עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  3. ^ זמרים מחו"ל תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הרי לראשי החמאס יש בני משפחה נכון? ואפשר ללכוד אותם נכון? אז למה שלא יילכדו אותם וייענו אותם ויפעילו לחץ על הנבלות האלה? הרי אנחנו לא בשוויץ, זה משחק מול חיות אדם...פה במזרח התיכון מי שמשחק אותה חמוד ויפה לא שורד...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bagetrek,

SUBX היכן אתה ? אם אתה מתחבא איפשהו אז תגיד .. :

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. עד עכשיו לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית. בית החולים אסף הרופא, הכולל גם את אחד מהשערים הראשיים למחנה צריפין. מה הוא שם השער - יפו או ירושלים? זה חשוב, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zam,

אהלן. אני מחפש מכון אמין להכוונה וייעוץ מקצועי אם מישהו מכיר אחד כזה או שמע ויכול להמליץ אני אשמח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by approx,

אז מיהו הסטיג ? (הלבן לא השחור)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. במחקר שפורסם לאחרונה בכתב-העת המדעי ACS Nano, תיארו החוקרים כיצד השתמשו ברובוט זעיר כדי לנקות את כל חלל הפה. החוקרים יצרו נחיל של "ננו-חלקיקי תחמוצת הברזל", בהם שלטו באמצעות שדה מגנטילכתבה

10. Started by payback,

סרט שהיה ב-HOT Gold (זכה באוסקר) עם שחקנים מפורסמים מאוד שם הסרט בקירוב: "[glow=red,2,300]לאהוב אף פעם לא מאוחר[/glow]" או "[glow=red,2,300]אף פעם לא מאוחר לאהוב[/glow]" חיפשתי ב-IMDB לא מצאתי תוצאה טובה. אולי המחרוזת שהקלדתי לחיפוש לא מדויקת בכל אופן, אני ממש חייב למצוא את השם של הסרט.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  11. הם לא חידשו כמעט כלום, חוץ מהYes Max, בעצם כל המוצרים שהם שמו שם זה מוצרים ישנים שיש אותם בשוק הרבה זמן! אפילו את המקלדת החדשה של מיקרוסופט (הזו עם הקורא טביעת אצבעות) לא היה שם! אגב למי שעדיין לא יודע, ניתן להכנס לאתר של יס ולהדפיס שם את הקופון הנחה שמקנה לכם כניסה ב35ש"ח, גם מי שלא מנוי של יס יכול לעשות זאת, הם לא בודקים, אבל חייב דף מודפס לכל כרטיס. לדעתי התערוכה בקושי שווה 35ש"ח אלא אם אתם באים לשחק במשחקים הרבים והמגוונים שהיו שם. בקיצור הנא כמה תמונות: היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר …

• 90 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by maCr0T,

עקב ביקורי במקום מסוים, בו 'נשטפתי' בראשי תיבות, חשבתי שזה ראוי ת'רד. הרעיון שלי אומר שכל אחד יכתוב ראשי תיבות שהוא מכיר ומשמעותם, או ראשי תיבות שהוא שמע והוא לא מכיר את משמעותם. אני אתחיל, זה במקרה באנגלית, כי ראשי תיבות בעברית זה דיי קל. C3I = Command, Control, Communications and Intelligence ABCCC - ABC3 - Airborne Battlefield Command and Control Center.

• 44 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. יש לי סיבה טובה לחשוב שהשנה ישימו לנו במתכונת את הבגרות של שנה שעברה ולכן אני מחפש את הבגרות של שנה שעברה כי אם זה נכון אז זה ממש יעזור לי, ואם זה לא נכון - אז גם זה טוב.. האם קיימים אתרים באינטרנט עם הבחינה או שזה הכל מוכרים בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן, יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?! אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GRiM,

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by nir767676,

אני וחבר שלי התווכחנו בנושא השאלה שלי היא האם קטין מתחת לגיל 18, למשל, נער בן 17 עם ת"ז ורישיון, יכול לקנות רכב ולרשום אותו על שמו? או בקיצור להיות הבעלים החוקיים של האוטו

17. אני מחפש אותו כבר כמה ימים :ם אני רוצה לעשות לי גם אחד ולא מוצא את הבנאדם שעשה את זה D: אם אני מתבלבל וזה לא היה בפורום הזה אשמח אם תביאו לי דוגמאות שאתם מכירים למפרטי חתימה :>

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. אני וחברה שלי רוצים לנסוע לחמת גדר ב 23.12.08 לחגוג חצי שנה איך אני מגיע ממגדל העמק לחמת גדר ? כולל החלפות אוטובוסים תודה על העזרה מראש אם יש מקום דומה שנהנה בו גם אני ישמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. זה אמיתי לגמרי, ויש המשך.. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=330884

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. דיווחים חושפים כי סמסונג בוחנת מהלך מיתוג חדש לטלפונים החכמים שלה, בנוסף למותג האייקוני "Galaxy"לכתבה

22. Started by Whores-Hammer,

http://movies.go.com/moviesdynamic/movies/movie?id=688725

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by The Dom,

איזה פסנתר טוב יד ראשונה אני יכול למצוא ב20- 30 אלף שקל? (רק חברה גרמנית) המלצות ו/או ביקורות יתקבלו בברכה. ;D

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים