עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chymes,

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by tombcatz,

There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי

3. Started by FARKASH7,

הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אבא שלי קנה תכלב ב1000 שקל ולא מובן לי מה להביא לו לאכול? מה לישתות? מתי? כמה? הוא גם נושך את כל הבית והוא בן חודשיים נובח כיאלו מילחמה חחח פשוט כלב בפעולה לא יודע מה לעשות איתו מאז שהוא בבית אין שקט ! ב5 ליפנות בוקר מעיר את כולם עם הנביחות שלו חח תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב. הוא רק בין חודשיים והוא זכר בלאגניסט, וזה עוד כלום הוא כבר נושך לנו תידיים ותרגליים ותבגדים, מה עושים איתו?...

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by bmw5,

זה שווה לי למלאות 4 טפסים מלאים + אקסטרה ב168 שקל? יש סיכוי טוב ליזכות בפרס ריאשון או שני? http://www.pais.co.il/Pais/Games/Lotto/

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. חבר שלי, אמר לי היום שהוא הולך להוציא רישיון על מלגזה, שזה לוקח כולה שיעור אחד של 3 שעות ואז אתה מוציא רישיון ושזה עולה ביחד 400 שקל מקסימום ואחרי זה שאתה מוציא על רכב, אין לך מלווה, הגיוני ? האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. השאלה הנשאלת היא מה יותר איכותי - וודקה סמירנוף או אבסולוט?[הפשוטות ביותר שאפשר לקנות..]

8. Started by skyline,

מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים

9. Started by Your-AsSaSsiN,

בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by תחמן מתימן,

http://www.molvania.com/video_medium_2.html ;D ממכר

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  11. NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..

12. יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  14. Started by elilosky,

איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by First Squad,

היום ב 7:40 נסעתי לעבודה ובצומת ליד הבית שלי נכנסתי לתאונה , שניגרמה בגללי , שיניתי נתיב ואז צץ מאיפה שהוא איזה פריק שנסע מהר ונכנס בי. אני מבין שהתעונה בגללי פני שאני זה ששינה נתיב , אבל לרכב שלי לא קרה שום דבר (סיאט קורדובה) ואצלו קמת רציני בדלת ובצד ( יונדאי) החלפנו פרטים כמו אנשים מתורבתים ונסענו לאחר מכן התקשרתי לביטוח שלי ומלאתי תופס של השתתפות בתאונה. השאלות הם : 1. אם הנזק הוא פחות מההשתתפות העצמית אני עדיין מחוייב לשלם השתתפות עצמית? 2. אם ההיתי עושה היט אנד ראן מה היו ההשלכות של זה? תודה. :auto:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?

17. Started by Kurt,

an+1=an +3n + 4.5 , a1=4.5 צריך להוכיח שכל איבר במקום זוגי מתחלק ב12 ללא שארית, ז"א הנחת האינדוקציה היא ak / 12 = שלם ומה שצריך להוכיח ak+2 / 12 = שלם ביטאתי את האיבר הK+2 עד שהגעתי לאיבר הk ומשם לא ידעתי איך להמשיך בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by VL,

אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by n9555,

כן כן.... אני מחפש מקום לקנות את זה... אך מכיוון שאני יודע שאסור להזכיר שמות של חנויות אז תתנו לי קישור! חשוב מאד שזאת לא תהיה חנות ברשת והיא תהיה באזור המרכז חיפשתי בזאפ אבל זה לא עזר לי.... צריך את זה דחוף! תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by תחמן מתימן,

http://www.youtube.com/watch?v=vEzpr_KCPio

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. http://www.israelbody.org נמכרים שם משתי בקטגוריות.. מה ההבדל ? לפי ההסבר זה נראה אותו דבר

23. Started by תחמן מתימן,

זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else

24. http://blog.wired.com/tableofmalcontents/2006/10/less_than_three.html אחרי הפעם הראשונה ששומעים אותו קשה מאוד להפסיק...

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by yogev_k,

חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.