כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע היום לעשות טסט לאוטו שלי, אבא שלי רשום כבעלים. יש לי ביטוח על האוטו והכל, השאלה אם אני יכול לנסוע לבד ולעבור טסט בלי אבא שלי. תודה לעונים, עניין הדחיפות הוא שהטסט היום..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראיה שלי מדרדרת כבר דיי הרבה זמן, אז הלכתי לרופא ושבדק ומצא שיש לי 0.5 בעין שמאל ו0.75 בעין ימין. יחסית לא כ"כ נורא, אבל זה כבר מתחיל להעיק (העתקות מהלוח מרחוק וכו'). OK אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה שלי ואני כצרכן חכם ( ) רוצה ללמוד קצת על המוצר הבא שאני הולך לקנות. הרי אחרי הכל מדובר כאן בדיי הרבה כסף וזה מצור שהולך לשרת אותי דיי הרבה זמן. אז ככה, אני אגיד את כל מה שאני יודע, וכל מה שאני חושב שאני יודע, ואתם תוסיפו ותתקנו אותי: מסגרות למשקפיים עדיפות ממתכת. המחירים נעים בין 300-800 שקל. עכשיו, למה בדיוק ההבדל הגדול של 500 שקל ? הייתי באופטיקנה ואני חושב שזה בגלל שהם מביאים לך 2 זוגות אז הם מפצים את עצמם. אולי יש חומר שיותר טוב ? עדשות: יש כלמיני סוגים, עדשות "גרמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 238 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/127/631237 - מה אתם אומרים, ישתנה משהו ?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקלקלו לי האופני כושר שלי, אז עכשיו אני צריך לקנות חדשות אז אם למישהו יש המלצות בבקשה לעזור... מדובר על אופני כושר ולא אופני ספינינג, ואם מישהו יודע מה ההבדל גלגל תנופה של 9 ק"ג ו 5ק"ג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
http://www.zipperfish.net/free/yaafm12.php Don't be frightened by the purple deamon. He has some really bright insights.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
* הרשום מטה הינו בלתי מסווג. מחלקות ה-OSINT-Open Source Intelligence של מודיעין האוייב שורצות כאן. רוצים להוסיף משהו? כתבו לי ואסנן זאת. החזון. המטרה שלי בכתיבת הנושא, היא לנתב את כל הנוער האיכותי בעל ידע בתחום טכנולוגיות המידע לתפקידים הרלוונטיים ביחידות העילית הטכנולוגיות של צה"ל. מי שמיצה את כל מיוני היחידות בחיל הקשר/מודיעין/אוויר והינו עלוי טכנולוגי, מוזמן להכין קורות חיים עם פירוט של כל מה שהוא עשה עד היום בתחום המחשבים ולשלוח לי הודעה פרטית(יש לצבור כמות הודעות מסויימת בפורום כדי לקבל אפשרות לשלוח הודעה פרטית. עזרו לאחרים ואז כתבו לי). * תיתכנה טעויות במידע שאספתי. אתם מוזמנים להגיב כדי לתקן אותן. שלכם, אלכס טורובסקי. יציר…
-
- 59 תגובות
- 120k צפיות
-
-
מערכת השמש תמיד "לימדה" אותנו. מאז הציורים של קבוצות הכוכבים במערות לאסקו ובאסטרונומיה של העולם העתיק - ועד היום. כעת, שיתוף פעולה בין Google ונאס"א שם את כוכבי הלכת בידיים שלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 284 צפיות
-
-
הייי ממצב? אני חדש פה רק היום נכנבתי לפה וסתם חשבתי להכיר כמה אנשים פה............(בפורום)
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.
-
- 61 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שנותן צילומי לווין בזמן אמרת או מה שהכי קורב לזמן אמת (REAL TIME) לפי הזנת נ"צ. אני מניח שאתר כזה ידרוש תשלום אז גם זה יתקבל. תודה לכל המשיבים!
-
- 14 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
אני אמור להתחיל ללמוד השנה ב"ה באוקטובר הנדסת מחשבים באונ' העברית, לאחר שהצלחתי להביא יותר מ-720 בפסיכומטרי המעצבן הזה. ע"פ הנתונם באתר של האונ', מי שלא עשה בגרות 5 יח' בפיסיקה רצוי שיעשה מכינה בפיסיקה לפני תחילת הלימודים. השאלה שלי היא האם יש באמת צורך כזה במכינה, או אולי, אוכל להסתפק בלימוד עצמי (ספרים, אינטרנט, מורה פרטית). אולי בכלל זה לא הכרחי, וילמדו אותי הכל מההתחלה באוניברסיטה. אומנם אני בעל קליטה מהירה וראש מתימטי חזק, אבל פיסיקה הינו מקצוע קשה. מה דעתכם? אשמח גם לשמוע ממי שלומד\למד הנדסה כלשהי.
-
- 59 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
ראשית, נבקש מכל הילדונים לא להשיב. תודה. כאשר מקבלים צו מילואים אמורים לשלוח בחזרה תוך 7 ימים אישור על קבלת הצו. מה קורה אם פשוט מתעלמים? מה קורה אם פשוט לא מתייצבים ביום הגיוס? תודה. LazyBoy
-
- 20 תגובות
- 29k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
-
-
המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה פעם משחק אופנועים משהו עם mania משחק של אופנוע אחד שעובר מכשולים ולא זוכר את שמו מישהו זוכר
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-