כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/2746219/RUSSIA_TUNNEL.wmv
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה השרת שאפשר להעלות אליו את הקובץ את הכי גדול??
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחד הדברים, חבל להכביר במילים - http://youtube.com/watch?v=QuHqF-sRmCg
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://www.msfirefox.com/ צעד יפה לקידום ההפצה של IE7 החדש נורא מצחיק ממליץ להכנס
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע אם יש במקרה אתר בסגנון של ebay - שאפשר למכור ולקנות בו דברים מכל מיני אנשים, אבל ישראלי? (אני מעדיף לא אתרים של מכרזים או משהו כזה...) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ת'ראד שעוסק במיקרים הזויים שקרו לכם באוניברסיטה\ מיכללה\ טכניון... אני אתחיל: הרצאה ראשונה בקורס "התנהגות סביבתית של חומרים", נכנס מרצה (באיחור של 20 דקות), סבל'ה נחמד, מתחיל בהרצאה, מציג את עצמו וכו... אחרי השקפים הראשונים עם המידע הטכני על הקורס, הוא מראה לנו שקף עם הטבלה המחזורית של היסודות, ומספר סיפור: לילה אחד, לפני הרבה שנים, חלם מנדלייב חלום, ובחלום הוא ראה את הטבלה המחזורית". עכשו קחו 10 דקות, תסתכלו על הטבלה המחזורית, תחשבו על מנדלייב, ותתחברו אל הטבלה..." 9 בבוקר, כולם שפוכים, האור בכיתה מעומעם, הוא שם לנו מוזיקת שנטי ברקע, וכולם צריכים להתמקד- להתחבר- לטבלה. אחרי 3 דקות שהוא רואה שכולם יושבים עם פרצוף של "WTF???" הוא אומר "נשאר לכם 7 דקות... בסוף השיעור תצתר…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טיטניום בכפתך חנית, ליבך עשוי דרדרי מתכת מחוסמת על ראשך אנטנה לוויינית אעקור משפחות…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-