עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

שתהיה קלאסית עם מקצב מודרני של תופים, שמעתי הרבה בסרטים ומה זה אהבתי... מישהו יודע איך זה נקרא? זה כמו קלאסיקה מעורב עם DRUM N BASS

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by payback,

נשמע כמו איזה שיר מניד פור ספיד עם כושים עם מוזיקה סוחפת ברקע..אתם בטוח מכירים...תנסו להזכר אני לא יודע מה שמו רק אני זוכר שהוא היה במסיבה שהייתי מסטול והמילים הראשונות זה: they say....ואז יש קטע מהיר כזה... שיר חדש שמושמע מלא במועדונים.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by דובי770,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by IG,

אני נוב מוחלט בכול מה שקשור לחיבור לאינטרנט, לכן כל הסבר דבר ראשון, אני צריך לדעת מה אני צריך כדי לחבר מחשב (אחד) לאינטרנט מהיר- מאפס (יש כרטיס רשת על הלוח M...) דבר שני, אני רוצה לדעת איזה חברות מספקות מה, ומה יותר מומלץ (לא חברות- המוצרים) ואני מבקש- תשובות רק מאנשים מעל גיל 17 כל מי שמרגיש צורך עז להעיר הערה או לשאול שאלה שלא תעזור לתשובה טובה יותר לשאלות של הת'ראד- לפרטי ולמנהלים, למחוק כל הודעה שמכילה רצף של יותר מ-3 "ח" תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי, אמנם לא מדובר ב144, אבל לפני משהו כמו 12-13 שנים הכרתי פה בפורום בחור בשם אייל שגר במטולה, בימים של אייסקיו ומסנג'ר. עם הזמן, הקשר התנתק. לצערי לא זוכר את השם משפחה שלו. אבל הנה עוד פרטים שאני זוכר: יש למשפחה שלו עסק משפחתי של צימרים וגידול חקלאי. בזמנו(ואולי עד היום) הבחור אהב למבורגיני , דגם ספיציפי - murcielago 560 (זה היה הכתובת מסנג'ר שלו), והתעניין מאוד באופן כללי במכוניות. אולי אולי השם משתמש שלו פה בפורום מתחיל באות B (וזה באופן מעורפל..) לאחר חפירה באינבוקס לא מצאתי כלום.. * לא, לא מדובר בסיפור אהבה רומנטי - פשוט יצא לי איכשהו להיזכר בו והוא היה אחלה גבר, מעניין לשמוע מה קורה איתו היום. אולי מישהו מחברי הפורום הוו…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by slrr,

חשבתי שזה הפרום המתאים בגלל השם שלו.... אני רוצה לבנות תוכנה מסויימת ואם תוכלו לתת לי שמות של החברות הכי רצניות שיש זה יהיה לי טוב..... תודה.!!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by vipnisim,

מי שרוצה שיוסיף את השם משתמש ב Facebook

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. היי חברים, לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזמנת חבילות לארץ באמצעות שליחתן לכתובות בתוך ארה"ב/ בריטניה דרך חברות כמו "שיפיטו". קראתי שבחברה הנ"ל יכולות להיות הפתעות , עיכובים ותקלות והמחיר הסופי אינו תמיד ידוע, נוסף על כך, אם הבנתי נכון, אין שום מספר מעקב לחבילות שנשלחות בדואר רגיל, דבר שלא אידיאלי בעליל והחברה לא תמיד לוקחת אחריות על אבידות. לכן רציתי לקבל מכם המלצות על חברות באמת אמינות וזולות ללא תקלות, בארה"ב ובבריטניה. ההזמנות שלי הן תמיד קטנות עד 75$ , עם פריטים כמו מוצרי בית מרקחת או פריטי לבוש. המטרה שלי היא לא להגיע למצב שאצטרך להשתמש בחברות שילוח כגון UPS וכו' , שפשוט גזלו אותי בעבר עם עמלות שקר כשהחבילה הגיעה לארץ. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אני חושב לקנות מהם מסך מדגם DELL 2209WA. והייתי רוצה לדעת איך החנות..מומלצת לא מומלצת..

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  15. http://www.radio-electric.co.il/ תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.

19. שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בזמן האחרון שמתי לב שהחשבון חשמל שלי בבית מגיע ל 500 ש"ח אפילו שאין לי מזגן בבית, התחלתי לחקור את הבעיה והגעתי לזה ששמתי לב שהמקרר לא עובד בצורה ייעילה (הוא לא לוקח הפסקות בכלל) וגם שמתי לב שהקירור בורח דרך הדלת, הסתכלתי בפנים וראיתי שהציפוי הפנימי שלו באזור הדלת מלא בשברים גדולים וסדקים, חשבתי לאטום את זה עם דבק סלוטייפ אבל אז הבנתי שהוא לא מבודד טמפרטורה והדבק שבו משאיר ריח במקרר שמלא באוכל. כרגע להחליף מקרר זו לא אפשרות בשבילי בגלל שזה יקר מאוד אבל היתי רוצה לתקן את הבעיה שנראה לי דווקא שזו בעיה נפוצה אז חייב להיות חומר בידוד למקררים איפשהו. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לפיתרון או יכול לשלוח אותי למקום שבו אפשר לברר יותר על הבעיה? תודה. תמונה של סדק במקרר: htt…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by someone,

אני מחפש אתר שמסביר על כל הפסוקיות בלשון (לוואי, מושא וכל השאר) ואיך לזהות אותם ובהיסטוריה אני צריך קצת סיכומים על הנושאים של י"א תודה ענקית לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by R.E.A,

אחרי חיפושים ממושכים כמעט וללא הצלחה, החלטי לשתף אתכם: אני מחפש אתרים באינטרנט עם הסברים וחומר במתמטיקה ברמת סוף ט'/תחילת י' . העניין די דחוף כי יש לי מבחן בעוד יומיים, ויש הרבה חומר שאני לא יודע. תדה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.