כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
כותרת..שאני אוכל להכניס בו טקסט באנגלית,והוא יתרגם לי אותו לעברית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
היי .. אני מחפש קליינט נוח למשחקי טקסס הולד'ם , לא על כסף אמיתי . אשמח לשמוע המלצות מניסיון .
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה אתר למכירון רכב טוב בלי תשלום
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין לפרוייקט סיגמא, עם הזימון הגיע שובר נסיעה שנראה לי קצת הזוי: מחולק ל-5 חלקים, על ה-2 התחתונים מודבקת מדבקה עם הפרטים שלי, היעד (מעפולה לתל-אביב) וחותמת צה"ל. כתוב גם בקטן "שובר זה יתקבל עם הצגת תעודת מילואים/צו מילואים", מה שאין לי. בעיה נוספת היא היעד (מעפולה לתל-אביב), איך בדיוק אני אמור לחזור לעפולה? אני יודע שחיל המודיעין לא מנסים לרמות אותי, אבל הנהגים האלה של האוטובוסים יכולים לעשות לי בעיות. מישהו כבר היה במבחנים כאלה או אחרים ויכול לומר לי מה קורה עם השובר הזה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היום ( 11.12.06) בין 22:10 ל 22:50 פרצו לי הביתה וגנבו את האופניים שלי ואת המסך של המחשב , מי שרואה או שומע עם אחד מהפריטים האלה שיפנה אלי ל 0546327236 המסך : LG L1750SQ ששווה משהו כמו 1000 שקל וזה לא מה שמדאיג אותי , האופניים שגנבו לי שוות 15 אלף שקל , תעזרו לי למצוא ! האופניים הם אופני ironhorse Yakuza בצבע ירוק מטאלי, יש עליהם בולם טריפל של מרזוקי דגם BOMBER 888 ברקסים הידראולים של הייז צמיגי סליקס של מקסיס פרס כספי גדול למי שיתן לי מידע על אחד הדברים !! הגנבים המזדיינים נכנסו דרך החלון בקומה שניה ~~!!
-
- 61 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחלה דבר, עזר(ועוזר) לי אישית. זה וידאו (אודיו) באורך 67 דקות, באנגלית, שמקריין ג'ון רייסה שהוא מליונר והוא מסביר את אבן היסוד שלו להצלחה (זה יכול לעזור לכל אחד בכל תחום). - אולי זה לא מתאים במיוחד לצעירים שאין להם הרבה דברים על הראש בחיים אבל אולי גם כן... - עוזר "לארגן" את החיים. - מתאים במיוחד לאנשים מאוד לחוצים שכל הזמן במתח. לינק: http://www.marketingsecrets.com/newblog/?p=8 אם אין לכם כוח לזה או משהו, תדעו שזה אחד הדברים שיכולים לשנות את החיים שלכם , באמת מומלץ, אל תתעצלו! בהצלחה! ואם זה עזר לכם תעבירו לאחרים שיעזור גם להם הנה תקציר של השיטה אבל למי שלא הקשיב לווידאו זה ייראה כשטויות אז אל תסתכלו ,רק אחרי... Why You Must Reboot Your Brain - you…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת, עד איזה תאריך ניתן להרשם לעתודה ?! אני זוכר שאמרו לי משהו באיזור פברואר, אני פשוט לא זוכר את התאריך המדוייק. ועוד דבר, במידה ואני נרשם לעתודה, אני צריך להיות כבר עם פסיכומטרי ביד או שיש לי את האפשרות לגשת במועד שמאוחר לתאריך ההרשמה ? מהו ציון נפסיכומטרי נמינימלי שצריך על-מנת להתקבל לעתודה ? בקשר לקורס חובלים, לפי מה שהבנתי במהלך הקורס מוציאים תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ועוד כמה נושאים שקשורים לקורס עצמו. האם גם לקורס זה צריך פסיכומטרי ? תודה רבה מראש, שבת שלום, חג שמח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אי אפשר לעשות משהו נגדם? הם מראים מחשב שמבחוץ "WOW" ומבפנים S-H-I-T, חבר שלי קנה את המחשב שלו מערוץ הקניות (לצערי הרב, לא הצלחתי למנוע את זה זה היה כבר מאוחר מדיי) כל כך רצה לשחק בקונטר סטרייק סורס, הוא קנה את המשחק ולא עבד לו, הכל קירטע באופן לא ייאמן..... זה נע בין 5-10 fps אלוהים יישמור..... :'( :'( :'( לפחות שערוץ הקניות יגידו שזה מותאם רק לעסקים אבל אפילו את זה הם לא אומרים, ועוד הם אומרים שזה מחשב "טירוף" ואומרים "הנה המעבד" ואני לא רואה שום מעבד מתחת לגוף הקירור..... :kopfpatsch: ועוד מריצים 3DMark 2001 כבר מאז שיצא.... ועוד מרוב חוצפתם מוסיפים לך מדפסת שבקושי שווה משהו! :bash: הנה המפרט (בערך): P4 3Ghz לוח אם תומך 775 DDR400 256MB HD 7200 80Gb 3D FORCE …
-
- 103 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
-
שלום וערב טוב, חשבתי שבפורום יש אנשים מבוגרים, אז אולי מישהו מבין בזה אז ככה, אני די מתעניין ברחבי האינטרנט בזמן האחרון בכל מיני דברים מעניינים שיש לצבא להציע, פרט לגובניק/קרבי. אז הגעתי ל2 דברים, כמובן שלא בטוח שאני אתקבל, אבל סתם כידע כללי. מה בדיוק ההבדל בין תלפיות, לבין עתודה? *אתר תלפיות: http://www.talpiot.org/ * האם יש הבדל משמעותי? בדרישות הקבלה? מה זה בדיוק תלפיות?
-
- 105 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
חבר'ה תראו סרטו השוואה פרודי בין 2 הקונוסולות הנ"ל ;D הסרטון מבוסס על קמפיין Get A Mac http://video.google.com/videoplay?docid=2964751562925463883 דעתכם? :
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לא היה לי מושג איפה לתקוע את זה , תהנו .. , יש פה כמה דברים על OC , דברים חדשים שיצאו לשוק , סקר מעבדים , ספקים אנרמקס (והחדש 1000W )וכדומה. http://www.speedyshare.com/443308263.html
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://listen2myradio.com/pirsum.php?ip=84.95.247.20&port=6887 אפשר לבקש בקשות לשירים בצ'אט =] האזנה נעימה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום , אפשר להמליץ לי על אתרי הכריות טובים שיש ברשת ( גם בתשלום ) . תודה מראש .
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש חברה שיכולה לתת לי הצעה לביטוח חובה ומקיף לשבוע או שבועיים תלוי במחיר... מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ביום שבת ה23.12.06 במרינה בהרצליה יתקיים יום אימוץ לכלבים! לעוד מידע ואיך מגיעים: http://sos.ateenk.co.il/?v=itzikd הקמפיין הוא קמפיין התנדבותי ולכן אני לא מקבל על זה שום דבר! ובגלל זה אני מפרסם! תבואו לאירוע יהיה כיך ומצחיק ואולי גם בדרך תאמצו כלב או חתול! אל תנעלו!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק רציתי להגיד שאני מרחם על הבת של קורט קוביין(NIRVANA),כאילו אבא שלה כוכב מפורסם שהתאבד ואמא שלה גמורה מסמים,איזה חינוך היא מקבלת אני לא מבין,למה לא לוקחים את פרנסיס קוביין למשפחת אומנה או משהו כזה כדי להרחיק אותה מקורטני לאב שבטח עוד תאכיל אותה סמים,מה אתם אומרים על זה-אני לא צודק?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-