עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בתמחור מחשב נייד יד 2 שנקנה לפני חצי שנה (בודק עבור חבר). זה הדגם/מפרט: Asus TUF Gaming F15 i7 13620H 2.4GHz 1TB SSD 15.6 144Hz 32GB RTX4050 Win11 J.Gray FX507VU-LP188W המחשב נקנה במרץ 2025 ב6K מKSP. עד כמה לדעתכם צריך לרדת בתמחור יד 2 (יש אחריות עד מרץ 2028). תודה מראש. ליאור.

2. Started by 1qaz2wsx,

חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  3. גם Xtract, מנהל פורום "ספקים ומארזים" ואחראי ה TradeZone, עבר את מחסום ה-10K הודעות והוסיף לעצמו את סימן הרבבות למונה ההודעות. Spammerים לא מתים, הם מתחדשים :yelclap:

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by mrraz,

השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Bagheera,

לא רק מדבקה אחת אלא שתיים. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by bastard007,

שיחזרו בשלום אמן לדברי החיזבאללה אם תהיה פעולה כזאת הם יכנסו ללחימה מה אתם אומרים הצפון גם יהיה חזית עכשיו? דיווח על חילופיי אש ראשוניים ומספר התקלויות קיראו תהילים

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ששומעים ברקע בדקה ה-24 בסרט 8 מייל, כשבי. ראביט והחברים שלו נוסעים במכונית ויורים עם פיינטבול על המשטרה ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה... איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. אחותי עכשיו לומדת לפסיכומטרי ויש לה אפשרות להיכנס לאתר של הפסיכומטרי (עם שם משתמש וסיסמא) וללמוד דרך שם את המילים. אני גם רוצה לללמוד את המילים האלה אבל בשביל ידע בלבד כי אני אעשה פסיכומטרי רק עוד 4 שנים לפחות... מישהו יודע איך? * היה לנו פעם בבית ספר מין תוכנה כזה של הפסיכומטרי אבל נראה לי שמישהו הביא את זה מהבית עם דיסק שהוא קיבל בקורס....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Yossi1981,

כנסו לפה אתם גם יכולים להכין משלכם אם אתם רוצים , תכינו ושלחו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Shadowman,

לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shuy,

יש לי רישיון למעלה מ-13 שנה ואני נוהג כל יום די הרבה (100 ק"מ +/-). בחודשים האחרונים אני שם לב לתופעה די מלחיצה אצלי, אני נכנס לרכב, נוסע ומגיע למחוז חפצי, אבל בהרבה מאוד מהמקרים אין לי כמעט שום זיכרון מהנהיגה עצמה (מעין איבוד זמן), אני סומך על עצמי (אני אוחז בהגה מספיק זמן ע"מ שאני אסמוך גם אל ה"אוטומט" שלי), אבל זה עדיין מפחיד, והייתי מאוד רוצה לצמצם את התופעה הזאת אצלי. ממחקר באינטרנט הבנתי שיש שם לתופעה הזאת והיא נקראת Highway hypnosis - http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_hypnosis שאלה, כמה מכם חוו את זה, ומה אתם עושים ע"מ להלחם בזה, אם בכלל? הערה: שמיעת מוסיקה או פתיחת חלון לא מסייעת לי בהתמודדות עם הבעיה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by shark.,

אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה לקרוס איכותי במתמטיקה . מאחר ואני ומתמטיקה אף פעם לא הינו חברים טובים אני מחפש קורס באמת איכותי שיעביר את החומר בצורה בוררה וחלקה, ינשם המון מקומות כמו לחמן\אנקורי\יואל גבע וכו' אבל אני לא מכיר אותם או את שיטת הלימוד שלהם ואשמח אם יהיו כאן כמה אנשים שהתנסו איתם ויכולים לשתף אותי בניסיון שלהם והחוויות מהלימדה. תודה

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?

• 15 תגובות
    • 22.5k צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי מבטא מוזר ומציק באנגלית שמשלב מבטא מקסיקני, ישראלי ואנגלי. הדבר מקשה מאוד על יכולת הדיבור שלי ואף כי יש אנשים שמוצאים את המבטא שלי "חמוד", זה מאוד מעיק ולא מאפשר לי לבטא את עצמי כפי שרציתי בגלל ההגייה הקשה של מספר מילים. הבעיה הכי קשה אצלי זה להגות את האות R. דמיינו לעצמכם אדם בעל מבטא מקסיקני שמנסה להטביע בעצמו את המבטא האנגלי וזה אני... בבית ספר, מפאת מחסור בשעות זמינות ללימוד אנגלית, המורה שלנו החליטה שלא לרדת משולי דרך מערכת החינוך, כלומר, לא למד אותנו דברים כמו תיקון מבטא וכדומה. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות ואיך לשפר את המבטא שלי. אציין ואדגיש כי אין לי זמן ללכת לקורס מסויים שלרוב מיועד גם לאנשים עם מבטא ישראלי כבד במיוחד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  21. אנשיםם אני מחפש את המשחק בערוץ 10 והוא לא ישודר- יש למישהו מושג איפה הוא ישודר אני חייב לראות את המשחק!!! אם הוא לא ישודר יש אפשרות לראות באינטרנת או משהו איזהשהו פתרון!! בבקשה זה דחוףףףף

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. מכיוון שזו שאלה שנשאלת הרבה פה, ולחלק מהאנשים קשה להשתמש בחיפוש, ריכזתי את כל החנויות המומלצות ע"י גולשים פה בפורום לפי איזורים, כולל האתרים שלהן. ההודעה נערכה ע"י אינטגרל.

• 27 תגובות
    • 11.7k צפיות
  23. Started by elixvx,

היי, אני בשלבי מיון סופיים למסלול הנ"ל. (יש לי סיווג ביטחוני שבוע הבא) רצי לדעת ם יש פה מישהו שאולי נמצר\עבר את המסלול או מכיר מישהו כזה ויכול לתת עליו קצת מידע. (כאן או בפרטי) כמובן במסגרת בטחון מידע. כמובן שאני יודע שהמסלול הוא טר"צשל לימוד ערבית וא"ח האזנות. אבל איך זה בתכלס? מעניין? שווה? מרגישים שאשכרה עושים משהו? איך התנאים? תודב לעוזרים

• 10 תגובות
    • 18.2k צפיות
  24. Started by DeeKay,

בהמשך לנושא הזה. אשמח לחוות דעת של מישהו שהזמין מ-eBay ארצה.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  25. איך כל העניין הזה הולך; היצרנים שולחים לספקים לפי שער הדולר הנוכחי, ואז לא משנה אם יורד או עולה הדולר, המחיר נשאר אותו הדבר? כי הדולר כמעט כבר 4, ואם זה ימשיך לרדת ככה אז זה יהיה חבל שהמחיר יהיה קבוע בשקלים או שהספקים מקבלים כסף לפי אחוזים והמחיר כל הזמן משתנה לפי שער הדולר? אם טעיתי בכמה נקודות אל תחמירו איתי אני לא כלכך מתמצא...

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים