כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
נלקח ממטאליסט: דווח כי צוות הביטחון בנמל התעופה הבין לאומי בברמינגהם שבאנגליה דרש מאזרח אנגלי בשם דייב אוסבורן להפוך את חולצתו בטרם יעלה למטוס, כי עליה התנוסס ציור של שני אקדחים מוצלבים. לטענת אנשי הביטחון, החולצה, הנושאת את הלוגו של קבוצת החלקה על גלגיליות בשם "Guns N Rollers" עלולה הייתה להלחיץ את הנוסעים האחרים בטיסה. אוסבורן אמר בתגובה: "אני בעד אבטחה מוגברת, אבל זה היה פשוט טיפשי". מנהלי השדה התנצלו ואמרו כי אנשי הביטחון "הגזימו בתגובתם". תמונה של החולצה המסוכנת :screwy: :lol: :screwy:
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ככל שאני מתקרב לגיל 17[ולרישיון :jump: ], אני יותר מתעניין במכונאות רכב, אופנועים, טוסטוסונים וכל דבר עם מנוע שנוסע, ורציתי להתחיל ללמוד את הנושא בשלמותו, רציתי לדעת, אם מישהו מכיר קורסים[שלא יפגעו קשות בכיס]/ספרים שאפשר ללמוד מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז בדיוק לפני 5 שנים הייתי בניו יורק בשדרה השישית.... ואתם בטח יודעים מה קרה אז??? היה טירוף בקיצור...עשן בלאגן אנשים רצים.... איפה אתם הייתם ביום שזה קרה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אם ידעתם או לא-בבריטניה ובארה"ב ישנו משחק ריאליסטי בשם THE LOST EXPERIENCE מדובר במשחק אינטראקטיבי שקשור לסדרה LOST ברגע שתאם נרשמים-ישלחו לכם הודעות,בדואר,אימיילם וטלפונים... בין השאר גם נשלחו לאנשים חטיפי שוקולד בשם APOLLO [אותם החטיפים שיוזמת דארמה שמרה בתוך הHATCH] ואפילו היו כמה וכמה פעמים "השתלטויות" על הפרסומות בערוץ ABC של יוזמת דארמה,במהלכן פורסמו אתרים שחושפים עוד מידע [למשל,האתר סאבלימינל.קום שהוא אחד האתרים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי] במהלכם אתם תצטרכו לחשוף פרטים בעצמכם על מה שקורה שם... הרעיון של המשחק הוא שהסדרה "אבודים" היא סדרה דמיונית שמדמה מאורעות ואירגונים אמיתיים,והמידע שאתם נחשפים אליו רק מבהיר את התמונה,ולא פוגע במהלך העלילה או עושה לכם ספוילר…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מה לקנות עד 100$ בארה"ב,יכול להיות כל דבר אבל אני מעדיף משהו שקשור למחשבים.
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אפשר כתובות אינטרנט של חניות מחשבים במנהטן שמוכרים אמינים?
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני מחפש איזה טבלה שתראה את הסדרות שמדורגות הכי גבוה מבחינת רייטינג צופים בארה"ב וגם בארץ. יש לי חידה שאני חייב לפתור איזה סדרה הכי מוצלחת מבין השלושה: אבודים, נמלטים או 24. (אישית אני הכי אוהב את אבודים ) מצאתי את הטבלה הזאת שמראה את הסדרות הכי מדורגות, אני לא בטוח מה זה אומר... http://www.imdb.com/sections/tv/ מצד שמאל- Top Rankings יש מתחתיה גם טבלת רייטינג אבל היא מעודכנת לספטמבר ואני צריך תקופה שכללה גם שידור של אבודים שכרגע לא רצה... בכל מקרה למי שיש פיסת מידע שתוכל לעזור לי אני אודה לו!
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא יאמן שאנשים באמת מאמינים בזה http://www.youtube.com/watch?v=IXU5_mBW6xk&mode=related&search=
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
|x-3| < |2x+2| < |x+5| לפני כמה ימים הצלחתי לפתור ודווקא עכשיו בדיוק לפני בוחן (מחר שעתיים ראשונות ) איכשהו אני לא מצליח : עם ערך מוחלט אחד אני פותר בשניות.. תרגילים אחרים עם שני ערכים מוחלטים הצלחתי אבל זה לא יודע התקיל אותי =\ תודה לכל העונה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
http://www.haha.nu/funny/strange-statues-around-the-world
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
bios?? מהו ההבדל העיקרי שקיים בין iMac ל-?PC
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
זה ערבי שצה"ל הרג: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969659
-
- 60 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שם הסדרה: המושבעים ,סדרת דרמה בית משפט המתמקדת בדיוני חבר המושבעים. סדרה מעולה מומלץ! כל יום ב15:41 בערוץ yes+
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לוותר על המחשב זאת אומרת לוותר לכל החיים , בלי להיות במגע עם מחשבים. חחחחחחח
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-