עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת מהי השיטה הכי טובה להשיג בנות, איך לגרום להן ליפול על רגליך או לגרום להן לחבב אותך?

• 45 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by stone cold,

יש שיר שמנגנים ברדיו הרבה אם משפטים כמו הי זה אתה כאילו -למה אתה לא שר ביוונית אפשר לעשות שם ימבה כסף ודברים דדומים מישהו יודע מה השם של השיר?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by wooper,

שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?

4. הי, אני עובד על איזה משחק כבר הרבה זמן, אני בשלבים מתקדמים, וכרגע אני צריך מוזיקת רקע למשחק. אני מחפש מישהו שיוכל להקליט מוזיקה ברמה גבוהה, וכרגע הרעיון הוא למוזיקה מהירה בסגנון ארץ-ישראלי כזה ישן או ים-תיכוני (יווני). אם יש כאן מישהו מתאים, או אם מישהו מכיר מקום שבו אפשר למצוא אנשים כאלה אני אשמח! תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני מתכוון ביום רביעי הקרוב לגשת לתיאוריה ויש לי דילמה קטנה.. אשמח לעצ/ות... אני רוצה לסיים עם התאוריה לפני שאני מתחיל ללמוד נהיגה... אני לא רוצה להתחיל לסבך בין השניים, אני רוצה לסיים עם משהו אחד ואז להתחיל את השני. אני מתלבט איך ללמוד לזה... אני יודע שלא צריך ללמוד לזה ממש כי חצי אני מאמין שאני יודע מידע אישי ועוד אבל עם מי אתה ממליצים ללמוד? יש לי את הספר "חינוך תעבורתי" מהביה"ס שיש בו את הרמזורים והכל אבל אמרו שהספר לא טוב. יש לי את התוכנה "לומדה" אבל אמרו שהמבחנים שם לא טובים ולעומת זאת בספר "חינוך תעבורתי" יש לי רק ארבע מבחנים שלמים באותה מתכונת שיכולה להופיע בתאוריה עצמה. מה אתם מציעים לי לעשות? בנוסף לכך אשמח אם תוכלו למצוא לי קישור באינטרנט להורדת מבחנים נו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

עוד כמה ימים אני צריך להציג משהו באנגלית וזה דיי מלחיץ יש למישהו טיפים איך לעבור את זה בשלום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by moonjib,

התנדף, נעלם, עזב את החדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by galCool,

:xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אם חולי נפש לא מודעים לכך שהם חולי נפש.אז יכול להיות שכל אחד מאיתנו הוא חולה,לא?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  10. אם מישהו עושה עבירה עם מחשב נייד מחובר לאינטרנט של השכנים.איך אפשר לאתר אותו ?

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by Lirux,

אחותי הפאקצה הזאת רוצה את השיר הזה: http://rapidshare.com/files/44177554/_L7M4V30.mp3 מישהו יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by LIOR42,

אני מחפש מדריכים או סתם מסמכים שמסבירים כל מיני נושאים במחשבים בעברית ???

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by Check_Point,

מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי אני מחפש שרת טוב להעלת תמונות בשביל החתימה והפרופיל אני מכיר את http://www.myimgs.com הוא ממש גרוע בגירסא של החינם אי אפשר לעלות תמונה לזמן רב ( כל חודש אפשר לאיזה יום ) הינה הבעיה שהוא כותב לי: Your account has ran out of views and/or bandwidth for this month. To continue to view your images, please UPGRADE to a higher account. Your resources will be reset at the begining of the month. אז אני מחפש שרת אחר בחינם שבוא אני יכול לעלות תמונות כל הזמן ( ולא למשך יום ) מי שמכיר שרת כזה שיספר לי עליו תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. הכול רשום בכותרת.. אם אתם צריכים עוד פרטים ממני רק תרשמו..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Anyboy,

http://web.msn.co.il/msn/love/fat/5532F5FA2B344D46A3DB5D4F8909EC80.htm :lol: :lol: איזה מפחידה!!! זאת דוגמנית ???!?!!?!?! זאת דוגמנית?!!?!?! :kopfpatsch אני זוכר שהיא אמרה באיזה ראיון " כולם אומרים לי שאני דומה לאנג'ילינה ג'ולי " :lol: :lol: הייתה מתה קופה דומה לגמל . [attachment deleted by admin]

17. Started by idofr,

איך קוראים לשיר מהפרסומת של TNT ???????????? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Liran -,

קודם כל שלום וחג שמח חח יש לי בעיה, אני רוצה לשלוח SMS למישהו שנמצא כרגע בפולין - השאלה היא איך ?! ??? הוא מנוי בחברת סלקום וגם אני ... ניסיתי לשלוח כבר הודעה עם המספר הרגיל כמו ששולחים בארץ - לא נראה לי שזה שלח .. ניסיתי לשלוח גם עם הקידומת של פולין (שזה 48+ לפי מה שהבנתי) וגם לא נראה לי ששלח בכלל .. בארץ הקידומת היא 972+ נכון ?! וששולחים מחו"ל אז מורידים את ה - 0 ואז יוצא *******97252+ נכון ?! כנ"ל לגבי איזור פולין .. *******4852+ לא ?! \: או שמשאירים את ה - 0 במקרה הזה ? מצטער על השאלה הדפוקה חח :-\ מקווה שתוכלו לעזור, כי לא מצאתי בשום מקום תשובה (חיפשתי באתר של סלקום וגוגל) תודה רבה מראש, חג שמח.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. זה התחיל לפני שנה,כל פעם שתיקנתי את האופניים כמה ימים לאחר זאת הגלגלים חוררו,וזה קרה גם היום,אני חושב שזה השכנים ובטוח ב-100 אחוז שזה הם לפי העבר איתם. חשבתי להתקשר למשטרה אבל אין לי הוכחות לכך. אם יש עצות מה לעשות עם המקרה הזה תעזרו בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by tzahi16,

שלום מישהו יודע אולי במקרה היכן ניתן לרכוש מוצרים של "אקרוניס"?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by Shoko,

יש כאלה שיגידו שהקורס הזה שווה ל*** ואני לא אמרתי שהוא שווה משהו.. אבל היה אחד הדברים הכיפים שעשיתי עדיף במקום לשבת בבית והיה השבוע הכי כיף שהיה לי אל מול כל השנה בבית ספר. : וכל 2 כיתות התאחדו ובכל כיתה היו מדריך\ה + ע.מדריך . אז איזה משפטים המדריכים מוציאים אנחנו נשפכים מצחוק... למשל הוא אומר לה ... "את בכית לי מ-2 אצבעות ואת עושה לי עם כל היד " WTF?!? ואז היה עוד משהו שהפיל אותנו... הם הסבירו לנו על הטובוס ועל הגייד... עכשיו הוא מסביר : "יש 3 חורים ,יש כאלה שמעדיפים את זה בחור הראשון יש כאלה מעדיפים את זה בחור יותר למעלה" (ואז הוא פונה למדריכה) "באיזה חור את מעדיפה את זה ? " היו שם הרבה דברים מצחיקים רק צריך להיזכר...

23. Started by WarMachine,

קיימת אצלי בחדר ובבית בכלל בעיה של נפילות מתח, עד כה זה לא הרס לי שום מכשיר חשמלי(תרם לחיים זה בטח לא) אבל לדעתי אני צריך לשים לזה לב הרבה יותר ביחוד שהשקעתי למעלה מ10K על המחשב החדש שיצרוך גם הרבה יותר חשמל, מה גם שטלויזיה מחוברת לאותו שקע(מפצל ל-6), רמקולים מחוברים לשם,מדפסת משולבת,המחשב, מסך מחשב,PS2. השאלה שלי היא אם קיים מכשיר כלשהו שפשוט מייצב את המתח על הקו המסוים שלי לחדר כדי שלא יהיו עליות ונפילות מתח או שפשוט להצטייד באל ספק ולגמור עניין. במידה ואתם מכירים מוצרים שקולעים לעניין ויש לכם המלצות\ביקורות עליהם אז אני אשמח לשמוע עליהם. שוב אני רוצה להדגיש שאני מעדיף לייצב את המתח לכל המפצל הזה של ה6 מאשר להשתמש באל פסק למחשב בלבד.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?

דיונים חדשים בפורומים