כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
המחשב יגיע ללא מערכת הפעלה...וגם ללא ספק ככה שאני לא יכול להדליק אותו... אני יוכל לזהות את החלקים ע"פ מה שמוטבע עליהם?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת החדשה של ישרכרד?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה בא לי לראות סרטים אולי ביגלל הLCD 32 אני רוצה כמה סרטים 1: בסיגנון חומות של תיקווה 2: להציל את טוראי ריין סרטים של מלחמה וכאלה 3: סרט האגדי פני צלקת יש למשהו משהו להציא לי? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חבר'ה איך שמים תמונה בתור חתימה פה בפורום? תודה
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי בוא נגיד שהמצב הפיזי שלי לא הכי הכי אבל 2 הדברים שהכי מציקים לי זה הרגליים ולב ריאה כאילו הרגליים שלי תמיד תפוסות אחרי פעילות ספורט ובכלל יש לי קצת כרס אבל ברגליים אני רזה כך שאני חושב שיש קצת לחץ על הרגליים (1.75 שוקל 65) וסיבולת לב ריאה- היום הייתה ריצת 900 לא הצלחתי לסיים אפילו \= רצתי האמנם רצוף בלי הליכות באמצע אבל רק 600 מטר ראשונים ויכולתי להמשיך מקסימום בהליכה בינונית-מהירה תמיד זה היה מפריע לי והתעצלתי והחלטתי שאני חייב להתחיל ועדיף עכשיו. יש טיפים איך להתחיל מה כמה ? תודה מראש .
-
- 62 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לפני 10 דקות ככה מתיישב לי זבוב על המסך(lcd) טוב אמרתי רחמים בטח מישהו אחר כבר יהרוג אותו מחר אחרי כמה דקות אמרתי כבר כמה זמן הוא מתנחל פה הוזזתי אותו והוא השאי לי כמה נקודות אפורות כאלו על המסך ניסיתי עם האצבע להוריד את זה אבל פשוט זה נשאר שם ...איך מורידים תדבר הזה
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום ... יש לי בבית מזגן של GRAETZ דגם לא כזה ישן ואני לא מצליח להעביר אותו למצב של חום . כלומר בקיץ הוא היה על קור ואחשב אני לא יודע איך להעביר אותו לחום קיצר צריך עזרה ......חחח מה אני יעשה ואת ה ההוראות שלו אני לא מוצא ...HELP
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שירות חדש של פרסום נכנס לארץ קוראים לו smser תירשמו דרכי ותתחילו לצבור כסף...זה עובד ככה: smser היא גוף שחברות פרסום כמו סתם דוגמא שטראוס וכאלה מפרסמת דרך טלפונים...על כל הודעה שמגיעה אתם מקבלים אגורה... אבל....על כל בנאדם שצירפתם אתם גם מקבלים עליו ועל כל בנאדם שהוא צירף...עכשיו תחשבו שכל אחד מקבל 10 הודעות ביום....יש לכם 10 אנשים שלכל אחד יש 10 שלכל אחד יש עוד אנשים וכבר הגעתם כמו רבים למאות שקלים שנשלחים לכם כל חודש בצ'ק...אתם עובדים כאילו כיחצנים...התקשרתי וביררתי כי גמאני הטלתי ספק...אבל לפי מה שהבנתי זה דבר אמין וחבר שלי מחיפה קיבל צ'ק של 600 שקל חודש שעבר... אז תנסו אין ממש מה להפסיד...! אולי כמה דקות מזמנכם... את הצ'קים מקבלים לפי מקום מגוריכם ועוד פרטים שאתם …
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
יש להשיג בארץ? :
-
- 57 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה? אופס פורום לא נכון, תעבירו!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה דעתכם? http://img55.imageshack.us/img55/217/2010061657uj8.jpg http://img466.imageshack.us/img466/2052/2010061658vd4.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי את דרכי בצבא ביחידה מובחרת, נפלתי לאחר חצי שנה בערך על רפואי, וכרגע אני משרת בגדוד במחלקת מודיעין ונחשב עובד כללי בשלישות.. (קצת פרטים נוספים, נוב'05, קב"א 54 אם זה משנה..) ממש רע לי שם, ואני לא רוצה לעשות שום דבר אחר בגדוד המסריח הזה יותר. הדבר שאני כן רוצה לעשות זה להיות מש"ק חינוך, ורציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל? האם אפשר לעבור לתפקיד שנחשב קד"צ, במהלך השירות? ואיזה תפקידים מעניינים יש בחיל חינוך שלא נחשבים קד"צ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כרגע סיימתי לראות את חמישת הפרקים שיצאו ואני חייב להודות שזאת בהחלט אחת הסדרות האיכותיות שיצאו בזמן האחרון, העלילה פשוט מעולה ומאוד קשה להפסיק לצפות. בלי קשר, הסדרה כרגע במקומות הראשונים בכל המדרגים שאני מכיר, מעל Lost, Prison Break, 24 וכו' אני הייתי ממליץ לכל מי שלא ראה עדיין את הפרקים הראשונים שפשוט יתעלם מהסדרה הזאת לפחות עד שכל העונה הראשונה תיהיה מוכנה. לצערי אני כבר בפנים.
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-