כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני צאיך להגיע למקום שהוא נמצא בו....אני בערך יודע איפה זה נמצא אבל יעזור לי מאוד שתסבירו לי ליד איזה מקום מפורסם הוא נמצע... תודה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/3964/ איזה קוקס
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם מותר לי לעשות את זה ואם לא אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אבל... לא הרבה מכירים אבל יש אתר וויקי של ספרים ואחד הספרים שמצאתי שם זה על המחשב בקטע של בחירת חלקים, הרכב ואוברקלוקינג. אתם מוזמנים לראות http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_Build_A_Computer
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הלוח שלי לא עובד. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאחד הקבלים הלך. איך אני יכול לבדוק אותם לתקינות ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
באיזה אתר אתם חושבים שהכי כדאי לפתוח בלוג? תנו לי בעברית ואנגלית ,כי עדיין לא החלטתי באיזה שפה אני יכתוב. לא בא לי כל כך המוכרים כמו תפוז ומייספייס
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת הוא טס לאמריקה ישר ששמעתי קפצתי על ההזדמנות והוא נותן לי עד 300$ ביזבוזים (אני לא טס כאילו הוא טס אני מביא לו פרטים מה לקנות..) טוב אז דבר ראשון שחשבתי עליו הוא X-FI XTREMEMUSIC שעולה כ100$ אז נשארו לי 200$ מה כדאי לקנות? (ואל תגידו לי בשמים בגדים וכו' אני רוצה דברים של מחשבים כי שם משיגים הרבה יותר בזול..) עריכה- טוב בגלל שאני קונה כרטיס קול איכותי חשבתי גם על רמקולים טובים (כי מה שיש לי ממש ממש גרועים) ואם אני הולך אז רציתי משהו איכותי במחיר טוב, רמקולים 5.1 אני לא יכול אין לי מקום לשתי האחורים אז אני הולך על 2.1 ומצאתי את אלה נראים לי פצצתיים: Logitech Z-2300 200 watts RMS 2.1 Speaker - Retail הם עולים 100$ מה אתם חושבים עליהם? בארץ חיפשתי הם עולים 100…
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=957937
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שמעתי שמתי שעושים דיאטה חזקה קצב חילוף החומרים של הגוף יורד כלומר צריך לצרוך פחות קלוריות.. ועכשיו לשאלה האם יש דרך להעלות את קצב חילוף החומרים?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות טובה בישראל שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
משהו מכיר חנות טובה בת"א שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
-
צץ לי רעיון , דיון שיעורי בית כל אחד שיש לו שיעורי בית אז שיכתוב פה ומי שידע אז הוא יענה לו וככה נעזור אחד לשני בקשר לשיעורים . אני חושב שזה יהיה מאוד מועיל . עריכה: שיעורי בית שלי . 1.הגדר את המילה "גאוגרפיה" 2.אילו היית גאוגרף איכן היית מתמקד ? הדגם .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-