עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?

2. Started by redti,

שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shuy,

זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by eranmor,

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

כרגע סיימתי לראות את חמישת הפרקים שיצאו ואני חייב להודות שזאת בהחלט אחת הסדרות האיכותיות שיצאו בזמן האחרון, העלילה פשוט מעולה ומאוד קשה להפסיק לצפות. בלי קשר, הסדרה כרגע במקומות הראשונים בכל המדרגים שאני מכיר, מעל Lost, Prison Break, 24 וכו' אני הייתי ממליץ לכל מי שלא ראה עדיין את הפרקים הראשונים שפשוט יתעלם מהסדרה הזאת לפחות עד שכל העונה הראשונה תיהיה מוכנה. לצערי אני כבר בפנים.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by yud alaf 6,

גיל דרור הוא פוט...... סתם הוא גבר.... באהבה ט'7 מלחמה!!!!!!!!!!

9. 1. להיות ישראלי זה לבדוק אוטו חדש שעולה 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג. 2. להיות ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב... 3. להיות ישראלי זה להיכנס לכינרת עד האמצע ולא להירטב... 4. להיות ישראלי זה לראות שלט צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד: "וואלה, באמת צבע טרי..." 5. להיות ישראלי הוא מישהו שקונה מכסים של מעדן חלב באלף שקל כדי להרוויח פאוץ' ששווה עשרים שקל... 6. להיות ישראלי זה להתחיל לצפצף כשהרמזור מתחלף לצהוב... 7. להיות ישראלי הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו! 8. להיות ישראלי זה לקנות ג'ורג'יו ארמני בשוק בעשרים ותשע שקל ולהיעלב שזה מזויף. 9. להיות ישראלי זה לצאת החוצה בהפסקת חשמל דבר ראשון לבדוק שזה לא …

10. Started by elad the master,

.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by zniibidl,

המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by aeea,

leviavr@gmail.com

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. שלום, סירטון דיי קשה המראה צלף של אל קעידה JUBA המיתולוגי יורה באמריקנים, מארבים מאוד מתוחכמים נוצרים שם וייחד איתם גם הקורבנות, תפעילו אותו אך ורק בדפדפן של אקספלורר! http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=8875&CatID=250&CurrentCatID=331 לסירטון המלא: http://video.google.com/videoplay?docid=-3076975100954544138&q=juba עריכה: סליחה אם הסרטון פגע בכם, הרי האמריקנים הם החברים שלנו, רציתי רק לשתף אותכם בזוועות שיש שם למרבה הצער, כמו ערוץ 22 שפירסם את זה ביום רביעי כמו שאתם רואים בקישור אין פה שום כוונה לפגוע ברגשותיכם עשיתי את זה במחשבה ליידע אנשים אחרים שלא ראו את זה בחדשות עמכם סליחה.....

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by HunterVee,

מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)? מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)? ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) : www.saw3.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FIRE-KID,

תצביעוו בקשהה

• 110 תגובות
    • 7.5k צפיות
  16. שלום אני צריך בבקשה אתר אוו תוכנה של לימוד קסמים בבקשה תעזרו לי !! מחכה פה שבוע ולא עוזרים איזה פורום זה של עזרה נכון אז תעזרווו

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. אני רוצה שיהיה לי דואר בGMAIL ואני לא יודע איך.... שמעתי שזה חבר מזמין חבר זה נכון? אם כן מישהו יכול להזמין אותי בבקשה...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lamborgini25,

האתר dailytech.com/arcticle.aspx?newsid=4704 יו איזה כיף לו : וגם לי הקדמתי את תירזין ועוד מישהו לא זוכר ישי יש יש עזבו כבר סגרו את זה בקיצר גם סליחה על הדאבל פוסט אבל כבר לא חשוב

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by creative,

אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GUNZ,

שלום חברה יש לי מספר שאלות על השרות הזה אבא שלי מעוניין לפתוח עסק בחול זהו אתר אינטרנט שמציא משהו ללקוחות והתשלום הוא ככל הנראה יהיה באמצאות פאיי פאל עכשיו הבעיה היא שהם לא עובדים עם ישראל יש איזו שהיא דרך למשוך כסף מפאיי פאל עם אתה נמצא בישראל? שמעתי שצריך לפתוח חשבון בנק במדינה שפאיי פאל עובד איתה ופשות לעשות העברה בנקאית בן החשבון בחול לחשבון שלו בארץ יש עוד דרכים?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by Zap,

פשוט לא מעביר כל דבר שמתחיל בwww...

22. Started by boom!,

אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zoyaniv,

אני חושב לקנות כמה רכיבים והמחירים שם ממש זולים מישהו יכול להגיד לי איך החנות אם הוא ניסה או שמע האם היא אמינה

24. אני מחפש תווים לאורגן. The Game-The Documentary אני חייב למצוא את הקטע של האורגן כנסייה הזה!!!!! זה דחוף!!!!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by djhenrya,

בעקבות הצלחת הנושא של הוודקה המובילה, אני לוקח אתכם רמה אחת למטה ושואל את השאלה הזו !

• 20 תגובות
    • 15.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים