עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by -Del Piero-,

נשמעו שמועות בקשר להעלאה זמן המלווה לחצי שנה מישהו יכול לאשר/לאשש את השמועה? תודה מראש, אבי.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

אני יודע שאני לא מגלה אותו הקטע לא כזה חדש אבל בכל זאת הבחור מנגן פשוט מדהים!!! http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 דרך אגב מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה?

• 53 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אני צריך טלפון של טכנאי מחשבים רציני וטוב שמבין במחשבים שיהיה מאזור ירושלים חשוב מאוד תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  4. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

5. Started by First Squad,

פשוט אלבום לא יאומן שם : Void_-_The_Angry_Brigade-2CD אלבום כפול. סקאזי מוצץ אצבע בפינה. :DJsmile: :ylsuper: :DJsmile: שירים : CD1 01. Void - James Brown Is Dead [07:36] 02. Void - Killing In The Name Of [07:58] 03. Void - Accelera Rmx [07:36] 04. Void - Find My Pain [08:10] 05. Void - Machine 2 [10:11] 06. Void - The Post Anthem [07:07] 07. Void - Never Again [07:31] 08. Void - Dead Men Walking [07:10] …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kfirlion,

שנה טובה ומתוקה לכולם, ברצוני לדעת מה אתם מאחלים לשנה טובה ומוצלחת! שכל השרים המושחתים האלה יכנסו לכלא ובעצם שכל הפושעים במדינה הזאת יכנסו לכלא! כעיקרון אין לי משהו לאחל במיוחד, אבל בכל מקרה שנה טובה!

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  7. נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.

8. Started by KKK,

שלום אם יש לי קובץ במחשב ,אני מעלה אותו לאתר WAP ואני מוריד אותו דרך האינטרנט שבפלאפון,האם זה עולה לי כסף? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by iakovl,

אין מה להגיד אני חוקר מצ"ח יכול לצאת ב3.10.06 להכנה לקצונה של החייל שלי הבעיה היא שעכשיו יש לי המון ספקות בקשר לנושא הזה אז מה אתם אומרים? קצין או לא קצין

• 33 תגובות
    • 13.3k צפיות
  10. אני צאיך להגיע למקום שהוא נמצא בו....אני בערך יודע איפה זה נמצא אבל יעזור לי מאוד שתסבירו לי ליד איזה מקום מפורסם הוא נמצע... תודה לכול העוזרים!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

http://www.compfused.com/directlink/3964/ איזה קוקס

12. Started by pazer005,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם מותר לי לעשות את זה ואם לא אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אבל... לא הרבה מכירים אבל יש אתר וויקי של ספרים ואחד הספרים שמצאתי שם זה על המחשב בקטע של בחירת חלקים, הרכב ואוברקלוקינג. אתם מוזמנים לראות http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_Build_A_Computer

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by First Squad,

רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Delapro,

הלוח שלי לא עובד. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שאחד הקבלים הלך. איך אני יכול לבדוק אותם לתקינות ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by ronenvvv,

שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by shloosh,

באיזה אתר אתם חושבים שהכי כדאי לפתוח בלוג? תנו לי בעברית ואנגלית ,כי עדיין לא החלטתי באיזה שפה אני יכתוב. לא בא לי כל כך המוכרים כמו תפוז ומייספייס

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by VL,

אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Mingi,

חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

השאלה היא אם תסמונת טורט[אגב, מי שלא יודע מה זה-מוזמן לא להגיב עד שהוא יקרא בוויקיפדיה או משהו על הנושא, אין צורך בהודעות לא קשורות] יכולה להוריד פרופיל צבאי ואם כן אז כמה ולכמה? [השאלה היא לא בשבילי] תודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by com,

אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by com,

למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by bykeking,

לי יש שניים כאלה בבית כבר הרבה מאוד זמן, בערך חודש אחרי שהם יצאו, ואני חייב להגיד שזה פשוט שינה לחלוטין את הרגלי הצפייה שלי (במיוחד אחרי עידכון התוכנה האחרון). המכשיר הזה הוא פשוט מעולה. לא יודע למה אבל אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה ממיר. סתם מסקרן אותי אם למישהו פה יש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב כמו בכותרת הוא טס לאמריקה ישר ששמעתי קפצתי על ההזדמנות והוא נותן לי עד 300$ ביזבוזים (אני לא טס כאילו הוא טס אני מביא לו פרטים מה לקנות..) טוב אז דבר ראשון שחשבתי עליו הוא X-FI XTREMEMUSIC שעולה כ100$ אז נשארו לי 200$ מה כדאי לקנות? (ואל תגידו לי בשמים בגדים וכו' אני רוצה דברים של מחשבים כי שם משיגים הרבה יותר בזול..) עריכה- טוב בגלל שאני קונה כרטיס קול איכותי חשבתי גם על רמקולים טובים (כי מה שיש לי ממש ממש גרועים) ואם אני הולך אז רציתי משהו איכותי במחיר טוב, רמקולים 5.1 אני לא יכול אין לי מקום לשתי האחורים אז אני הולך על 2.1 ומצאתי את אלה נראים לי פצצתיים: Logitech Z-2300 200 watts RMS 2.1 Speaker - Retail הם עולים 100$ מה אתם חושבים עליהם? בארץ חיפשתי הם עולים 100…

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  25. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=957937

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.