עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?

4. Started by tomz,

נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by Kurt,

מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by itayze,

אני מעוניין בחוות דעת על האונברסיטה , המקום , האנשים ( חיי החברה הטובים שם , פיקציה או אמת ? ) , כל חוות דעת ( עדיף מפורטת ,חח ) תתקבל .

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by SD Project,

אחרי חיפושים רבים, אני לא מוצא ערכת נושא שמשנה רק את שורת ההתחל ואת מסגרות החלונות לצבע שחור. אם מיש'ו יכול לשלוח לי קישור ישיר להורדה אני אודה לו מאוד. תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by dvvon,

ניסיתי 1234 4321 0000 1111 ראבק מה זה?

• 13 תגובות
    • 14.6k צפיות
  10. Started by amitaihasnes7,

תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. : ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  12. גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי!, ברקע של הטריילר של XMEN LAST STAND קיימת מנגינה שאני חייב לדעת את השם שלה. בסוף הטריילר אין קרדיטים אז אני לא יכול להוציא משם. שלפתי החוצה את המנגינה אשמח אם תוכלו להאזין ולזהות לי אותה, תודה! נ.ב אי אפשר לצרף MP3 אז קיבצתי את זה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. מישהו מכיר אתרים ?? תודה.

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איזה אחד התחפש לסופרמן באמצע שיעור ואז הלך להציל את א' מידי משה קצב. זה כאן http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=26497&OrderBy=2&Page=1&spType=1&backCat=11 טוען שיש עוד הרבה ושהוא יפרסם בקרוב. בתכלס לדעתי כדאי לתת לו קצת קרדיט ולהכנס ולתת לו דירוג טוב כי זה באמת קורע ואני רוצה לראות את ההמשך.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by LiorP23,

אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by the king2006,

מישהו יודע באיזה שעה סוגרים במוקד של חברה ORANGE שבפ"ת ביום ראשון כי זה ערב יום כיפור אז מישהו יודע מתי סוגרים או שעובדים רגיל.??? תודהה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. מישהו יכול לתת לינק לאתר ספורט 5 איפה שמראים את המשחקים בליגת האלופות?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by liran2003,

שלום, אנחנו עומדים לרכוש מקרר, וראינו בחנות דגם מסויים של סמסונג לכאורה. חיפשתי את הדגם ומצאתי אותו רק באתרים ישראלים. האם גם בתחום של מקררים יש מוצרי מדבקה?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by VL,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=904461

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  23. טוב,זה ממש שבר שיאים... בדרך כלל התגום הרשמי של העונה הוא סבבה,וככה גם השמות,אבל יש מקרים שבהם הם כותבים משהו מטומטם..זה ממש שבר את כל השיאים אבודים-עונה 1-פרק 17 השם של הפרק הוא LOST IN TRANSLATION ואתם יודעים איך הם תרגמו את שם הפרק? "אבודים בטוקיו" הסיבה לכך היא שפעם יצא סרט שקראו לו LOST IN TRANSLATION,והתרגום של השם שלו היה "אבודים בטוקיו"...כמובן שהתרגום של השם בא ישירות מתוכן הסרט,אבל באבודים פרק 17,אין שום קשר... הקיצר-מה נסגר עם המתרגמים?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

אני לא יודע אם זה חדש אבל סתם רציתי להביא לפה למי שמעוניין במידע על השירים. אני אישית מכיר מתוך הרשימה רק את wolfmother, להקה חביבה. Tracklist 01.every move a picture - signs of life [03:48] 02.gary numan & tubeway army - are friends electric [05:20] 03.goldfrapp - ride a white horse (serge santiago remix) [08:05] 04.grandmaster flash and the furious five - scorpio [04:48] 05.kyuss - hurricane [02:32] 06.lady sovereign - luv me or hate me [03:35] 07.ladytron - sugar (jagz kooner remix) [05:26] 08.ladytron - fighting in built-up areas [04:05] 09.metro riots - thee small faces …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.