כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני יודע שתמיד אפשר לשאוף למחשב יותר טוב אבל הקטע כאן הוא האם המחשב שלכם מספק אתכם אפילו אם לא הכי חדש בשוק. אז התשובה שלי היא "מספק דיי טוב" (אתם יכולים לראות את המרט בצד) למרות שהוא טיפונת טיפונת מקרטע במשחקים.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
החוק עבר בקריאה שנייה ושלישית וככה הוא יצא לפועל. מופז ציין כי בכוונתו "בעתיד" להציע לבחינה מחודשת את הארכת זמן המלווה. הכי טוב, תאמינו לי. 3 חודשים זוהי פשרה מצוינת בין לא מספיק[2 חודשים] לבין הגזמה פראית[חצי שנה]. גם ה2 אנשים זה לא כזה קריטי. אמנם אני לא רואה עם החוק הזה עין בעין, אבל אם חוקקו אותו בטוח יש סיבה הגיונית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325626,00.html מה דעתכם...
-
- 62 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/2746219/RUSSIA_TUNNEL.wmv
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה השרת שאפשר להעלות אליו את הקובץ את הכי גדול??
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אחד הדברים, חבל להכביר במילים - http://youtube.com/watch?v=QuHqF-sRmCg
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. כשלפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר. "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר. "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, אבל אתה כבר לא ראש הממשלה". לאחר מספר רגעי מבוכה שואל…
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
http://www.msfirefox.com/ צעד יפה לקידום ההפצה של IE7 החדש נורא מצחיק ממליץ להכנס
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-