחוטית? 2) מה אני צריך בשביל רשת כזאת? ראוטר? האב? שניהם? שמעתי שאפשר רק עם ראוטר... בבקשה תסבירו לי כמו כן שמעתי ממישהו שאני צריך פשוט לחבר את הכרטיס רשת שלי לראוטר במחשב הנייד ובמחשב הנורמלי פשוט לחבר עם הUSB... זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ,ויש לי בעייה יש לי ראוטר מסוג - GIGABYTE -GNB46B הבעייה שאני צריך פורטים לראוטר הזה ואני לא מוצא . בגלל שאין לי פפורטים לרואטר הזה האינטרנט זוחל לי לאט לאט ויש לי מהירות של 1.5 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה אילן
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי B Focus Router 270PR וחיברתי אותו ל 3Com OfficeConnect Wireless 11b cable\dsl gateway אני משתמש במודם 270PR כנתב ובOfficeConnect לסוויץ' שלי אני משתמש בחיבורים של הרשת לא ברשת אלחוטית! משום מה שאני מחבר אותם אני לא מקבל אינטרנט לכל מחשב יש משהו שאני צריך להגדיר בסוויץ ? בתודה איתי
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום אתמול ניסיתי לעשות רשת ics בין שני מחשבים לפי המדריך שיש פה ולא כל כך הלך אז בסוף הפעלתי את הוויזארד של ווינדוס והצלחתי לשתף אינטרנט. עכשיו במחשב השרת עם שני הכרטיסי רשת הכל טוב סבבה יש אינטרנט והכל אבל במחשב הלקוח כל פעם שאני ניכנס לאתרים קופצת לי ההודעה ששואלת אם אני רוצה להיתחבר או לעבוד אוף ליין אבל בעקרון יש אינטרנט אני יכול לקרוא אימייל ואני יכול להיתחבר לכל מיני משחקים ברשת. ועוד בעיה היא השיתוף קבצים אני פשוט לא מצליח לראות את הקבצים של המחשב השני קראתי כל מיני מדריכים ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד. בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי... במחשב מסויים ברשת הביתית יש בעיות מהירות. לדוגמא, שאני מעתיק עליו קבצים המהירות יורדת דרסטית ל 1MB, או צופה בקובץ וידאו שיושב על הכוננים הקשיחים שלו הסרט נתקע. (רשת ביתית 10/100) לא ביצעתי אף שינוי במערכת הכוללת ובמחשב המסויים. בעקבות הבעיות התקנתי דרייבר לכ.רשת של REALTEK מהאתר שלהם. לא עזר לבעיה. מדובר בווינדוס 7. מה לדעתכם ניתן לעשות? יש תוכנת דיאגנוזה שיכולה להבהיר מאיפה מגיעה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים: 1. D-Link DSL-2650U 2. GIGABYTE GN-B495 את הנתב של D-Link קיבלתי מבזק והוא משמש גם כמודם ADSL המחובר ישירות לאינטרנט. את הנתב השני, GIGABYTE, הגדרתי כנקודת גישה (Access Point) על מנת להרחיב את טווח הרשת האלחוטית וגם כי מחובר אליו ישירות בכבל מחשב נוסף שאין עליו כרטיס רשת אלחוטי, אלא רק כרטיס רשת רגיל המתחבר בכבל. הנתבים מחוברים אחד אל השני בצורה אלחוטית על ידי שימוש ב WDS והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להצפין את הרשת ככה שהשכנים לא יכנסו לי אל הרשת ברגע שאני מגדיר wep-key בנתב ה D-Link, אין יותר תקשורת בין שני הנתבים, וה GIGABYTE מפסיק לתפקד כ Access Point. מה עושים? *** עדכון *** הגדרתי בדיוק את אותו ה we…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
היי. יש לי בלוג באינטרנט. קניתי דומיין מ GODADDY מזמן והוא מפנה לבלוג מ blog.mydomain.com ע"י permanent redirect (301). עכשיו.. ראיתי שבניהול מוגדל לי A record על המילה blog, אבל ממה שקראתי אני אמור להגדיר cname.. לא? מה ההבדל ביניהם? מה אני צריך כאן?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום רצית לדעת למה אני לא מצליח לכנס לאתר טלוזיה ישראלית אני מנסה ליכנס כבר מיום שיש ולא מצליח אשלה אם זה קשור לבעיה של נטויזן
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין FAX SERVER, הגדרת ה HOST מתבצעת חלק. אך כשאני רוצה להתקין את ה CLIENT אני מקבל שגיאה על כך שה TCPIP לא מותקן. הבעיה החלה לאחר שבצעתי תיקון ל TCPIP באמצעות התוכנה XP TCP/IP Repair. למישהו יש רעיון מה לא בסדר? חיםשתי באינטרנט אבל לא מצאתי פתרון. כנראה שלא הרבה משתמשבים ב WINFAX SHARING. עידו
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כל ההגדרות שלי בפיירול מבוטלות או שאני צריך לשנות עוד משהו? http://img37.imageshack.us/img37/2041/4343.jpg
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי אני גר ביחידת דיור, ליד הבית שבו נמצא הראוטר. מחוץ לבית יש קליטה סבירה, אבל בפנים יש לי ניתוקים. רציתי לדעת האם יש איזה כרטיס רשת USB או משהו שאנ ייכול לקנות למחשב כדי לקלוט טוב יותר בתוך הבית ? האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר מחוץ לבית שלי ושהוא יתחבר לראוטר המרכזי ? תודה חג שמייח
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בבית מחשב נייח שבמחובר לראוטר בחיבור ETHERNET רגיל. כמו כן יש לי מחשב נייד שמחובר לראוטר אלחוטי כמובן. אני מנסה ליצור רשת ביתית ולא מצליח. אם אני יוצר במחשב אחד, במחשב השני יש לי אפשרות רק ליצור רשת ביתית ולא להצטרף אל אחת כזאת. אני מנסה לעשות את התהליך בשני המחשבים ובשניהם זה עושה לי את אותה בעיה. כמובן ששני המחשבים על ווינדוס 7 שניהם פרופשיונל. אודה לכם אם יש לכם איזשהו מושג בזה, אני ממש רוצה להעביר כמה קבצים ממחשב אחד לשני שחלקם מעל הנפח שיש לי בFLASH DISK. תודה רבה ושבת שלום לכולם!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-