כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי 1234 4321 0000 1111 ראבק מה זה?
-
- 13 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
: ישראליות כמובן.. תודה מראש.. Install
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!, ברקע של הטריילר של XMEN LAST STAND קיימת מנגינה שאני חייב לדעת את השם שלה. בסוף הטריילר אין קרדיטים אז אני לא יכול להוציא משם. שלפתי החוצה את המנגינה אשמח אם תוכלו להאזין ולזהות לי אותה, תודה! נ.ב אי אפשר לצרף MP3 אז קיבצתי את זה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה אחד התחפש לסופרמן באמצע שיעור ואז הלך להציל את א' מידי משה קצב. זה כאן http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=26497&OrderBy=2&Page=1&spType=1&backCat=11 טוען שיש עוד הרבה ושהוא יפרסם בקרוב. בתכלס לדעתי כדאי לתת לו קצת קרדיט ולהכנס ולתת לו דירוג טוב כי זה באמת קורע ואני רוצה לראות את ההמשך.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז לא זוכר בדיוק את השם של המעונות, אבל כנראה שזה מיועד למכללות (הטכנולוגית והאקדמית), לא יודע אם גם לסטודנטים אחרים אני צריך כמה שיותר מידע, מה מקבלים בחדר, על מה משלמים (אני יודע כמה), מה אסור לעשות וכו'
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לינק לאתר ספורט 5 איפה שמראים את המשחקים בליגת האלופות?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אנחנו עומדים לרכוש מקרר, וראינו בחנות דגם מסויים של סמסונג לכאורה. חיפשתי את הדגם ומצאתי אותו רק באתרים ישראלים. האם גם בתחום של מקררים יש מוצרי מדבקה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
טוב,זה ממש שבר שיאים... בדרך כלל התגום הרשמי של העונה הוא סבבה,וככה גם השמות,אבל יש מקרים שבהם הם כותבים משהו מטומטם..זה ממש שבר את כל השיאים אבודים-עונה 1-פרק 17 השם של הפרק הוא LOST IN TRANSLATION ואתם יודעים איך הם תרגמו את שם הפרק? "אבודים בטוקיו" הסיבה לכך היא שפעם יצא סרט שקראו לו LOST IN TRANSLATION,והתרגום של השם שלו היה "אבודים בטוקיו"...כמובן שהתרגום של השם בא ישירות מתוכן הסרט,אבל באבודים פרק 17,אין שום קשר... הקיצר-מה נסגר עם המתרגמים?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חדש אבל סתם רציתי להביא לפה למי שמעוניין במידע על השירים. אני אישית מכיר מתוך הרשימה רק את wolfmother, להקה חביבה. Tracklist 01.every move a picture - signs of life [03:48] 02.gary numan & tubeway army - are friends electric [05:20] 03.goldfrapp - ride a white horse (serge santiago remix) [08:05] 04.grandmaster flash and the furious five - scorpio [04:48] 05.kyuss - hurricane [02:32] 06.lady sovereign - luv me or hate me [03:35] 07.ladytron - sugar (jagz kooner remix) [05:26] 08.ladytron - fighting in built-up areas [04:05] 09.metro riots - thee small faces …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1008570 מצטער בדרך כלל אני לא מפיץ כאלה אבל זאתי יפה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני שונא את שזה בא בעיתוי הלא מתאים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1022868 תגיבו על זה....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-- + -- + ...+ --- = --- 5*7 7*9 (2n+1)(2n+5) 2n+53 3 3 n+1 אין טעות בתרגיל. איך לפתור?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-