כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…
-
דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעוניין בבדיקת ראיה בלבד + קבלת מרשם ע"י אופטמיטריסט מורשה בעלות עד 70 ש"ח בירושלים, אם יש בחינם עדיף כמובן ;D . במכללת הדסה ובקופת חולים אפשר לעשות רק בעוד שבועיים ואני מעדיף לעשות עכשיו מאשר לחכות. בשאר האופטיקנות קיבלתי מחירים בין 120 ,ולאלה שהרבו להגדיל, 200 ש"ח. תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.) יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באזור המרכז ת"א - בת ים איך איקאה מבחינת איכות?
-
- 13 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
עברתי דירה וצריך לקנות מקרר, התחלתי לבדוק בזאפ והתייאשתי די מהר עקב כמות הדגמים ותגובות משתמשים... יש כאן מישהו שמבין בענייני המקררים? הדרישות שלי: 490-550 ליטר, דרגה אנרגטית A אם B, שקט כמו Noctua, לא יקר כמו Miele, שישמור טוב על הירקות, ושיהיה אמין אם יש דבר כזה היום. אגב, אני כבר שבועיים שורד בלי מקרר
-
- 12 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן, מתח טלסקופי למשקוף ממגה ספורט ב- 90 ש"ח והוא פשוט זבל, הוא לא נצמד כמו שצריך ואני הולך להחזיר אותו. מישהו מכיר מתח טוב לבית או למשקוף שלא עולה יותר מדי, ככה עד ה- 200 ש"ח גג? הוא יצטרך לשאת משקל של 60 ק"ג +/-
-
- 10 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
עברתי "תאונה" לפני חודשים וריסקתי את העקב ועוד עצם או שניים בכף רגל. לאחרונה התחלתי בשיקום ואני זקוק להמלצה לנעליי ספורט אורטופדיות. שיהיו כמה שיותר נוחות ויתפסו את כל הרגל בצורה טובה. נכון לעכשיו אני משתמש בקרוקס אבל הן לא מספיק יציבות כי הן לא תופסות את כל כף הרגל. נעלים אורטופדיות שהן לא ספורט גם בסדר, רק שיראו בסדר ולא כמו חללית. התקציב עד 700 שקל עדיף בפחות, העיקר שהיה נוח.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שהחורף נמצא בפתח, אני מחפש נעליים שישמשו אותי להליכה ביום יום לעבודה וכו' שיתאימו למזג האוויר החורפי. הדרישות שלי מהנעליים הן שתהיינה אטומות למים, נוחות ויפות במידה סבירה. ניסיתי למדוד את נעלי ה-blundstone למי שמכיר, אבל הם ממש מכוערות עליי וגם לא היו הכי נוחות בגלל הגובה שלהן- בהליכה מרגישים את העור שלמעלה נוגע ברגל וזה מפריע. חשבתי לנסות אולי אפילו נעליים שמיועדות לטיולים, יש למישהו חברה או דגם שהוא יכול להמליץ עליו? מדדתי גם את הנעל הזאת http://saar.com/heb/index.php?instance_id=&actions=show&id=3076&prod_level=1 האמת שהיא הייתה נוחה, אבל היא קצת גדולה מדיי ולא נראה לי שהיא תתאים עם רוב הבגדים.. תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב החורף כבר אוטוטו כאן ואני מחפש נעליים טובות. שמעתי המלצות מחברים ושמות ורציתי לשאול גם כאן. הנעליים מיועדות להרים בעיקר, סלעים וכאלה וגם הרבה מים! הם ישמשו אותי לחורף (השימוש בנעליים יהיה יום יומי) וצריכות להיות אטומות למים ושיהיו חמות (שלא יקפאו לי הרגליים מהרוח למרות שהרגל יבשה. הנעל צריכה להיות חזקה מאוד בגלל שאני לא בדיוק מרחם על נעליים (קופץ הרבה, בעיטות (אבל לא כדורגל או משהו) ושיחזיקו לי לכמה שנים (אני מקווה). תקציב אממ בוא נגיד שאם ה מחו"ל אני לא ממש מוגבל אבל אני גם לא יוצי אלף שקל על נעל מחו"ל, בארץ אני מוכן להשקיע עד ה900 שקל. עכשיו הבנתי שבין הנעליים הנבחרות יש את הגרסה החדשה של ה Asolo HIghland http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/354.h…
-
- 68 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה שייך לאמצעי אכסון או לפה (כי זה סך הכל נרתיק), אבל פה יש יותר אנשים אני מחפש איזה משהו לWD My Passport. מצאתי כמה חמודים בחו"ל שלא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על משהו שיש בארץ או שניתן להזמין לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קראתי לבנתיים את הספרים של טולקין, סדרת ארץ ים, סידרת הירושה, ועוד כמה ספרי נוער שאני לא זוכר את שמם... אם אפשר המלצה לספר ללא התעסקות יתרה במין...(מרטין). בתודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לספר שאוכל לקרוא בכמה שעות, למטרת בוק ריפורט. עדיף באנגלית, אפשר גם בעברית. עדיפות לספר נפוץ שאוכל לקרוא בזמן יחסית קצר, מן הסתם שיהיה מעניין. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מחפש ספרי מד"ב\פנטזיה המתמקדים בחייל אחד ודרך סיפורו רואים את מהלך המלחמה. דוגמאות שיסבירו קצת יותר (אני מקווה) לוחמי החלל של רוברט היינלין מלחמת האדם הזקן של גון סקלזי הפלוגה השחורה של גלן קוק (ספר מעולה, חבל שהוא לא כ"כ מוכר בארץ) המשחק של אנדר (ספר מעולה בפני עצמו) גם קשור קצת לזאנר הזה. אשמח להמלצות על ספרים בסגנון.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קבעתי עם בחורה לראות סרט אצלי בבית- יש טלוויזיה, יש מערכת קולנוע, יש ספה נוחה מה שחסר זה סרט טוב. למישהו יש המלצה לסרט בסגנון של Twilight? הצעתי לה את הסרט אבל היא אמרה שהיא צפתה בו כבר.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, ציוני הבגרות פורסמו והשנה אני לא מתחיל ללמוד בשום מקום. בתחנת דלק אין לי כוונה להישאר שנה ובסיום מועדפת אני עף משם. הבעיה שאני לא יודע לאן ללכת. חשבתי ללכת לתמיכה טכנית/שירות לקוחות, אבל הבנתי שזה גיהינום. מה עוד יש? מכירות אפשרי. איזה עוד אפשרויות קיימות?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות : *קל משקל *מימדים המתאימים לכיס מכנס צבאי- אם יש פאוץ' מתאים לחגורה עדיף *זמן סוללה טוב *עמיד בזעזועים ומים *תקציב עד 50 דולר *אין בעיה להזמין מ-DX או מכל אתר אמין אחר מצאתי את הפנס הזה שנראה לי הכי מתאים: http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-wf-501b-ssc-p7-csxo-3-mode-900-lumen-memory-led-flashlight-with-strap-1-18650-1-17670-36356 עכשיו הבנתי שסוללות ומטען קונים בנפרד (הם לא מגיעים עם הפנס) .. ? *אם אפשר לינק לסוללות ומטען שמתאימות לפנס שתציעו .. והסתכלתי גם על פנסי ראש ומצאתי אותו הכי מתאים http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-8-led-1298
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-