כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים, לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזמנת חבילות לארץ באמצעות שליחתן לכתובות בתוך ארה"ב/ בריטניה דרך חברות כמו "שיפיטו". קראתי שבחברה הנ"ל יכולות להיות הפתעות , עיכובים ותקלות והמחיר הסופי אינו תמיד ידוע, נוסף על כך, אם הבנתי נכון, אין שום מספר מעקב לחבילות שנשלחות בדואר רגיל, דבר שלא אידיאלי בעליל והחברה לא תמיד לוקחת אחריות על אבידות. לכן רציתי לקבל מכם המלצות על חברות באמת אמינות וזולות ללא תקלות, בארה"ב ובבריטניה. ההזמנות שלי הן תמיד קטנות עד 75$ , עם פריטים כמו מוצרי בית מרקחת או פריטי לבוש. המטרה שלי היא לא להגיע למצב שאצטרך להשתמש בחברות שילוח כגון UPS וכו' , שפשוט גזלו אותי בעבר עם עמלות שקר כשהחבילה הגיעה לארץ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.radio-electric.co.il/ תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהחשבון חשמל שלי בבית מגיע ל 500 ש"ח אפילו שאין לי מזגן בבית, התחלתי לחקור את הבעיה והגעתי לזה ששמתי לב שהמקרר לא עובד בצורה ייעילה (הוא לא לוקח הפסקות בכלל) וגם שמתי לב שהקירור בורח דרך הדלת, הסתכלתי בפנים וראיתי שהציפוי הפנימי שלו באזור הדלת מלא בשברים גדולים וסדקים, חשבתי לאטום את זה עם דבק סלוטייפ אבל אז הבנתי שהוא לא מבודד טמפרטורה והדבק שבו משאיר ריח במקרר שמלא באוכל. כרגע להחליף מקרר זו לא אפשרות בשבילי בגלל שזה יקר מאוד אבל היתי רוצה לתקן את הבעיה שנראה לי דווקא שזו בעיה נפוצה אז חייב להיות חומר בידוד למקררים איפשהו. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לפיתרון או יכול לשלוח אותי למקום שבו אפשר לברר יותר על הבעיה? תודה. תמונה של סדק במקרר: htt…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמסביר על כל הפסוקיות בלשון (לוואי, מושא וכל השאר) ואיך לזהות אותם ובהיסטוריה אני צריך קצת סיכומים על הנושאים של י"א תודה ענקית לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ממושכים כמעט וללא הצלחה, החלטי לשתף אתכם: אני מחפש אתרים באינטרנט עם הסברים וחומר במתמטיקה ברמת סוף ט'/תחילת י' . העניין די דחוף כי יש לי מבחן בעוד יומיים, ויש הרבה חומר שאני לא יודע. תדה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.
-
שלום, אני מחפש חומר על חשיבות הקירור באלקטרוניקה ומחשבים, מדוע חשוב לקרר, מהן השיטות השונות וכו' אשמח לקבל חומר ו/או לינקים... תודה מראש, BigT
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש את החומרים הבאים: auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע. או conductive silver grease- דבק מוליך. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? נ.ב ניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי צורב DVD פנימי, אבל גיליתי שאיני יכול להכניס אותו לחריץ המתוכנן במארז מפני שחסר לי חלק מסויים, שאמורים לקבל עם המארז. החלק שאני המחפש הוא: http://www.chieftec.com/images/0398.jpg הוא אמור להיות להמצא פה: http://www.chieftec.com/images/workstation_inside_gif8.jpg זה המארז: http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm אם למישהו יש את החלק הנ"ל והוא מוכן לשלוח לי אחד(רק אחד, יש לי כבר אחד) אנא פנו אלי בפרטי בקשר לכתובת. Thanks in advance.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מעוניין לקנות טלפון (ביתי) אלחוטי. חובה תשלום בPAYPAL. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא חנות שכזו. בברכה COBRADRAGON לא צריך משלוח לארץ אלא רק שהחנות תקבל את כרטיס האשראי
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם =) אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות דברים עתיקים ולא דווקא עתיקים אחה משהוא בסגנון של חרבות, או נשקים כאלה http://www.ozauctionbroker.com.au/images/knife/knife2285_m.jpg . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-