כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מתי בדר"כ ייתקיים ואיפה המפגש הזה יהיה השנה? (אם אני לא טועה שנה שעברה זה היה בעזריאלי)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המיטר שעליו לוחצים בגיטרה חשמלית זה חוט ברזל רגיל? אפשר לקנות משהו כזה[אותו עובי] בחנות רגילה[הום סנטר...]?
-
- 15 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! כל מי שאוהב ROCK. HEAVY ROCK וMETAL, שווה לו לראות... "קצת" ארוך, אבל עדיין. לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=-1648306492583625113&q=Pantera+Metallica&hl=en
-
- 52 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כל הזמן יש כתבות באינטרנט על מה יקרה בעולם המחשבים בעוד ככה וככה שנים. אז אני חשבתי על הכנת רשימה של מה לא יקרה. אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולהוסיף דברים שלא יקרו עד 2020. 1. אימיול עדיין לא תגיע לגרסא 1.0 2. ICQ לא תכלול עדיין VOIP 3. Windows עדיין תעלה יותר מ-150 דולר 4. לא יהיה יותר מ-2 מגה בהעלאה 5. עדיין לא יגיע חנקן נוזלי לארץ מבחינה מסחרית 6. לינוקס עדיין לא תהיה ידידותית למשתמש 7. עדיין נצפה בשלם וצפה 8. עדיין נראה משחקים באינטרנט ואיכות מגעילה ובסינית 9. ייקח להוריד משחק של 4 ג'יגה תוך חודש מאימיול 10. החבר'ה באבודים עדיין לא יבינו מה יש על האי 11. לא יצליחו להוריד את כוכב נולד / ארץ נהדרת / עודד מנשה מהמרקע 12. יס עדיין לא יצליחו לעשות VOD 14. שמעון פרס עדיין לא…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
וכמובן זה abakus--california_sunshine ובשמחה יתקבלו הצעות באותו סגנון! תודה!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of"+"last modified" +"parent directory" +description +size +(wma|mp3) "metallica" את שורת קוד זה אתה פשוט מעתיק לשורת חיפוש הקוד עובד והוא מוצא המון שירים. כמו כן למי שלא הבין המילה "METALLICA" הוא מילה שאתה משנה אותה בהתאם ללהקה שאתה רוצה! *נילקח מאתר METACAFE
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מתחיל להירשם לפגישה בשביל לקבל ויזה לארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיסא נוח לשימוש ממושך מול המחשב.... חשוב מאד שהוא יהיה אורטופדי! מחיר.... הממ.... אין לי מושג מה תחום המחירים לזה אז.. משהוא ממוצע ומחנות טובה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
-
שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
Microsoft certified system administrator אני מעוניין בחוות דעת של מי שכן מבין. מה שכן ראיתי שיש ביקוש לא קטן בשוק לזה. בקשה, למי שמבין, שייתן חוות דעת, תודה! דן.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
זאת שלא יודעת עברית... תודה (:
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום אם עשיתי מבחן מהירות והיה רשום לי שהמהירות שלי 335kb\s (הורדה) אז מהי בעצם מהירות ההורדה המקסמלית שלי ?
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני כרגע מוריד דרך התוכנה לאחר שנרשמתי בהצלחה לשרת USNET עכשיו איך אני מגדיל תמספר חיבורים שלי? זה נותן לי רק עד 2 חיבורים (connections) ושנרשמתי אז רכשתי תחבילה של ה-streams 8 ואיך אני יודע בדיוק מה מהירות ההורדה שלי כי בתוכנה רשום למטה מצד ימין... לדוגמא: 260kbps/30kBps אז איך אני יודע על כמה אני מוריד בדיוק? וזה הגיוני שאני מוריד על 30? אני אמור להוריד על כל הפס! יש לי אינטרנט 2 מגה וכל ההורדה אמורה להסתיים בערך עוד 22 שעות גודל ההורדה היא 2.37 ג'יגה יש מצב שלא מילאתי טוב תפרטים בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת שירטוטים ומודלים תלת מימדיים.[לא מסובכים מדיי...] העדפה לפשטות ונוחות.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תראו מה ראיתי ברשת http://www.flix.co.il/showVideo.asp?type=2&m=1190872
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
מי שלא מכיר - דניאל פטרי הוא מדריך בג'ון ברייס ו-MVP של מיקרוסופט בנושא Exchange. קראתי את המאמר שלו בנוגע לכתיבת שאלות בפורום ורק השכלתי (וגם צחקתי) - מומלץ: http://www.petri.co.il/how_to_ask_a_question_he.htm הכי הרג אותי הקטע הבא(דוגמאות רעות לשאלות שנשאלות בפורומים): שווה 10 דקות קריאה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-