עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי חבריה אודה אם תפנו אותי למוכרי מוצרי יד שניה לניידים ובפרט לוח אם הלוח l300 טושיבה מבך 17' תודה tood24@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, לאחרונה סיימתי לימודי הנדסת תעו"נ בשנקר. עד כה לא מצאתי עבודה וכרגע אני ממלצר (כך עשיתי בשנתיים האחרונות). אני מחפש בעיקר עבודה בתחומי התפעול השונים: ניהול פרויקטים, או"ש, Planning וכדומה. לאחרונה הציעו לי משרה שכוללת התעסקות וכתיבת "קוד" SQL. כלומר, משרה שלא תעזור לי כמעט בכלל לתחומים שלעיל, אך כן תקדם אותי בעולם מערכות המידע, ה BI וכל זה. אני יודע שיש בפורום מספר מהנדסים. לכן רציתי את דעתכם לגבי האפשרות להתפתח בעתיד בכל אחד מהתחומים הנ"ל ועד כמה אפשר להרוויח בהם כאשר אתה בעל נסיון. חלק מהחששות שלי ממשרת תמיכה ב SQL היא שבסופו של דבר, אתה מעיין "סוג ב" של מתכנתים. זה לעומת שאר התחומים, שפשוט מהווים תחום ידע בפני עצמם והם ליבת הנדסת התעשיה. בקיצור, אשמח אם אנשים…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by netanelj,

שלום אפשר לקבל הזמנות לאתרי טורנט בבקשה תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by stone cold,

ראיתי כרגע שאם מריצים את פירפוקס אם IE TAB אז האתר מזה את הדפדפן כIE ולא פירפוקס ונכון שזה דבר קטן אבל יש אפשרות לסדר את זה ? או שזה בלתי אפשרי בכלל ?

5. ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום הכרטיס מסך שלי תקול - הדגם HD5750 של Club 3D הבאתי לחנות לבדיקה (הכרטיס עדיין באחריות), קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים יותר בכרטיסי מסך ולכן כרטיס תקין או חלופי אני לא יקבל..הכי הרבה שהם מוכנים להתגמש זה לתת לי זיכוי של 150 שקלים מה שנשמע לי כמו בדיחה כיוון שהכרטיס באחריות עדיין(מה שבמצב נורמלי הייתי מקבל פשוט כרטיס חדש) והוא שווה יותר מ-150 שקלים איך נשמע לכם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by SuBeX,

אני יודע שרובנו חושבים שהם יודעים אנגלית מצויין ;D אבל כנראה שיש מונחים יומיומיים שלפחות אני לא מכיר. למישהו יש מושג איך אומרים "תעודת הצטיינות" באנגלית? אני לא צריך תרגום ישיר כמו Letter of Excellance כי זה, אני יכול לשער, יהיה אותו דבר כמו לתרגם סוף הדרך ל- End Of The Road , כאשר אנחנו מתכוונים לסלנג עברי בכל מקרה, אני מודה לכל מי שינסה לעזור וגם לכל מי שרק יביע עניין. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by jonatan,

במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by POPSTAR,

כמה מחברות אתם לוקחים ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי! היום בגרות במקצוע הכי מיותר שיכול להיות-לשון! בהצלחה לכל השישיסטים שניגשים היום לדבר המזויע הזה... =] הכל יעבוד בשלום! (אומר מישהו שלמד שעה אחת למבחן והלך לישון ב5 בלילה ><) יום טוב לכולם! NIKILLER

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by raiman1,

במחשב זיהה את השלט ואפילו הצלחתי לשלוט עליו דרך ה-"game controllers". אבל כשנכנסתי לפיפא- המחשב זיהה רק את המקלדת ולא את השלט. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מחירון מעבדה מערכת הפעלה + ALL 199 - 249 ש"ח מערכת הפעלה + דרייברים ( בלבד ) 99 ש"ח פירמוט ( בלבד ) - 49 ש"ח בדיקה מחשב 99 - 149 ש"ח ------------------------------------------------------- התקנה אופיס ( חוקי ) 59 ש"ח התקנה אנטי וירוס - 49 ש"ח התקנה נרו תוכנת צריבה - 39 ש"ח ---------------------------------------------------------- הרכבה מחשב חדש + בדיקות מאמץ - 149 ש"ח התקנה לוח אם + דרייברים ( דיסק ) - 99 ש"ח התקנה כונן קשיח , צורב וכו' - 49 ש"ח ביקור בית : ביקור 10 - 15 דק' חינם !!! שעה ראשונה / חלקה 99 ש"ח שעה שניה UP / חלקה 69 ש"ח * בניתי מחירון שיהיה אטרקטיבי חוות דעת שלכם שיפורים וכו' ..

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by coold,

היי, מצאתי לא מזמן אישורי נסיעה באוטובוס מתקופת היסודי. זה דף עם תמונה בכריכת למינציה. פתחתי את הניילון אבל התמונה דבוקה לניילון. יש לכם דרכים להפריד את התמונה מהניילון כך שהיא לא תקרע? הנה אחד מהאישורים http://imageshack.us/photo/my-images/508/0063yf.jpg/

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by liorgal26,

אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה מסמל 2 האיקונים האלה בשלט של המזגן? האלו שלמעלה מצד שמאל.

18. Started by X-_PLOSIVE,

900!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EasyPooper,

שלום! ברשותי המדפסת HP DESKJET 695C ויש לה יציאה רחבה כזאת איתה אני אמור לחבר את המדפסת למחשב (לא ידוע לי שמה) עכשיו הבעייה היא שיש לי מחשב חדש ואין בו כניסה כזאת!!! רק כניסות USB..... רציתי לדעת אם יש מתאם או כבל כלשהוא שאוכל לחבר איתו את המדפסת למחשב.... (מקווה שפניתי לממקום המתאים אם לא אנא השיבו אותי לדרך הנכונה ) תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. רציתי לרכוש מנוי לשנה למגזין דרך אתר amazon, הבעיה שאפשר לעשות זאת רק אם יש לך כתובת בארה"ב. האם אתם מכירים שיטה לעקוף את הבעיה, למשל , האם אפשר לעשות כתובת פיקטיבית בארה"ב ואז שליחה אוטו' לארץ? %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% % % % הבהרה: אני מתכוון לדואר hardcopy ולא לדוא"ל.% % % %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אגב, מנוי כזה בארץ עולה 650 ש"ח ודרך amazon זה עולה 20 דולר (570 ש"ח הבדל!!!)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ArielBiMBa,

http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm מחיר הכרטיס:829 ש"ח משלוח:620 ש"ח סה"כ:1449 ש"ח :lol: אם יש פה מישהו שקשור אליהם שיגיד להם לתקן

22. Started by ParaNormal,

צונזר - קצת פורנוגרפי.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by yoav9,

אני יודע שאני לא רצוי כאן, זה בסדר, פשוט לאחר היום הולדת הOWNz שעשו לי הייתי חייב להעלות את התר'ד הבא: מה עשו לכם ביום הולדת????? כמובן שאם למישהו יהיה אכפת ויענה על התר'ד נוכל להכין רשימה ענקית של רעיונות למי הולדת שיבואו, ואביא כאן דוגמאות לימי הולדת שעשינו לחברים שלי (לקשור אותו, לשפוך עליו ריבה ושלל דביקים, לשפוך עליו FULL נוצות, לתלות עליו שלט של "אני תרנגולת תירו בי!" לצלם ולפרסם בשכבה...) בקיצור מה עשו לי? 2001: הביאו אותי, תקעו אותי בארון מפח כאשר כולי קשור כלל העיניים והדיים ואני מקווץ ככפיוד... ואז שיחקו על הארון פיצוצים (מה שיצר קוצים לכיווני מכייון שהארון פח היה חלש והתקפל) ואז כמובן ניערו אותי רבות וכל העור שלי נקרע, ואז אחרי 47 דקות הוציאו אותי והיו שם …

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by J0n1,

אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2 אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת. יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן. בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם) מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא) אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי. אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4704

• 4 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.