כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני כבר לא יודע חלק אומרים זמן מסויים וחלק אומרים זמן אחר... פה אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כן כן.... אני מחפש מקום לקנות את זה... אך מכיוון שאני יודע שאסור להזכיר שמות של חנויות אז תתנו לי קישור! חשוב מאד שזאת לא תהיה חנות ברשת והיא תהיה באזור המרכז חיפשתי בזאפ אבל זה לא עזר לי.... צריך את זה דחוף! תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.israelbody.org נמכרים שם משתי בקטגוריות.. מה ההבדל ? לפי ההסבר זה נראה אותו דבר
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה הולך משהו ככה: close your eyes and no body else yeahhh no body else
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
http://blog.wired.com/tableofmalcontents/2006/10/less_than_three.html אחרי הפעם הראשונה ששומעים אותו קשה מאוד להפסיק...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מזל טוב איש!!! עד 120 שנות איכות!! :birthday: :birthday: וכמיטב המסורת - 22 שמנמנים מקפ3ים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלח לי את הלינק והייתי חייב לפרסם. הדבר הזה הזכיר לי פרק ענק בSOUTH PARK. אגב,למי שלא הבין, זה אמיתי לגמרי! http://www.youtube.com/watch?v=cCcd1nJ-Gks&search=%C3%97%C2%A2%C3%97%C2%95%C3%97%C2%93%20%C3%97%C2%9C%C3%97%C2%94%C3%97%C2%99%C3%97%C2%98%20%C3%97%C2%90%C3%97%C2%9C%C3%97%C2%99%20%C3%97%C2%99%C3%97%C2%A9%C3%97%C2%A8%C3%97%C2%90%C3%97%C2%9C%C3%97%C2%99%20%C3%97%C2%99%C3%97%C2%A8%C3%97%C2%93%C3%97%C2%A0%C3%97%C2%94%20%C3%97%C2%90%C3%97%C2%A8%C3%97%C2%96%C3%97%C2%99%20%C3%97%C2%91%C3%97%C2%9C%C3%97%C2%99%20%C3%97%C2%93%C3%97%C2%9E%C3%97%C2%A2%C3%97%C2%95%C3%97%C2%AA%201982
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברגע של שיעמום טוטאלי לקחתי את הפתיחה של Trainspoting ושיניתי אותה טיפה... Choose FPS. Choose a Mod. Choose a server. Choose a f***** big screen, Choose Quake, HL2, BF2, and a high speed internet service. Choose good keyboard, low ping and carpal tunnel insurance. Choose your clan. Choose avatars and matching banners. Choose DIY and wondering where the F*** is that GPU on a Sunday morning. Choose sitting on that couch playing mind-numbing sprit- crushing deathmatch games. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, f****d-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום היום חזרתי מבית הספר ופאתום אני רואה אוטו הפוך! לנהגת לא קרה כלום,מה שקרה היא לקחה סיבוב במהירות מופרזת וכמעט נכנסה בחנות. סוג המכונית טויטה קורולה 97 http://img192.imageshack.us/img192/9161/148914931501ml0.jpg תראו מה האוטו עשה לגדר: http://img279.imageshack.us/img279/516/2210061908io0.jpg
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי אפטר קארד של חיילים , ואני רוצה להעביר כסף למישהו מחו"ל. ואני צריך לשלם באתר paypal.com איך אני עושה את זה ? כשאני נרשם שם , יש אפשרות לבחור רק mastercard , visa ,discover ואמריקן אקספרס. וחשבתי שאני תחת מאסטר קארד. ושאני מקיש את המספר כרטיס שלי שם זה לא מאשר , וגם הם מבקשים ממני שם , Card Verification Number את ה 3 ספרות אחרונות שיש בגב הכרטיס..אני מצרף תמנונה של זה גם , של הדוגמא שהם נתנו. עכשיו בפס הזה בגב הכרטיס אצלי אין שום ספרות !! וצריך לתת את ה3 האחרונות.. אולי בכלל זה , זה לא מאשר את הכרטיס שלי ? ורושם שהמספר לא קיים ? מה עושים..? מישהו פה העביר פעם כסף למישהו בחו"ל דרך האתר הזה paypal ? ובכלל באופן כללי , נגיד שאני רוצה להכניס עכשיו 20 דול…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל המשוחררים\סטודנטים שכאן, ויש לא מעט אני מניח אני מבקש עזרה. יש לי ידע רב בתחום המחשבים - סיסטם, חומרה, רשתות וכל מה שקשור. גם ידע בסיסי+ בפלאש, ASP, HTML וכו'. למרות שהידע שלי רב ונרחב, הוא מבוסס על היותי פריק מחשבים, ולא על ניסיון בארגונים, או לקיחת קורסים שונים. לכן, ברוב המקצועות שאליהם אני מעוניין להגיע(QA, איש סיסטם\מנהל רשת) אין לי את הניסיון הנדרש או את הידע הספציפי בכלים שבהם הארגונים משתמשים. כך למשל ברשתות - למרות שהידע שלי בנושא די נרחב, אין לי ניסיון בדברים כמו Active directory, ובמערכות מרובות משתמשים. ניסיון שקל מאוד לרכוש לטעמי ובמהרה עם הבסיס שלי, אבל משום שהשוק רווי ביוצאי צבא עם הניסיון הנדרש, מדוע שהחברות ירצו להשקיע בי? אפילו במקצועות הפחות נחשבים …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :
-
- 60 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-