כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.10.html מוזר??????
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1066684
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
אני בטוח שרובכם עברתם את בחינת בגרות בלשון . יש לי בעיה תעזור לי . PLEASE איך מוציאם לוואי ומושא המשפט פשוט ? אם אפשר תפרטו
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אצלי בעבודה אנחנו מעבירים כרטיסים (כניסה ויציאה) ויש אצלנו כרגע בעיה בעבודה עם אנשים שמושכים שעות ואומרים שהולכים לקצץ להרבה אנשים הרבה שעות. עכשיו אני רק התחלתי לרשום שעות כניסה ויציאה לפני שבועיים בערך ואני כבר עובד שם חודש. אז רציתי לדעת אם מקום העבודה חייב להראות לי על פי בקשה שלי את הדוח שעות שלי, כניסה ויציאה..?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מהם חלקים של מחשב? כי אני רוצה להשקיע 3500 שח על ציוד הקפי .. אז אני צריך חנות אמינה וזולה במרכז... גיבור נראה אחלה לפי מחירים אבל לא יודע אם הם טובים מבחינות אחרות ... בבקשה להגיב רק אלו שקנו משם !!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא יודע היכן לשאול את זה אבל אני רק רציתי לדעת לגבי החנות PCH מספר שאלות : 1)אופן התשלום במזומן היא זה שכאשר אתה מזמין מהאתר ואז אתה בא אליהם ואז משלם ואז מקבל את המוצר במקום? 2)תוך כמה זמן הם תמיד מבצעים את ההזמנות ,למשל הזמנתי ביום חמישי את המחשב ואז כמה זמן הם מיידעים אותך לגבי המוצר 3)יש אפשרות לקבוע איתם מתי אני יוכל לבוא לקחת את המוצר? רב תודות לאנשים שיענו לי ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום לשאלות האלה ???
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הטלפון כאמור בשיטה האמריקאית 110 , השאלה היא אם אני פשוט יכול לקנות שנאי 220 בארץ שמתאים מבחינת השקע של הטלפון לחבר וזה יעבוד בסדר? או שאני צריך לקנות מתאם כזה מיוחד מ110 ל220 לחבר על השנאי האמריקאי הקיים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מערכון: דונקי קונג היפ הופ! http://www.youtube.com/watch?v=XIed0kUh57w הורידו כאן את ה MP3 באיכות הגבוהה: http://www.teamgenius.biz/boyfriends/mp3/
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אם הייתה לכם הזדמנות לרכוש דירה בגודל סביר 2 חדרים 65 מ"ר מרוהטת ומשופצת עם אזעקה במחיר מאוד מפתה שהיה גורם לדפני ליף להרטיב. הקאץ' שהדירה נמצאת באזור תעשייה ליד מוסכים ונגריות. כלומר מדובר בדירת רווקים נטו. אי אפשר לגדל משפחה בכזה מקום וגם ככל הנראה יהיה מאוד קשה למכור בעתיד (אולי יהיה ניתן להשכיר לעולים חדשים או משרד). הון התחלתי דרוש קטן והחזר משכנתא יהיה מאוד נוח.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתחיל להעלות סרטונים ל-Youtube בשביל העסק, ואני צריך מוזיקת רקע. סתם מוזיקת מעליות/סרטי פורנו סבירה. משהו חינמי שאין בעיה של הפרת זכויות יוצרים.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב לעבוד באוסטרליה ומצאתי חברה שטוענת שעובד מגיע ל-1400$ בשבוע בממוצע. זה הגיוני להרוויח כמות כזאת של כסף? ז"א 15000 בחודש בערך,והאם אני אוכל לחסוך שם כמות של כסף?? אם זה לא שווה אז האם יש עבודה אחרת שכדי לי לעבוד בה בחול??
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
Sweet Ass Tuesday http://coedmagazine.com/2009/04/14/sweet-ass-tuesday-april-14th-2009/ Tribute to the Glorious Underboob http://coedmagazine.com/2009/04/13/tribute-to-the-glorious-underboob/
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מזגן תדיראן 2.5 כס עילי המזגן עובד מעולה אבל אם נניח הפעלתי אותו לדוגמא על 25 מעלות ברגע שהמזגן מגיע לטמפרטורה הרצויה לא רק המדחס נכבה אלא גם היחידה הפנימית. התאורת בקרה דולקת אבל המאוורר לא מסתובב ומה שקורה שהרגש (טרמוסטט)נשאר קריר ולוקח זמן לפעמים רבע שעה עד שהמזגן חוזר לפעולה . אציין רק שאם אני מנתק את המדחס ביחידה החיצונית (ניתוק של כל החוטים) אז המאוורר כן עובד אשמח לשמוע רעיונות שלכם! Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לוח אם - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI 500 עולה חדש מעבד - Q6600 900 עולה חדש קירור למעבד - THERMALTAKE MAXORB 200 עולה חדש זיכרון - 3X1GB 667 300 עולה חדש מארז - MID עם חלון שקוף ושלושה מאווררים 200 עולה חדש כרטיס מסך - 8800GTS 320MB עם THERMALTAKE DUORB עולה חדש 1700 (אבל היום אפשר לקנות כרטיס שווה לו בביצועים ב-700) +200 לקירור כונן אופטי - צורב DVD X16 150 עולה חדש ספק - LIBERTY 400W 350 עולה חדש ***אין דיסקים קשיחים!*** סה"כ לחדש - 3500 אחריות: מעבד-כל החיים קירור למעבד-שנתיים זיכרון-כל החיים מארז-אין כרטיס מסך-שנתיים כונן אופטי-שנה ספק-שנתיים מה אתם אומרים? נ.ב - זה המקום המתאים לנושא?...
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה מצבם של צ'יפ מחשבים - קניון ערי החוף ראשון לציון לפני 3 שנים רכשתי מהם מחשב האם הם עדיין קימיים האם מצבם יציב ? האתר שלהם נראה לא מעודכן / חלקי www.chip.co.il מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-